Miért Arrival-ban meg lehetett volna menteni a rendszert valahogy? 
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Miért Arrival-ban meg lehetett volna menteni a rendszert valahogy? 
Erről ez jut az eszembe, ma találtam: [link]
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx
Nagyon varos, igy elmeselve eleg epic lesz a sztori (ahogy eddig is)
Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

Fura, hogy már előre magyarázkodnak... Azért bízom benne, hogy lesz olyan, mint az eddigi részek. 

Remélem azért életben hagyják Shephardot...
" This is it, isn't it? "

Ha Pásztor parancsnok meghal, "igennagyonrohdatpiszkosulk**ára" frusztrált leszek, az biztos. Ebben pl. nagyon jó volt a Dragon Age 1; ha akartad, hősiesen feláldozhattad magadat, de volt megoldás, h ezt elkerüld. Az Arrival DLC-s quest nem jó példa sztem, mert ott NEM lehetett megmenteni a rendszert; szal nem igazán választás kérdése, h elpusztul-e. MAx. annyiban,h nem veszed meg a DLC-t és nem játszod ki 
"Imago animi sermo est" - vagy amit írsz :) http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/076/d/3/mass_effect_fail_by_akael-d4t0nrx.png
Olyan értelemben gondoltam példaként, hogy ugyebár akinek nem lesz mentése - ergo nem tudják hogy megvette-e a DLC-t -, azok számára nem biztos hogy úgy alakul a ME3 története, mintha végigvitték volna az előzményeket.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Teljesen mind1 szinte, hogy mi lesz a vége a történetnek, ha Shepard befejezi.
Ebből azt vettem le, hogy vagy úgy lesz happy end, hogy a csapat feláldozza magát, vagy nem lesz az, és megszállják a galaxist a Reaperek 
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

Akár lehet mind a 2 dolog is.
Valahogyan folytatni kell majd a sztorit, és ez lenne a legcélszerűbb ebben az esetben 

Vagy...az egész csapat feláldozza magát ÉS megszállják a galaxist a Reaperek, akkor igen csak agyf*szt kapna pár ember. 
Egyébként én örülnék, ha ilyen reális lezárásokat raknának bele, mint a Fable 3-ba...azt se tudtam úgy befejezni, hogy mindenki maradéktalanúl boldog legyen.
We all have our delusions - Aria

Én is bízom benne, hogy lesz(nek) még szereplő(k), aki(k) tovább viheti(k) a történet fonalát...

Nem kötelező szerintem a heppy végződés, 1 játék sikerét nem ennek kell adnia.
Speciel nekem bejönne, STALKER-ben is bejött (meg pár másik játékban is), hogy hősi halál lett a vége 

Nekem van egy olyan érzésem hogy Shephard meghal a végén, így akarják lezárni az ő szálát. De ne legyen igazam.
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus 6850 Cu 1Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1814BLT | HKC 565 W

Szerintem az lesz a vége, hogy a Reaperek fognak győzni, akármilyen keményen is ellenállsz. Aztán a folytatásokban meg majd a következő "ciklus" lesz amikor megint hagyják felvirágozni az organikus társadalmakat és akkor megint lesz majd egy hős aki rájön, hogy léteznek a reaperek és minden kezdődik elölről. 
Spartans never died, just killed in action!

Ne bizony .... nekem már csóró Soap halálakor is gombóc kúszott a torkomba, egy "Shep KIA"-t nem is tudom,h hogyan viselne el az én öreg, érzelgős lelkem 
"Imago animi sermo est" - vagy amit írsz :) http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/076/d/3/mass_effect_fail_by_akael-d4t0nrx.png

És a következő játékban a reaperekkel leszel és ki kell irtanod minden értelmes fajt + valamelyiket becsicskáztatni, mint a collectorokat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"ugyanis a mentések által tárolt információk kihatással lesznek a következő Mass Effect játékra is"
rókabőr szagot kezdek érezni 
miért nem tudják befejezni és pont, nincs több, ennyi, vége ?

mert egy ilyen szinten kidolgozott univerzumot hülyék lennének nem kihasználni
We all have our delusions - Aria

Egyetértek. Ha normálisan meg tudják oldani, akkor nem lesz rókabőr szaga, viszont elég nagy ziccert hagynának ki vele, ha már ennyi munkát beleöltek..
Különben is, nekem pl bejön a ME univerzuma, bár Shepard nélkül tény, hogy nem lenne (lesz) ugyan az.
"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

Mert akkor CoD szintre süllyedne.
Éppen ez az egyik különlegessége az ME sorozatnak.
oké, a ti álláspontotok is helyén való, valóban egy jól kidolgozott unizerzum amit ki kell használni
de, számomra veszít az értékéből a 3. rész azzal, hogy utána még számíthatok jó pár részre, régebben azt mondták a 3. rész lezárja a mass effect -et
akkor jó, ha egy teljesen más történetet találnak ki ami ugyanitt játszódik

Nem Shepard kalandjaibol all a Mass Effect univerzum, ajanlom hogy olvasd el az elso harom konyvet es a kepregenyeket. A jatek csak egy toredeke az egesznek.
SoC-ban nem kell kötelezően halált halni, a hősi halál meg igen messze van a legtöbb befejezéstől(kapzsiság, hatalommánia stb.)...
[ Szerkesztve ]
The pain is my best friend.

Tulajdonképpen lezárul, abban az értelemben, hogy Sheperd-öt már nem fogjuk látni/irányítani. Az ő történetét követő, független eseményekből fognak állni az új részek az eddigi infók szerint.