Abszolut hülye kérdés, de egy ilyen készüléken nem 3D-s tartalmakat lehet nézni? És azok hogy néznek ki?
büdös a ****, de jó!

Abszolut hülye kérdés, de egy ilyen készüléken nem 3D-s tartalmakat lehet nézni? És azok hogy néznek ki?
büdös a ****, de jó!

" A VT20 – az összes többi NeoPDP plazma televízióhoz hasonlóan – 0,001 ms válaszidővel büszkélkedhet, "
Sőt, az összes többi PDP-hez hasonlóan.......
Squirrel : igen, és f@szán... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

szevasz!
nincsenek hülye kérdések, ne butáskodj már!
szóval ez alapvetően egy LED háttérvilágítású, Full HD felbontást kínáló LCD tévé, ami képes a speciális, 3D tartalmak megjelenítésére. Magyarul igen, bármit nézhetsz rajta, mint egy normális tévén. És azok a tartalmak elég faszán néznek ki általában, de persze sok függ attól, hogy milyen forrást használsz.

hát igen, a technológiából fakadóan. azt próbáltam kiemelni ismételten, hogy ez a NeoPDP családra épül.

Akkor mégse plazma ? 

Abszolút, ezek csak annyival tudnak többet, hogy egy minimum 120Hz-es jelet értelmezni tudnak a bemeneten és meg is tudják jeleníteni. A 3D egy a TV-hez szinkronizált folyadékkristályos szemüveggel áll elő ami hol az egyik, hogy a másik szemet takarja el miközben a TV mindig az adott szemnek szánt képet mutatja.
twitter: MatrixfanLive

jaj bakker, szóval egy Full HD plazma tv.
teljesen szefós vagyok, elnézést.

Nekem aszonták a zsúron, ahol ezeket bemutatták, hogy ezek a tévék másodpercenként 100-100 jelet küldenek az egyes szemekre.
Megmondom a tutit, engem nem nyűgözött le annyira ez se. Simán láttam szellemképet, gondolom ez lehetett a crosstalk, és a beharangozott sporttartalom lassított volt. Hiába óbégattunk, hogy rendes idejű sportot kérünk, helyette csak pöfögő kisvonat volt raktáron....

Hát igen, ez még gyerekcipős, abból is a bébiméret....
Marad az IMAX. 

A két készüléket VB-kor egybeárazhatnák és adhatnák 2:1ben 600-ért.

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.
A VT20 – az összes többi NeoPDP plazma televízióhoz hasonlóan – 0,001 ms válaszidővel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy sikerült kiküszöbölni a zavaró csóva hatást, azaz az utánhúzást effektust.
Egyébként ha jól emlékszem már a PxxX10Y, PxxU10E is már ilyen válaszidővel futott, és az nemvolt NeoPDP, sőt az újak közül a PxxX20E is ilyen. Nemvolt, nincs zavaró csóva hatás.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

#2 és #4

hát most nem azért a húszfillérért (höhö, ilyet se mondtam még szerintem soha), de nyugaton ingyen utánad dobják a blu-rayt, ha méltóztatsz tévét venni. 130 ezret nagoyn-nagyon kevesen fognak kiadni egy bd lejátszóért....
a pana tévék elvileg le tudják játszani az mkv fileokat is, jut eszembe, csak meg kell buherálni a médialejátszót. mondom elvileg, énis csak hallottam.
ami nagyon kemény volt mg, hogy bemutattak egy 9 inch képátlójú hordozható blu-ray lejátszót, olyan kétszázezerbe kerülhet, ha jól emlékszem. csak néztem, hogy ennek mi értelme van.

LOL
és a kéksugaras játékos egy 3 tányéros, tányéronként 500 gigabájt kapacitású ssd-re rögzít? 
[ Szerkesztve ]

((((((((
üss!!
üss!

Hát annak tényleg semmi értelme. Kereslet nem hiszem hogy tömeges lett volna. 
De ez a Pana azért is megérné,mert ebben a modellben(olvastam valahol)másmilyen megoldást alkalmaztak az öregedés ellen,tehát nem a szürkitést.

Még az autód tankját és a pénztárcád is feltölti üres óráiban. 
huhh
mire ez bekerül a szobámba kimegy a divatból és a hologramos vetítők fognak hódítani

Gyanitom szorszalhasogatasnak minosul, de akkor is zavar:
"Májustól Magyarországon is elérhetőek lesznek a Panasonic 3D tévék" - tobbes szam.
"Egyetlen, 50 hüvelykes képátlóval rendelkező modellt lehet majd megvásárolni." -egyes szam.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

De már mindjárt az első héten 3 darabot hoznak az országba (abból az egy fajtából), így már érthető a többesszám... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Kíváncsi vagyok milyen lesz, majd valahol megnézem ...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

El lehet képzelni, míg ki nem öregednek a jelenlegi plazma TV-k, átlagos használat mellett akár 100 évig kibírhatnak a panel szerint. 
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

Tök jó, hogy a kedves gyártók ezt a szemüveges szart nyomják le a torkunkon...
Én megvárom a szemüveg nélküli 3D tévéket, legalább addigra lesz mit nézni is rajta.
Huhh
igen ahogy nézzük van benne valami Csak
az átlag felhasználó néha nem azért cserélni mert elromlott
hanem mert kevesebbet eszik, és trendibb ezt is vegyük számításul
Teccene ez a 3D tv.... de még HD adás is alig van Magyarországon... Mire lesz itt 3D adás ? 
"Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ha még ma megteheted, hogy holnapra halaszd, el ne mulaszd elhalasztani"

ejj
[ Szerkesztve ]

Egyelőre azt a pár filmet, amelyiknél van értelme a 3D-nek megnézem inkább a moziban 1500-ért, minthogy közel egy misiért vásároljak be hozzá. 200k körül már vannak nagyon jó 50" panasonic plazmák, inkább olyat vennék még egy jó pár évig, ráadásul a 3d-hez jóval nagyobb méret kellene.
De egyelőre még a blu-ray is ritka itthon.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Azért ez az mkv lejátszás engem érdekelne. Mire lehet számítani? LG-Samsung szint, vagy tényleg sok formátumot támogató? (DTS, stb.?)
Elég durva ára van.. És tényleg, amig nincs lefedettség (támogatottság) adiig ilyet minek?
Amúgy az nvidia megoldásával, és egy elvileg 600Hz-s plazmával nem lehet megcsinálni?
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

hu de nagy az a 2 szemuveg ennyiert
700k-bol levonjunk 3k-t?annyit ér kb egy szemcsi
micsoda nagy ajandek.ez kb olyan hogy 20 ezeré tankolom tele a kocsit azt vki ad 2 ezret, h nesze tankolj.de sokra megy az ember vele...