Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindez nagyon szépen és jól hangzik

a súlyuk nem hiszem, hogy 2 akkuval is ekkora maradna
a 2 oprendszeres dolog pedig hogy műxik? mind2-t adják hozzá (megdrágítja a gépet) vagy később felárasan cserélhető?
a 3g képesség ötletes

már csak az árra vagyok kíváncsi

True Success is Blonde

(#2) ShadowX

ShadowX
(tag)

Tetszik a hoszzú üzemidő.

A XP vs. Vista dolog szerintem úgy műxik, hogy kérsz egy XP-t, aztán ha Vistát szeretnél, akkor extra pénz fejében upgrade csomagot kapsz.

(#3) Renwick válasza ShadowX (#2) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem teljesen. Mindkét OS ott van a merevlemezen, és első telepítékor választhatsz melyik menjen fel. De a licenc értelmében később bármikor válthatsz bármelyik irányba.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#4) rgranc

rgranc
(kvázi-tag)

Ha jól tudom (a Vistával kapcsolatban több helyen is szó esett erről), a licenszek visszamenőlegesen kompatibilisek, tehát egy Vista licensszel hivatalosan használható az XP is (de nem egyszerre a kettő)...

(#5) Renwick válasza rgranc (#4) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, Vista Businessnél és Ultimate-nél van downgrade jog XP Próra és Tabletre...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#6) d900t

d900t
(senior tag)

Akkor beszéljünk a lényegről:

Az Esprimo a szerencsétlenül pozicionált Amilo Pro utóda. Megszabadították a pejoratív Amilo névtől, és adtak neki egy másikat. A gari közben 3 évre nőtt, mert ez a tipikus magyar vásárló fejében a megbizhatóság mértékegysége.

(#7) kretenallat válasza d900t (#6) üzenetére

kretenallat
(senior tag)

na igen. es persze bevezetnek egy uj nevet a tirpak magyarok kedveert. szeretem az ilyen kedves lehuzo megszolalasokat.

ad1, tessek szepen felfogni h a vilag tobbi taja is tele van hozzanemertokkel.
2, ne tessek ilyen lehuzo dolgokat megereszteni mert az is allitolag tipikus magyar rossz szokas, amit olyan edeskedvesen lehuzol... :F
3, ha mar idegen szavakat hasznalsz tedd helyesenlegyszi

egyebkent sose volt szerencsem amilohoz. ennyire silany lenne?

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

(#8) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Én se hinném a 2 kilót 2 akksival meg az a 8 óra..... kissé gyanús. Nehezen hihető de ne legyen igazam.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#9) atosz

atosz
(őstag)

Ott van a speckóknál, hogy pl a 14-es M sorozat 1 akkuval optikai nélkül 2.2 kg. Semmi extra, nincs nagyobb felbontás, nincs PCMCIA hely, vastag. A sub sztem felejtős, nem nyújt semmi kiemelkedőt, ami ott esetleg pozitívum a viszonylag nagy alap akku és a beépített ODD.

(#10) bijesz válasza kretenallat (#7) üzenetére

bijesz
(fanatikus tag)

Nem az Amilo a silány hanem az egész FSC brand úgy ahogy van.

Nekem egy fsc egyik csucs laptopja van egy celsius de ahhoz képest, hogy vagy 800k volt
nagy rakas k*ki.

Az igénytelen kidolgozottság a használhatatlan billenyűzet, a kopások, nevetséges szervízháttér.
Szerencsére a cég ahol vagyok már felbontotta az FSC-vel az együtt működést, de rémálom a bevásárolt fsc eszközökkel dolgozni.

(#11) atosz válasza bijesz (#10) üzenetére

atosz
(őstag)

Az igazi LifeBookokkal sztem nincsen gond, azok tényleg faszák. Ezt a celsiust nem ismerem.

(#12) polip válasza atosz (#11) üzenetére

polip
(PH! addikt)

a celsiusok mobil munkaállomások...

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#13) polip válasza kretenallat (#7) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ezt nem a tirpák magyaroknak vezették be, ezt európában már lehet bőven kapni...

(#14) polip válasza d900t (#6) üzenetére

polip
(PH! addikt)

volt szerencsém ott lenni a sajtótájékoztatón, ahol bejelentették az esprimokat...

ki is volt állítva a teljes paletta...megtapiztam, próbálgattam mindent és bátran kijelenthetem: köszönőviszonyban sincsenek az Amilo Pro-val

(#15) polip válasza ShadowX (#2) üzenetére

polip
(PH! addikt)

pont olyan, mint régen az XP/win98 átálláskor volt, már ha emlékeztek még arra az időre

(#16) Tisza Plaza

Tisza Plaza
(újonc)

Pentektol (2008.04.25.) lehet kapni az Osanban :) NB Esprimo-t 80 kiloforintert :)
10 havi reszletre is 0 THM mellett. Lehet, hogy megreckirozom.... :)

"A társadalmi haladás cukorral élvezetesebb."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.