Az első hely várható volt. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Igen, mondjuk jó lenne tudni egy globális eladást.
Milyennapvan?
Én a WoW-ot vártam. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

F_Zolee
(őstag)
Ehh.
Én azért 1ft-ot se adnék. 

Gergő009
(újonc)
Hagyjátok már azt a szerencsétlen wow-ot. Én se adnék érte 1 petákot se. Pusztulat! 
Gergő
Megelőző csapás:
"A Wow prepaid card miért van a játékok között? Az nem is játék!!!!
"
"A wow sz@r, nem is értem mit esznek rajta..."
"Sok nolife kocka veszi a prepaid cardot, persze, hogy az vezet."
Most hogy ezek mind voltak, nem kell többet leríni.
Milyennapvan?

Janika!2
(fanatikus tag)
Jól kivagy...
A bad company 2 várható volt hogy valahol elől lesz... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"MOSH TO KILL!"

Sicilian
(őstag)
Ez így is van rendjén !!
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Az az első hely stabil lesz még egy ideig... 

HaaS
(PH! addikt)
Kemény
! Épphogy félrehajoltam! Ha valahogy be tudnád tetetni a topik címébe, áááh... onnan nincs is tovább
! Condemned-et végül meg tudtad venni? Én mire hazaértem visszaalakult az ára... jó?
Mennyi King Arthur! Gratula! Hol vannak a játékosok?
Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!
Hova lett az Euro Truck? Előző héten megvették mind az 5000 darabot ami kint volt a TESCO-ban?
Szerintem tök vicces hányan veszik még mindíg az Avatart. Mondjuk nem teljesen fos a játék, de a jótól olyan messze van mint Makó az Alpha Centauritól. De ugye bemegyek a bótba és azt veszem meg amiről már hallottam. Arról meg ki ne hallott volna.
D1Rect: Akkor mostmár nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombárol. 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Ja, a King Arthur már az én érdeklődésemet is piszkálja, csak ne lenne annyi végigjátszandó játékom.
Nana, nincs Mako messze az Alpha Centauri-tól. 

Ez a Mako nevű járgány a Mass Effect-ből.
Globális alatt mit értesz? Milyen listára vagy kíváncsi?
Gamepod Twitter - http://twitter.com/gamepodhu ; Gamepod Facebook - http://www.facebook.com/pages/Gamepodhu/111770635531419
Elfogyott a készlet és várnak amíg kiszállítják az újabb adagot. 
No Antivirus

HaaS
(PH! addikt)
Ez most bemart
!
Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

tsii_H
(tag)
biztos nem wowozol.....
Nem, túl sok végigjátszani való játékom van még. pl. ME1. 
(#13) ollie: Uhh. 
(#14) Zsoccc: Összplatform, minden kontinensen.
(#17) tsii_H: Eltaláltad, tényleg nem wow-ozok.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
B+ 
Egyébként nemtom ez hogy nem jutott eszembe mert épp most játszom végig 2. alkalommal.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Kíváncsi lennék számadatokra. Furcsa (vagy érdekes, elgondolkodtató), hogy még mindig veszik újonnan a Fifa '10-et.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

danati
(senior tag)
Ponots számokat nem lehet tudni? Vagy azt hogy kb mennyi BC2-t adtak el világszerte?
megérdemli a bc2
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

drachos
(tag)
Engem is nagyon érdekelnének a pontos számok, de szerintem nem véletlen nincs kinn. Nem vagyok közgazdász, de gondolom jó oka is van ennek.
BC2 meg tényleg nagyon jó lett, csodálkoztam volna, ha nem az első helyen végez. De ezen szerintem csak az EA csodálkozik most, hiszen ők nem gondolták volna, hogy ennyire sikeres lesz 

HS 2142
(őstag)
Az első helyezéshez én is hozzájárultam egy példánnyal. 
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

Titan44
(tag)
Szerintem meg első hely: Windows Pasziánsz ! 
Telcsi eladó!

Scholes9
(PH! addikt)
Nekem meg pl a BC2 egy hulladék és a "WoWazIsten" attól függetlenül, h már jó ideje nem nyomom, ízlések és pofonok ugye 
[ Szerkesztve ]
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

boeing
(senior tag)
Papir forma várható volt,végre nem a Simst látom elöl. 
Teljesen megérdemelten a legjobb játék az első!
Én ma vettem belőle egyet és ez a játék megéri a pénzét. Nagyon jó fizika, grafika, és mindezt kis gépigény mellett! És persze játékélmény!

romero28
(senior tag)
végre nem a wow van elöl

PiHi van xD

Sectumsempra - For Enemies
Hát ez azért túlzás, de én se vagyok oda a háborús lövöldékért. BC, Cod stb. de BC2 nagyon tetszett gameplay videók alapján. Mondjuk még lehet így is inkább a WoW-ot választanám.
No Antivirus

Robi BALBOA
(őstag)
Első hely
, ki gondolta volna
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Scholes9
(PH! addikt)
5 perc elég volt nekem BC 2-ből, egyszerűen nem jön be 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

Fortissimus
(őstag)
miert? nem mukodott az eger? ![;]](/dl/s/v1.gif)
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
Elég sok win-t kéne eladni, hogy tényleg az legyen az első.
Milyennapvan?
kíváncsi leszek a következő hétre, szerintem FF13 ott lesz elöl. tegnap volt szerencsém megnézni a CE dobozát belölről és nagyon szép, igényes, a játék maga pedig film minőségű.
BC2 pedig nekem nem jött be annyira, 314. rókabőr, bár minőségi tálalásban.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S
ez zsír ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

anulu
(PH! nagyúr)
gratulálok a hozzászólásodhoz, süt róla, h maximálisan tisztában vagy azzal, h miért is szidod
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

anulu
(PH! nagyúr)
kíváncsi vagyok, h a következő héten hogy fog szerepelni a Final Fantasy 13 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
BC 2 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof