Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Gondolom a kiállításon sem fog kiderülni az igazság... Majd ha tesztlaborokba kerül...

(#2) gábbor

gábbor
(tag)

Felesleges felhajtás, a PC mint játékplatform meghalt. :(

(#3) Isee válasza ddekany (#1) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

ez számomra sem elképzelhetetlen :N

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#4) Alpachino válasza gábbor (#2) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

:D Vicces fiú vagy :C

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#5) Oliverda válasza ddekany (#1) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Általában amikor lejár az NDA, már kész vannak a a nagyobb oldalak tesztjei. Ergo a tesztlaborokba már pár nappal korábban meg fog érkezni a cucc.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) bod101

bod101
(fanatikus tag)

Már alig várom :C

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#7) Keldor papa válasza Alpachino (#4) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fáj az igazság?

(#8) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nyomja lejjebb az ATI vga-k árait.

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#9) Alpachino válasza Keldor papa (#7) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Nem, csak egyszerűen szólva hülyeség, igy ebben a formában. :K

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#10) Keldor papa válasza Alpachino (#9) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor pontosítsunk... vergődik, és halálán van. Ilyen szar még sosem volt a helyzet. Igénytelen portok áradata jön...

(#11) h-yle válasza Keldor papa (#7) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Most mért mondod... Évente legalább 1 játék PC only... Szóval él az még :D

szerk.: MMO és Flash esetén persze a PC a bajnok. Még...

[ Szerkesztve ]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#12) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annyit pofáztak már a fermiről, hogy egy blikk különszámot meg lehetne tölteni vele

(nv fanok most figyeljetek) már nagyon kíváncsi vagyok én is erre a csodakártyára :C

szerk.: nem lehetne egy olyan beállítást tenni a fórumba, hogy egy VGA hírnél a konzolfighterek fikázását ne mutassa? :o

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#13) jozsi

jozsi
(tag)

Kár úgy várni, ha igazak az előzetes pletykák akkor gyorsabb lesz az 5870-től 5-60%-kal, nah most minden feltételezésnek kb. a fele igaz, akkor talán összejön a 25-30%-os többlet, az 5870 100.000 Ft körül van, a 480GTX lesz 150.000 alsó hangon. Ezután mindenki döntse el, hogy megéri neki, vagy sem. Illetve ehhez jön hozzá, hogy jó esetben ápr. vége felé lehet majd kapni, jó esetben. Mielőtt nekem esetek, a fentiek feltételezésre épülnek!

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#14) iZed válasza Keldor papa (#10) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

"Akkor pontosítsunk... vergődik, és halálán van. Ilyen szar még sosem volt a helyzet. Igénytelen portok áradata jön..."

akkor nyomjal konzolon dx11es gameket:)

(#15) Alpachino válasza Keldor papa (#10) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Átmeneti időszak, lesz ez még jobb is, meglátod fel fog támadni.....Csak jelenjen meg a fermi :K

(#16) Keldor papa válasza Alpachino (#15) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos egy 100k feletti cucc menti majd meg... ne légy már ilyen naiv:)

iZed: Konzolon nincs is DX...

[ Szerkesztve ]

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gábbor ezt Te sem gondoltad komolyan :U
Ha az ára így marad, hát nem lesz egy népkártya, bár nem is annak szánják. Elég drága lesz, ha marad ez a ár. Teljesítményre nagyon kiváncsi vagyok. ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) Yutani válasza Keldor papa (#7) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudod, kinek halálhírét költik...

Az elmúlt sok-sok évben hányszor mondták már, hogy halott a PC-s játékipar? Aztán csak nem akar kimúlni... :N

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#19) stevve válasza Keldor papa (#10) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és gábbor:
Csak képzeld egy kicsit magad a piaci szereplők bőrébe és ne a játékos felhasználóéba... ugye-ugye? Amíg a játékokra kihegyezett hardvereket gyártanak, addig játék is lesz. És mivel ez igen nagy üzlet, senkit nem érdekel, hogy a felhasználó mit álmodik bele. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#20) Alpachino válasza Keldor papa (#16) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

A szépet és a jót meg kell fizetni, ez mindig is így volt és így lesz...Ne légy már ennyire pesszimista. A PC. él és élni fog a gémek terén is. A konzol az gyerekeknek való :D

(#21) Szirti válasza Keldor papa (#10) üzenetére

Szirti
(tag)

Lehet hogy én vagyok öreg, de még emlékszem amikor az amigás bulikon volt a téma, hogy a pc, mint játékplatform halott. A Tomb Raider klónok idején azt volt a téma, hogy az igénytelen játékok miatt hanyatlik a pc-s játékpiac. A cd korszak elején amikor egy red alert 1 lemásolása egész napos program volt egy 2*os matushi cd íróval sírtak a kiadók, hogy az otthoni cd írás megöli a járékipart és a ps1 az Isten.

Kétségtelen, hogy a színvonaltalan konzolportok szarok, de egy Mass Efefct 2 vagy egy AvsP pc-s portja igazán színvonalasra sikeredett.
A professzionális gaming (cs/css/dota...) PC-n folyik. Adjál egy Heaton kezébe gamepadot és kinevet téged. :P

Hallottál már bárkit is azt mondani, hogy megyek lanolni a konzolommal? ;]

[ Szerkesztve ]

"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb

(#22) Keldor papa válasza Alpachino (#20) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor további jó hitet.:) A PC meg igényteleneknek, de itt fejezzük is be...

(#23) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És a képen kik azok a háttérben? A megmaradt fanatikus tábor közeleg és tér vissza a fórumokra? :DDD

(#7) Keldor papa: Ilyet a következő konzolgeneráció megérkezte előtt szerintem is felesleges biztosra kijelenteni. A Wii remekül demonstrálta, hogy a konzolok piacán mire van igény, így -ha csak nem alakul át az egész játékpiac- nem valószínű, hogy a PC-t halottnak lehet nyilvánítani. Ezt az is csak alátámasztani tudja, hogy se a Microsoft, se a Sony nem készül túl komoly erődemonstrációra.

A PC-re, mint játékplatformra egyedül az OnLive jelenthet komolyabb veszélyt szerintem, de az meg mire akkora piacot tud majd megszólítani, mint a PC... :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#24) Alpachino válasza Keldor papa (#22) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Most miről írod a kommentjeidet ? Tán nem konzolról ? :Y :) Na az igénytelenségről csak ennyit......

(#25) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ez jó, 1 bejelentés arról, hogy majd lesz 1 bejelentés a megjelenésről...
És akkor majd bejelentik, hogy bejelentették :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#26) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Stevve koléga, köszi. Itt a válasza problémára.
Amíg a játékokra kihegyezett hardvereket gyártanak, addig játék is lesz. És mivel ez igen nagy üzlet, senkit nem érdekel, :K :C

[ Szerkesztve ]

(#27) Keldor papa válasza leviske (#23) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ki jelentette ki biztosra?

Alpachino: Nem érted, vagy nem akarod érteni miről beszélek? Mint játékplatform mond valamit?

(#28) ddekany válasza jozsi (#13) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Ha feltételezésnek a fele igaz, mint mondod, akkor 160% / 2 = 80%, nem pedig 130%... ;] Na csak szórakozok... De 100-150e meg bármilyen otthoni PC alkatrészért agyrém (kivéve talán monitort), már ha valaki nem valami multimilliomos csemete. A többieknek majd azt lesz az érdekes, középkategóriában tud-e majd ez versenyezni...

Ja, kéne egy szavazás a cikkhez... "Te mire fogadnál, ha fogadnod kéne? ( ) óriási beégés, ( ) közepes beégés, ( ) semleges, ( ) viszonylag jó lesz, ( ) szenzáció lesz?" :)

[ Szerkesztve ]

(#29) Sicilian válasza Keldor papa (#22) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Amíg a játékokat nem a háromszög, x, négyzet és kör gombokkal fejlesztik, addig biztos nem lesz halott a dolog, szerintem.

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#30) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Most hogy az Nvidia döglődik jönnek a pesszimista kárörvendők hogy már nem is megy a PC piac, pedig ha az Nvidia elhúzna a sunyiba még 100x jobban menne de így is fog, pl. 2010 ben is rengeteg játék jön PC-re is, a méregdrága Fermi nélkül is működni fognak.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#31) Alpachino válasza Keldor papa (#27) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Fejtsd ki akkor, mik a fenntertásaid a pc-s játékok kapcsán a jövőt illetően.

Látom így tőmondatokban nem sok embert tudtál itt meggyőzni... :)

[ Szerkesztve ]

(#32) leviske válasza Keldor papa (#27) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gábbor kolléga :)

Mind1, szerintem is ez egy meddő téma. Médiumoknak és látnokoknak hajrá, a többiek kénytelenek lesznek pár évet még várni a következtetésekkel. :)

(#31) Alpachino: Abban határozottan igaza van, hogy egyre több a harmatgyenge port. Ott a GTA4, várhatóan ide lesz sorolható a AC2 és még sorolhatnám.

Más kérdés, hogy ezek szerintem nem igazán a PC-t, hanem a stúdiókat minősítik.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#33) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jujj, de jó megint jön a Fermi.:) Komolyan, ha lesz teszt én pezsgőt bontok és ünnepelek, ha nincs mit akkor is. ;] A PC meg nem élt, él és élni is fog. Szerintem. :U
Az meg, hogy Xbox semmi köze directx-hez:

"The Xbox (name derived from "DirectX box")"

"The Xbox runs a custom operating system which was once believed to be a modified version of the Windows 2000 kernel.[20] It exposes APIs similar to APIs found in Microsoft Windows, such as DirectX 8.1."

atti_2010: Szóval az NV miatt jelennek meg egyre jobb minőségű/mennyiségű játékok? :U

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#34) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Heti max.1 órát játszom konzolon, 20-at PC-n . Nálam ez nemkérdés.
Nem tesz jót az nVidia-nak az a nagy késés, az ATI-nak viszont nagyon jó. :)

(#35) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jöjjön már vazze! A pc-s játékpiac meg még nem halt meg, kár temetni.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#36) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

szerény véleményem szerint az nV úgy be fog bukni ezzel ahogy az meg van írva. akkora hype van, hogy ha nem lesz mindenben(!) gyorsabb mint a 48xx akkor a rossz kihozatal, a magas ár, a késés és a nagy elvárások miatt a nem nV fan tesztelők le fogják húzni és baromi nagyot zakóznak vele.

KONZOLFIGHTEREK GO GAMEPOD valami jó flame topicba. itt nem az a téma hogy a PC mennyire ˇ#@&# a konzol pedig mennyire isten (hanem hogy az nV be fogja bukni a fermit :DDD )

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#37) ^Clown válasza Alpachino (#4) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel csak az a gond, hogy úgy nagyjából igaza van. Sajnos a konzoloké a jövő, legalábbis rövid-közép távon. Sajnos...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#38) Keldor papa válasza Alpachino (#31) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem akarok senkit meggyőzni, de hagyjuk, majd ha az itt lévő társaság nem lesz elfogult a PC-vel szemben, akkor folytatjuk. Addig nem töröm magam... meggyőzni másokat meg maximum csak pénzért tenném, ingyen nem.:D

Mellesleg érdemes összehasonlítani az eladásokat... és utána gondolkozni, hogy vajon melyik platformra fognak több pénzt áldozni... Alan Wake se véletlen... M$ fikázás helyett inkább gondolkozni kéne.

10 éve PC-n játszom 90%-ban, én se örülök ennek, de ez van...

[ Szerkesztve ]

(#39) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A pc-ről csak annyit, hogy nekem monitorostul mindenestül a gépem használt értéke nem haladja meg egy 5970-es vga-nak az árát se... mégis COD-MW2, Crysis Warhead, Batman, AVP, Resident 5 szépen, élvezhetően futnak rajta. Akinek nem elég 40-50 fps, mert neki fullhd-ban kell 150, az vegyen méreg drágán pc-cuccot :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#40) Keldor papa válasza leviske (#32) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És újabb áldozat az Aliens vs. Predator. Nagyon gyenge port lett... ígérgetnek dedikált szervereket, de az is csak húzódik, szerintem inkább ők húzzák az időt. Gyorsan eladnak x példányt PC-re, majd szépen elfelejtik az ígéretüket...

(#41) Alpachino válasza ^Clown (#37) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Erre csak annyit, hogy a pc. bármikor tud "konzol lenni", de a konzol sohasem tud PC lenni. :K

(#42) FRENK1988 válasza Keldor papa (#10) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp ezért kell erőművek egy-egy játékhoz

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#43) moha21 válasza Alpachino (#41) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért ne tudna? Egyre több olyan funkció kerül beléjük, illetve olyan perifériák születnek, ami "elmossa" a nagy különbségeket.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#44) Móci válasza DeltaPower (#36) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van rá esély, de majd kiderül a tesztekből. Kár még temetni. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#45) Isee válasza moha21 (#43) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezzel csak az a baj, hogy ahhoz nagyon sok idő kell még. Ma már mindent számítógéppel csinálnak, konzolon meg játszani, filmezni, netezni, adatot tárolni, lemezt írni tudsz.... azt kb ennyi :)

[ Szerkesztve ]

(#46) ashot válasza Keldor papa (#40) üzenetére

ashot
(tag)

En 20 eve jatszom PCn, es ki merem jelenteni, hogy a PC meg legalabb 20 evig elni fog es ugyanugy fejlesztenek ra, mint konzolra.

Volt konzolom is, de fel ev utan eladtam, mert a PC valahogy jobban izlett. Egyebkent nem ertem mi ez a PC utalat, amikor a konzol is egy PC, csak butitva, hogy a hulye kis amerikai gyerek is tudjon vele jatszani.

En inkabb azt mondanam, hogy a PC van most ott, mint anno a konzol, tehat regen csak a kivaltsagosoknak, gazdagoknak volt konzolja, onnantol hogy a konzol kommersz cikk lett, tehat olcsobb, megvehetobb aru, a PC, illetve egy jobb fajta PC tart most ott, hogy
azoknak van akik megtehetik, hogy legyen.

Ettol fuggetlenul semmivel sem kevesebb az akinek PCje van vagy konzolja, vagy mindketto. Ha erdemesnek tartom, enis megveszem 2012-13 ban az uj konzolt, de
el is adom rovid idom belul, az is biztos.

(#47) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jólvan, akinek nemkell , vigye le a szemetes kukák mellé, a PC-t. Az nyomassa konzolon. Valki csak elviszi. :U :DDD Én biztos nemteszem. :N

(#48) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Maradjatok a topik témájánál, ez nem egy PC vs. konzol topik!

(#49) Alpachino válasza moha21 (#43) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Ebbe ne menjünk bele, :N A konzol az sohasem fog pc. lenni.

(#50) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Szerintem nehéz kijelenteni hogy halott-e a pc.
Vagy 10éve hallani,hogy na most aztán totálisan vége.kaputt,haláááál,ect :D.
De manapság alap dologgá vált az adsl.s a pc-userek szinte mindent letöltenek.
Az eladási statisztikában ez meg is látszik. konzolra vagy 10x többet adnak el adott játékból,mint pc-re.Szerintem már jó ideje bukta kiadni pc-re a dolgokat(nem hozza vissza a portolásba fektetett pénzt se).A legtöbb kiadó csak szolidaritásból adja ki rá.
És azt sem szabad elfelejteni hogy mennyire sok only konzol játék van(igaz régen is volt,de most már aggasztóan sok).
Nehéz megjósoéni a jövőt,de talán látszanak a jövő vázlatai.
Pc-re megmaradnak a stratégiák,igényes rpg-rpg szerű játékok,a AAA fps-ek,valamint a szimulátorok(lfs,rfactor,raceon)
Konzolra pedig MINDEN más,ami inkább csak szórakozásra van,és nem kell hozzá kockának lenni,hogy ügyes legyen.(ugrálos,lövöldözős,arcade verseny,ect,ect)
Ezekből a nagyobb neveket talán átportolják pc-re(gtaIV szinten).

Szóval szerintem most tényleg gáz van.De azért még nem kell eltemetni.Bizonyos játékok biztosan megmaradnak,az pedig a jövő zenéje,hogy tovább nő a warezolás,vagy valami más fog történni(pl csak stream alapon lehet játékot venni,s így a pc-s eladások is elérik azt a szintet,hogy kiadják rá a játékokat)

De lehet hogy az a jövő,hogy nem lesz se konzol se pc, csak egy multimédia doboz a tv-hez,mindenre :D

A fermire nagyon kíváncsi vagyok.Most fog eldőlni,hogy a jövőben a több gpu-s megoldás lesz jó irány,avagy a gigantikus single-gpu. szerintem jó lesz,de nem elég jó;nem fog 8800gtx-szintűt durrantani. Inkább 2900Xt szerű "csalódás" lesz

[ Szerkesztve ]

Focus Ghia 1.8 <3

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.