Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) adm

adm
(őstag)

remek ez a tallózó, de tipikusan ezek azok a cikkek, amik - a szerzők hozzájárulásával - bekerülhetnének egy rendszerezett/karbantartott PHwiki/tudásbázisba.

pecs2100.hu

(#2) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg brutálisan jól sikerült cikeket írtak ezek az Emberek.Köszönöm nekik :R

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#3) almaspece

almaspece
(kvázi-tag)

az első oldalon elírtátok a pc-style.hu címét, a link jó

(#4) ADAM1337 válasza almaspece (#3) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

ugyanezt akartam mondani, felesleges pc-styles.hu

cars1dA

(#5) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönjük az értékes cikeket! :R

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#6) pacorro válasza almaspece (#3) üzenetére

pacorro
(VIP)

Javítva, köszi!

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#7) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismét sikerült bearanyoznotok a napom, hogy megemlítettetek :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#8) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Hűű, ezek közül nekem csak Bacsis cikke rémlik, a többit miért nem vettem észre? :DDD :R
Király írások, remélem kapunk még ilyeneket! Köszi emberek! :C

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#9) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

A kereskedők mit szólnak, hogy időnként nincs hazai pálya? Nekik az csak egyfajta reklám...

A szerzőknek amúgy grat. :R így legalább letudtam a gratulációt is, a Logouton nem mindig van kedvem beírogatni a véleményem, most legalább elintéztem egy kalap alatt. ;]

mod: Mikó lészen 785g teszt? No meg kaptatok már a Lynnfieldeket? 6-án premier, csak azé jutott eszembe, már biztos itt vannak nagykerben.

[ Szerkesztve ]

(#10) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó látni, hogy milyen sok hasznos írás születik :C

http://pc-style.hu

(#11) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Na ez ami nem erdekel.

(#12) rudi válasza adm (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valami ilyesmin már törjük a fejünket, de egyelőre még csak terv - de elég határozot - szintjén van a dolog.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) PowerBuldog válasza twollah (#11) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor minek szólsz hozzá? :U

(#14) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nem rossz cikk, tényleg, grat! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#15) jones965 válasza rudi (#12) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Szia!
Köszönöm a többiek nevében is a cikket. :R
A nick nevemet javítsd légyszíves, nem jones956--jones965.
THX

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#16) whiz válasza PowerBuldog (#13) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ellenvélemény is lehet, nem? :) (bár személy szerint nem osztom, és örülök, hogy most nem az a téma, hogy kinek mennyit fizetnek ezért)

Én attól kapok agyvérzést, ha valaki ezzel együtt lehülyéz több ezer embert.

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#17) Ste válasza bacsis (#7) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi köszönjük a teszteket :)

Egy valamire azonban nagyon kíváncsi lennék. Addig rendben van a tsezt, hogy 1-2 órát ül a hűtő a málnás joghurton, de a sima paszta még hónapok múlva is kenhető marad. Vajon a többi letesztelt "hűtőpaszta"? :D

twollah: ami nem érdekel, ahhoz nem szólok hozzá, vagy el sem olvasom őket.

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#18) aram01 válasza rudi (#12) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remek írás,kérünk még :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#19) aero. válasza Ste (#17) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Számomra a margarin és a szívecske például elég meggyőző eredményt mutatott fel, kíváncsi lennék én is, hogy vajon meddig bírják. :K

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu

(#20) Killing válasza bacsis (#7) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Téged kár lett volna kihagyni. :)
Köszönjük az értékes cikkeket, habár nem is fogok joghurttal procit hűteni, minden esetre jól szórakoztam. :R
Olyan teszted volt hogy a procira csak símán a hűtőt raktad fel, és semmit nem kentél rá? Ha nem, érdemes lenne a következő tesztben megejteni. :)

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#21) bacsis válasza Ste (#17) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igaz a tesztekben nem említettem, viszont a fórumjaikban már többször is írtam, hogy a "háztartási paszták" hosszú időtáv esetén is megtartják hővezető képességüket, annyi, hogy a cukortartalmúak, mint pl lekvár, iszonyatosan rászárad a CPU-ra és a bordára, igaz ez a jelenség 5perc után már tapasztalható... a fogkrém az, ami pár nap illetve hét elteltével tovább veszít amúgy sem túl jónak mondható hővezető képességéből. a joghurt és a margarin közül csak a margarint néztem meg hosszú távon, az utolsó tesztem óta az van a CPU-n, az sem veszített hővezető képességéből :N :C
Killing! Természetesen megvolt a paszta nélküli tesztelés is, utolsó bemutatómban, ha esetleg azt nem olvastad volna: [Prémium kategóriás hűtőpaszta teszt]
bár szerintem csak szimplán elkerülte a figyelmed, hogy a grafikon a paszta nélküli eredményt is ábrázolja ;)

(#22) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Ismét egy szépen összeszedett válogatás, köszönjük, rudi! :C Nekem már az előző is tetszett. Jó így együtt látni őket, mert bár jó néhányukat olvastam már, de pár dolog kimaradt, így most gyorsan pótolom. :)
Adm ötletét támogatom, kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle.
Csak így tovább, jó lesz ez! :K

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#23) twollah válasza PowerBuldog (#13) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Azert, mert mit ad isten szabad szolasszabadsag van.

A diktaturaban azonnal jonne erted a fekete auto ha nem begetnel a tomeggel.

(#24) viszta99 válasza twollah (#23) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Ez így van,keményen !!!

Telefon : 70-403-8474

(#25) sanzi89 válasza twollah (#23) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugye nem kezdjük megint el a múltkori szájtépést? :U

Kicsit kezd unalmas lenni a kommentek között az ilyen jelegű kommentek...

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#26) twollah válasza sanzi89 (#25) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

No para, nem lesz.

(#27) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várjuk a többi részt is. :K

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#28) Killing válasza bacsis (#21) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, elkerülte. Köszi! :R
Következő őrült processzorhűtési kísérletek várhatóak? :R

(#29) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Remek cikk, köszi! :R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#30) bacsis válasza Killing (#28) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont most éjjel találtam ki valamit, sokszor úgy álmodom meg a baromságokat, pl múltkor a sörös kupakot álmodtam meg hogy azzal illetve a kupakba lévő gumi szerű anyagot kéne kipróbálni... De mikor felébredtem, rájöttem hogy a sörös kupak belsejében nincs olyan gumi szerű izé,. bár régebben volt :DDD
szóval ez most kiesett de amit most éjjel álmodtam, azt kifogom próbálni, ha relative bejön, márpedig esélyes, akkor publikálom, nem fogtok csalódni ha minden jól megy :DDD

(#31) aram01 válasza bacsis (#30) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jöhet :DD

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#32) waverider

waverider
(senior tag)

Tisztelettel kérdezném, és most nem azért, hogy izéljek, de tényleg nincsen miről tesztet irni? :R
Szívesen látnám ezt az összefoglalót, nem arról van szó, de a Logout oldalon, úgy mint egy Logout hétvégi melléklet, de nem a PH! oldalon, ahol ez már nem az első :R
Minden tiszteletem a - Prohardver mellett - Logout oldalt használóké, cikk és szösszenet íróké, sokat olvasom én is, nem erről van szó, de mindennek megvan a maga helye és tartalmi vonzata, amit a akár a fülekként, akár a szummázással lapozható minden társoldalon megtekinthető ajánlóval amúgy is átböngészhet az emberfia :R
Ha akarja, ha meg nem akarja, akkor egy ilyen összefoglaló sem változtat rajta.
Ez a véleményem. :R

[ Szerkesztve ]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#33) Gergo88 válasza waverider (#32) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

már volt róla szó hogy ez a cikk nem befolyásolja a PH! teszteket, ez csak egy plusz. tehát ez a cikk akár itt van akár nincs, nem lesz tőle több vagy kevesebb PH! teszt.
vagy tévednék?

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#34) Killing válasza bacsis (#30) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DD

(#35) benedekco válasza waverider (#32) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Vannak olyan írások amik totálisan illeszkednek a PH! cikkekhez. Pl ott vannak... na elkezdtem volna sorolni, de hülyeség mer ezek közül mind illeszkedik, jó lehet, hogy Bacsis tesztjei "játékosak", azok picit kilógnak meg az IMAX cikkek is, de azok is baromira szórakoztatóak illetve igényesek.
Engem egyáltalán nem zavar, hogy reklámoznak egy kis Logout-ot, pl ha valamin keresztül futottam volna akkor milyen jó, hogy most itt egy kis betekintő.
Ettől nem lesz kevesebb a PH! de a Logout sem több (max több látogatót kap, ami nem rossz, már csak a reklámok miatt sem, főleg ha beindulna annyira a logout, hogy megérje ott reklámozni a nagyoknak)

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#36) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Stevve cikkei nagyok jok es hasznosak voltak. :R

powerd by mango, no more droid

(#37) Samott

Samott
(lelkes újonc)

Nem a hazai palya karara kellene ezeket az osszefoglalokat kesziteni. Az speciel jobban erdekelne.

(#38) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ó! "Benne vagyok a TV-ben", köszönöm, rudi! :R

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#39) Duree

Duree
(PH! addikt)

:R

(#40) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja igen, még egy hibajavítás: Darth_Revan fórumtárs nevét véletlenül Darth_Raven-ként írtátok. :)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#41) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

látom magam előtt a régi szép időkbeli falat, rajta a felirat: " akikre büszkék lehetünk.." :C
megérdemlik sztem is...!

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#42) rudi válasza waverider (#32) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szabadságolok a héten, és két opció jöhetett szóba. Vagy nem lesz semmi (mert ugye hogy és mikor írjak heti piaci bemutatót előző héten, amikor a többi feladatommal dolgozom), vagy lesz egy Logout ajánló, amit gyorsa össze tudok hozni. Szerintem a jobbat választottuk.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#43) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen, hogy helyet kaptam itt, és nem is akármilyen "kollégákkal" karöltve. :R

(#46) Cyberb0b

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Szép összefoglaló. Szép cikkek. Szép munka. :C

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.