Mintha egy közel 14cm-es venti 800rpm-en olyan nagyon csöndes volna
Persze, aki hozzászokott már a Zalman termékekhez... 
[ Szerkesztve ]
Mintha egy közel 14cm-es venti 800rpm-en olyan nagyon csöndes volna
Persze, aki hozzászokott már a Zalman termékekhez... 
[ Szerkesztve ]

sirály
www.sziget-elek.info

Komolyan mondom annyi bullshit szöveget tudtok itt összehordani. És ezek nagy része azért van, mert nem tudjátok megvenni.
Hogy a búbánatosba lehet akkor az, hogy nálam, meg két barátomnál tökéletesen működtek/működnek a Zalmanok, teljes csendben?
Miért van az, hogy azok okoskodnak, akiknek sosem volt? Minek valamit azelőtt értékelni, mielőtt tesztelték volna?
Nem kell válaszolni, költői kérdés volt. Annyira sok itt a hozzáértő, vazz.
szerk.: tankagogy hozzászólásával emelkedik a színvonal a csúcspontra.
#49: Na, vajon hogyan méri le? Tied a nap kérdése.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
zalman = apple???? 
nemigazmá, egy olcsóbb hűtővel is el lehet érni ugyanazt. zalmannál meg csak a nevet kell megfizetni az átlagtechnikán.
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Talált! 14cm-es jóféle venti 800RPM-en (akár jóval) 19dB alatti hangszintet produkál. Persze a halkság szubjektív, szóval hanyagoljuk ezt a témát.
[ Szerkesztve ]

Nekem eddig egyedül a VF700-al nem voltak hanggondjaim, de az is csak azért mert az adott kártyán elegendő volt az 5v neki...12volton az is repülős kategória.
Különösen vacak a cnps9500cu volt eddig, zajos, és nulla hűtőteljesítmény.
.::www.megadanceradio.hu::.

Nekem egy CNPS7000 Cu van a gépembe már vagy 5 éve. 478hoz vettem még rég. Azóta egy 8400est hűt. Minimális fordulaton megy és semmi hangja, a leghangosabb a gépbe a silent pro táp ventije. Nem értem itt mért szidják sokan. Aki Zalmant vesz az tuti nem szart vesz, ahogy aki apple vesz az sem. Speckós igényeket nyilván sem a zalman sem az apple nem tud kielégíteni de nem is az a céljuk. És hogy melyik a drága hűtő hát nemtom, én már rég nem vettem akik hozzászóltak azok meg gondolom azért értenek annyira hozzá mert folyton cserélgetik.... az biztos jobban megéri....
De ha tényleg leméri süketszobában akkor miért irkál baromságokat?
Ez olyan mint a 2000rpm-es 12-es CM venti 19db-el.
De te is olyan okos vagy akkor okíts ki minket tudatlanokat!

Pont nem én okoskodok...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
ne viccelj a cnps7000a-cu irtó hangos, fanmate-tel minimálra leszabályozva is zúg és gyűjti a port ami beszorul a tövébe, van itthon 2 db is
ilyen drágán ilyen vackot rég vettem
jó lehet elkényeztetett a silent knight ![;]](/dl/s/v1.gif)
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Én a 7700CNPS változattal találkoztam Q6600-as procin. Full fordulaton nem volt képes Prime alatt 80 fok alatt tartani a magokat tavasszal! 85-90 fokon ment a gép. Na mondom valaki béna nem tudta bepasztázni. Letakarítottam, bepasztáztam és akkor ment 80-85 fokon
szerk.: felraktam utána a gyári ventit és halkabb lett és a hőmérsékletek is javultak. Intel BOX cooler powa ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ekkora ventiknél már réges rég nem motorhangról van szó, mint anno a 4/6/8cm-es ventik idején. Itt már akkora a légszállítás, hogy annak van hangja. 800rpm-en lehet halk a venti, csak akkor a légszállítása szar 

Nem viccelek 
Nálam a táp az egyedüli amit kihallani a házból. Persze mindennek van hangja ha odateszem mellé a fülem, de nem erről beszélünk most.
Vegyél egy harmadikat........
Gondolom neked nem számít......
A port tényleg összeszedi, ezért minden évben letakarítom egyszer 

És mit gondolsz ezt ki hiszi el neked?
Csak közöltem egy személyes tapasztalatot. Kinek nem inge, nem veszi magára, ennyi 
[ Szerkesztve ]
Én meg 4Ghz-es tuningokat csináltam vele, igaz 45nm-es 2 magosakkal, de prime alatt nem ment 75 fok fölé a hőmérséklet.
New world...old thinking...IBM T60;)
Jó is a Silent Knight, legalábbis nekem bevált. Hát jah, a rissz-rossz kis 7000-es Cu Zalman... Nem is tudom, hogy miért nem váltam még meg tőle. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
én az egyiktől megváltam, mert ki lett cserélve bátyám gépe s478-ról s775-re
a másik (a húgom gépe) még megvan, de sztem leveszem a ventijét és rárakok kábéelkötegelővel egy coolinket
jó az is igaz h ezek már kb 5 éves hűtők, de amikor vettem még kb csak 3 évesek voltak, mindenesetre hangosak, annyira h sztem újkorukba se volt sokkal jobb
szalo nekem csalódás a zalman, lehet az újak már halkak de drágák is
a tx2 meg a silent knight egy zalman fanmate-el leszabályozva szinte 0 hangot ad ki, és bőven lehűti az E5200-ast
mondjuk ár/értékben a legjobb a tx2/tx3 ez vitathatlan, viszont a silent knight picivel jobb de sokkal drágább ugyan de szebb
de a 7000-es zalman sztem katasztrófa
, sztem még abból a korszakból való amikor nem mentek még annyira rá az ultrahalkságra, hűteni viszont jól hűt, de hangos(még leszabályozva is), jah meg a por
azért szép, pedig már megégett a hőcsöve, használtan vettem
[link] ettől szebb és méretéhez képest jobb hűtőt nem ismerek, nem is cserélném le, amíg nem kell, a ventilátora meg lebegő mágnescsapágyas íg idővel is ugyanolyan halk mint újonnan, a por se reked meg benne mint a zalmanoknál(olyan a kialakítása, ahol megrekedne ott nem sűrű a lamellák, vagy nincs is lamella, a zalmanoknál pedig ott sűrű a tövénél így odanyomja a port, így 1-2 év alatt vagy kitakarítod vagy romlik a hűtőteljesítmenye, nem mindenki szereti piszkálni a gépét csak azért)
szal zalman sux
a zalmi pedig másfél év után így néz ki, biztos h árt a hatásfoknak a porpaplan[link]
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Valószínűleg azért erőltetik ezt a régen sem annyira bevállt dizájnt,mert az új toronyhűtő ( CNPS10X )család nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.Legalábbis nem lett egy elterjedt hűtési megoldás.
Szvsz ez nem lett egy hatékony felépítésű hűtő,nagyon kicsi a hőleadó felület.Természetesen az ára is egy változó,tekintve a gyártót biztosan vastagon fog majd a ceruzájuk.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Ne a mostaniakhoz hasonlítsad már. Régen ez nagyon fasza hűtő volt, és látod én még most is ezt használom, de nyilván az újabbak jobbak. Nem a fanmate-el állítom, hanem egyszerűen 5V-ra dugom rá, úgy egyáltalán nincs búgás. A tápom lehet túl hangos? Pedig itt a Ph!-n nagyon dicsérték...vagy ennyire szerencsém van vele hogy nekem nincs vele gond?(mármint a 7000Cuval)
Az a baj hogy a mostani coolerek a mostaniakkal vetik össze.... Még nem láttam tesztet hogy mit tol egy nagy torony ellen. (persze ami ugyan úgy 700grammos).

én 7700-ast használtam alap 800rpm-en nem volt hangja, de maxon ordított
de indokolatlan volt úgy használni 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00