Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon látványos fejlesztés! Megyek le is csekkolom... :)

Szerk:
Szükséges a Google Föld bővítmény... Majd otthon nézem meg - a cégnél nem tudok telepíteni... :)

[ Szerkesztve ]

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) atike válasza atike (#1) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Kerestem egy gépet amire lehet telepíteni...

Wow!

Nem semmi... Nagyon látványos, amikor új helyet címet beadva átforog rá... Érdemes megnézni vele mondjuk New York-ot (gyakorlatilag szinte teljes egészében megvan 3D-ben...

Szerintem brutálisan jó! Gyors is (főleg a mozgatásra értem - a 3D épületek kirajzolása azért elvesz valamennyi időt), finoman scrolloz akadás nélkül... Érdemes volt megnézni! :R

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#3) sekli

sekli
(PH! addikt)

Jó ötlet volt, ha már úgy is megvolt a Google Earth plugin, így sokkal használhatóbb. Kár, hogy az Opera megint nem támogatott.

[ Szerkesztve ]

(#4) Mr.Csizmás válasza atike (#2) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdemes megnézni vele mondjuk New York-ot (gyakorlatilag szinte teljes egészében megvan 3D-ben...

jó kis benchmark, far cry 2 elbújhat mögötte :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#5) localhost válasza Mr.Csizmás (#4) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3.6.4 firefox a kiegészítőt futtatni nem engedi, csak letölteni. Letöltés után futtatva installáláskor hibaüzenet jön.
Miért ?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#6) localhost válasza localhost (#5) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Feltelepítettem a Google Föld teljes változatát, ezzel elmúlt a köhögés.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7) moonman

moonman
(Jómunkásember)

nekem semmilyen plugint nem kellett telepítenem, működik. de azért a program még mindig jobban vezérelhető és okosabb. nyilván.

Sent from my Windows Phone

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.