Nagy durva az a HAF X. Gondolom az ára is az lesz.
De az a procihűtés az valami gyönyörű 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nagy durva az a HAF X. Gondolom az ára is az lesz.
De az a procihűtés az valami gyönyörű 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Jó lenne egy közelebbi kép a ház belsejéről, nem igazán látni így mi hogyan van.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

A ház belülről nagyon nagyon jól néz ki, átgondolt, de hát a külseje valami borzasztó.... 
Ohh, míj kedves! 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

A hűtő: Mezei hűtőre ráapplikálva egy dizájnolt műanyag két ventivel. Ennyi, nem több.
A ház: Egyedi ízléstől eltekintve ez kívülről valami csúcs ronda!
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Nekem se a belseje se a külseje nem tetszik...ahogy a hűtő sem...
Na ja. Már egy ideje nem alkotott senki újat. Recés tégla minél több csővel. 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

A ház nem semmi!
Gazdag NV fanok, hajrá a 3 utas Fermi SLI-ért! 

A szerző picit olvassa át mit is írt a Haf x ventillátorairól...vicces 
Személy szerint nekem sem tetszik se a cpu hűtő, sem pedig a ház... 
Egyiknek sem túl bizalomgerjesztő a kinézete: a procihűtő gagyi hatást kelt, a ház meg szimplán ronda... 
Pedig eddig még nem csalódtam a CM-ben...eddig...
[ Szerkesztve ]
★
Én sem vagyok odáig értük.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Csúcskategóriás ház és olyan ronda mint a bűn. Miért kell egy ilyen cuccnak a jobbra balra kicsúcsosodó itt görbe, ott görbe dizájn?!

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Nem vagy egyedül vele.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Cooler Master cuccokat mindig is szerettem 
De nagy újítás nem látszik rajtuk, csak új design..
Azért jól néznek ki, főleg a házikó!
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
A HAF egy jó ház lenne, csak olyan "gémer".
Milyennapvan?

Mitől "fantasztikus kinézetü" ez a CPU hütő? A " bivalyerősséget" pedig még bizonyitania kell. Csak egy müanyag burkolat. Óvatosan a jelzőkkel.
A légcsatornás ház viszont bizalomgerjesztő, bár 20 -s ventik már overkill kategória.
''open mind for a different view and nothing else matters''

Most néztem, más külföldi oldalakon azt írják, hogy elől 23 cm venti van 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

A ház tele van kitüremkedésekkel, csak én gondolom hogy a por imádni fogja ezt a házat?
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Ez a ház minden csak nem igényes, a bóvli műanyagot megint túlzásba vitték 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
A komplett ház 23 centis, akkor a benne lévő venti nem lehet akkora.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

A ház külseje sztem sem szép, a belseje már praktikusabbnak tűnik.
VIGYORRRGAZMUS.....
A V6 szerintem nem lesz annyira jó mint a Z600. Csilivili, meg tanksapkás a teteje, de ettől még nem fog jobban hűteni a jelenlegi, vele megegyező felépítésű hűtőknél. Az egyedüli előnye a dupla venti.
True Success is Blonde
Azért van mérete annak a proci hűtőnek,kiszakadna a foglalat az alaplappból ha felfogatnám
,de egyébként ronda mind két cucc 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

"Bár a vállalat főleg a nemrég megjelent termékekre helyezte a hangsúlyt, a kiállítások akadt egy-két új versenyző is." A mondat második fele kicsit értelmetlen.

Ferminek lehet az is kevés. 

Teljesen egyetértek! Ezek a gémer házak egyre rondábbak... Érdekes hogy az egyik orosz osztálytársamank meg pont az ilyen retek randa házak tetszenek, és nem érti nekem miért nem...
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

Hát szerintem meg a procihűtő, meg a HAF-X is qrv@ jól néz ki, bár a CORSAIR Obsidian 800D-t semmi sem übereli 
Még pár kép a házról: [link]
hát nekem egyre kevésbé tetszenek a CM megoldásai.
Aurea mediocritas

Nekem nagyon nem tetszik a HAF X 
www.oaziscomputer.hu

Nem rossz ez a ház se, de a CM690 jobban tetszik még mindig. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Érdekes ez az új CPU hűtő, tetszik eléggé, bár a 60€ lesz vagy 16-18K....
Annyi pénz meg már kicsit húzos.
[ Szerkesztve ]

Ez a ház nem jön be, a hűtő is elég igénytelen, de legalább "gamer". 
jah, csak az Obsidian valahol 65-80k körül mozog. annyiért meg lassan olyan ellenfelei vannak, mint a Temjin és az ABS Canyon.
más: a ház felépítése meg ajjj kategória. a megfelelő Thermaltakenél az a venti eléggé ijesztően hatott (120x38as ipari), gondolom a vidkari hűtő ebben sem lesz halk.
a prochűtő érdekes lehet, de házban nehézkes csavargatni ám minden játékindítás előtt...
a Glacialtechek eddig jók voltak (halk hűtők között a csúszócsapágynak hála), az MTBF viszont picit alacsony. a led meg undorító, de van akinek meg az kell...
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
A hűtő lehet hogy nem mindenkinek tetszik, de ha tényleg jó lesz a hűtésben, akkor kelendő lesz. (nekem elmegy)
A ház meg SLI-nél jó szolgálatot tehet. 
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

Igazából a kinézetüket hasonlítottam össze, nekem ezek az extravagánsabbak is nagyon tetszenek, meg az elegánsak is, de az elegánsat választanám! 
Ez a HAF X nekem nem jön be. Jelenleg épp a HAF 922-vel és a 690 II-vel szemezgetek és a közeljövőben be is szerzem vlamelyiket. A procihűtő jól néz ki, de az ára tényleg túl magas lesz előreláthatólag.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

azért nekem még mindig a V10 az etalon ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Már elnézést,de az a proci hűtő egy rakás(4 betűs szó)
Szinte csak műanyag!
Nem tudom mikor akar észbe kapni a CM,mert el fog veszni a süllyesztőbe(legalábbis CPU hűtők terén)
Roccat Taito-t keresek!

most azért mert van rajta egy műanyag design elem még jó hűtő lehet 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Szerintem meg 1000x jobb, mint a 922 vagy a 932. Előre levan fújva feketére, tehát nemkell rá plusz pénzt költeni, ha valakinek van usb3 as alaplapja, akkor tudja használni az első 2 csatit, több venti fér el benne, jobb a kialakítása belülről, mi kell még?
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Már miért lenne szar?
Nemis láttad mit produkál, attól hogy még műanyag, nem feltétlenül szar.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm