Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Squirrel

Squirrel
(senior tag)

Abszolut hülye kérdés, de egy ilyen készüléken nem 3D-s tartalmakat lehet nézni? És azok hogy néznek ki?

büdös a ****, de jó!

(#2) szp1

szp1
(őstag)

" A VT20 – az összes többi NeoPDP plazma televízióhoz hasonlóan – 0,001 ms válaszidővel büszkélkedhet, "
Sőt, az összes többi PDP-hez hasonlóan.......

Squirrel : igen, és f@szán... ;]

[ Szerkesztve ]

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#3) elefant válasza Squirrel (#1) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

szevasz!

nincsenek hülye kérdések, ne butáskodj már!

szóval ez alapvetően egy LED háttérvilágítású, Full HD felbontást kínáló LCD tévé, ami képes a speciális, 3D tartalmak megjelenítésére. Magyarul igen, bármit nézhetsz rajta, mint egy normális tévén. És azok a tartalmak elég faszán néznek ki általában, de persze sok függ attól, hogy milyen forrást használsz.

(#4) elefant válasza szp1 (#2) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát igen, a technológiából fakadóan. azt próbáltam kiemelni ismételten, hogy ez a NeoPDP családra épül.

(#5) szp1 válasza elefant (#3) üzenetére

szp1
(őstag)

Akkor mégse plazma ? :D

(#6) M@trixfan válasza Squirrel (#1) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Abszolút, ezek csak annyival tudnak többet, hogy egy minimum 120Hz-es jelet értelmezni tudnak a bemeneten és meg is tudják jeleníteni. A 3D egy a TV-hez szinkronizált folyadékkristályos szemüveggel áll elő ami hol az egyik, hogy a másik szemet takarja el miközben a TV mindig az adott szemnek szánt képet mutatja.

twitter: MatrixfanLive

(#7) elefant válasza szp1 (#5) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

jaj bakker, szóval egy Full HD plazma tv.

teljesen szefós vagyok, elnézést.

(#8) elefant válasza M@trixfan (#6) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Nekem aszonták a zsúron, ahol ezeket bemutatták, hogy ezek a tévék másodpercenként 100-100 jelet küldenek az egyes szemekre.

Megmondom a tutit, engem nem nyűgözött le annyira ez se. Simán láttam szellemképet, gondolom ez lehetett a crosstalk, és a beharangozott sporttartalom lassított volt. Hiába óbégattunk, hogy rendes idejű sportot kérünk, helyette csak pöfögő kisvonat volt raktáron....

(#9) szp1 válasza elefant (#8) üzenetére

szp1
(őstag)

Hát igen, ez még gyerekcipős, abból is a bébiméret....
Marad az IMAX. :D

(#10) Sanci38

Sanci38
(PH! kedvence)

A két készüléket VB-kor egybeárazhatnák és adhatnák 2:1ben 600-ért. :)) :DD

Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

(#11) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A VT20 – az összes többi NeoPDP plazma televízióhoz hasonlóan – 0,001 ms válaszidővel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy sikerült kiküszöbölni a zavaró csóva hatást, azaz az utánhúzást effektust.
Egyébként ha jól emlékszem már a PxxX10Y, PxxU10E is már ilyen válaszidővel futott, és az nemvolt NeoPDP, sőt az újak közül a PxxX20E is ilyen. Nemvolt, nincs zavaró csóva hatás.

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#12) szp1 válasza LackoMester (#11) üzenetére

szp1
(őstag)

#2 és #4

(#13) elefant válasza Sanci38 (#10) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát most nem azért a húszfillérért (höhö, ilyet se mondtam még szerintem soha), de nyugaton ingyen utánad dobják a blu-rayt, ha méltóztatsz tévét venni. 130 ezret nagoyn-nagyon kevesen fognak kiadni egy bd lejátszóért....

a pana tévék elvileg le tudják játszani az mkv fileokat is, jut eszembe, csak meg kell buherálni a médialejátszót. mondom elvileg, énis csak hallottam.

ami nagyon kemény volt mg, hogy bemutattak egy 9 inch képátlójú hordozható blu-ray lejátszót, olyan kétszázezerbe kerülhet, ha jól emlékszem. csak néztem, hogy ennek mi értelme van.

(#14) bsh válasza elefant (#3) üzenetére

bsh
(senior tag)

LOL
és a kéksugaras játékos egy 3 tányéros, tányéronként 500 gigabájt kapacitású ssd-re rögzít? :))

[ Szerkesztve ]

(#15) elefant válasza bsh (#14) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

:(((((((((((

üss!!
üss!

(#16) Sanci38 válasza elefant (#13) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Hát annak tényleg semmi értelme. Kereslet nem hiszem hogy tömeges lett volna. :))
De ez a Pana azért is megérné,mert ebben a modellben(olvastam valahol)másmilyen megoldást alkalmaztak az öregedés ellen,tehát nem a szürkitést.

(#17) Sanci38 válasza bsh (#14) üzenetére

Sanci38
(PH! kedvence)

Még az autód tankját és a pénztárcád is feltölti üres óráiban. :))

(#18) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

huhh:D mire ez bekerül a szobámba kimegy a divatból és a hologramos vetítők fognak hódítani

(#19) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Gyanitom szorszalhasogatasnak minosul, de akkor is zavar:

"Májustól Magyarországon is elérhetőek lesznek a Panasonic 3D tévék" - tobbes szam.

"Egyetlen, 50 hüvelykes képátlóval rendelkező modellt lehet majd megvásárolni." -egyes szam.

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#20) bogyo112 válasza nbg (#19) üzenetére

bogyo112
(őstag)

De már mindjárt az első héten 3 darabot hoznak az országba (abból az egy fajtából), így már érthető a többesszám... ;]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#21) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Kíváncsi vagyok milyen lesz, majd valahol megnézem ...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#22) nbg válasza bogyo112 (#20) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

:R :))

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#23) bolic válasza szuper-t (#18) üzenetére

bolic
(senior tag)

El lehet képzelni, míg ki nem öregednek a jelenlegi plazma TV-k, átlagos használat mellett akár 100 évig kibírhatnak a panel szerint. :D

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#24) Toncsi

Toncsi
(tag)

Tök jó, hogy a kedves gyártók ezt a szemüveges szart nyomják le a torkunkon...
Én megvárom a szemüveg nélküli 3D tévéket, legalább addigra lesz mit nézni is rajta.

(#25) szuper-t válasza bolic (#23) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Huhh:)
igen ahogy nézzük van benne valami Csak
az átlag felhasználó néha nem azért cserélni mert elromlott:)
hanem mert kevesebbet eszik, és trendibb ezt is vegyük számításul

(#26) Aty1

Aty1
(újonc)
LOGOUT blog

Teccene ez a 3D tv.... de még HD adás is alig van Magyarországon... Mire lesz itt 3D adás ? :O

"Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ha még ma megteheted, hogy holnapra halaszd, el ne mulaszd elhalasztani"

(#27) elefant válasza nbg (#19) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

ejj

[ Szerkesztve ]

(#28) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Egyelőre azt a pár filmet, amelyiknél van értelme a 3D-nek megnézem inkább a moziban 1500-ért, minthogy közel egy misiért vásároljak be hozzá. 200k körül már vannak nagyon jó 50" panasonic plazmák, inkább olyat vennék még egy jó pár évig, ráadásul a 3d-hez jóval nagyobb méret kellene.
De egyelőre még a blu-ray is ritka itthon.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#29) peti85 válasza elefant (#13) üzenetére

peti85
(tag)

Azért ez az mkv lejátszás engem érdekelne. Mire lehet számítani? LG-Samsung szint, vagy tényleg sok formátumot támogató? (DTS, stb.?)

(#30) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég durva ára van.. És tényleg, amig nincs lefedettség (támogatottság) adiig ilyet minek?

Amúgy az nvidia megoldásával, és egy elvileg 600Hz-s plazmával nem lehet megcsinálni?

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#31) Zin

Zin
(senior tag)

hu de nagy az a 2 szemuveg ennyiert:))700k-bol levonjunk 3k-t?annyit ér kb egy szemcsi:) micsoda nagy ajandek.ez kb olyan hogy 20 ezeré tankolom tele a kocsit azt vki ad 2 ezret, h nesze tankolj.de sokra megy az ember vele... :W