nem teljesen értem a megfogalmazást. az összes egyszer használatos kodak fényképező 84%-a került vissza hozzájuk, ami az összes (kodak+nem kodak) egyszer használatos fényképező 2/3-a (66%)?
ez így jó?
Just realize it!

nem teljesen értem a megfogalmazást. az összes egyszer használatos kodak fényképező 84%-a került vissza hozzájuk, ami az összes (kodak+nem kodak) egyszer használatos fényképező 2/3-a (66%)?
ez így jó?
Just realize it!

Először én is megakadtam, de végülis jogos lehet: az összes Kodak gép 84%-a az összes (Kodak+egyéb) gépnek "csak" 2/3-át (66%-át) teszi ki.
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
Így van! Fennmaradó (1/3) 500 millió egyéb, szerződéses gyártó terméke.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Bizony,szerintem is jo ez igy..
Telefon : 70-403-8474
Nagyon korrekt akció. 
Milyennapvan?

Ha minden gyártó így cselekedne, egy kicsit élhetőbb lenne ez a sárgolyó.
Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor használtam a pH!-s pályafutásom alatt a következő smilét, de most jár a Kodaknak:
Hát még milyen korrekt lenne, ha nem gyártanának ilyen 1x használatos szutykokat...
New world...old thinking...IBM T60;)
(#8) Depression
Mivel a kedves vásárlónak nincs sok alternatívája a fényképek előhívására, minthogy visszaadja a készüléket, így kicsit keserű a 84%, nem?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Igazabol ezek nem egyszer hasznalatos gepek: miutan az ember visszavitte a Kodakhoz, ott filmet csereltek benne, aztan mehetett a kovetkezo vevonek.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Sajnos szükség van az eldobható vackokra. 
Milyennapvan?

sajnos megteremtik a szükségességét a piacon...
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Vajon milyen minőségű kép jöhet ki egy ilyenből? Az is eldobható? 
Nem hinném, hogy ma már nagy számban lennének ilyen gépek, nagyon régen láttam itthon belőlük 
''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''
Angliában például nagy keletje van az egyszerhasználatos gépeknek. Bulikon, esküvőkön ilyeneket adnak, így az ember nyugodtan ihat, nem kell vigyáznia a gépére, és a 20-30 masinából a végén össze lehet kukázni pár jó/vicces fotót... 
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.