cukik de sajna ez nem ez a kategória érint, várom az olcsóbbakat 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
fatallerror
(őstag)

devast
(őstag)
mely természetesen mellékelve van a vállalat vállalat kártyájához.
-vállalat 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
(#4) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)
Teszt mikorra várható?
II-Adi - Megelőztél 
[ Szerkesztve ]
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

SzlobiG
(PH! félisten)
XFX BE nagyon tetszetős nagy kár hogy ilyen drágák. 
A bemutató videó nem rossz.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Z10N
(fanatikus tag)
"Szintén említést érdemel a Sapphire TriXX tuningprogramja is, mely természetesen mellékelve van a vállalat vállalat kártyájához."

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

Angel1981
(PH! addikt)
Jogos a kérdés, én is várom már a PH! tesztet! 
(#8) donjohnson
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM
Én is, csak engem gyakorlatilag nem nagyon érint ez a kártya. 
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Plazmacucci
(őstag)
Nem szarral gurít.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

zed1983
(őstag)
Legjobban az XFX jön be... kurva jól néz ki 
"Ezt az AMD a Radeon HD 7970 esetében kötelező tartozékként írja elő, így az Eyefinity konfiguráció DisplayPort bemenettel rendelkező monitor nélkül is kiépíthető."
Nagyon helyes!
...a PH! tesztet meg én is várom 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Entryy
(fanatikus tag)
Bakker 200e hufos ajánlott végfelhesználói???
így tuti, hogy megy a kukába a játékos PC, aztán majd forgathatjuk a TAB unkat ...

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

X Factor
(PH! addikt)
Végre van mire cserélni az 5870-et, ha picit vissza kúsznak az árfolyamok, ha meg nem akkor még egy 5870, amíg elég az 1 giga ram, addig ez a leggazdaságosabb megoldás.
(L) Atiradeonika (L)

Psychopeti
(kvázi-tag)
Kíváncsi leszek hogy erre a Zöldek mit fognak lépni 
Mondjuk egy GTX 680 szerintem elférne az biztos ![;]](/dl/s/v1.gif)
MSI p55 GD65**Intel Core i7 870 ~ 3.6GHz**A-Data kit 4x4GB**2x EVGA GTX580 SLI**OCZ Agility 2 60GB**Hitachi 500GB**WDC 2TB**Coolermaster SilentPro (1000W)**(CRT)PHILIPS 109 E5 :D.
Wow 4 kártyával igy is lement 20 fps-re 
Egyébként pár év múlva nagyokat fogunk röhögni az ilyen videókon! 
Mexildos: Miért? Nem vagy elégedett a 7970 eljesítményével vagy csak túl olcsó? 
[ Szerkesztve ]
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
És ezzel megy a fészbúk ???

Amúgy nice.
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib
azért ennyire még nem temetném. kolléga 9600 gt-vel játszik, jó nem fullhd-ben minden maxon de játszik az új címekkel is. és az nem mai darab. ahogy az adatlapodat elnézem tőled pont nem reális hogy az áron akadjál ki
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Teszt mikorra várható?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Mexildos
(tag)
3db 30"-os moncsihoz lehet a dual gpu-s jobb választás

Watchdog
(kvázi-tag)
Se egy csapkodó szamuráj, se egy gatling gépágyú a hűtőn... ennyi pénzért... csalódott vagyok... 
Maxon mindent DX9 alatt, 1024*768-ban, AAF meg MS nélkül. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

torma1981
(senior tag)
Ilyen árak mellett nem lesz nagy hódítás! :-)
Nem az a lényeg, hogy hány colos, a méret nem számít. CSak a felbontás, az meg gondolom a sima 5760x1080..
torma1981: Azt még tedd hozzá, hogy Magyarországon... 
[ Szerkesztve ]
Ne keseredj el, kapsz majd driver-cd-t, az már megéri a pénzt. 
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Xaels
(PH! kedvence)
Hazánkban ezekre tuti nem lesz kereslet. Van ahol 210-220-ba kerülnek. A jelenlegi 6970-esből most már tuti a CFX rendszer építése pedig eddig nem nagyon voltam a több GPU-s megoldások híve.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

X Factor
(PH! addikt)
Nem nem, az 7680*1600.
Xaels Sőt akiknek esetleg 5850/70 van azoknak is érdemesebb egy jól árusított második kártya vétele.
[ Szerkesztve ]
(L) Atiradeonika (L)

szabibeni94
(újonc)
Nem egy pénztárca kímélő kártyák az biztos 
+Ha írok legalább írj vissza+"A tett halála az okoskodás"
(#30) Duracellm... válasza donjohnson (#8) üzenetére

Duracellm...
(őstag)
Mint Lamborghini keresztbe a szántóföldön 210-el. 
Egészen jól sikerült a takarólemezeken szétosztani a csatlakozókat 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Mexildos
(tag)
A felbontás 7680*1600 és ehhez kell azért egy dupla gpu-s kártya. Nyárra csak megnyugszik az ojróó 

Xaels
(PH! kedvence)
Igen. Haver is most azon fáradozik, hogy 5870CFX-et építsen, mert sokkal olcsóbban kijön úgy mindennel mintha akár egy felső kategóriás VGA-t venne.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

X Factor
(PH! addikt)
Tudom, nem illik másnak a zsebébe turkálni
, de akinek tellik 3db 30" monitorra, annak ekkora érvágás?
Másfelől meg ha gazdaságosan szeretne bivaly erős gépet, akkor még mindig ott az esély pl egy Tri CF-re 3db 6950-ből amik mind 6970-re moddolhatóak, és ez megvan 180-190k-ból, és teljesítményben is ütős. 
Xaels Ráadásul nem is éri meg mire váltani, ami tényleg sok gyorsulást hozna, aza 580, de arra meg akkora a felár, h. egyszerűen nem éri meg, így marad a több kártyás rendszer, de azért oda is van plusz kiadás, ha nincs megfelelő táp.
[ Szerkesztve ]
(L) Atiradeonika (L)
quad crossfire epitesehez keresek tamogatot. jelige: "mar csak brutto 800e hianyzik" ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Entryy
(fanatikus tag)
A legfrissebb hardwarem is több,mint egy éves (az SSD). Ha nem lenne semmi akadály nem 3 éves rendszerem lenne.
A spanod 9600GT vel tolja a Razoros gameket. (Lehet, hogy ő pont nem, de nagyon sokan igen) Erre a felállásra nem fognak a gyártók, fejlesztők építeni a jövőben.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

Xaels
(PH! kedvence)
Apró a barátunk
Neki szerencséje volt mert amikor legutóbb gépet fejlesztettünk neki akkor elég olcsón hozzá jutott az FSP Aurum táphoz aminek elvileg bírnia kell. Nekem már nincs olyan szerencsém mert az 550-es ADATA már kevés lesz, de mondjuk most úgy is Ház+alaplap+procit fejlesztek. Majd pár hónap múlva amikor már a használtpiacon is olcsóbb lesz a 6970-es mint amennyiért én vettem akkor elkezdek rajta gondolkodni.

Angel1981
(PH! addikt)
Gazdag emberek! 

engusz
(PH! nagyúr)
Brutális lett a kártya ára... viszont ebben nincs semmi szokatlan. Hosszú évek óta szaladgálunk ugyanabban a mókuskerékben. 
Érdekes, hogy az XFX egyből hozzányúl(hatot)t a referencia hűtéshez. Mondjuk ők már nem egyszer hízelegtek az AMD/ATI-nak. Gondolok itt pl. az egyik limitált verziójú 5970-re.

Gergosz2
(őstag)
igen épp ezért vártam már annyira a 7000-s szériára.
De akáthogy is nézem ha egy az egybe amcsi áron árulnák akkor is 135-145 k lenne az ára.Szóval mire ideér lesz belőle még 160-170 k is.
Hát nem tudom de szerintem ez maha drága 
ilyankor gondolkozok el erősen hogy asszem be kell ruháznom a következő konzol generáció valamelyikére.
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

zoltanz
(PH! kedvence)
Nem a cucc drága, hanem a fizuk kevesek. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Gergosz2
(őstag)
szerintem az amcsik sem rohannak a boltba tömegesen hd 7970-et venni.
[ Szerkesztve ]
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Entryy
(fanatikus tag)
2 kilo + ba van a kártya...

engusz
(PH! nagyúr)
Igen, egyelőre 200 ezer körül vagy felette van a végfelhasználói ára.

XtremLor
(senior tag)
Az xfx dupla ventilátoros hűtése érdekes, ilyet még nem láttam egyik termékén se, a képek alapján teljesen zárt nem a házba küldi vissza a hőt hanem kifele plusz pont érte.
"Legen...Wait for it...Dary"

RyanGiggs
(senior tag)
Majd az eladási adatokra leszek kíváncsi....
Sokat írnak arról, hogy haldoklik a vga piac mert kevesen veszik.
Nos hát nem is csodálkozom, 550 dodóért nem sokan lesznek akik megveszik!
Többek között én se!! 
Egy picit elszálltak az árakkal a HD5xxx sorozat óta!!!! 
Emlékezzetek csak vissza a HD4870~300$, HD5870~400$, HD7970~550$
Ha adnák ezt is 300-350$-ért, szerintem nem beszélnének vga válságról.
De adják csak 550-600$-ért, és rohadjon rájuk az összes!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Én maradok a 2011 márciusában vásárolt HD5850-esemnél) 
Nah, most má én is benyögök ide valamit. 
Ugye ezt abszolút nem lehet kiakasztani mondjuk egy Metro-val, vagy BF2-el?
Mondjuk 2560-as felbontáson, minden fullon.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

X Factor
(PH! addikt)
Bf2-vel nem, metroval meg bármit kilehet akasztani.
(L) Atiradeonika (L)
(#48) tiborandras válasza donjohnson (#8) üzenetére
valoban brutal, de ilyen gepet nem ssd-vel tesztelni? erre az epic fail a legjobb kifejezes ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
hogy mivel tolja az nem tartozik a tárgyhoz, de mivel történetesen én húztam újra a rendszerét pár hónapja ezért tudom hogy az office is meg van rá véve, nemhogy a játékok. tény a fejlesztők nem fognak rá fejleszteni. erre a kártyára sem. hacsak nem a konzol játékok portolása nem minősül annak 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban