azért ennyiért megéri, kár hogy nem AM2-t vettem anno 
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/

azért ennyiért megéri, kár hogy nem AM2-t vettem anno 
Baráti ár egy jó kis prociért...
(#3) venember83
Nem rossz, esetleg s939-be varhato ilyesmi? 

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Gratulálok a történelmi áttöréshez! 
Remélem a Q6600 is követni fogja mihamarabb a példáját.
www.HunnyF1.com

majd csípőfogőval leccsippentem az egyik lábat 
a s939 kihalófélben van, kéne már váltanom
persze majd megjelenik athlon XP-re is 
[ Szerkesztve ]
Álmodozzál 
Different songs for different moods.
Nem, de Socket A-t terveznek 
ui: Ilyenkor örülök, hogy átugrottam a s754-et és a s939-et.
[ Szerkesztve ]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Ez nem 200 ejuro lesz? az közelse barátságos ár 
Bár mintha itt gyártanák akkor elvileg nem érvényes rá ez a mizéria
Ha teljesítményben nem tudnak versenyezni, akkor árban muszáj, de ha arról van szó ,akkor én szívesebben veszek (játék hétköznapibb használat) egy E6750 mint négy magosat bár így már elgondolkodtatóbb...
Kíváncsi lennék mit tud egy 4GHzre húzott E6750 ellen a 4magos amd(persze ezt is addig húzva amig nem fáj neki nagyon) játékokban 
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

muszáJ!
Az baj hogy még manapság is elég sokszor nem számít a plusz mag, órajelben viszont pont a 4 mag miatt nem remekelnek AMD-ék. Reméljük azért a többmagra optimalizálás mielőbb elég jól megvalósul most már, és nem az lesz mint 32 bit vs 64 bitnél...
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
A K8 és a NetBurst óta tudjuk, hogy az órajel nem minden 

Ha a dolláros ár gyűrűzne be hozzánk is nagyon jó lenne.... Azon is elgondolkodtam, hogyha eladnám a jelenlegi cpu+mobo párosom, csekély ráfordítással talán upgradelhetném a rendszerem egy négymagos cpu+mobo párosra...
Introduction of ASRock ALiveDual-eSATA2 ULi M1695 + NF3 250 chipset mainboard Review
mennyire s fontos AM2+ lehet nézelődni
nem, dollár és juró között félúton
Itthon 57-58-ért lehetett hozzájutni az első 955-hoz, ha a 251 dollárból indulunk ki, akkor nagyjából 228 forintos árfolyammal kell számolnunk, azaz az árcsökkentés után ebből az 57-58 ezerből 45-46 ezer forint lesz kb. Na az már valami, főleg ha végre lehet tuningolni ezeket a vackokat és az alaplapok sem szenvednek majd semmitől.
Szerintem félreértettél.
Nem összeségében van itt szó az órajelről, hogy legyen minél magasabb, hanem arról, hogy egy X2 6200+ gyorsabb mint a Phenom 9600/9700. Tehát most még nem jelent többletet a 2x annyi mag alacsonabb órajelen. Épp mint kb 2 éve A64 3200+ vs X2 3800+ 2 GHz egy mag vs 1.8 GHz két mag, és a lassabb órajel miatt játékokban meg általános alkalmazásokban alul maradt az utóbbi, ahogy most is. A több mag előnye egyelőre erősen több magra írt/optimalizált programokban mutatkozik meg pl videókódolás. Reméljük ez az időszak már nem tart soká és a megfelelő programok meg ugye a jó ár kicsit kilendíti AMD-éket a kátyúból...
ftc: Asrock-ék is tunyulnak, hol a DDR1?
Alvin_ti4200: Külföldi tesztekben 3 GHz környékére jutottak, most már csak lesz vmi...
[ Szerkesztve ]
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
egy X2 6200+ gyorsabb mint a Phenom 9600/9700
Amióta szállingóznak a több magra írt játékok (pl Crysis) ezt nem mertem volna így kijelenteni. Nem is beszélve a videokonvertáló vagy renderelő stb programokról 
write only mód? 
"Most még...a több mag előnye...videkonvertálásnál..."
Ill ezért írtam még azt isa végén, hogy reméljük mi hamarabb megváltozik ez és nem lesz az mint ami a 32 bit vs 64 bitnél volt..
Azért azt nyugodtan kijelenthetjük szerintem, hogy egy termék teljesítőképességét nem lehet csak a legújabb alkalmazásokra nézve értékelni, pl egy VGA lehet király DX10-ben de ha DX9-ben elvérzik akkor eléggé le fogják húzni, ilyenek a piaci igények.
[ Szerkesztve ]

uhhbazz, ezt az összvért... 
volt egy olyan 939-es lapjuk, amibe külön kártyával lehetett 754-es foglalatot rakni (bővítőhelyre, és akkor az működött). ilyen kéne ehhez is, csak 939 és 754-es foglalattal, és onnantól kezdve senkinek nem lehetne egy szava sem 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Kötekednék még, de most nincs kedvem 
Mindenesetre kicsit szerencsétlennek érzem így a megfogalmazást. Szerintem nem lehet éles határt húzni 1 vs 2 vs 4 vs akárhány magos proci között.
Nade inkább örüljünk, hogy jönnek ezek a procik nyomott áron.

sajnos az üzletpolitika nem engedi ezt :-( " vedd meg szépen a másik lapot " :-)

Jaja örülhetünk, és kiváncsi leszek milyen mértékben változik majd a Q6600 ára :-)

ja csak a bővítőkari majdnem annyiba került, mint egy másik asrock lap!
egyébként a K8upgrade sorozat volt nf3-250-es chipsettel, ha jól emlékszem, nagyon fincsi 754/939/am2-es procikat is tud fogadni a kis cucc.. szvsz már nem is gyártják a chipsetet nv-jék, de akkor honnan a lóheréből van asrockéknál ennyi raktáron? 
lassan beéri Presly-t a legenda, nf3-élt, él és élni fog! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

A baj csak az, hogy 60e -ért (bruttó) láttam épp most, igaz kiskerben. Ezek szerint az áresés még nem realizálódott. Pedig ha ennyibe lenne.... 
''Öregember nem gyorsvonat!''
A sok rossz lapból amit visszaküldtek nekik...

Nem hiszem el. A szerencsétlen proci ára van felemlegetve, hogy történelmet csinál. Csinált az már másféle történelmet is! Például az első asztali natív négymagos CPU. De ez persze eltörpül attól, hogy 200 dollár alatt az ára, legalábbis a cikk szerint, mert nmeg sem említi...
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
egyik szemem sír a másik nevet
remélem jövőre kijönnek valami újítással / javítással
True Success is Blonde
Jajj már, a csapból is ez folyik, hogy ez az első natív négymagos, ez így igaz is, DE sajnos rohadtul nem számít, ha rossz a gyártási kihozatal, nem veri rommá az Intel összragasztott 2x2 magosát, meg hasonlók. Mondhatni mainstream termék lett. Itt most tényleg az áron van a hangsúly mert 35-40k-ért négymagos proci tényleg elég komoly újdonság és talán ez most bejön nekik.
Ste: Hát ja, reménykedjünk, hogy hamar túljutnak a gyártástechnológiai nehézségeken és akkor tényleg elindulhat a rendes felfelé skálázódás is. Most különös képpen jól jöhet az IBM partneri viszonya a gyártástechnológiai fejlesztésekben. Jövő év elején elvileg jön a 9700 meg talán a többi is...

Nálunk lassan realizálódnak az áresések...
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Tudja valaki hogy a cikkben említett lélektani 35.000 forintért hol lehet kapni Phenom-ot?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ehh, van akinek semmivel nem lehet a kedvére tenni... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
+ postaköltség, ami nem olcsó külföldről, és máris ott vagyunk mintha itthon vette volna majdnem...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

A postaköltség jobb esetben csak néhány ezer Ft, de semmiképpen sem 20k nagyságrend. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Van az 10k. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba.
Az a proci dobozolva 2 font, a kalkulált árak 3 fontra vonatkoznak.
Szóval legjobb esetben 2000 Ft.
Egy OEM (ugyan kinek kell a gyári hűtő pl. egy Q6600-nál) proci pedig mégolcsóbban szállítható.
www.HunnyF1.com
10K az még viccnek is rossz. Express szállítással (ami max. 5-6 napot jelent) olyan 4000 körül lenne egy ilyen kaliberű csomag postaköltsége.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Oké oké, tájékozatlan vagyok, tudom. 
Már bocsánat a tudatlanságomért, de ezek a Phenom-ok bármilyen AM2-es alaplapba belemennek, vagy más foglalat, esetleg speciális csipkészlet kell hozzá? 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

Tudtommal belemegy az AM2-es foglalatba, csak BIOS kell hozzá.
Elég hamar elővették egyetlen eszközüket az Intellel szemben, majd ha már errefelé is érezhető lesz az ár mérséklődés, akkor lesz itt szép világ. 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Bios kell és más semmi. Ja meg proci 
Lásd Oliverda példáját 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Akkor szerencse is, hogy ne egy napot menjen a lap. Eléh sajnálatos, hogy ennyire futotta a Giga lap erőforrásaiból...
[ Szerkesztve ]
Ha így haladunk, lassan aktuálissá válik a gépcserém, és visszatérek az AMD vonalra 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

Kövessetek meg, de szvsz nem érdemes (bár én is nagyon AMD párti vagyok) Phenom procit venni. Egyrészt valószinű, hogy esni fog az ára, másrészt azok az alaplapok amik már DDR3-at is támogatnak, csak jövőre lesznek elérhető.
Én biztos csak jövőre cserélem a jó kis Asus M2R32-MVP-t.

Várj még, majd ha már lesz "bőven" AM2+-os deszka, akkor ráérsz bevásárolni - szvsz. 
(#44) rootka: DDR3-at miért kell most még erőltetni? 
[ Szerkesztve ]

Mire itt a javitott finom addig itt lesznek az amd combo lapok is. Ha minden igaz akkor 780-s ból lesz olyan.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Egyrészt valószinű, hogy esni fog az ára...
A számítástechnikában minek nem esik az ára? 
A DDR3-tól ne várj megváltást. Amúgy csak csendben jegyzem meg hogy az Asus M2R32-MVP laphoz pont van Phenom-ot támogató BIOS.

#45 "#44) rootka: DDR3-at miért kell most még erőltetni?
"
Hmm..ezt egyszer megkaptam már még annó a DDR1 / DDR2-es korszakban. Most sem maradt ki 
[ Szerkesztve ]

#47"A DDR3-tól ne várj megváltást. Amúgy csak csendben jegyzem meg hogy az Asus M2R32-MVP laphoz pont van Phenom-ot támogató BIOS."
Tudom
A ddr3 és az új lapkakészlet ami inkább lázba hoz. A proci csak hab a tortán 
[ Szerkesztve ]