Elég tekintélyes termékáradat... Sokan megtalálhatják közülük a megfelelőt...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Jofi81
(őstag)
A Coolpix P510-et elfogadnám a következő fényképezőgépemnek. De egye fene, az L810-zel is beérném... 
Nekem Sony DSC-HX100V gépem van és alig látok különbséget a Coolpix P510 között. Jó persze ennek 42x zoomja van +12x de nekem már a 30x-is elég. Nagyon koppintás szaga van.
~ Arcana ~

zoltanz
(PH! kedvence)
Én Canon -t használok, a nyomtatóm is az, talán jobban illeszkednek aszínek stb egymáshoz így. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
Gyerekek ki vesz ennyi fényképezőgépet? Havonta ha nem hetente jelennek meg újak... Van rá ennyi kereslet? Vagy csak én vagyok ennyire maradi, hogy kb 10 évente veszek egyet?
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Apika
(PH! addikt)
Lehet, hogy valaki pont erre a márkára várt. És most találta meg az igazit. Lehet, hogy pont most romlott el a régi gépe, és látva az új Nikonokat, pont ezek közül választ...stb...

BotaN
(senior tag)
Relatíve olcsó, kicsi, kompakt, nem strapabíró. Volt egy csoporttársam aki minden buliba magával vitt egy ilyen kis kompakt gépet, 2-3 havonta elnyűtt egyet.
(#8) Mr.Csizmás
és ezekből hány darab használható?
elképzeltem a 42x zoom @1000 mm-en mekkora CA lehet 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Z10N
(fanatikus tag)
Micsoda szinkavalkad 
EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

atok666
(kvázi-tag)
Uh, az a kek 810es ut rendesen 
Atok

Pollux66
(kvázi-tag)
A P310 ok...a többi kuka!
"A borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok."

PRO-peller
(fanatikus tag)
És a P310-nek mi értelme? Láttad a P300 adatlapját? Nőtt a felbontás. Van más is? Mert én nem látok több különbséget, ami egyben hátrány is. A P310 tulképp. egy nem létező gép! Nem azért, mert nem lehet még kapni... Egyszerűen overdózis ez az egész. Elfogynak az ötletek , h miben lehet javítani még. (1000 mm egy kompaktban? 18 mp? iso 12800?) Ennek az egésznek nagy hanyatlás szaga van. A nemrégen kiadott fgépek nem v. csak alig váltanak ki a vásárlókból "kell nekem" érzést. Ki tud örülni a 8-10 fgépének igazán? Azt érzem, h a fotózás is mint örömforrás egyre halványabb, amiért ez a dömping okolható. Régi szép idők: 5 mpx, iso800max de jó is volt! 

Throme
(senior tag)
Ha tud raw-ot akkor csak capture nx2 (vagy view nx2) és le van a gond a CA-ról.
Sőt, ha a kamerát is ismerni fogja, akkor torzitás sem lesz probléma
Akinek elég a kompakt minőség annak egy jó kis all in one gép lehet ez az ultrazoom.
Mekkora pakkot kellene már cipelni ha ezt az átfogást dslr kategóriában kéne összepattintani?!

forgonati
(senior tag)
Regen mikor megvettem a Fuji S5600-am, fuuu meg vaaaa, 5MP, 10x zoom. De szep is volt. Egy mai kompaktba is untig eleg lenne ez a tudas, a felhasznalok gyakorlatilag 100%va amugyis csak a monitoron meg max a tv-n nezi. Ez ami most megy, olyan szintu visszafele hanyatlas hogy eskuszom sirni tamad kedvem. 42x zoom, 18MP, meg fasztuggyahanyezer ISO? Komolyan ez kell? Eskuszom ha 1-2 even belul oda jutok hogy lecserelem a regi 5 eves gepem, akkor is csak kizarolag regebbi hasznalt gepet veszek. Inkabb kell egy 5-6 eves csucskompakt mint egy uj ezekbol a szarokbol.
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
nemcsak a CA, hanem a képminőség is fos lesz valszeg (eredendően egy zoomon x mm gyt.-n sose lesz olyan jó, mint egy ua. fix)
amúgy 1000 mm-t simán, m4/3 vagy nikon 1 MILC-ben, adapter, és kétszerező segítségével. 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Tulku
(senior tag)
Igen, csak az ennek a többszöröse (váz 150+ adapter egy újabb százas+ kétszerező 30-40 + jó nikony optika 150-200...mennyinél állmeg?) és biza engem a J-V1 képminősége sem ragadott meg...
Propeller: Ez a 310-es gondolom a kanyon s95-100 ellenfele kívánna lenni. Ott a kanyon bitang erős, azt kell hogy mondjam a kis s100-nak a képminősége igen ott van, videóban is elfogadható, úgy hogy a nikonynak nagyon fel kell kötnie a gatyeszt, sokan veszik ugyanis az igényes zsebkompaktokat (én is gondolkodom rajta de a 125-130 ezer forintos árcédula kissé visszatart az s100-nál).
Gyanítom, hogy a nikony kissé olcsóbb lesz, ez árversenyt idézhet elő, ergo mi akár jól is járhatunk. Többi kompakt nem érdekel, még hetero vagyok (színpaletta), illetve nem szeretem a 200x-os zúmolású impresszionista festményeket, némi zsizsikkel karöltve...
ezek a japánok nem fogynak ki a fejlesztésekből sohasem
Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

ospubis
(lelkes újonc)
A P310 akkor lenne igazán,ütős,ha lenne raw functio benne/ a Canonban van/.
Szerintem ez a Nikon P300 legnagyobb hiányossága.

Tulku
(senior tag)
Hát nem tudom, ilyen körömágy nagyságú géppel ki raw-ozik, illetve egy igazán jól eltalaált jpeg motor nem lenne-e fontosabb, de nem vitatkozom, mert nem használok ilyet, tehát nem ismerem az alkalmazásait, ebből kifolyólag egyes esetekben igazad van...
Én azt hiszem ezek a gépek már túl kicsik nekem, amennyiben egy LX5 méretű kompaktba megfelelő 1080p videót raknak, egy legalább olyan optikával, akkor komolyan elgondolkodom a vételen.

ospubis
(lelkes újonc)
A P sorozat a marketinges beállítás szerint a kreativ kattintgatókat célozza meg.
A raw ebbe az irányba lett volna lépés, a 16 mp pedig 2 lépés vissza.
Nálam ez azt jelenti, hogy marad a P300,nem érzek vágyat a cserére.