clean, simple, bjútiful.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
winhelper
(kvázi-tag)
És nájsz 
Tényleg szép, bár inkább a fekete vagy ciánra szavaznék.
WP7.5
Jól áll neki a fehér - is
Az egyik legszebb telefon a piacon, legalábbis szerintem.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Butcher-HUN
(senior tag)
2012 eddigi legszebb telefonja.
Jó tett a Nokiának a platform váltás, jó hatással van rá a Windows Mobile.
◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆
akarod mondani windows phone. 
powerd by mango, no more droid

Integra
(Jómunkásember)
én fehér mániás vagyok alapvetően, de itt azért elgondolkodnék, akármilyen szép is, mert biztos vagyok benne, hogy látványosan fog koszolódni.. szóval a nokiának valami profi granulátumból kellett kinyomnia ezt a vázat, ami milliószor sikálható és nem kopik meg. különben 3 hónap múlva fekete lesz 

kcsa
(senior tag)
Ha a külföldi siteok nem tévednek, akkor ez nem matt (érdes), hanem fényes, sima fehér. Szóval nem rosszabb mint mások.
emberek... "fan" és nem "fun"...

tailor
(senior tag)
ez a cikkben is benne van: "a ciánkék, bíbor és fekete kiadások matt borítása helyett magas fényű polikarbonát burkolatot kapott."

kcsa
(senior tag)
jogos, nem olvastam el alaposan 

Steven
(őstag)
egy baj van hogy tré mobilnál még mindig csak feketében van ... vajon lesz más színben is?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
így viszont csúszni fog, mint a vazelines szappan... 
egyébként tényleg szép fehérben, bár nekem a hátlap nem annyir ajön be, ezzel a lyukkal a közepén. valamit kitalálhatnának már a kamera elhelyezésére, ami nem töri így meg a felületet.
powered by Meizu MX

kristof83
(tag)
Biztos, sőt már van is a megjelenés napjától CSAK nem a magyar T-mobile-nál 
Nálunk csak a feketéig látnak...

tailor
(senior tag)
Én is pl. a cián verziót várom, állítólag márciusban jönnek a "színes" darabok is...

Steven
(őstag)
kösz srácok, páromnak akarok valami színeset, de egyenlőre szerintem előfizetéssel horror áron van 100 ezer körül, vicc ezzel a hw val
főleg, hogy a 710 ua ezt tudja, csak kár , hogy szarul néz ki
nah hát várjuk szerettel a márciust 
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Nagyon szép ebben a fehérben 
#6 Integra
Nekem már lassan 2 éve van egy fehér 3GS-em és egyáltalán nem koszolódik (pedig se tok, se fólia)
Szóval szerintem ezt Nokiáék is meg tudják csinálni.
pdtdi

Integra
(Jómunkásember)
jaja, ez a telefon újonnan kártyafüggetlenül nem ér többet 70-80 ezernél...

hemaka
(PH! kedvence)
majdnem mindegyik telefon szép fehérben, nem tudom eddig miért nem jöttek rá. mostanában meg úgy jelentik be, mintha a világ 8. csodája lenne a fehér készülékház... 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

tylerddd
(kvázi-tag)
Nagyon ba**ós kis cucc
Nekem ettől függetlenül feketében kellene!
Ki minek gondol, az vagyok annak...

saiyajin
(kvázi-tag)
Tetszetős. Megnézném az összes színben egymás mellet őket élőben. Az N9/Lumia 800/stb dizájn meg nagyon bejön, egyedül az nem tetszik, hogy a lumiánál a plusz gombok miatt eléggé feltolodott a kijelző. Most már tényleg meg kellene nézzem valahol magamnak. 
Dropbox 2GB ingyen: http://db.tt/9JQWQQ3

Titi76
(tag)
Iszonyat szép. Kár hogy Win...
Motorola DEFY with cm72-120212.0129-NIGHTLY-Defy, Samsung Galaxy Tab 10.1 (7500) Overcome v2.3., Asus WL-500gp with Tomato-K26USB-1.28.8623MIPSR1_RAF-VPN

kcsa
(senior tag)
Nagyon szép tényleg. De még jó hogy nem android.

BobTail
(tag)
Nincs ebben semmi újdonság, már anno az N9-nél is beharangozták nagy csinnadrattával, aztán végül a Lumiánál lövik el... szánalom! (Tudom, hogy kapható volt az N9 is fehérben, de csak Finnországban kb. két hétig...)
Csak egyet ne feledjünk, az első teljes érintésvezérelt telefon a Nokia N9!

fffeco
(kvázi-tag)
Nokia facebookján véletlenül lumia 900-at rakták ki fehérben 
A felhasználói felületnek gyorsnak és válaszképesnek kell lennie, de ugyanakkor pehelykönnyed működést és érzést kell biztosítania. A bonyolult felületek, a nehézkes megjelenés a komplexitáshoz és a zsúfoltság érzéséhez járulhatnak hozzá.

Dunbar
(fanatikus tag)
Ciánkék illik legjobban a telefonhoz, meg a rendszerhez, de nekem ez a fehér tetszik eddig legjobban.
Omnia 7

Sztif
(tag)
ááá - gyönyörű! Sokkal szebb mint az arc s fehérben. Beneveznék egyre, talán mire kijön a fehér változat addigra jó áron lesz...
NOKIA Lumia 800

Abysmal
(tag)
Nekem mondjuk a zöld színű csempék jobban bejönnek, mint a kékek, és ahhoz máris nem olyan jó a cián készülékház. Ha kékbe veszed a telefont, akkor utána csak a kék csempével fog jól kinézni. Nálam emiatt csak a fekete jöhet számításba. (meg mert az azért elegánsabb is) A fehérrel az a baj, hogy az olyan csajos és így szvsz kissé "langyis" lehet egy férfi kezében.

Dunbar
(fanatikus tag)
Én is csak feketét használnék, ez a fehér itthonra jöhetne
AMOLED miatt is, azon a fekete áll jól, meg alapból mindent feketére állítok, minél kevesebb színnel.
Omnia 7

lvb
(tag)
Csak nem AMOLED a 710-es kijelzője...

m3oy88
(újonc)
Szépnek szép, de számomra a fehér telefonok mindig nőiesek lesznek.