Egy két jó helyre kellene eljutatni mintapéldányt és ha van értelme mint itt is látszik felkarolják.
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Egy két jó helyre kellene eljutatni mintapéldányt és ha van értelme mint itt is látszik felkarolják.
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

100" ??!! 
Nekem jó lesz 50"-ben is 3-4 év múlva, addig ha zuhan az ára 1500$ környékére, akkor reális alternatíva lehet az LCD-nek, plazmának.

Engem az nem fenyeget h ilyen tévém legyen . Még a régi hagyományos tévé van már vagy 10 éve és seemi baja. Tű éles...
pontosan 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

képátlóból soha sem elég...

Azért eléggé marketing-szagú a cikk. Sok részletet a balladai homály fed.
Jónak hangzik nagyon, de remélem lesz is belőle valami.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Igen, túl szépnek tűnik elsőre.
Hova kellett egyátalán radioaktív anyagokat felhasználni?
CSS (Hun)Bloodkiller
"Jelenleg tíz- és tizenötezer dollár közé saccolják az árát" A 100"-osnak, vagy az egész paletta esik majd ebbe az árba??
Kíváncsi lennék egy 30-40"-os változat mennyit kóstál majd...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
na, remélem befutnak ezek a tv-k, mert akkor ilyenre cserélem majd az LCD-t
Lézertechnológiában használatos anyag a tóriumfluorid, ami alapvetően rádióaktiv.

Nekem is a Grundigom 14 éves, és csak néha van vele némi probléma, úgyhogy még néhány évet biztos kihúz.
@Integra: 2 méteres TV-ét hova rakjak a 16nm-es nappaliba??? Moziban is utálom ha a kép fele a perifériás látómezőmben van, vagy felirat esetén úgy jár a fejem mint az írógép...
Ez megszokás kérdése. Én ugyanígy szenvedtem, mikor 12 évnyi 4:3-as monitor után most elém került a 16:9-es, de lassan megszokja az ember. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

azért az gyanús, hogy a plazmatévéhez hasonlítják a fogyasztást, nem pedig az LCDhez...
A vér nem válik VAZZE!™

a képaránynak nem sok köze van ahhoz hogy mekkorának látod a kijelzp képét.
A vér nem válik VAZZE!™
Ugyanakkora képátló mellett a 4:3-as kijelzőnek 12,3%-kal nagyobb a képe mint a 16:9-esnek. De gondolom nem ezért lett megemlítve... 
De a perifériás látómezőhöz köze van.
Én szinte semmit nem láttam abból a + szélességből, amit a megváltozott képarány okozott. (+ úgy lett monitor választva, hagy a régi és az új képernyő magassága közel azonos legyen)
Én üdvözölnék mindent ami kiszorítja az LCD-t, de jelenleg annyira olcsó előállítani, hogy egy darabig biztos ez marad a fő irányvonal. 
mod:
már a TN panel nyugdíjazásával is beérném elsőre.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
rádióaktiv
A rádióaktív - ha lenne ilyen - kifejezés jelentése lehetne pl.: működés közben szól belőle a Neo FM...meg a Mária Rádió...
Amiről itt szó van, az a radioaktivitás... 
primus inter pares
LOL... tényleg mókásan írtam. 

"Sikerült ugyanis megállapodni kínai vállalatokkal arról, hogy májusban megkezdik a készülékek gyártását." - na, szerintem ez az egyik sérülékeny része a dolognak. A másik meg az nagyon magas ára; bár egy első szériáknál még magas is szokott lenni.
De - sajnos - a környezetvédelmet, mint itt is a mags árral kell megfizetnünk.
Azért várom, hogy ebből a dologból végül mi is fog kisülni. Remélem 3-5 év múlva nem lesz halott dolog ez ill. nem múlt időben beszélünk róla.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Számomra már az is gyanús ha csak annyit írnak hogy X %-kal kevesebbet fogyaszt mint egy "régi technológiás termék", semmi konkrét watt érték vagy valami. Lehet egy LED-es LCD-hez képest már nem annyira számottevő a fogyasztáscsökkenés.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

persze, itt most arról van szó, hogy a pofádba' van-e az 1 méteres monitor a 15nm-es szobában, nem arról, hogy a perfifériás látómező, meg a kutyafaxa hova lóg meg hova nem lóg. nagyságrendbeli különbségek vannak az 50cm vs. 100cm és a 16:9 vs 4:3 képarány összevetése között
de ezt már nem is igazán neked mondom, asszem te érted miről van szó.
A vér nem válik VAZZE!™

Persze. Valahogy sosem jönnek ezek az új csodatévék. Látott már valaki nem egérmozi méretű OLED-et? Vagy annak utódját az SLED-et? Majd akkor hiszem el, ha meg lehet venni mondjuk a Saturnban.

Uhh, remelem mihamarabb lathatunk belole parat a boltokban...legalabb megnezni mit tud eloben...megvenni draga lesz ez meg egy darabig 
.::www.megadanceradio.hu::.

magas kezdőár? mikor a plazmatv megjelent a boltokban, az egyik bevásárlóközpontban a 4.5 milliós plazma mellé ingyen Suzuki járt 
[ Szerkesztve ]
working as designed

Egyetemek éjszakáján Győrben tartott előadást egy prof a félvezető lézerekről és a végén kitért a tv-kre is.
A lézer tv-ben 3 félvezető lézer van amik előállítják a három alapszínt. Ez elég ahhoz, hogy a teljes színspektrumot lefedjék. Erre semmilyen más technológia nem képes és mivel csak három lézer diódát kell működtetni a fogyasztása is kiemelkedően alacsony lehet. Az egyetlen probléma hogy nagyon drága előállítani a szükséges félvezető anyagokat.
Mindenesetre jó lenne ha hamar elterjedne ez a technológia, mert akkor talán lejjebb mennek a gyártási költségek és végre megtapasztalhatnánk a lézer nyújtotta csodás képminőséget .

arra emlékszem 
A vér nem válik VAZZE!™

Saját szememmel láttam az EuroPark-ban egy 6,7 milliós díszpéldányt is két éve.
Nagyon remélem, hogy a mostani paneleknél egy sokkal takarékosabb és képminőségileg jobb technológia lesz a jövőben. ...és kívánom, hogy minél gyorsabban terjedjen el.
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

én meg kívánom, hogy legyen világbéke, szűnjön meg az éhínség, és tartsa be végre mindeki a 3 soros korlátot az aláírásaiban...
A vér nem válik VAZZE!™

Igen. Nem. 
...és béke! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)
Remélem, ez nem a hasonló magyar találmány (Holografika Kft. féle"Holovízió") koppintása... Bár lehet, hogy a cikkbeli az a többihez hasonlóan sima stereo-3D.
Matamata: Három lézerdióda van, de azokat azért alaposan meg kell küldeni ahhoz, hogy egy nagyobb felületen eloszlatva elegendő fényességet biztosítson. 
Egyébként a Planetáriumban még talán működő Lézerszínházban már vagy 12 éve alkalmaznak egy olyan piezoelektromos elven működő, nagyon gyors "lézer-eltérítést", amivel már akkor lehetett volna csinálni lézer-projektort, a CRT-kre jellemző pásztázós módszerrel. Megfelelő távolságból hatalmas és teljesen éles, kontrasztos képet lehetett volna vetíteni vele. De érdekes módon azóta sem hallottam hasonlóról. (Egyébként előtte ilyen elektromágneses-tükrös eltérítést használtak, ami csak egyszerűbb ábrákhoz volt elég. Az volt a terv, hogy számítógépesítik az egészet, real-time 3D effektekkel, stb. Én írtam a programot, egy próba is volt, aztán egyszercsak bejelentették, hogy lefújva, mert nem fér bele a keretbe, pár évig még megy tovább az eredeti műsor, jó az.
)
csibra: SLED? Az meg mi? (Nem találok ilyet, csak ezt.
)
[ Szerkesztve ]

és mennyit eszik a lézertévé? 1-2kWh?
"A vállalat állítása szerint ugyanis tévéiknek nyolcvan százalékkal kevesebb energiára lesz majd szüksége, mint egy kétdimenziós plazma modellnek."
Nem is tudtam, hogy egy plazmaTV 5-10kWh-t eszik.... 

Hát ezt igazándiból nem tudom. Mert pl ott vannak a power ledek és azok se esznek iszonyatosan sokat. Szóval valószínűleg itt is valami hasonló megoldás várható.