igen... végre rájött az MSI, hogy melyik piacon lehet sikeres...
kb a kínai piacnak megfelelő a minősége/garanciális ügyintézése is a notijaiknak.
3db MSI-s270-es gépet vett egy ismerős cég, ebből az egyiket én használom, ill. használnám... Egyik sem képes a normálisan a dvd írásra, kettő a sima dvd-t is 70-80%-os arányban elrontja, a harmadik "csak" az újraírhatókkal képtelen megbírkózni. A beépített WIFI kb olyan, mint ha nem is lenne, olyan gyenge a jele/vétele. Az én notimnak néha nem kapcsolt be a kijelzője indítás után, úgy tűnt, mintha a VGA kijáraton adta volna ki a jelet (pedig semmi sem volt rákötve).
Egyszer leesett a sajátom (kiszakadt a tápcsati), a márkaszervíz kb másfél hónap után adta vissza, semit nem tudtak vele kezdeni, mert nem kaptak alkatrészt (ez vezetett ahhoz, hogy felmondták a szerződést az MSI-vel). Hollandiából jöttek szerelők a már bentlevő gépeket megjavítani (amíg az új márkaszervíz be nem indult), cserébe ők is csak annyit csináltak, hogy rátettek egy cetlit, hogy kész van (persze semmit sem csináltak vele). Alaplapcsere lett volna, amihez egy szavam sem lett volna, hisz az én hibám volt a sérülés...
Senkinek sem ajánlom ezt a márkát (notebook vásárlásra).

)