Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

:F
Ez igen! Sparkle megcsinálta?! :D

(#2) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

melynek a zajszintje a Sparkle elmondása szerint 27,3 dBA. IDLE? :))

Egyébként van létjogosultsága az olyanok körében akik low-profile htpc-t építenek, de szeretnének bele valami izmosabb vga-t. De valljuk be ez nem valami nagy réteg. :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#3) macilaci78 válasza D.Orion (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Viszont ez a réteg megoldások híján van, szóval keresett lesz ez a termék.
Sajnálom azt a hűtőt rajta, magas, cserébe hangos. :W

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nyamm, sparkle :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#5) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Az a hűtőőő :Y

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#6) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bátorkodom megjegyezni, hogy láthatóan elfogyott a DDR2. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jáj az a venti visíthat már :DDD
Abu85: Végre. Elismerően beszélsz :DDD

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#8) Immy

Immy
(senior tag)

Végre NEMddr2 és NEM 64bit memvezérlő :C

Esetleg be is tudja szerezni valaki? :B

Mail!

(#9) Egzee válasza Abu85 (#6) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD "Bátorkodom megjegyezni" :DDD

Jó az a hűtő!!! Ha jobbat tudtok, árajánlattal lehet jelentkezni szpárlinál!

(#10) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, hál istennek egy versenyképes megoldás NV oldalon. Ez tetszik.

Ez amúgy egy 8800GT? Ha jól rémlik valami olyasmi nem? :U Jaaah, nem most nézem, hogy 128bit-es. Akkor mekkora a teljesítménye ennek nagyjából? 8800GTS/HD3870?

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#11) Szlovi válasza tzsolesz (#10) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

A GT 240-nek olyan 9600GT körüli a teljesítménye GDDR5-ös memókkal.
Így ez jóval az alatti

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#12) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem olyan rossz ez, ezen a fronton tenyleg keves a jo probalkozas.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) sephi

sephi
(őstag)

Azért a HDMI ott virit rajta. Biztos van olyan, akinek ilyenre lenne szüksége.
A hátulütője az lesz, hogy mivel low profil a kártya, ezért tuti elkérnek majd valami felárat érte.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#14) tzsolesz válasza Szlovi (#11) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, akkor olyan HD3850 / GF9600GSO szintje köré jön. Azzal lehet játszani szépen. Nem rossz ez mondom én.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#15) Psych0 válasza D.Orion (#2) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

akik olyat építenek azok csendet is akar a házban...

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#16) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hihetetlen világszenzáció... :DDD 10.1-s kari végre...juhééé ;]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#17) Szlovi válasza tzsolesz (#14) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Szerintem még egy kicsivel azoktól is gyengébb. Erősen meg van csonkítva a ROP egység és csak 32 textúrázó egysége van,míg a GSO-nak 12 ROP és 48 textúrázója +192 bites adatsíne

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#18) joi29 válasza tzsolesz (#14) üzenetére

joi29
(őstag)

-A GDDR5-ös változat a 9600Gt és a 4670 között esztelenkedik,
persze ez játéktól is függ ugyanis olykor a több SP-nak köszönhetően
a 9600-nál kicsit jobban teljesít, olykor pedig a 8ropija miatt alig hozza
a 4670-et.
-Ráadásul ezek GDDR3-asok. :U

(#19) Kendek válasza tzsolesz (#14) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Magasságban kurta, teljesítménye durva :DDD
Az 1GB-nyi DDR3 az tényleg nagyon ütős, érdemes lecserélnie mindenkinek a szintén 1 gigás DDR2-es memóval ellátott hasonló jószágát. Bár várjunk csak, a méret a lényegesebb nem a sávszél nem de bár? :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#20) mmdms válasza tzsolesz (#14) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is így van, nem rossz kártyák ezek. Szerintem ezek pontosan azt tudják, mint egy 320-as gts. Esetleg valami jobb hűtéssel még pár mhz-et ki lehetne hozni belőlük.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#21) kovacszk

kovacszk
(senior tag)

Addig rendben van hogy a nyák alacsony profilú, de amiatt a vga foglalat miatt a háta nem .:(. Egy alacsony házba nem lehet belerakni, akkor meg mi értelme?? :Y

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#22) Vitus

Vitus
(őstag)

Szerintem kimondottan szépen kivitelezett kártya! Jól összerakták. Az meg, hogy kinek lesz megfelelő majd a piac eldönti. :) Viszont azért érdekes látni, hogy Geforce még mindig kapós, tanulhatnának az ATI marketingesei tőlük. :)

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#23) Agyasima válasza Abu85 (#6) üzenetére

Agyasima
(senior tag)

Nem csak a DDR2, hanem a fű is, amit a tervezők/marketingesek szívtak :D

Ja, amúgy a kártya nagyon ocsmányra sikerült.

[ Szerkesztve ]

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#24) alibabo

alibabo
(fanatikus tag)

Félszemmel csak ennyit láttam a címből:
Magasságba kurta... :DDD
Felületes hírolvasás rulez. :B

A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

(#25) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2010, az nVidia Dx 10.1-es kártyája forgalomban van. :C

Milyennapvan?

(#26) mephi666 válasza Agyasima (#23) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

átálltak az ópiumra és nekikezdtek kisebb kártyákat gyártani :)) ...én inkább megvárom, mire eljutnak a speed-ig ;] ;] ;]

on: rétegkártyának nem rossz, de az a borda könnyeket csalt a szemembe :O

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#27) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ezekkel kint vagyunk a kakiból, az biztos... Legalább lett egy Sparkle hír, ez már megérte! :C

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) ollie válasza kovacszk (#21) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lefűrészeled a kiálló részeket. ;] Amúgy szinte biztos, hogy van hozzá alacsony előlap is.

Amúgy minek erre 1GB?

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#29) Móci válasza ollie (#28) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, hogy a veszélyesen nagy sávszélességet ki lehessen használni krájziszban full hádében. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#30) nyunyu válasza kovacszk (#21) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Gondolom adnak hozza alacsony hatlapot is, mint minden tisztesseges LP kartyahoz. (*)
De mivel a hutes miatt eleve 2 slotot ut ki az LP hazakra jellemzo 4-bol, igy el tudnam kepzelni, hogy a lecsatlakoztathato DSUB csatit egy masodik LP hatlapra rakd at.

Mondjuk a kep eleg eletlen lehet ettol a megoldastol, analog jel NAGYON erzekeny a kabelezesre.

Nekem szemely szerint az a bajom ezzel a ketslotos megoldassal, hogy az LP hazak tipikusan mATX lapokat fogadnak, amiben 4 kartyahely van, joval limitaltabb a bovithetoseguk, mint egy asztali haznak, komoly ervagasnak tunhet a VGA kartya melletti PCI vagy PCI-E 1x slot kiesese.
Bar, mondjuk HTPC-be nem nagyon kellhet mas kartya, mint egy TV-tuner, annak meg ott a maradek 2 hely.

*: ha nem, akkor satu+vasfuresz+kalapacs :DDD
Melohelyen imadtam a bontoszokeveny Ati RagePro-kat belefaragni az olcsojanos ugyfelek szinten bontoszokeveny SFF gepeibe. :W

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#31) rumkola válasza ollie (#28) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

ilyen alapon 4670-re is minek?

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#32) Abu85 válasza rumkola (#31) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát igen az élet nagy kérdései, de amíg Kis Pistának a gigabájtokra áll be az erekciója, addig van létjogosultsága. ;]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#33) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Összegezve: DX10.1, butított 8800 (rop, memó stb.) 27,3 dBA-s nagyméretű hűtő (azért azt HTPC-ben megérezni sz'tem) 110$ (vagy 110Euro inkább..) a "drága".. Ja és = 2010!!
Cééép

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#34) arn

arn
(őstag)

ez kisertetiesen emlekeztet arra, amit a via elkezdett par eve.

http://project-brian.blogspot.com/

(#35) Yany válasza arn (#34) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

aka bukás? :DDD

jancsiga

(#36) Mr.Csizmás válasza Yany (#35) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem bukás, hanem alternatív megoldások :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#37) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

azon se lepődnék meg ha vízhütést és extra tuning órajeleket raknának egy félmagas htpc-s karira :C

Sparkle sparkle sparkle.

lassan a legjobb gyártója lesz az nvidiának ;]

[ Szerkesztve ]

(#38) Robi BALBOA válasza Abu85 (#6) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Vagy túl drága a DDR2 és inkább az olcsó DDR3-at szórják a karikra :DDD

Amúgy szerintem ez a félmagas GTS250 sokkal komolyabb teljesítményt nyújt, úgyhogy :U

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#39) JanR

JanR
(őstag)

Az igen, hu de 'szep' az a kartya :DDD
Az nVidia elkezte a 2010-es evet:D

www.oaziscomputer.hu

(#40) Szaby59

Szaby59
(fanatikus tag)

Még egy felesleges kártya... aki ilyet vesz annak tökmindegy, hogy 10.1, 10-es dX-et támogat, márpedig 10-ből vannak ilyen kártyák...

(#41) ]Phobos[ válasza Szaby59 (#40) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ne rontsd már el ;]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#42) Geönczy válasza Robi BALBOA (#38) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Az a Gts250 előtt le a kalappal. Akkora hűtővel megy és még el se olvad az azért valami. Igaz az órajel is alacsonyabb mint normál társaikon de akkor is.

Ezt a kártyát nem tudom hova rakni, mint írták is: alternatív

CSS (Hun)Bloodkiller

(#43) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a ventillátor kegyetlen.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#44) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem igaz, hogy nem lehet ezt passzívra megcsinálni :W

(#45) hejesírásó válasza total90 (#44) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

sztem ilyen venti volt raktáron egy oem-gyártónál nagyon kedvezményes áron és emiatt rakták rá.

ennyi.

(#46) BiP

BiP
(PH! addikt)

Az alcímből nem hiányzik a 'low profile' ? Elvileg már kijöttek a dx10.1-es geforce-ok nem?
Korábban meg még low-profile-os kártyáról is híreztetek már.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#47) Abu85 válasza BiP (#46) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jogos. Köszi. :R

(#48) arn válasza Yany (#35) üzenetére

arn
(őstag)

hat az teny, hogy nem nagyon talaljak a helyuket, es olyan celra gyartanak termeket, ami sok embert nem erdekel.

http://project-brian.blogspot.com/

(#49) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ha még nyomnak össze egy kicsit akkor belefér a telefonomba is oda meg elég ekkora grafikus teljesitmény. :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#50) rumkola válasza JanR (#39) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

sparkle

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.