Ez igen! Sparkle megcsinálta?! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
D.Orion
(PH! kedvence)
melynek a zajszintje a Sparkle elmondása szerint 27,3 dBA. IDLE? 
Egyébként van létjogosultsága az olyanok körében akik low-profile htpc-t építenek, de szeretnének bele valami izmosabb vga-t. De valljuk be ez nem valami nagy réteg. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

macilaci78
(PH! addikt)
Viszont ez a réteg megoldások híján van, szóval keresett lesz ez a termék.
Sajnálom azt a hűtőt rajta, magas, cserébe hangos. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
(#4) Mr.Csizmás
nyamm, sparkle 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

]Phobos[
(senior tag)
Az a hűtőőő 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Bátorkodom megjegyezni, hogy láthatóan elfogyott a DDR2. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Jáj az a venti visíthat már 
Abu85: Végre. Elismerően beszélsz 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Immy
(senior tag)
Végre NEMddr2 és NEM 64bit memvezérlő 
Esetleg be is tudja szerezni valaki? 
Mail!
"Bátorkodom megjegyezni" 
Jó az a hűtő!!! Ha jobbat tudtok, árajánlattal lehet jelentkezni szpárlinál!
Nah, hál istennek egy versenyképes megoldás NV oldalon. Ez tetszik.
Ez amúgy egy 8800GT? Ha jól rémlik valami olyasmi nem?
Jaaah, nem most nézem, hogy 128bit-es. Akkor mekkora a teljesítménye ennek nagyjából? 8800GTS/HD3870?
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Szlovi
(senior tag)
A GT 240-nek olyan 9600GT körüli a teljesítménye GDDR5-ös memókkal.
Így ez jóval az alatti
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Devid_81
(PH! kedvence)
Nem olyan rossz ez, ezen a fronton tenyleg keves a jo probalkozas.
.::www.megadanceradio.hu::.

sephi
(őstag)
Azért a HDMI ott virit rajta. Biztos van olyan, akinek ilyenre lenne szüksége.
A hátulütője az lesz, hogy mivel low profil a kártya, ezért tuti elkérnek majd valami felárat érte.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
Értem, akkor olyan HD3850 / GF9600GSO szintje köré jön. Azzal lehet játszani szépen. Nem rossz ez mondom én.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
akik olyat építenek azok csendet is akar a házban...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Hihetetlen világszenzáció...
10.1-s kari végre...juhééé ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Szlovi
(senior tag)
Szerintem még egy kicsivel azoktól is gyengébb. Erősen meg van csonkítva a ROP egység és csak 32 textúrázó egysége van,míg a GSO-nak 12 ROP és 48 textúrázója +192 bites adatsíne
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

joi29
(őstag)
-A GDDR5-ös változat a 9600Gt és a 4670 között esztelenkedik,
persze ez játéktól is függ ugyanis olykor a több SP-nak köszönhetően
a 9600-nál kicsit jobban teljesít, olykor pedig a 8ropija miatt alig hozza
a 4670-et.
-Ráadásul ezek GDDR3-asok. 
Magasságban kurta, teljesítménye durva 
Az 1GB-nyi DDR3 az tényleg nagyon ütős, érdemes lecserélnie mindenkinek a szintén 1 gigás DDR2-es memóval ellátott hasonló jószágát. Bár várjunk csak, a méret a lényegesebb nem a sávszél nem de bár? 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Szerintem is így van, nem rossz kártyák ezek. Szerintem ezek pontosan azt tudják, mint egy 320-as gts. Esetleg valami jobb hűtéssel még pár mhz-et ki lehetne hozni belőlük.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

kovacszk
(senior tag)
Addig rendben van hogy a nyák alacsony profilú, de amiatt a vga foglalat miatt a háta nem .
. Egy alacsony házba nem lehet belerakni, akkor meg mi értelme?? 
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

Vitus
(őstag)
Szerintem kimondottan szépen kivitelezett kártya! Jól összerakták. Az meg, hogy kinek lesz megfelelő majd a piac eldönti.
Viszont azért érdekes látni, hogy Geforce még mindig kapós, tanulhatnának az ATI marketingesei tőlük. 
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

Agyasima
(senior tag)
Nem csak a DDR2, hanem a fű is, amit a tervezők/marketingesek szívtak 
Ja, amúgy a kártya nagyon ocsmányra sikerült.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

alibabo
(fanatikus tag)
Félszemmel csak ennyit láttam a címből:
Magasságba kurta... 
Felületes hírolvasás rulez. 
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
2010, az nVidia Dx 10.1-es kártyája forgalomban van. 
Milyennapvan?
átálltak az ópiumra és nekikezdtek kisebb kártyákat gyártani
...én inkább megvárom, mire eljutnak a speed-ig
![;]](/dl/s/v1.gif)
on: rétegkártyának nem rossz, de az a borda könnyeket csalt a szemembe 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Hát ezekkel kint vagyunk a kakiból, az biztos... Legalább lett egy Sparkle hír, ez már megérte! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Lefűrészeled a kiálló részeket.
Amúgy szinte biztos, hogy van hozzá alacsony előlap is.
Amúgy minek erre 1GB?
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Hát, hogy a veszélyesen nagy sávszélességet ki lehessen használni krájziszban full hádében. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

nyunyu
(PH! kedvence)
Gondolom adnak hozza alacsony hatlapot is, mint minden tisztesseges LP kartyahoz. (*)
De mivel a hutes miatt eleve 2 slotot ut ki az LP hazakra jellemzo 4-bol, igy el tudnam kepzelni, hogy a lecsatlakoztathato DSUB csatit egy masodik LP hatlapra rakd at.
Mondjuk a kep eleg eletlen lehet ettol a megoldastol, analog jel NAGYON erzekeny a kabelezesre.
Nekem szemely szerint az a bajom ezzel a ketslotos megoldassal, hogy az LP hazak tipikusan mATX lapokat fogadnak, amiben 4 kartyahely van, joval limitaltabb a bovithetoseguk, mint egy asztali haznak, komoly ervagasnak tunhet a VGA kartya melletti PCI vagy PCI-E 1x slot kiesese.
Bar, mondjuk HTPC-be nem nagyon kellhet mas kartya, mint egy TV-tuner, annak meg ott a maradek 2 hely.
*: ha nem, akkor satu+vasfuresz+kalapacs 
Melohelyen imadtam a bontoszokeveny Ati RagePro-kat belefaragni az olcsojanos ugyfelek szinten bontoszokeveny SFF gepeibe. 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

rumkola
(PH! kedvence)
ilyen alapon 4670-re is minek?
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
Hát igen az élet nagy kérdései, de amíg Kis Pistának a gigabájtokra áll be az erekciója, addig van létjogosultsága. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

vanhalen
(senior tag)
Összegezve: DX10.1, butított 8800 (rop, memó stb.) 27,3 dBA-s nagyméretű hűtő (azért azt HTPC-ben megérezni sz'tem) 110$ (vagy 110Euro inkább..) a "drága".. Ja és = 2010!!
Cééép
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

arn
(őstag)
ez kisertetiesen emlekeztet arra, amit a via elkezdett par eve.
http://project-brian.blogspot.com/
aka bukás? 
jancsiga
nem bukás, hanem alternatív megoldások 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
azon se lepődnék meg ha vízhütést és extra tuning órajeleket raknának egy félmagas htpc-s karira 
Sparkle sparkle sparkle.
lassan a legjobb gyártója lesz az nvidiának ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Robi BALBOA
(őstag)
Vagy túl drága a DDR2 és inkább az olcsó DDR3-at szórják a karikra 
Amúgy szerintem ez a félmagas GTS250 sokkal komolyabb teljesítményt nyújt, úgyhogy 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

JanR
(őstag)
Az igen, hu de 'szep' az a kartya 
Az nVidia elkezte a 2010-es evet
www.oaziscomputer.hu

Szaby59
(fanatikus tag)
Még egy felesleges kártya... aki ilyet vesz annak tökmindegy, hogy 10.1, 10-es dX-et támogat, márpedig 10-ből vannak ilyen kártyák...

]Phobos[
(senior tag)
Ne rontsd már el ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Geönczy
(fanatikus tag)
Az a Gts250 előtt le a kalappal. Akkora hűtővel megy és még el se olvad az azért valami. Igaz az órajel is alacsonyabb mint normál társaikon de akkor is.
Ezt a kártyát nem tudom hova rakni, mint írták is: alternatív
CSS (Hun)Bloodkiller
Ez a ventillátor kegyetlen.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Nem igaz, hogy nem lehet ezt passzívra megcsinálni 
sztem ilyen venti volt raktáron egy oem-gyártónál nagyon kedvezményes áron és emiatt rakták rá.
ennyi.

BiP
(PH! addikt)
Az alcímből nem hiányzik a 'low profile' ? Elvileg már kijöttek a dx10.1-es geforce-ok nem?
Korábban meg még low-profile-os kártyáról is híreztetek már.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Jogos. Köszi. 

arn
(őstag)
hat az teny, hogy nem nagyon talaljak a helyuket, es olyan celra gyartanak termeket, ami sok embert nem erdekel.
http://project-brian.blogspot.com/

Silentfrog
(őstag)
Ha még nyomnak össze egy kicsit akkor belefér a telefonomba is oda meg elég ekkora grafikus teljesitmény. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!