Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) strike-force

strike-force
(őstag)

nem teljesen értem a megfogalmazást. az összes egyszer használatos kodak fényképező 84%-a került vissza hozzájuk, ami az összes (kodak+nem kodak) egyszer használatos fényképező 2/3-a (66%)?
ez így jó?

Just realize it!

(#2) Zsolto válasza strike-force (#1) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Először én is megakadtam, de végülis jogos lehet: az összes Kodak gép 84%-a az összes (Kodak+egyéb) gépnek "csak" 2/3-át (66%-át) teszi ki.

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#3) Flow válasza strike-force (#1) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Így van! Fennmaradó (1/3) 500 millió egyéb, szerződéses gyártó terméke.

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#4) viszta99 válasza Flow (#3) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Bizony,szerintem is jo ez igy..

Telefon : 70-403-8474

(#5) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon korrekt akció. :R

Milyennapvan?

(#6) [HUN]Tyson válasza D1Rect (#5) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Ha minden gyártó így cselekedne, egy kicsit élhetőbb lenne ez a sárgolyó.

Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor használtam a pH!-s pályafutásom alatt a következő smilét, de most jár a Kodaknak: :R

(#7) Chaser válasza D1Rect (#5) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát még milyen korrekt lenne, ha nem gyártanának ilyen 1x használatos szutykokat...

New world...old thinking...IBM T60;)

(#8) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel a kedves vásárlónak nincs sok alternatívája a fényképek előhívására, minthogy visszaadja a készüléket, így kicsit keserű a 84%, nem?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#9) dabadab válasza Chaser (#7) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazabol ezek nem egyszer hasznalatos gepek: miutan az ember visszavitte a Kodakhoz, ott filmet csereltek benne, aztan mehetett a kovetkezo vevonek.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#10) D1Rect válasza Chaser (#7) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajnos szükség van az eldobható vackokra. :(

Milyennapvan?

(#11) benedekco válasza D1Rect (#10) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

sajnos megteremtik a szükségességét a piacon...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#12) Volu

Volu
(kvázi-tag)

Vajon milyen minőségű kép jöhet ki egy ilyenből? Az is eldobható? :)
Nem hinném, hogy ma már nagy számban lennének ilyen gépek, nagyon régen láttam itthon belőlük :)

''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''

(#13) Flow válasza Volu (#12) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Angliában például nagy keletje van az egyszerhasználatos gépeknek. Bulikon, esküvőkön ilyeneket adnak, így az ember nyugodtan ihat, nem kell vigyáznia a gépére, és a 20-30 masinából a végén össze lehet kukázni pár jó/vicces fotót... :D

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.