Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Televan

Televan
(senior tag)

Tán nem viszik annyira a Collector's Edition kiadást? Hogy így külön meg kell említeni.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#2) PowerBuldog válasza Televan (#1) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még azon sem csodálkoznék. Szánalmasan kevés ez a CE ezért az árért. :(

(#3) VIC20

VIC20
(senior tag)

"...így aki lemarad róla, annak a Digital Deluxe Edition lesz kizárólagos lehetőség rá, hogy megszerezze az extra tartalmakat."

Vagy letőti... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4) csab991

csab991
(tag)

Vajon a képességfa is hasonló módon lesz fejleszthető, mint az egyben?

NFS World - P911GT2RS

(#5) S0m30n3

S0m30n3
(kvázi-tag)

Hála az égnek, hogy nem a második részes 75% akció 25% más vonalat folytatják. Nekem az egyáltalán nem tetszett.
A harmadik rész vételével várni fogok jó pár hónapot, nincs 18k-m egy játékért, "megvágott" verziót pedig nem veszek 11k-ért. Az 576 jól megfogalmazta a gyűjtői változat leírását: "Sehol másutt nem található teljes játéktartalom."

(#6) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagyis kapunk egy lövöldét, amiben lesznek a főhősünknek statjai, hogy vérpistike azt higgye, ő most nagy RPG játékos. Már az első rész is inkább akciójáték volt, akkor milyen lesz a harmadik?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#7) Gabor343 válasza ollie (#6) üzenetére

Gabor343
(tag)

Miért te mit várnál egy akció-RPG játéktól? sakktábla szerű körökre osztott csatát? :DDD
Amúgy meg első rész is akció-RPGnek lett bejelentve, szóval szerintem nincs semmi baj a játékkal. :U

Spartans never died, just killed in action!

(#8) Kassadin válasza ollie (#6) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eddig is volt fejleszthető képességei a karakterednek és szintet is lépett, tehát miről is beszélünk? Az rpg-től azért elég messze áll, de nekem kifejezetten tetszik így is.

Több volt benne az akció eddig, lehet most változik. Vérpistike meg nem játszik olyannal, amiben gondolkodni kell, tehát kiesik az ME széria és az rpg játékok is.;]

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#9) WonderCSabo válasza ollie (#6) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem a nyilatkozatokból pont az jön le, hogy jobban RGPs lesz, mint az ME2.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#10) Mans20 válasza S0m30n3 (#5) üzenetére

Mans20
(őstag)

Nekem a második rész úgy volt jó ahogy volt,nem zavarna ha nem lesz benne hatvan féle módosítás egy fegyverhez vagy ruhához.

(#11) zsotesz81 válasza PowerBuldog (#2) üzenetére

zsotesz81
(fanatikus tag)

Még mindig jobb mint a Diablo 3 30k-s ára, azért mert van benne egy egyedi pendrive.

(#12) HollyBoni

HollyBoni
(PH! addikt)

Tessék megnézni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

(#13) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az eddigi kiszivargott videokbol itelve, ME1-nel is joval "RPG-sebb" lesz, ugyhogy en nem aggodom emiatt :K

Hold the line!

(#14) ollie válasza HollyBoni (#12) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

LOL :D

(#15) PowerBuldog válasza zsotesz81 (#11) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért EZ jóval inkább megéri az árát.

(#16) Fratello válasza ollie (#6) üzenetére

Fratello
(újonc)

Az a legszomorúbb az egészben hogy a mostani generáció számára (12-16 év) az RPG-k automatikusan az ilyen Mass Effect meg Witcher-féle fél-akció-fél-"RPG"-teljesen gombnyomkodós színes-szagos seízű izék lesznek... :(

Számomra a számítógépes RPG utolsó igazi nagyágyúja [ez] marad, azóta halott a műfaj, az ez utáni játékokból már csak penetráns szemét és pénzszag árad... :O

[ Szerkesztve ]

(#17) ollie válasza Fratello (#16) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Planescape Torment? Szerintem az a legjobb.

(#18) DrTroglodyte válasza Fratello (#16) üzenetére

DrTroglodyte
(kvázi-tag)

Szerintem az utolsó jó játék a Pong volt. A maiak már csak a grafikáról meg a reklámhadjáratokról szólnak, pfujj.
Az utolsó jó film az Aranyláz volt, az utolsó jó zene a Mozart Requiem, az utolsó jó kaja meg a sült mammutormány, mi?
Azé' a hipszterkedésnek is vannak határai, [moderálva], ha megkérhetlek.

[ Módosította: ollie ]

(#19) maszi99

maszi99
(őstag)

Jó lenne az opcióválasztás az arányok elérése miatt !!! :U
Akink ami jobban bejön :K :C

(#20) Huma válasza ollie (#6) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Ki tudja? A Falllout 3-ból is egész jót kihoztak. Először azt hittem pl, hogy a fegyveres statok nem befolyásolják FPS módban a játékot (amikor nem alkalmazod a megállítást), de rájöttem, hogy nagyon is befolyásolja. Sokkal kevesebbet sebzel, ritkább kritikus, sokkal pontatlanabb célzás. Az meg hab a tortán hogy minden testrész sérült benne különféle negatív dolgokat okozva.
Ha eltört a lábad akkor pl sántítottál. Ha fejsérülésed volt akkor időközönként alig láttál valamit a vörös ködtől. Ha a karod sérült akkor nem lehetett pontosan célozni a fegyverrel mert össze-vissza mozgott.
Ha az ellenfeledet sebezted meg komolyabban egy-egy testrészén akkor szintén különböző hatás lépett érvénybe. Pl sántítás vagy fegyver elejtése.
Arról nem is beszélve hogy mennyi olyan képzettség és képesség volt ami befolyásolta a játékot. Az átlagos (öregmotoros rpg-ket is belevéve) szerepjátékoknál jóval több ilyen volt benne.
A szerepjátékok közül szerintem mindenképp kiemelkedik.

A Planescape Torment azon kivételes játékok egyike melyet háromszor is végigjátszottam. A régiek közül a kedvencem.

[ Szerkesztve ]

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#21) GypsFulvus2 válasza HollyBoni (#12) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

:))
Köszi ezért a linkért! Elég szar napom volt, ez a röhögés most nagypn jól esett. :)

"Áh ez már olyan, mint a komcsiknál: ő gondozza, szóval az övé " -by Morden24

(#22) ghostmat válasza Fratello (#16) üzenetére

ghostmat
(tag)

no offense,
én már nem a mostani generáció vagyok, egy 10est rádobhatsz minimum, de szerintem a Mass Effect nem egy seízű izé, aki szereti a sci-fi-t és elege volt a SWos világból annak bőven jó volt és élvezhető.
Az első és második résznek is van rendes története, történetvezetése, a karakterek is kidolgozottak egy akció-RPG-hez képest, és nem untam bele kb 5-10 perc múlva, nem volt rengeteg ismétlődő rész, százezer egyforma küldetés..stbstb lehetne még sorolni.

lényeg a lényeg én nagyon várom a harmadik befejező részt és biztosan a középutat választom.
Jó ötlet volt a választhatóság, bár ha ezzel nem szórakoznak annyit már rég a boltokban lenne és tudnánk hogy nyomta le Shepard a reapereket :D

(#23) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

Nem semmi ára van. :U A PC-s második rész kb 10K huf volt , meg is vettem, de ez egy kicsit soknak tűnik.
Mennyi az Boxos változat ára? :)

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#24) Polllen válasza ollie (#6) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyen kijelentések mindig azt jelentik, hogy na ez nem lesz, de megpróbáljuk belemagyarázni... :DDD

Az első részben amúgy tetszett az arány, nem sokkal volt egyszerűbb, mint pl. a kotor 2.

A fentebb említett Fallout 3-t azért nem sodornám ide, csak 1 órát játszottam vele eddig, de úgy 600%-kal több volt ott az rpg elem, mint ME-ben... ;]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25) icon válasza S0m30n3 (#5) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt egy csöppet olcsóbb...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#26) GeryFlash

GeryFlash
(fanatikus tag)

várós, grafika/rendszerkövetelmény változik a 2höz képest?

Akik odaírják a hirdetéseikhez, hogy okoskodó kommentet nem kér, azoknak a 98%-a bolti ár felett szeretné elpasszolni a cuccosát.... Persze Te abban a 2%-ban vagy:)

(#27) dani3l válasza GeryFlash (#26) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Nemsokat.

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#28) PowerBuldog válasza dani3l (#27) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2 évvel ezelőtti cikk. Újítottak a motoron azóta. A PS3-as ME2-ben bemutatott verzió lesz alatta.

(#29) dani3l válasza PowerBuldog (#28) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Tudom, hogy újítottak azóta, itt egy valamivel frissebb, itt is írják. Viszont az alap gondolom akkor is az UE, így nem hinném, hogy sokkal nagyobb lesz a rendszerigénye. Grafika persze biztos szebb lesz.
Egyébként nem tudom, én nem sok különbséget vettem észre a PC-s illetve a PS3-as verzió között, pedig eljátszottam már pártíz órát mindegyikkel.

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#30) Shirani válasza ollie (#6) üzenetére

Shirani
(újonc)

A Mass Effect 3 Multiplayere szigorúan a kooperatív mód felé megy el. Egy mondatban nincs K/D arány vérpistinek amin csámcsoghat mert a vérpistik legnagyobb baja a fent említett dolog.

Az egész statisztikai rendszer egyfajta nézd meg a karaktered szintjét és mit csinált dolog lesz. Mert mint a Sima játékban a multiban is szintet kell lépned a komolyabb képességek használatához.

A Colletor's Edition Amerikában szinte teljesen kifogyottak a gyűjtői kiadásokból előrendelések puszta számával és az Amazon is kezd kifogyni ha, már ki nem fogytak teljesen.

Európai előrendelésekről információnk nincs.

A CDgalaxisról ne is beszéljünk.

Üdvözlettel
IMP
masseffect.hu főszerkesztő

[ Szerkesztve ]

(#31) Misály válasza ollie (#6) üzenetére

Misály
(őstag)
LOGOUT blog

Valahogy a szerepjátékról nem a statok és az inventory basztatása jut eszembe hanem hogy valakinek a szerepében eljársz és úgy csavarod a történéseket ahogy neked tetszik... És ebben a mass effect kiemelkedő..

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

(#32) icon válasza Shirani (#30) üzenetére

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

A lényeg, nekem meg van a CE várom a 9.-ét :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.