Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Kobaljov válasza azbest (#33) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban (ilyenkor mindig rácsodálkozom milyen gyorsan telik az idő.. :) )

Más: most vettem észre az ASRock honlapján, hogy az eddigi Atomos/Ionos nettopjukat megcsinálják az új Core procikkal is, azt hiszem erről eddig még nem láttam hírt sehol

[ Szerkesztve ]

(#52) nyunyu válasza Televan (#44) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Anyám 939 -es lapját kellene már kicserélnem. Nem tudom melyik lenne jobb választás.Megtartani a mostani x2 4200+ -os 939 -set, vagy eladni az egészet és venni egy AM3 -as lapot a hozzá való procival és memóriával.

Ezen mi a kerdes?

Ugyanezt az Asrock lapot AM3-asban 3k-val olcsobban megkapod. (M3A785GMH/128)
Aztan lehet bele lapatolni bele a 8+ giga ramokat, leendo hatmagos procikat, mig a regi procidal limitalva vagy nem tul magas orajelen jaro 2 magra, meg 4 giga ramra.
Ja, 1GB-s DDR modulokat mar csak horror aron talalsz, tobbe faj, mint a DDR2/3.

En is anyamnak szantam netezos gepnek az A785GXH-t, meg bele egy olcso 3 magos procit, de vegul megtartottam, aztan anyame lett a C2D. :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#53) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Odavág az ASRock lap! :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#54) Pyton

Pyton
(fanatikus tag)

Jó ez az Asrock lap, tetszik a cég hozzáállása, és az őrült ötleteik. :) Először azt hittem, hogy a típusszámban a 939 valami egészen más, aztán jött a döbbenet. :D

A legjobban egy AM3 CPU boardnak örülnék, de ha az új Thuban elmegy valahogy AM2-ben is, akkor nincs rá szükség. :)) (most 939-es lapban hajtok AM2-es X2-t)

[ Szerkesztve ]

(#55) nagynorbi válasza zH. (#47) üzenetére

nagynorbi
(senior tag)

Nálam volt egy ilyen kártya, és nagyon halk volt a hűtése, 77 celsius fölé nem ment a GPU Furmark alatt. Egyetlen bajom volt vele, mégpedig az, hogy állandóan előjött az a fránya VPU recovery hiba.

Üdv.:

http://www.vapouronline.hu - elektromos cigaretta webáruház

(#56) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

A Dual, és Combo alaplapok után most is egy jó párosítást hozott ki az AsRock, mindig kirukkolnak valami ujdonsággal. De lehet hogy kell is az életben maradáshoz.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#57) csako válasza Drenadar (#50) üzenetére

csako
(lelkes újonc)

Azt hiszem úgy értette, hogy ha csak az egyik mag van terhelés alatt, akkor 2.8 Ghz-re is felemelkedhet az órajel.

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#58) truptik válasza Móci (#32) üzenetére

truptik
(lelkes újonc)

Én is.

Have gun, will travel. Paladin.

(#59) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gratulálni szeretnék ahhoz hogy végre a címnek köze van a tartalomhoz.

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#60) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Az az MSI kártya odavág...

"MOSH TO KILL!"

(#61) Peter13

Peter13
(tag)

Nagy laptopok. Szeretem őket, nekem is van egy 17,3-as, nem is nehezebb mint a régi 15,4-es. Amit viszont nem értek hogy már adott egy ekkora tepsi, akkor mi a répáért kell a billentyűket összenyomorítani egy tömbbe, köré egy vastag, nagy, ronda (és mellesleg teljességgel szükésgtelen) kerettel??? Én vagyok marslakó? Az r720-at azért szeretem, mert legalább nyomokban használható a normális, megszokott módon, a szigetes billentyűzet-kiosztás miatt. Igazából szeretnék már egy olyan gépet látni, ami mondjuk 19-es full HD panellel (estelge IPS?) és teljes, normális klaviatúrával (igen, a hatos csoport meg a nyílbillentyűk is külön) kerül forgalomba.

Ha már az asztali gépek kiváltásáról beszélünk...

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#62) Tom5 válasza Pyton (#54) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(most 939-es lapban hajtok AM2-es X2-t) :F :Y WTF?! Azt hogyan?

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#63) adokveszekBP válasza Janika!2 (#60) üzenetére

adokveszekBP
(fanatikus tag)

ja szerintem is komoly az az 5770-es...lassan hirdetem a 4870em,es beruhazok egy olyanra....

Sony Vaio, Toshiba Folio 100

(#64) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Ha nékem sok pénzem lenne :Y :R

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#65) rudi válasza t-bali3 (#22) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hétfőn fogom fogok nekiállni a cikk megírásának, de a többi munka minden bizonnyal csak szerdán adom le, szóval a megjelenése kicsit még odébb van. Sajnos i5 és i3 procis verzió egyelőre nem jön hozzánk. Pedig tényleg jó lenne, mert játékhoz fölös a négy HT-s mag.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#66) Thunderzolee

Thunderzolee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, de ezek a notik kiknek készülnek?
Ekkora piacuk van? Mostanában már csak továbbgörgetek, el sem olvasom a leírásokat ezekről a félmillás gépekről.. :S

Jöhetne egy gyártó, aki HD-Ready felbontású 10-11"-os képernyővel, HD futtatására alkalmas proci+VGA kombóval, (SSD nélkül), min. 5-7 órás akksiidővel max. 80-100ezerért árulna netbookot.
Akkor elmondhatnánk, h beköszöntött az aranykor. Lenne öröm és bódottá.

Az Asrock lap látom sokaknak átlépte az ingerküszöbét..
...hol pozitív, hol negatív irányban. ;]
Nekem is bejövős, bár nincs ilyesmire szükségem, de azért jó, h lehet kapni.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#67) JanR válasza Thunderzolee (#66) üzenetére

JanR
(őstag)

Arra meg varhatsz :D

A Media-Tech USB elosztoja nekem nagyon tetszik. Nem egyszer jol jott volna, azthiszem beruhazok 1-re. Csak ugye 2 USB kell neki, ami annyit takar, hogy 13 USB - 2 USB = 11 USB :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#68) gardener válasza JanR (#67) üzenetére

gardener
(őstag)

Ha külső tápos lenne, akkor is nyernél +1 csati helyet és még bőven lehetne terhelni is.

(#69) Thunderzolee válasza gardener (#68) üzenetére

Thunderzolee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na pont ez az amiért nem látom sok értelmét az eszköznek.
Köztudott, h gyakran kevés az alaplapok tápellátó képessége az USB portok felé, erre kiadnak egy ilyen faja kis eszközt, ami végre jónak néz ki, és akkor lehagyják a küldő tápot róla.. :/

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#70) rudi válasza JanR (#67) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem. Ahogy a képen is látszik, 13 aljzat van rajta, 13 eszközt lehet tehát rákötni, a "madzagja" végén meg nem egy, hanem két csatlakozó van.

(#71) JanR válasza rudi (#70) üzenetére

JanR
(őstag)

Igen, az addig oke, hogy 13 csatlakozo marad, de magabol a gepbol, amibol az aramellatast kapja, abbol 2 lejon, szoval az a 13 akkor is 11 lesz:D Na nem kekeckedek, mert 7 USB-nel meg nem hasznaltam tobbet sose!

www.oaziscomputer.hu

(#72) nandon válasza Kobaljov (#30) üzenetére

nandon
(tag)

Igen-igen, 2009 augusztus-szeptember tájékán jöttek a 785G chipset-re épülő alaplapok első hulláma AM2+ és AM3 foglalattal... És az első hírek is akkor jöttek erről a lapról!

RISC86 Power

(#73) rudi válasza JanR (#71) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Á, igaz, az alaplapon lejön kettő. Azért úgy 13+8 a legtöbb ember fiának elég szokott lenni :)

(#74) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az asus n-szériáját csak ajánlani tudom, nagyon jó gépek(N61vn-t nyúzok) ;)

(#75) zed1983

zed1983
(őstag)

Az usb elosztó tényleg elég érdekes...

(#76) Tidus válasza Janika!2 (#60) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Abban a típusban soha nem gondolkodnák.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#77) ha3flt

ha3flt
(lelkes újonc)

Milyen nevetséges is minden számítógépet egyfolytában azzal mérni, hogy az a lelkiismeretlen, ostoba, nagyipari kulturális hulladék, amit filmnek hívnak, technikaliag milyen tökéletesen jeleníthető meg rajta... Egyébként a játékokkal sem különb a helyzet.

(#78) rudi válasza ha3flt (#77) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Míg a nép le nem teszi a sarkát, hogy akkor nekik ebből elég, addig marad ez a helyzet számítógépes, filmes, játékos és minden más fronton is. Arról pedig, hogy ez a pillanat soha ne jöjjön el, rengeteg nagyhatalmú cég és ország gondoskodik.

(#79) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Asrock mind a mai napig gyártja és nálunk is kapható a Socket 462-es lapja a K7S41GX. Nem feltétlenül az új konfigot építőkre gondoltak, hanem inkább pl. a beszart irodai gépek minél gyorsabb és olcsóbb alaplappótlását célozták meg.

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#80) ha3flt válasza rudi (#78) üzenetére

ha3flt
(lelkes újonc)

Igen, de éppen ez a probléma, hogy az ember jóra és rosszra is nevelhető, kevés a felnőtt, így saját erőből nagyon lassan lesz, ha lesz egyáltalán más. És az a szomorú, hogy a monitorokat, TV-ket, mobil gépeket, a grafikus megjelenítést és egyéb állatfajtákat mint műszaki újítás nagyon szeretem, megcsodálom, ezekkel is foglalkozom egyfolytában, és emlékszem még az orosz miniTV-kre a tízcentis képcsövekkel, vagy a War Gamesre (1983) stb. stb., hogy hová jutottunk azóta - olyan izgalmas volt minden, amilyenek talán az idegi csatlakozások lesznek majd :-) -, csak a világban egyre kevesebb, ami örömmel tölt el, de nem az emberek változnak. Viszont ennek a korszaknak mindenképpen vége lesz, a termékek özönének, de ez már nagyon off és bosszantó lenne egy ilyen topikban... Bocs.

[ Szerkesztve ]

(#81) Zolesz007 válasza moha bácsi (#79) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is most tervezem egy ilyen alaplap vásárlását miután az előző Abit AN8 32X meghalt. Vettem használt 5k-ért egy MSI lapot de kár volt... (hetente lemerül az elem, meg egyéb anomáliák)
Most megveszem ezt az alaplapot és fateromnak garázsba (spéci eszközök vezérlése plusz photoshop) tökéletes lesz egy jódarabig...

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.