Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) Dyno válasza atti_2010 (#98) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

kb 0000.1 százaléka csinál ilyesmit.

NEm 0.0001% akart lenni?Amúgy egyet értek, de nem bírtam kihagyni, :DDD

ui: bocsi szerk idő lejárt.

(#102) atti_2010 válasza Dyno (#99) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ha AM3- 890 veszel sokáig használhatod, tavasszal jelenik meg, én nem bántam meg a CF-et.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#103) VaniliásRönk válasza Dyno (#99) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha korlátozottak az anyagiak, akkor minek CF vagy SLI? Egyébként egész olcsón lehet 2x8 PCI-E 2.0 sávos lapokat venni.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#104) atti_2010 válasza Dyno (#101) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Biztosan igazad van a % kapcsolatban, én a 720-ast 3500-ra rántottam 1,37V, az AMD ajánlása 1,425-ig megy tehát nem cibálom maxra és mindenre megfelelt eddig, az MSI lapban pedig különösen jól fűrészel, igaz nem 4 magon de ez már szerencse kérdése.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#105) Dyno válasza VaniliásRönk (#103) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hát kicsinyes dolog, de régi nagy álmom :B
Igazából azért is vennék már akkor olyan lapot, ha esetleg még is az anyagiak jól alakulnak, ne kelljen lapot cserélnem, hanem csak veszek plusz egy kártyát és mehet is cf-be, ahogy nézegettem teszteket még nem is lenne nagy szájbafingás a 2x8pcie, 5770-nél drágább karira ugysem áldoznék, de inkább egy régebbi 4870 agy 4850, nvidia esetében emg még egy 8800gt ha sli-t sikerülne összehozni.
Meg igazából alaplap meg táp amire nem sajnálom a pénzt, jó nem az a fajta szerencsés ember vagyok aki 50K-ért tud venni lapot, de 25-30K környékén szoktam nézelődni.
P5B-t is még 28K-ért vettem 3 éve.

(#106) atti_2010 válasza Dyno (#105) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Én is CF-re vágytam és most megcibáltam 2 x4670-est nem csalódtam, ha csinálna olyat az MSI hogy Hydra csip AMD lapon szívesen kipróbálnám a 4670-5670, vagy 4670-5750 párost, minden esetere az idle tetszett a 2x4670- nel.

(#107) Dyno válasza atti_2010 (#106) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Igen Hydra csip az baromi jó lenne.
Ahogy nézelődök lehet hogy 5750cf vagy 5670cf-el is beérném.szvsz oda meg elég a 2x8pcie.
Na de a jelen állapotot nézve várok és "méregetem" a piacot. :DDD

(#108) Lipton válasza Gyuri27 (#95) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Teljesen alap giga S3 965-ös lapom simán kezelte. Aki kicsit is normálisabb lapot vett, abban mentek rendesen, még húzva is.

(#109) Lipton válasza atti_2010 (#98) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Én bizony sokszor órákat várok mire a gép kiszámol egy képet. :(

(#110) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Pár évig még jó lesz a 775 bőven elég az ereje.

(#111) atti_2010 válasza Lipton (#109) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A GPU hamarabb megtenné, de ez csak 1 ötlet.

(#112) - = Zk = - válasza kpal (#110) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez így igaz.
de "új" dolgot már nem építhetsz rá...ahoz már kevés! ;)

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#113) darkarthur válasza varga911 (#49) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Ez valóban mellbevágó :O

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#114) 1hijjanhusz

1hijjanhusz
(őstag)
LOGOUT blog

A quadokban azért még van bőven teljesítmény. Bár az AMD tényleg olcsóbb, ezért többen válnak zöldé.

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#115) Bluegene válasza 1hijjanhusz (#114) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár az AMD tényleg olcsóbb, ezért többen válnak zöldé.ez így van ha új rendszert veszel, újonnan már sztem nem is érdemes S775-öt, i5-öt vagy AMD-t

de aki alapból core2-ese van, és nem vagyunk kevesen, annak olcsóbb és problémamentesebb egy szimpla upgrade

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#116) D1Rect válasza kpal (#110) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igaz, de addigra gombokat fog érni.
(igaz én a gyakran kicsit fejlesztés híve vagyok)

Milyennapvan?

(#117) kpal válasza - = Zk = - (#112) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

én max használtan pici ráfizetéssel 4magra cserélem majd a mostanit akkor 2-3 évig is elszaladgál... :)

(#118) kpal válasza D1Rect (#116) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

lehet semmit nem ér majd az egész, de ritkán én is szeretek nagyon picit fejleszteni.

[ Szerkesztve ]

(#119) sephi válasza D1Rect (#116) üzenetére

sephi
(őstag)

Az lehet, hogy nem fog sokat érni egy 775-ös konfig 1-2 év múlva, viszont egy jól összerakott, tuningolt rendszer még képes lesz rendesen meghajtani egy újabb VGA-t.Elég sokat kellene most rákölteni egy teljes konfig cserére, s nem biztos, hogy teljesitményben sokat profitálnék belőle. Nem olyan rossz gépek ezek a 775-ösök, még itt az i5-7 rendszerek hajnalán se.
Egyébként itt PH-n egyik bazárban kapni 9450-t 45k-ért, szal szvsz 9500, 9505 felejetős ugyanabban az árban.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#120) Lipton válasza atti_2010 (#111) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Lehet de a mostani gpu-m elég gyenge, meg ahhoz a programnak is támogatnia kéne ezt. Van már olyan render engine ami kihasználja a vga erejét is.

(#121) - = Zk = - válasza kpal (#117) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

így van.... :K

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#122) godness

godness
(lelkes újonc)

A deszka az marad örökre Intel és a proci is Intel.Csak ilyen konfigokat rakok össze ha rendelnek..
AMD annak való aki jól érzi magát "honda civicben rajoskodni"
Intel megmarad Mercedes-nek:)
775ös lapom van q9650es proccal, támogatja ati crossfire-t:) és 3-4éves:)
húzni húzhatom ha akarom,de felesleges:) Egy jó alapkonfigot kell venni, minden gyárin és kész:)

[ Szerkesztve ]

Intel Q9650 3Ghz 12mb,Noctua NH-C12P(proci hűtő) ,Asus p5k,4X1GB 1066 memory,HD5770 1GB GDDR5,2TB,1X32col Samsung full HD TV 2X24col samsung full HD

(#123) Gyuri27 válasza godness (#122) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Képzeld el, hogy van akinek kell a 4 mag ereje és nem futja intelre. Persze ha veszel nekem/nekünk vagy kipótolod egy 4 magos amd proci árát szivesen használnék én is q9650-t. Jahh és egy jó deszkát is kérnék alá. :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#124) morgyi

morgyi
(kvázi-tag)

páran írtátok előzőleg hogy a 4es szériás atikat ajándék áron adták és most megint azt követeli a nép... de gondoljunk csak bele, az 5000-es atikat szintén ajándék áron adják... emlékezzetek vissza a dx10es generációváltáskor a 8800-asok áraira, egy 8800gtx újonnan közel 160 ezer volt, ehhez képest az 5870 100ezres ára szinte semmi... és itt is generációváltás történt elég nagy fejlesztéssel... a fermit meg, meg sem merem jósolni milyen áron jön xD

Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

(#125) kovacsroli válasza godness (#122) üzenetére

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

amd=honda civi...jóó :))

amúgy teljesen jó, hogy csinálnak még 775-ös procikat, sokaknál még bővel ellesz 1-2 évig, pl hozzám is csak májusban jutott el :K

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#126) AlyArkhon válasza godness (#122) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Veled értek eggyet :R és hozzáteszem nem vagyok tele lóvéval , de eddig egy gépemnek sem volt még semmi baja , pedig nyírom őket rendesen .

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.