Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Crus

Crus
(lelkes újonc)

Undorító :(((

Miért nem lehet ez már ALAPBÓL a teljes játék része?
A CE kiadvány ára már így is az egekben és az alapjáték is egy 10-es PC-re.

Core I7-920 2.66GHz, GA-EX58-UD3R, 6x2GB Apacer Giant II 2000 Mhz, Gainward GTX460 2GB Golden Sample, Kingston 64 GB SSD, 3x1.5 TB WD, Plextor PX800-A, Aerocool T40BL, Chieftec 450W, 23" LG 235 IPS

(#2) ng0ofy

ng0ofy
(fanatikus tag)

Ilyet bárki tud nyomtatni.... Nyomtatok is mindjárt egyet, vmi jobb névvel, mert a from dustról a from dust jut eszembe. Mondjuk half-life dlc jobban esne :D

(#3) blackrulz válasza ng0ofy (#2) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nah mindjárt megyek az irodába én is fel, épp most veszem mega diablo 3-at, 4 dlc vel, a dukenukem két új részét, meg az sc3-at is:) akciósan 10 ajróért tokkal vonóval ;]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#4) Ilsyde

Ilsyde
(őstag)

Meh, a Bioware a Dragon Age ota ezt csinalja. Ott is ki volt vagva az egyik karakter (Shale) es a hozza kapcsolodo kuldetesek meg a Warden's Keep tartalom.

Az a legundoritobb az egeszben hogy az arcodba lihegnek mig meg nem veszed a DLC-ket. Mass Effect 2-ben latszottak az uj karakterek sziluettjei, a Dragon Age-ben meg ott covekelt egy NPC a taborodban aki a DLC-vel csesztetett.

(#5) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

fulladjanak bele az egész DLC mániába. az is idióta, aki megveszi ezeket. amíg a "tisztelt vásárlóközönség" vevő ezekre a dolgokra, addíg soha nem fogunk _teljes_ játékot kapni. a legundorítóbb számomra a Gears of War 3. benne van a játékban minden, de vedd meg barma a kódot, hogy hozzáférj. :W

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#6) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

amennyiben ez igaz (lehet az!), akkor csak a "Túl jó nő a csajom" egyik mondatát idézném:
"Szarj a markodba!".

Az a baj ezekkel a DLC-kkel, hogy van, ami igazából kötelező (LotSB, Arrival).. Bár adnának minden értelemes DLC-t a CE-hez... (na, nem álmodozok tovább)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#7) Huvi00

Huvi00
(kvázi-tag)

Még jó hogy Digital CE edition csak 6 ezer origin-re.... :R

Ami nem öl meg az erösit bár a leprátol nevárj semmit ...

(#8) Televan

Televan
(senior tag)

Még jó hogy a DLC -kel nem nyúlnak bele a fő történet szálba.
Majd akkor lesz nagy baj, ha csak akkor mehetsz tovább a storyban ha megveszed a következő DLC -t.
Most még nincs ez a veszély, és a DLC -k nélkül is végig lehet játszani a játékot.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#9) eszgé100

eszgé100
(senior tag)

kb ugyanilyen udorító az AppStore in-app purchase rendszere is, az árfigyelő küldi a pusht, hogy leárazták a játékot, esetleg ingyenes, telepíted, aztán 3 perc után kapsz egy olyan feladatot amihez 10 dolcsis cuccot kell megvenned, hogy meg bírd csinálni

(#10) Apika

Apika
(PH! addikt)

Próbálják biztosítani a bevételeiket a PC-s userektől...

(#11) Kassadin válasza Apika (#10) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A dlc eredeti játék nélkül nehezen menne, tehát nem értem az okfejtésed teljesen egészen. Vagy arra próbáltál finoman utalni, hogy a pc-s tábor minden tagja mindent letölt, amit ér? Mert ez ordas nagy hazugság lenne.

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#12) nebulo

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az lesz majd a jó, ha az új konzolgenerációba beépítik az NFC-t. És majd pályák előtt amikor fegyvereket veszel meg miegyéb, tényleg meg kell majd venni őket! Szép új világ! :D

(#13) Apika válasza Kassadin (#11) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Arra gondoltam, hogy megpróbálnak annyi bőrt lehúzni az emberről, amennyit lehet...

(#14) S0m30n3 válasza Televan (#8) üzenetére

S0m30n3
(kvázi-tag)

Azért az ME2 Liarás DLC-je és az Arrival eléggé megváltoztatta a sztorit szerintem. Igaz, hogy pár mondattal le lehet írni a harmadik rész elején, hogy ez meg az történt azokban a dlc-kben, de ennyi erővel ha kiragadok egy részletet az ME2-ből, azt is leírhatom pár mondattal a következő részben... ezzel a logikával fontosak azok a dlc-k fősztori szempontjából.

Huvi00: én nem látom, hogy hol lenne 6k a digital ce. Origin oldalán átszámolva 20k, ami az ipon 15k-s (eddigi legolcsóbb, amit láttam) árától is drágább.

[ Szerkesztve ]

(#15) maszi99

maszi99
(őstag)

Az ilyen jellegű dolgok megfejthetetlenek számomra :(((

(#16) Televan válasza S0m30n3 (#14) üzenetére

Televan
(senior tag)

Én arra gondoltam , hogy a fő szálat nem befolyásolta.Én először úgy játszottam a két DLC -vel, hogy a játékot már befejeztem. És csak érdekesség volt számomra semmi más.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#17) S0m30n3 válasza Televan (#16) üzenetére

S0m30n3
(kvázi-tag)

Én meg úgy gondoltam, hogy a harmadik rész elején lesz így gáz ebből szerintem.
Vegyük pl. azt, hogy a harmadik részben már Liara lesz a Shadow Broker... aki csak szimplán a második résszel játszott, az most nézni fog, hogy miért Liara az, stb. Vagy pl. miért kerül Shephard a Földön bíróság elé egy galaxis elpusztításáért, hisz ilyen nem volt alapból a második részben.

Igaz ha ezeket a dolgokat direkt meg sem említik a harmadik részben, az is gáz. Mint ahogy az is, ha csak leírják majd a rész elején, hogy "Shephard egyszer elpusztított egy galaxist a közeledő fenyegetés miatt."

Én ilyen szempontból közelítettem meg a dolgot.

(#18) Huvi00 válasza S0m30n3 (#14) üzenetére

Huvi00
(kvázi-tag)

Jó helyen keresed akkor megtalálod azt amire mindenki vár,jogtisztán eredeti játék olcsón.
Steam és origin re értve....

(#19) S0m30n3 válasza Huvi00 (#18) üzenetére

S0m30n3
(kvázi-tag)

Hát nekem nem sikerült. Gondolom át kell állítgatni dolgokat, vagy nem tudom, mert én akárhogy nézem, originen 70 euró. El nem tudom képzelni, ebből hogy lesz 6k forint, de úgy néz ki örök rejtély marad. :U

(#20) Televan válasza S0m30n3 (#19) üzenetére

Televan
(senior tag)

Lehet a Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition -ra gondol. De az is 30€ és nem 30$.

(#21) Huvi00

Huvi00
(kvázi-tag)

Nem gondolok másra és nem kell állítani semmit.
Bármilyen játék megvehető olcsóbban.

(#22) ttt1

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

6-ért megvenném én is de itt 70 yuro

(#23) ng0ofy válasza Huvi00 (#21) üzenetére

ng0ofy
(fanatikus tag)

Egy linket dobhatnál vagy címet esetleg telefonszámot akár privátban is, érdekel az olcsóbb megoldás.

(#24) csaba951 válasza Huvi00 (#7) üzenetére

csaba951
(fanatikus tag)

A ME3 Digital CE alja úgy 11700 Ft körül van.
A ME3 normál kiadás alja úgy 6250 Ft körül van.

Viszont erősen kétséges, hogy ezek használhatóak lesznek-e Magyarországról, és hogy ezek a kiadások tartalmazzák-e gyárilag az angol nyelvet és felíratott.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.