Nagyon látványos fejlesztés! Megyek le is csekkolom... 
Szerk:
Szükséges a Google Föld bővítmény... Majd otthon nézem meg - a cégnél nem tudok telepíteni... 
[ Szerkesztve ]
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Nagyon látványos fejlesztés! Megyek le is csekkolom... 
Szerk:
Szükséges a Google Föld bővítmény... Majd otthon nézem meg - a cégnél nem tudok telepíteni... 
[ Szerkesztve ]
Kerestem egy gépet amire lehet telepíteni...
Wow!
Nem semmi... Nagyon látványos, amikor új helyet címet beadva átforog rá... Érdemes megnézni vele mondjuk New York-ot (gyakorlatilag szinte teljes egészében megvan 3D-ben...
Szerintem brutálisan jó! Gyors is (főleg a mozgatásra értem - a 3D épületek kirajzolása azért elvesz valamennyi időt), finoman scrolloz akadás nélkül... Érdemes volt megnézni! 

Jó ötlet volt, ha már úgy is megvolt a Google Earth plugin, így sokkal használhatóbb. Kár, hogy az Opera megint nem támogatott.
[ Szerkesztve ]
Érdemes megnézni vele mondjuk New York-ot (gyakorlatilag szinte teljes egészében megvan 3D-ben...
jó kis benchmark, far cry 2 elbújhat mögötte 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Feltelepítettem a Google Föld teljes változatát, ezzel elmúlt a köhögés.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1