Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

Ez az a videó

Égő, hogy már megint "pozitív" dolog miatt figyel ránk a világ. Ha tiltva van ez a videó, akkor töröljétek a linket nyugodtan.

///

(#2) max-pain

max-pain
(senior tag)

(#3) wwenigma válasza max-pain (#2) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugy latszik majd egyszer lesz valami M$ ami müködik, de ez még nem az... :))

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#4) Blyan válasza Frenky87 (#1) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Ha igaz, akkor elég amatőr dolog erről büszkén felvételt is csinálni. :D

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#5) Kriza válasza Blyan (#4) üzenetére

Kriza
(őstag)

Legalább könnyebb dolga lesz a rendőröknek... ;]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#6) napos2600

napos2600
(HÁZIGAZDA)

év végén, illetve jövő év elején tervezem egy elite vásárlását. már csak az a kérdés, hogy melyik magyar bolt lesz olyan kedves, hogy kibontja nekem a csomagot és én zseblámpázhatok beléje-e(hehehhe)? :)

(#7) gabó

gabó
(tag)

Szerintem az egész csak egy megrendezett jelenet. Nem akarom elhinni, hogy egy komoly raktér épületbe/területre csak ilyen egyszerűen be lehet menni. Márpedig a video alapján nem egy pincurka területről van szó.

Nekem8

(#8) rocket válasza max-pain (#2) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Kicserelhettek a gep belsejet egy 3 ledes gepere, nagy a m$ "rajongok" tabora, akik mindenre kepesek ;)

Nem kapkodjak el az atallast :)

65nm xenos

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#9) Renwick válasza napos2600 (#6) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Év végére jó eséllyel már csak az új alaplappal lesznek forgalomban a boxok. Olyan bótba tessék menni, ami folyamatosan pörgeti a készletet, ha netán van valami dátumkód a csomagoláson, esetleg azt is lehet figyelni... ;)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#10) napos2600 válasza Renwick (#9) üzenetére

napos2600
(HÁZIGAZDA)

danke;)

(#11) Kriza válasza rocket (#8) üzenetére

Kriza
(őstag)

Miért van 2 szilíciumlapka egy lapon?

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#12) eXodus válasza rocket (#8) üzenetére

eXodus
(őstag)

Csak ennyi lenne a méretváltozás 90nm->65nm re?

Ja hogy ez nem a proc.... de akkor miért csökkent a mérete?

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#13) rocket válasza Kriza (#11) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Egyik a GPU a masik az eDRAM.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#14) Renwick válasza rocket (#13) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Tegyük hozzá, hogy egyelőre csak az új CPU-t rakják rá a production boardokra, a 65 nm-es GPU bevezetése még várat magára...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#15) gbors válasza gabó (#7) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem is kamu, de ha netán igaz lenne, akkor értékelem a srácok humorát :D nem értem amúgy ezt a nagy szemforgatást a dolog körül, mennyivel rosszabb ez, mint amikor az internetről húzza le a user a játékokat?

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#16) .mf

.mf
(PH! addikt)

hehehe: [link] ;]

(#17) decibel válasza .mf (#16) üzenetére

decibel
(fanatikus tag)

Ez hatalmas :C

"you are a monkey poo-poo"

(#18) Csapi007 válasza Frenky87 (#1) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát gratulálok nekik bazz. :(((

"Csak úgy mondom"

(#19) zombikiller válasza Frenky87 (#1) üzenetére

zombikiller
(tag)

vazz ez durva XD akkor legalább hátizsákkal mentek volna és, akkor loptak volna pár száz db ot, amit aztán eladnak feketén én egy pár darabért azért ekkora kockázatot nem vállalnék :))

(#20) t.tomi

t.tomi
(tag)

Hát nem tudom, de én nem így képzelnék el 1 konzol raktárépületet...
Szerintem FAKE !

Life begins @ 40! (knots) :)

(#21) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt valami tévedés lehet, az újnak mondott CPU semmivel sem tűnik kisebbnek (csak most más gyártja v. tokozza, mint eddig), de az új gépek mégis kb. 30%-kal kevesebbet fogyasztanak, és egyes más forrású hírek szerint éppehogy a 65nm-es GPU az újdonság.

(#22) Rover623 válasza t.tomi (#20) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én nem így képzelnék el 1 konzol raktárépületet...

Itthon én sem...;)
De a környezetből, a ruházatból és a comment-ek némelyikéből arra lehet következtetni, hogy ezek a "magyar" fiatalok a szomszédos Romániában próbáltak szocializálódni...nem sok sikerrel...;]

Szerintem nem fake...:(

primus inter pares

(#23) ody42 válasza Rover623 (#22) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

hat nem tudom, egy ket raktarban mar jartam (na nem sotetben :) ), de sehol sem igy taroltak a cuccokat, hanem ledobozolva, lezsugorfoliazva, jobb esetben raklaponkent. Itt meg a sracok nem bontottak semmit, megis amikor korbevilagitottak egybol latszott egy csomo Xbox... Szerintem kamu

(#24) Rover623 válasza ody42 (#23) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor legyen fake...:DDD
De legalább ne magyarok legyenek...:O
:DD

primus inter pares

(#25) ody42 válasza Rover623 (#24) üzenetére

ody42
(senior tag)
LOGOUT blog

hat ja, bar egy Gyozike, vagy Anettka is durva reakciokat valt ki, amikor egy kulfoldinek megmutatom. (bár utána megjegyzik, hogy náluk is van ilyen. :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.