Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Uhh...jó, hogy nem integrált vga-s alaplappal kínálják meg a 6 magos procit. ;]

(#2) Angel1981 válasza F_Zolee (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Jahh... ;]
A CPU nincs szinkronban a többi opcionális komponenssel.

[ Szerkesztve ]

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jajjmá mi ez az 5830 ott?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom az 1000 dodosban "szeriafelszereltseg" a HD 5670...

alba gu brath

(#5) P00By válasza Devid_81 (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Az a "spórolós" része! :D

(#6) Devid_81 válasza P00By (#5) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Megszorítások vannak :)
De gondolom egy-egy mosolyért meg némi felárért csak beleesik egy 5870 is a polcról.
Bár a cikkből nem ez derül ki.

(#7) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki így vesz "GAMER" gépet, és ilyet.
Na az meg is érdemli hogy ennyi pénzért 5670-et meg 5830-at kapjon 6 magos proci mellé.
Amugy az árak nem nagyon ellszálltak mint álltalában az ilyen "GAMER" valamiknél.

Family Guy Online - Closed Beta

(#8) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Valamiről lemaradtam, hogy a mai játékok csontig kihasználják mind a hat magot..??

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#9) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Itt kezdődik a baj. Akik nem értenek hozzá, azok megveszik és csak pislognak, hogy miért nem megy rajta minden elfogadhatóan, ha már ennyi pénzt kidobtak érte az ablakon. Akik pedig értenek hozzá, mint pl. most ti is, egyből kiszúrtátok, hogy az a vga bizony a gyenge pont lehet.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#10) Devid_81 válasza Alchemist (#8) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Lehet meglesz hozzá a marketing duma, amit a VGA nem bír kiszámolni arra ott lesz az a 2-3-4 mag "felesbe" ami úgysem csinál semmit játék közben :)

(#11) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

Ez az egész gémer gép elég fura, de ami végképp mosolyt csalt az arcomra az a 750W-os táp volt amit gondolom az 5830-hoz ajánlanak :)

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#12) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úgy érzem, nem az itt jelenlevők lesznek a konfig célközönsége :DDD

amúgy hatmagosat akkor fogok venni, ha valami kihasználja azt a +2 magot (most: Q9300). Ez pusztán technikai verseny az AMD/Intel között...

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#13) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

6 mag mellé 5670... Csak gratulálni tudok!

(#14) Derrewyn

Derrewyn
(tag)

Itt a link, ahol lehet nézelődni miért mekkora a felár. Persze általában jóval a boltok fölé lőnek. :)

Egyébként az AMD hatmagosa elvileg amiatt jó játékra, amit a hírben linkelt másik PH-s írás is megemlít.

"A CPU-k támogatják az új Turbo CORE technológiát, mellyel maximum 500 MHz-es órajelnövekedés érhető el, amennyiben a program nem használja a rendelkezésre álló magok nagy részét."

(#15) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Szívesen látnék végre egy olyan tesztet, ahol egy ilyen 5670-et tesztelnek picit régebbi kártyák társaságában, pölö 88gt, gts, gts512, gtx, hd3870.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#16) mephi666 válasza Angel1981 (#2) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de legalább nem lesz cpu-limit... maximum csak gta4-ben :D ;]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Televan

Televan
(senior tag)

Én is a "gamernek" nem mondható teljesítményű vga mellett szerettem volna szót emelni. De látom már előttem páran kivesézték a témát.Nevetséges az egész. :))

Azért a weboldalt megnézve, van 5870 -n is , és CF -be 5850 2GB(ezt azért megnézném 4GB -ba melyik játék nem férne el) is. Azért lehet csemegézni a weboldalon.

[ Szerkesztve ]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#18) Devid_81 válasza Derrewyn (#14) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Én össze is rakattam gyors egy gépet, $10,876.97
Nem egy nagy összeg, raktam bele mindenből egy kicsit :)

(#19) mmdms válasza Televan (#17) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor is csak 2 GB ramot használna, mivel mindkét kariba "ugyanazt" az adatot tárolja. De létezik 4gb-os, csak az nvidia, asus matrix.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#20) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Állat! Az árazóval meg tényleg jól el lehet szállni...

Amúgy meg kellene. :) Tudnék játszani jól. Csak időm nem lenne, mint ahogy most sincs... :) :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#21) Televan válasza mmdms (#19) üzenetére

Televan
(senior tag)

Hogy ba***a meg! Akkor elég egy is. ;]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#22) mephi666 válasza Devid_81 (#18) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az hogy jött ki? nekem $10,751.97 lett a vége mindennel együtt :B (közben majdnem sírok magamban, hogy ilyent se fogok látni... akarom mondani, olyan sok idő, mire kihozzák :DD ) kár, hogy 5870cf-el nem lehet kérni, csak 5850cf-el... :( de a 3x30"-os kijelző odab@szna rendesen... inkább a fene enné, mert ekkora felbontásban élvezhetetlen lenne kb minden dx11-ben fullon :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) Devid_81 válasza mephi666 (#22) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Lövésem sincs, én beleadtam apait anyait :D
Mindenből a maxot választottam, de vigyázz mert nem mindig a legalsó termék a legdrágább.

(#24) qmanus

qmanus
(újonc)

ez igen $6,749.97 :Y és nincs Phone Support with 3 Year Angelic Service
habár kértem mouse-keyboard is :K

Halo Combat Evolved.Best 4ever

(#25) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Emberek az miért van hogy a Crysis benchmark a felét bennhagyja a porciba, vagyis 50% megy, habár ez nem kimondottan idevaló de mégis, így lehet vásárolni a sokmagos procikat ha pihengetnek a gépbe.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#26) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#22) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3x30" kijelző??? egyet az előszobába, egyet a konyhába, egyet a nappaliba? ;]

#25 atti_2010 vedd meg a GTA4-et, és nem fogsz panaszkodni :P

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#27) atti_2010 válasza Mr.Csizmás (#26) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Jó a GTA4 állítólag el van baltázva.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#28) Mr.Csizmás válasza atti_2010 (#27) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

patch a lelke mindennek :)

(#29) DaveJr válasza Mr.Csizmás (#26) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A 3db 30"-os kijelző azért kell hogy minden oldalról egyformán "barnuljon" az arcod a ledektől :D

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#30) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

De legalább kulturáltan néz ki a doboz és nem az az össze-vissza 14 féle stíluselemmel és raklapnyi villogó ventivel megfűszerezett darab :K

@atti_2010 - az új patchekkel már elég jól megy a cucc és a sokmagos proci is besegít a vga-nak ha úgy van :)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#31) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Inkább maradok annál, hogy magam rakom össze a gépet és még olcsóbban meg is úszom.. :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#32) DaveJr válasza Sicilian (#31) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az nem kifejezés hogy olcsóbban:) Bár ha Intel 6 magost veszel akkor csak a proci 1000$ :)

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#33) Kopi31415 válasza mephi666 (#22) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhez lehet rendelni 30"-os monitort? Wow. Az inteles oldal csúcsgépénél nem láttam.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#34) Silentfrog válasza Roxbury (#13) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Szo szerint ugyanezt akartam irni én is! :D
Bár azt sem értem ami gamernek van kikiáltva gép oda minek a 2 tb vinyó?
Az ssd azt megértem.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#35) atti_2010 válasza Stiky (#30) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az 1.2.1 Pach van fent, és az X3 720 50% működik a feladatkezelő szerint a teszt alatt, még ha maxra húzok mindent akkor is, ez így normális?

(#36) Devid_81 válasza DaveJr (#32) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

"A számítógépbe a Phenom II X6 1055T vagy 1090T modellek kerülhetnek, amelyek 2,8 illetve 3,2 GHz-es órajelen üzemelnek"

Idézve egy másik cikkből:

"A Phenom II X6 család elsőként az 1055T és az 1090T jelzésű processzorokkal bővül. Az előbbi 2,8, míg az utóbbi 3,2 GHz-es órajelen üzemel, a listaáruk pedig 199 és 295 dollár lesz."

Nah had kötözködjek már kicsit :D ;]
Persze ez intel az más, de kell a fenének az intel 6 magvasa, 1000$-ból komplett 6 magos AMD-s gépet rakok össze.

(#37) samu74

samu74
(senior tag)

Ezeknek a "gamer" gépeknek kellene valami frappáns név,pl. Steven Blood series... :DDD

-----------

(#38) Eddie141 válasza Devid_81 (#36) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyetértek, és szerintem nem kötöszködés, csak tényfeltárás :) Kiváncsi vagyok már az összehasonlító tesztekre :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#39) salytmasztor

salytmasztor
(kvázi-tag)

Jatekok kozul egesz pontosan egy hasznalja ki normalisan a 6 magot, a Bad Company 2.
Az egyre tobb mag a jovo, mivel orajelben nehezen tudnak 4 ghz fole menni mar, erre fognak fejleszteni a jatekprogramozok is, mar csak az ido a kerdes hogy mikor lendulnek be komolyabban ezen a szinten.
(Lehet csak 1-2 ev mulva, de lehet mar ebben az evben tobb jateknal.)

(#40) Roxbury válasza Devid_81 (#36) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Csak az a baj, hogy az amd 6 magosa kb annyit tud (csak remélhetőleg), mint az intel 4 magos Core i7-ese. Ezért annyi, amennyi az ára :). Nem adhatják annyiért, mint az intel 6 magosát, hiszen teljesítményben köszönőviszonyban sincsenek. :) Mondjuk én befizetnék egy ilyen Amd-re :)

(#41) csaby1984 válasza F_Zolee (#1) üzenetére

csaby1984
(kvázi-tag)

állat gép!! :D

www.sziget-elek.info

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.