Biztos, hogy ezek Lenovo gépek, és nem a gyárban véletlenül rakták csak rá ezt a matricát HP helyett? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A cikkben elhangzik rengeteg felesleges info, csak a lényegesebbek maradnak ki, pl. akku kapacitása, akkus üzemidő, méret, tömeg, stb...

Biztos, hogy ezek Lenovo gépek, és nem a gyárban véletlenül rakták csak rá ezt a matricát HP helyett? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A cikkben elhangzik rengeteg felesleges info, csak a lényegesebbek maradnak ki, pl. akku kapacitása, akkus üzemidő, méret, tömeg, stb...
Nekem az utolsó nyerte csak el több tekintetben a tetszésem, de ára az biztos van... Minek egy ilyen laptopba 8Gb memória? Még a 4-et se igazán használjuk ki. (játék, alapvető felhasználás, munkára már elmegy, de akkor Quadro-t várnék)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Jól néznek ki 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
(#4) Bad Sector

Fényes kijelző... 
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus

az U szériás idapadek nagyon szépek lettek, verik az előző modelleket bőven... Árban is ahogy olvastam sajnos....
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

Apple gepek?

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Inkább csak szeretnének azok lenni... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Tucat-kacat gépek ezek sajnos, szokásos csilivili kijelzővel.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Eddig a Lenovo-ról csak jókat hallottam, vagy az is a régi szép idők?

nem kell, nem kell 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Normal konzumer kategorias notebookok, nincs ezzel semmi gond, amig nem Thinkpad nev alatt nyomjak oket.
while (!sleep) sheep++;
A maga kategoriajaban es a maga juzerehez pont jo. Azert vannak az uzelti notik, hogy masnak(most nekunk) legalabb jo legyen.

powerd by mango, no more droid

ó kérem ne sértődjön meg senki, jók ezek a maga dolgukra, de enyémhez képest ez junkpad.
Happy challenge based learning to me!

értem én, de legalább a klavit csinálják már meg normálisan és ne ezt a fos gagyit erőltessék,...