kb 0000.1 százaléka csinál ilyesmit.
NEm 0.0001% akart lenni?Amúgy egyet értek, de nem bírtam kihagyni, 
ui: bocsi szerk idő lejárt.

kb 0000.1 százaléka csinál ilyesmit.
NEm 0.0001% akart lenni?Amúgy egyet értek, de nem bírtam kihagyni, 
ui: bocsi szerk idő lejárt.

Ha AM3- 890 veszel sokáig használhatod, tavasszal jelenik meg, én nem bántam meg a CF-et.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ha korlátozottak az anyagiak, akkor minek CF vagy SLI? Egyébként egész olcsón lehet 2x8 PCI-E 2.0 sávos lapokat venni.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Biztosan igazad van a % kapcsolatban, én a 720-ast 3500-ra rántottam 1,37V, az AMD ajánlása 1,425-ig megy tehát nem cibálom maxra és mindenre megfelelt eddig, az MSI lapban pedig különösen jól fűrészel, igaz nem 4 magon de ez már szerencse kérdése.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Hát kicsinyes dolog, de régi nagy álmom 
Igazából azért is vennék már akkor olyan lapot, ha esetleg még is az anyagiak jól alakulnak, ne kelljen lapot cserélnem, hanem csak veszek plusz egy kártyát és mehet is cf-be, ahogy nézegettem teszteket még nem is lenne nagy szájbafingás a 2x8pcie, 5770-nél drágább karira ugysem áldoznék, de inkább egy régebbi 4870 agy 4850, nvidia esetében emg még egy 8800gt ha sli-t sikerülne összehozni.
Meg igazából alaplap meg táp amire nem sajnálom a pénzt, jó nem az a fajta szerencsés ember vagyok aki 50K-ért tud venni lapot, de 25-30K környékén szoktam nézelődni.
P5B-t is még 28K-ért vettem 3 éve.

Én is CF-re vágytam és most megcibáltam 2 x4670-est nem csalódtam, ha csinálna olyat az MSI hogy Hydra csip AMD lapon szívesen kipróbálnám a 4670-5670, vagy 4670-5750 párost, minden esetere az idle tetszett a 2x4670- nel.

Igen Hydra csip az baromi jó lenne.
Ahogy nézelődök lehet hogy 5750cf vagy 5670cf-el is beérném.szvsz oda meg elég a 2x8pcie.
Na de a jelen állapotot nézve várok és "méregetem" a piacot. 

Teljesen alap giga S3 965-ös lapom simán kezelte. Aki kicsit is normálisabb lapot vett, abban mentek rendesen, még húzva is.

Én bizony sokszor órákat várok mire a gép kiszámol egy képet. 

Pár évig még jó lesz a 775 bőven elég az ereje.

A GPU hamarabb megtenné, de ez csak 1 ötlet.
ez így igaz.
de "új" dolgot már nem építhetsz rá...ahoz már kevés! 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Ez valóban mellbevágó 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
A quadokban azért még van bőven teljesítmény. Bár az AMD tényleg olcsóbb, ezért többen válnak zöldé.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
Bár az AMD tényleg olcsóbb, ezért többen válnak zöldé.ez így van ha új rendszert veszel, újonnan már sztem nem is érdemes S775-öt, i5-öt vagy AMD-t
de aki alapból core2-ese van, és nem vagyunk kevesen, annak olcsóbb és problémamentesebb egy szimpla upgrade
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Igaz, de addigra gombokat fog érni.
(igaz én a gyakran kicsit fejlesztés híve vagyok)
Milyennapvan?

én max használtan pici ráfizetéssel 4magra cserélem majd a mostanit akkor 2-3 évig is elszaladgál... 

lehet semmit nem ér majd az egész, de ritkán én is szeretek nagyon picit fejleszteni.
[ Szerkesztve ]

Az lehet, hogy nem fog sokat érni egy 775-ös konfig 1-2 év múlva, viszont egy jól összerakott, tuningolt rendszer még képes lesz rendesen meghajtani egy újabb VGA-t.Elég sokat kellene most rákölteni egy teljes konfig cserére, s nem biztos, hogy teljesitményben sokat profitálnék belőle. Nem olyan rossz gépek ezek a 775-ösök, még itt az i5-7 rendszerek hajnalán se.
Egyébként itt PH-n egyik bazárban kapni 9450-t 45k-ért, szal szvsz 9500, 9505 felejetős ugyanabban az árban.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Lehet de a mostani gpu-m elég gyenge, meg ahhoz a programnak is támogatnia kéne ezt. Van már olyan render engine ami kihasználja a vga erejét is.
így van.... 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

A deszka az marad örökre Intel és a proci is Intel.Csak ilyen konfigokat rakok össze ha rendelnek..
AMD annak való aki jól érzi magát "honda civicben rajoskodni"
Intel megmarad Mercedes-nek
775ös lapom van q9650es proccal, támogatja ati crossfire-t
és 3-4éves
húzni húzhatom ha akarom,de felesleges
Egy jó alapkonfigot kell venni, minden gyárin és kész
[ Szerkesztve ]
Intel Q9650 3Ghz 12mb,Noctua NH-C12P(proci hűtő) ,Asus p5k,4X1GB 1066 memory,HD5770 1GB GDDR5,2TB,1X32col Samsung full HD TV 2X24col samsung full HD

Képzeld el, hogy van akinek kell a 4 mag ereje és nem futja intelre. Persze ha veszel nekem/nekünk vagy kipótolod egy 4 magos amd proci árát szivesen használnék én is q9650-t. Jahh és egy jó deszkát is kérnék alá. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

páran írtátok előzőleg hogy a 4es szériás atikat ajándék áron adták és most megint azt követeli a nép... de gondoljunk csak bele, az 5000-es atikat szintén ajándék áron adják... emlékezzetek vissza a dx10es generációváltáskor a 8800-asok áraira, egy 8800gtx újonnan közel 160 ezer volt, ehhez képest az 5870 100ezres ára szinte semmi... és itt is generációváltás történt elég nagy fejlesztéssel... a fermit meg, meg sem merem jósolni milyen áron jön xD
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230
amd=honda civi...jóó 
amúgy teljesen jó, hogy csinálnak még 775-ös procikat, sokaknál még bővel ellesz 1-2 évig, pl hozzám is csak májusban jutott el 
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

Veled értek eggyet
és hozzáteszem nem vagyok tele lóvéval , de eddig egy gépemnek sem volt még semmi baja , pedig nyírom őket rendesen .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "