Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) M3Ny3'T

M3Ny3'T
(senior tag)

Miért Arrival-ban meg lehetett volna menteni a rendszert valahogy? :U

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#2) Arnold2

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Erről ez jut az eszembe, ma találtam: [link]

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#3) xlife11

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon varos, igy elmeselve eleg epic lesz a sztori (ahogy eddig is)

Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

(#4) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Fura, hogy már előre magyarázkodnak... Azért bízom benne, hogy lesz olyan, mint az eddigi részek. :)

(#5) KillBorn

KillBorn
(tag)

Remélem azért életben hagyják Shephardot...

" This is it, isn't it? "

(#6) Rexdemon válasza KillBorn (#5) üzenetére

Rexdemon
(tag)

Ha Pásztor parancsnok meghal, "igennagyonrohdatpiszkosulk**ára" frusztrált leszek, az biztos. Ebben pl. nagyon jó volt a Dragon Age 1; ha akartad, hősiesen feláldozhattad magadat, de volt megoldás, h ezt elkerüld. Az Arrival DLC-s quest nem jó példa sztem, mert ott NEM lehetett megmenteni a rendszert; szal nem igazán választás kérdése, h elpusztul-e. MAx. annyiban,h nem veszed meg a DLC-t és nem játszod ki :)

"Imago animi sermo est" - vagy amit írsz :) http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/076/d/3/mass_effect_fail_by_akael-d4t0nrx.png

(#7) Vistaboy válasza Rexdemon (#6) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olyan értelemben gondoltam példaként, hogy ugyebár akinek nem lesz mentése - ergo nem tudják hogy megvette-e a DLC-t -, azok számára nem biztos hogy úgy alakul a ME3 története, mintha végigvitték volna az előzményeket.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#8) maszi99

maszi99
(őstag)

Teljesen mind1 szinte, hogy mi lesz a vége a történetnek, ha Shepard befejezi.

(#9) Kanczy

Kanczy
(őstag)
LOGOUT blog

Ebből azt vettem le, hogy vagy úgy lesz happy end, hogy a csapat feláldozza magát, vagy nem lesz az, és megszállják a galaxist a Reaperek :P

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#10) maszi99 válasza Kanczy (#9) üzenetére

maszi99
(őstag)

Akár lehet mind a 2 dolog is.
Valahogyan folytatni kell majd a sztorit, és ez lenne a legcélszerűbb ebben az esetben :U

(#11) -kdM- válasza Kanczy (#9) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

Vagy...az egész csapat feláldozza magát ÉS megszállják a galaxist a Reaperek, akkor igen csak agyf*szt kapna pár ember. :D

Egyébként én örülnék, ha ilyen reális lezárásokat raknának bele, mint a Fable 3-ba...azt se tudtam úgy befejezni, hogy mindenki maradéktalanúl boldog legyen.

We all have our delusions - Aria

(#12) Apika

Apika
(PH! addikt)

Én is bízom benne, hogy lesz(nek) még szereplő(k), aki(k) tovább viheti(k) a történet fonalát...

(#13) maszi99 válasza -kdM- (#11) üzenetére

maszi99
(őstag)

Nem kötelező szerintem a heppy végződés, 1 játék sikerét nem ennek kell adnia.
Speciel nekem bejönne, STALKER-ben is bejött (meg pár másik játékban is), hogy hősi halál lett a vége :K

(#14) Perry-sama

Perry-sama
(kvázi-tag)

Nekem van egy olyan érzésem hogy Shephard meghal a végén, így akarják lezárni az ő szálát. De ne legyen igazam.

Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus 6850 Cu 1Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1814BLT | HKC 565 W

(#15) Gabor343 válasza Perry-sama (#14) üzenetére

Gabor343
(tag)

Szerintem az lesz a vége, hogy a Reaperek fognak győzni, akármilyen keményen is ellenállsz. Aztán a folytatásokban meg majd a következő "ciklus" lesz amikor megint hagyják felvirágozni az organikus társadalmakat és akkor megint lesz majd egy hős aki rájön, hogy léteznek a reaperek és minden kezdődik elölről. :DDD

Spartans never died, just killed in action!

(#16) Rexdemon válasza Perry-sama (#14) üzenetére

Rexdemon
(tag)

Ne bizony .... nekem már csóró Soap halálakor is gombóc kúszott a torkomba, egy "Shep KIA"-t nem is tudom,h hogyan viselne el az én öreg, érzelgős lelkem ;)

"Imago animi sermo est" - vagy amit írsz :) http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/076/d/3/mass_effect_fail_by_akael-d4t0nrx.png

(#17) Tibicsucsu válasza Kanczy (#9) üzenetére

Tibicsucsu
(tag)

És a következő játékban a reaperekkel leszel és ki kell irtanod minden értelmes fajt + valamelyiket becsicskáztatni, mint a collectorokat. ;]

(#18) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

"ugyanis a mentések által tárolt információk kihatással lesznek a következő Mass Effect játékra is"

rókabőr szagot kezdek érezni :B

miért nem tudják befejezni és pont, nincs több, ennyi, vége ?

(#19) -kdM- válasza Findzs (#18) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

mert egy ilyen szinten kidolgozott univerzumot hülyék lennének nem kihasználni

We all have our delusions - Aria

(#20) dani3l válasza -kdM- (#19) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Egyetértek. Ha normálisan meg tudják oldani, akkor nem lesz rókabőr szaga, viszont elég nagy ziccert hagynának ki vele, ha már ennyi munkát beleöltek..
Különben is, nekem pl bejön a ME univerzuma, bár Shepard nélkül tény, hogy nem lenne (lesz) ugyan az.

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#21) M3Ny3'T válasza Findzs (#18) üzenetére

M3Ny3'T
(senior tag)

Mert akkor CoD szintre süllyedne.
Éppen ez az egyik különlegessége az ME sorozatnak.

(#22) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

oké, a ti álláspontotok is helyén való, valóban egy jól kidolgozott unizerzum amit ki kell használni
de, számomra veszít az értékéből a 3. rész azzal, hogy utána még számíthatok jó pár részre, régebben azt mondták a 3. rész lezárja a mass effect -et

akkor jó, ha egy teljesen más történetet találnak ki ami ugyanitt játszódik

(#23) Ilsyde válasza Findzs (#22) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Nem Shepard kalandjaibol all a Mass Effect univerzum, ajanlom hogy olvasd el az elso harom konyvet es a kepregenyeket. A jatek csak egy toredeke az egesznek.

(#24) Kassadin válasza maszi99 (#13) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

SoC-ban nem kell kötelezően halált halni, a hősi halál meg igen messze van a legtöbb befejezéstől(kapzsiság, hatalommánia stb.)...

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#25) M3Ny3'T válasza Findzs (#22) üzenetére

M3Ny3'T
(senior tag)

Tulajdonképpen lezárul, abban az értelemben, hogy Sheperd-öt már nem fogjuk látni/irányítani. Az ő történetét követő, független eseményekből fognak állni az új részek az eddigi infók szerint.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.