Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz, de mienk szebb. :P

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#2) Probber válasza toldy (#1) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Otthon, édes otthon... :)

Északkelet irányában a horizonton szépen lekövethető a helikopter útja. :D

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#3) Taky

Taky
(senior tag)

"két darab hatmagos processzort alkalmazott"

Opteron... ? :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#4) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég gagyi irányítási rendszert csináltak neki, nem lehet valami dinamikusan zoom-olni.
Több a látnivaló rajta mint a magyar fotón, de hát az félig természetben készült, ez meg tiszta betondzsungel.
A felbontásbeli különbséget pedig csakis akkor vennénk észre ha mintkét fotó egy helyről készült volna. Így gyakorlatilag semmi jelentősége annak a 9 minusznak.

Family Guy Online - Closed Beta

(#5) lujó55 válasza Enton (#4) üzenetére

lujó55
(őstag)

elég furcsa az irányítása az biztos, de a látvány mindkét esetben megdöbbentő :K

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#6) DRB

DRB
(fanatikus tag)

"A kép kinyomtatva 36 méter hosszú és 17 méter magas lenne, így erre a feladatra valószínűleg senki sem fog vállalkozni"

Egy kedves barátom, természetesen némi ellentételezés fejében, minden gond nélkül kinyomtatja, ha kell ponyvára, ha kell fóliára, ha kell papírra, stb. stb. ;)
Egyébként a Budapestről(vagy inkább Bp. és környékéről) készült kép sokkal szebb, szerintem. :)

[ Szerkesztve ]

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#7) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A kép kinyomtatva 36 méter hosszú és 17 méter magas lenne

Azért legalább írjátok oda, hogy milyen dpi-s felbontással. Ugyanezt a képet 10x ekkorában is ki lehet nyomtatni..

"a Fujitsu is aktívan rést vett" Gondolom részt vettek a projekten...

Üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#8) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a francba már csak másodikok vagyunk :(((

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#9) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Nekem a hírből csak a Pc tetszett amivel összerakták !

(#10) lee56 válasza föccer (#7) üzenetére

lee56
(senior tag)

""a Fujitsu is aktívan rést vett" Gondolom részt vettek a projekten..." nemjól gondolod, valójában ők készítették a sok kép közötti észrevehetetlen hézagokat, erre kellett az a sok rés :DDD

No Comment

(#11) schawo válasza lee56 (#10) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez olyan mint a lyuk a sajtban, minél több van benne, annál finomabb és drágább? :D

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#12) Sotho

Sotho
(senior tag)

Nekem nem tetszik :( jpeg artifactos fostalicska.

(#13) Enszuke

Enszuke
(őstag)

Neten talált adatok szerint London 3x akkora, mint Budapest. Egy 12%-al nagyobb kepen, sokkal reszletszegenyebbnek kell kineznie.
Ennyi erovel csinalhatok egy 1000 gpixeles kepet egy teljesen fekete vascsoben, es enyem a legreszletesebb panorama kep? Valoszinuleg egy p3-as geppel is gyorsan elkeszulne.

[ Szerkesztve ]

(#14) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Ja a mienk az szebb,de nem mellékesen Londoni időjárás nem valószínő,hogy kedvez a fotózásnak(be van borulva ezért sokkal fakóbbak a szinek.)

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#15) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Következő lépcső a 100 Gigapixel legyen! ;]

(#16) Dionea válasza Angel1981 (#15) üzenetére

Dionea
(újonc)

Van már új rekorder: http://www.gigapan.org/gigapans/58857/
150 gigapixel!

(#17) Ribi válasza Dionea (#16) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Hát azért ennek a képnek elég szar a minősége.
Teljesen rázoomolsz bármire és csak pixelpacát kapsz.
így nem nehéz.
Különösen vicces a jobbrészen lévő teherhajóról készült kép.
Csak a közepe van meg a hajónak :)

(#18) orbano válasza Enton (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ez ráadásul hiába több megapixel, egy élvezhetetlen szar. a sajátunkat vagy 10 percig nézegettem, ezt meg 20 másodperc múlva idegesen bezártam. gagyi irányítás, nem folyamatos zoomolás... iszonyatosan trehány munka...

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) Volu

Volu
(kvázi-tag)

Nekem ez HDR-nek tűnik...

''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''

(#20) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Hát ez a Londoni cucc elég üszök, nem lehet egy lapon említeni a Budapesti panorámafelvétellel.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#21) bigga

bigga
(tag)

Érdekes kezdeményezés ez a londoni, de nem hinném egynél többször megnézem.

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#22) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Ami tetszett nekem az a beépített látványosságokat mutatta meg. De ennyi is aztán kiléptem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.