Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

mi fene! elég sokat tud. a fujitól ilyesmire nem számítottam azért. :U

(#2) D.Orion válasza hejesírásó (#1) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Fuji-val kapcsolatban az olcsón erős/jó hardvert nem annyira meglepő. Igazából az lenne a meglepetés, ha eme termék anyaghasználata kiemelkedő lenne. Lehetséges, hogy egyerősebb marokkal rendelkező ember könnyedén összeroppanthatja teniszezés közben...

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#3) shadeofme

shadeofme
(tag)

Erről a multifunkcionális, "teniszütőből pisztollyá" alakítható vezérlőről jut eszembe, h "lehet, h a gép megver sakkban, de boxban én vagyok a jobb". :)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#4) smkb

smkb
(senior tag)

Többhelyen is tesztelték már és nagyon nem remekelt, ráaádsul nem is újdonság. Iponon is kipróbálták azt hiszem, ott sem alkotott maradandót. Meg asszem futott ez már korábban logitech név alatt is.

(#5) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

nem hiszem, hogy összetörne... a fuji nagyon jo dolgokat csinál mostanában, nekem tetszik. mondjuk 25k-t kiadni érte már egy másik dolog :U

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#6) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

először azt hittem sokkoló:D

(#7) Khaal válasza D.Orion (#2) üzenetére

Khaal
(őstag)

Nem kell általánosítani, a Fujitsu Siemens igenis csinál kiemelkedően jó minőségű cuccokat is, ékesen bizonyítja ezt az alumínium borítású monitor is, ami előttem terpeszkedik az asztalon. Azóta se láttam még egy ilyen jól összerakott tft-t sehol. :K

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#8) tsii_H

tsii_H
(tag)

azer egy programkodot osszehasonlitani venus williams-al es ugy emlegetni mintha tenylegesen o lenne kicsit tulzas....gondolok itt erre:

Az ellenfél nem kisebb sztár volt, mint Venus Williams, aki a pályán már nem igazolta jó hírét. A szervákat még biztosan fogadta, de Temesvári Andrea remek kétkezes fonákjai és jól helyezett tenyeresei egyre reménytelenebb helyzetbe hozták, és a fekete csillag sima vereséget szenvedett.

meg erre:

az ifjú sportolópalántáknak könnyebb megérteniük az elméleti finomságokat, ha Venus ellen kell taktikázniuk, mintha csak szóban kapnának instrukciókat arról, hogy mikor hogyan kell helyezkedniük

azer tulzasokba ne essunk. ennyi erovel ha kiporgetek valami FPS-t akkor sorozatgyilkos vagyok vagy mi???

(#9) hejesírásó válasza nuke7 (#5) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

miért? egy jobb joystick is 15k nál van kb

(#10) szék

szék
(újonc)

Egy kisvárosi bankban ez korrekt rabló eszköz.

(#11) waverider

waverider
(senior tag)

kipróbálható ez valahol? :R
anélkül bizti nem vinném el 25k-ért, hogyha nem látom, hogyan műxik ;)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#12) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerintem a 13. hely azért simán nevezhető a 7. "megközelítésének", erős túlzás, hogy senki nem került a közelébe...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#13) pacorro válasza tsii_H (#8) üzenetére

pacorro
(VIP)

azer egy programkodot osszehasonlitani venus williams-al es ugy emlegetni mintha tenylegesen o lenne kicsit tulzas....gondolok itt erre:

Te, nem kell ám mindent annyira véresen komolyan venni. :)
De valamit vissza lehet adni az oldott hangulatból, a nézők legalább annyira megtapsolták, mintha élőben győzte volna le.

azer tulzasokba ne essunk. ennyi erovel ha kiporgetek valami FPS-t akkor sorozatgyilkos vagyok vagy mi???

Mert az túlzás is lenne. De ahogy egyre jobban hasonlítanak a programok a valóságra, úgy tudják egyre jobban, modellszerűen ábrázolni azt. Temesvári Andrea pl. használja ezt a teniszakadémiáján, pontosan azért, mert játékosabb formában sokkal inkább megmaradnak a száraz tények, mintha krétával rajzolná föl egy táblára. Lehet, hogy akkor ezzel újat mondok, de a futballedzők közül is sokan használnak különböző futballmendzser programokat, amik ugyan eredetileg játéknak készültek, de egyrészt kiváló adatbázisok képességekkel, árakkal, másrészt a taktika is nagyon egyszerűen lemodellezhető. Modern korban élünk. :U

[ Szerkesztve ]

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#14) pacorro válasza erdoke (#12) üzenetére

pacorro
(VIP)

Valóban, Szávay időleges megközelítette. De ahogy most állnak a dolgok, nagyon nincs veszélyben az a hetedik hely (sajnos), és valljuk be: igazából nem is volt.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#15) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Elképzelem a szitut mikor versenyen ilyen "stukikkal" lövöldöznek egymásra az enemik. És egyszer csak a clan-háború vége felé(50-es meccs) 49-48-nál az elem kileheli lelkét - melynek következtében a srác először csak akad, majd nem bír fordulni, majd meg se mozdul... ;]

[ Szerkesztve ]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"de attól eltérően három helyzetbe „csavarható""
A képek alapján csak 1 forgáspontja van, vagyis két csavart helyzetet lehet beállítani, több fogási lehetőséggel. Ettől még nem lehet 3 helyzetbe csavarni szvsz

True Success is Blonde

(#17) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

azért a csuklópánt erre is elkélne szerintem :K

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#18) Male válasza erdoke (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért az egyik mégiscsak Top10, a másik pedig nem... (hülyeség, mert elméletileg közel van, de az első tízet azért mégis máshogy nézik... épp úgy mint egy "dobogós" sportágban a 2. és 4. hely... ha lemaradsz a dobogóról, akkor nem vagy a második hely közelében, akár 10. vagy, akár 4....)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Én vettem egyet. Lassan jön a logout teszt is róla :R

(#20) icon

icon
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is van, de egy kissé lomhának találom, meg állandóan hátrébb marad a kurzor.
Nem tudom, másnak van-e ilyen tapasztalata?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.