No, jönnek az energiatakarékos Optik!
RISC86 Power

No, jönnek az energiatakarékos Optik!
RISC86 Power

Remek, hogy egyre több új opteron jön ki, de a 2 ill. 2,1 gigaherceseknek vajon van-e értelme 6 magosként? Nem jobb oda egy 4 magos szintén energiatakarékosan, de magasabb órajellel?
Leginkább játékoknál van előnye a magasabb órajelnek. Több mag, több erő, azok a progik, amelyek profitálnak a több magból, azoknál nagy előnye a sokadik magnak. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Van értelme, pláne egy szervernél, ahol fokozottan számít a szálak mennyisége is! Persze marketing-része is van... 6>4! 
RISC86 Power
6 mag @ 55 watt? 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Nem jobb oda, ide inkább a több a jobb 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Igen, de ez az 55W egyfajta átlag, Average TDP. 
RISC86 Power
Jófajták ezek, nagyon beindult a termelés AMD-éknél 45nm-en. Reméljük, hogy a következő állomás is ilyen jól sikerül, vagy még jobban. Csak időben jöjjenek ki az újításokkal. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Ja, már jöhetne a Propus meg Rana család is!
RISC86 Power

Pont mint intelnél...
Si vis pacem, para bellum.

Aztat' nem t'om, hogy az AMD meg az Intel hogyan számol átlagot, meg hogy miként tünteti fel, de az szinte biztos, hogy az átlag<max. fogyasztás. A többi meg rája van bízva a vásárlóra!
RISC86 Power

A minőség, és a csúcskategória ára, itt is érvényesül azért.
Ha pár évig üzemelnek, talán még vissza is hozzák az árukat.
Ja, napi 5 perc bekapcsolva, amúgy végig áramtalanítva, és a napi fogyasztást mérik. 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Tudod, smiley... 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

Nagyon beindultak AMD-ék minden fronton.
.::www.megadanceradio.hu::.
Törnek föl, mint a teli pöcegödörből a szmötyi.
<-ƘƘ-> Rendszerment

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Én inkább ezeket a 100MHz-es lépéseket nem értem.
Az kemény 5% órajelben, ami teljesítményben is max annyi, vagy kevesebb. Sztem 200MHz-es ugrások kellenének minimum.

én is szurkolok az AMD-nek mert ha a szerver piacról több pénz folyik be azt a desktop cpu-k fejlesztésére (is) fordítják. 
just believe in yourself

Az info, amit belinkeltél korrektnek tűnik! 
RISC86 Power

Mivel a kettő még mindig szinte ugyanaz, ez egészen biztos. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Ezek a procik már tdp-t is fogyasztanak?
Valaki súgjon már pls. nem értem a szóhasználatot. A kétutas szerver az azt jelenti, hogy két proci foglalatba 2x6 magot tudok belerakni? A 8 utasba meg 48-at összesen?
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
anyám
megnézném élőbe mit tud
Ezekből igen.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Annyi utas, ahány foglalat van az adott alaplapon.
Si vis pacem, para bellum.