most adhatom el a classic-omat a touch-ért, ha jól tudom a touch 300 dodó körül lesz végre raktak rá usb!!!
gyúrunk vazze
most adhatom el a classic-omat a touch-ért, ha jól tudom a touch 300 dodó körül lesz végre raktak rá usb!!!
gyúrunk vazze

Pöpec kütyük...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Az a böszmeteg távnyomó valami bűnronda... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Pfuhh... 2009-ben majdnem 50e Ft-ért árulni egy mono zenelejátszót, úgy hogy viszik is azért igen komoly marketingtevékenységet kíván. ...na nem mintha a többi kütyü olcsó lenne.
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

Valószínűleg nem adnák ennyiért, ha nem vennék meg. 
Amúgy meg mihez képest. Azért mondjuk egy komoly házimozinál pl egy 130 euros távirányító iylen képességekkel nem tétel és azért a Logitech cuccai tapasztalataim - meg sokak véleménye alapján - szerint alapvetően elég jó félék. Ha megnézel hasonló tudású távirányítókat, nagyságrendekkel drágábbak.
Ettől függetlenül tény, hogy a Logitech soha nem tartozott az olcsó kütyük közé, de nem is megfizethetetlen, és azért a termékeik javarész nyújtják azt, amire kitalálták őket szvsz.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Nagyon hightech-esít a Logitech - bár eddig sem kellett szégyenkezniük 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Meg nem is olyan veszes ez az ar, itt Amcsiban lattam nem egyszer 400-600$-os tavrecsegoket is...sok lusta tehetos embernek ez igen jol jon 
.::www.megadanceradio.hu::.

asszem azért a meglévő Harmony One-t még nem cserélem le 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Hello
A Logi Harmony távirányítók szerint a mostani új szériások nagyon el lettek fuserálva.
A korábbi verziók távjaik 15 készüléket tudtak kezelni. Ellenben a mostaniak közül csak a 70e.Ft-tól kezdődő példányok tudnak csak 15 egységet fogadni. A Logi Harmony 700-s csak 5 készüléket képes megtanulni és az kerül 25e.Ft-ba,igaz az megmaradt tölthetősnek még.
Ezek alapján aki szeretne venni Logi Harmonyit akkor a régi példányokat keresse a boltokban.