Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) StLui

StLui
(senior tag)

Na, csak jól nem látom soha, 3 hete, főoldalon még most is a múltheti van kinnt, de ha most klikkelelk a további hazai pálya-ra akkor ott már látom az új cikket, mégsem én vagyok a tök h.lye :)

gamertag: StLui

(#2) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zsír az a 939-es Asrock alaplap, beletolom a 939-es 170es Opteronom, és kitudja, lehet azt is tudom 4 magosítani :DDD

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#3) FRENK1988 válasza bacsis (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont a számból vetted ki a szót. Okos ez az asrock. Gondol a régi géptulajokra is

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az AsRock annyira nem normális, hogy bacsist is biztosan felvennék ötletgazdának. :)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#5) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az MSI miért egy régi bombázóval reklámozza a kártyáját?
1 azért mert észre sem veszed ha a gépben van?
2 igaz hogy öreg,de még f@sza?
szerintem,nem gondolták végig ezt a dobozt ;)

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#6) Kobaljov válasza FRENK1988 (#3) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet előveszem a fiókból és leporolom a régi 3200-as Venice-t hozzá :)

(#7) Kobaljov válasza aram01 (#5) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit ráadásul már ki is vontak az aktív szolgálatból :) Lehet az MSI-vel akartak versenyezni, megirigyelték a Lightning videokártyájuk dobozán lévő F-22-est (vagy 35-ös már nem emlékszem melyik volt és a név ehhez passzolna inkább). Mondjuk a B-2-es formájára gépet tervezni talán nehezebb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#8) JColee válasza Kobaljov (#7) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a vga is MSI ;)

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#9) Kobaljov válasza JColee (#8) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja tényleg, összekevertem az Asus laptopjával, bár mindkettő ugyanarra a gépre hivatkozik

(#10) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Asrock nem normalis... mar megint mivel hozakodtak elo? ^^

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#11) FRENK1988 válasza Kobaljov (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor csak bejön az Asrock terve ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) rovtiv

rovtiv
(tag)

A DP55WB-nek nem látom sok értelmét. Egy új mATX alaplap, amely formátum leginkább a HTPC-re termett, és nem kezeli a szintén új GPU-s Intel processzorok grafikus magját. Tudom, hogy a platform különbözik és azt is tudom, hogy i3-hoz H55 dukál, ezért maga a koncepció tűnik nekem nehézkesnek, (vagy túlzottan profitorientáltnak) ráadásul 27000-ért. Főleg ha az előtte bemutatott Asrock lappal hasonlítjuk össze, ami szerintem ötletes, életképes elgondolás, majd' feleannyiért.

[ Szerkesztve ]

...már bocsánat...

(#13) rudi válasza StLui (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak kicsit nem látsz :) Nézd csak meg a főoldalon lévő aktuális cikk nagy képnek bal felső sarkát. Továbbá olyan nincs, hogy a főoldalon nem látszik, a rovatban meg igen, ugyanis egyszerre startol mind a két helyen.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#14) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Húúúúú az az 5770 HAWK az még mindig bejövős, kár, hogy az ára egyáltalán nem tükrözi a teljesítményt :(

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#15) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Durvák ezek a böhöm nagy notik, s bár sokáig ellenérzéseket váltottak ki bennem (inkább a konzol+netbook kombó!), a szüleimnek otthoni használtra el tudnék képzelni egy K70AE-t desktop replacement-ként. Egyedül a felbontást nem értem: ha már nem 1366x768, akkor miért nem fullHD?

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#16) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Asrock-ék megint alkottak. Bár én kicsit sokallom azt az árat érte. Régi proci, régi ram egy 18k-s lapba.. :U

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#17) villamos

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az eszes Észrokk megint kitalált valamit. Előkaparhatnám a sufniból a 4200+ Athlont, rátenném a lapra a meglévő 1 giga DDR-t (de kellene hozzá legalább még egy, hogy jó legyen, csak kérdés, hogy honnan) keresni kellene hozzá valami játékosabb videokárolyt 20k magasságában, és lenne régi/új játékmasina... :DD

Csak kérdés, hogy ér e annyit az egész... :(

[ Szerkesztve ]

(#18) StLui válasza rudi (#13) üzenetére

StLui
(senior tag)

Köszi, az alatta lévő pici kép (logo) vonzotta a szemem és ott kerestem folyamatosan :R

gamertag: StLui

(#19) Ste válasza Barthezz2 (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a régi proci és régi ram, valamint mozis gépnek való ház adott, akkor nagyon jó kombó lehet belőle. Egyszerűbb mint eladni őket és venni mindenből újat

True Success is Blonde

(#20) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Jó kis összefoglaló - ahogy az lenni szokott. :)

Az Asrock lap az nem semmi - régi és új technológia ötvözése. De hát az Asrocktól meg ezt szoktuk meg. :)

Viszont akad egy hiba is. Az Intel lapról szóló rész utolsó mondata ez: "Az Asus DP55WB vételára három év garanciával 27 000 forint." Gondolom itt az Asus az Intel helyett került véletlenül oda.

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#21) daa-raa válasza Kobaljov (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kivonták mert elavult szinte minden szempontból...

Most legalább eltalálták a nevet. A Lightning-on F-22 van, nem F-35... Mondjuk az YF-22 Lightning II néven repült, de az régen volt, és nem volt hivatalos sem.

Si vis pacem, para bellum.

(#22) t-bali3

t-bali3
(fanatikus tag)

Szia Rudi!

G73Jh teszt mikorra várható? -> remélem már jövőhétre...
Must have kategória nálam :D
Magyar árakat i5, i3 procival nem tudja valaki hol nézhetném meg?

(#23) Noel Ryyka

Noel Ryyka
(újonc)

Csak nekem tűnik úgy, hogy a 3D-s Asus notebook-nál van valami kavarodás a processzor órajeleinél?

(#24) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Táska és az USB hub nagyon tetszik ;)

[ Szerkesztve ]

(#25) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

kapcsolós usb hub. ilyen kell nekem. de elég lesz a kistestvére is :K

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#26) Barthezz2 válasza Ste (#19) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez igaz, de ez sincs jobban felszerelve, mint egy 13k-s lapjuk, és ráadásul még ez ugye nem is új technológia, szóval ezért is mondom.

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#27) zcool

zcool
(fanatikus tag)

MSI R5770 Hawk -on nagyon zsír az a hűtés....
A ára viszont elég húzós....

Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!

(#28) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Ez az ASRock lap beszarás. Leteszem a hajam tőlük. Athlon64 + ddr1 + 785G chipset. Következő mi lesz? s478 X38 crossfire? :))

(#29) nandon

nandon
(tag)

Az Asrock S939-es kb. fél évvel ezelőtt jelent meg, a hazai piacon kb. múlt év végén.
Van már azóta 754-es is! :D
Szerintem az Asrock egyáltalán nem őrült! :N

RISC86 Power

(#30) Kobaljov válasza nandon (#29) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezzel a chipsettel már fél éve?

(#31) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Elgondolkodtam ezen az ASRock 939A785GMH/128M lapon egy rövid ideig.
Nem tudom/hiszem, hogy megérné lecserélni a mostani Asus A8N-SLI Deluxe, vagy igen?
Tuningban esetleg jobb lehet?

[ Szerkesztve ]

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#32) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Durva az az Asrock deszka! Athlon XP alá miért nem dobnak ki valami hasonlót? Isten bizony megvenném! :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#33) azbest válasza Kobaljov (#30) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az asrock weblapon 2009.09.30-as dátummal van fenn a lap 1.0 bios-a, az már majdnem 6 hónap :) [link]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#34) psylocke

psylocke
(újonc)

érdekes a 939es asrock lapot kb 1 hete már láttam fent az oldalukon, nem lenne rossz ha ilyen 12 környékén érkezne meg

(#35) Zanik válasza jerry311 (#31) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem éri meg az Asrock lap az árát, ahhoz már hozzácsapja az ember a régi konfigért (lap+proci+memó) kapott párezret, és vesz egy Sempron 140-et valami AM2+-os lappal, meg 1Gb DDR2 memóval, nem pedig egy zsákutcaba hajt tovább, még beljebb... :U

[ Szerkesztve ]

(#36) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Hát nem sok értelmét látom ezeknek a Cyber Snipa LAN-partis táskáknak. Én egy utazótáskába szoktam belepakolni, abba simán elfér minden, a billentyűzet, meg a kaja is, és akkor csak három cucc van, a táska, a monitor, meg a gép. :)

(#37) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

A nagyobbik LAN bag még jól is jönne, de sajna az új gépemhez minimum kocsi kell, tekintve a gépház kompletten majdnem annyi mint anyám feltankolva egy fél csirkével ;]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#38) danati

danati
(senior tag)

Jónak tűnik a Hawk 5770, de az ára...

(#39) nkmedve

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem Asrock eddig sok érdekességet csinált, de ez a 939-es lap már inkább hülyeség kategória. Tényleg van valaki aki kiadna majdnem 20k forintot egy ilyen lapért? Akkor már inkább használtan egy régi cucc...
785-os chipset ide vagy oda ez mozizásra szerintem teljesen alkalmatlan. 90 vagy 130 nanos procit én nem raknék HTPC-be, arról nem beszélve, hogy ezeknek a 720p videó már beteheti az ajtót (DXVA-ra azért nem lehet alapozni), ha el is birja akkor is fog fűteni mint állat.

(#40) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Olyan notebook kéne nekem, ami 13"-os, és van benne egy olyan VGA, amivel lehet medium-on nyomni a legújabb gémeket is. Meg legyen benne integrált vga is, hogy ha csak filmet akarok nézni, akkor ne szívja le az akksit.

De az összes gamer noti, mind 16"-nál kezdődik, az meg akkora, hogy azon már pingpongozni is lehet :D

(#41) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Asrock ismét alkot :D

(#42) Zanik válasza Champipi (#40) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

13"-on, medium beállításokkal a legújabb gémeket? Meg persze hosszú akkumulátoros üzemidő? Hadd gratuláljak. :P

(#43) bogyo112 válasza dízelracer (#28) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Nem is..... ;)
386DX40, kooprocival, és 16 db USB 3.0-val a hátulján :))

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#44) Televan

Televan
(senior tag)

Asrock -ot a népnek.
Anyám 939 -es lapját kellene már kicserélnem. Nem tudom melyik lenne jobb választás.Megtartani a mostani x2 4200+ -os 939 -set, vagy eladni az egészet és venni egy AM3 -as lapot a hozzá való procival és memóriával. ;]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#45) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

az asrock visszatért! :) szerintem is nagyon pöpec kis lap lett, sőt beruháznék rá szülőnek ha párezerrel olcsóbb lenne. tökéletes alternatívája az a8n-e+6600gt porszívó kombónak. bár szívesebben látnám uezt gigában vagy msi-ben, de ne legyek telhetetlen.

a K70AE pedig... nem szeretem az ázusz cuccokat, de az a noti... kéne egy nyálcsorgatós smiley.

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#46) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Hát a legérdekesebb cucc az Asrock lap,ez tény :) ,rögtön beugrott az az alaplapjuk ammelyikbe vagy pci-e vagy agp-s videókarit lehetett rakni. mindig kitalálnak valami újat,szerintem ez nagyon jó dolog.az ára is korrekt.következő lapom lehet újra Asrock lesz.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#47) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

5770 ref. hűtéssel is halk és viszonylag hűvös. Kíváncsi vagyok ezzel hogy alakulnak a hőfokok.

[ Szerkesztve ]

just be

(#48) vcsabika válasza Champipi (#40) üzenetére

vcsabika
(kvázi-tag)

Az asus ul30jt ilyen lesz corei7-tel !

(#49) Geri9159

Geri9159
(kvázi-tag)

Következő hír hogy az MSI és a Gigabyte is elő rukkol egy Asrockhoz hasonló lappal és elkezdenek visszafelé is fejleszteni. :F

(#50) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

"Ha pedig kevesebb tennivaló van, akkor az órajele 3 GHz közelébe emelkedik."

most én vagyok fáradt vagy ez egy elírás?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.