Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) freestailo

freestailo
(senior tag)

PHTV tesztet szeretnék!! :)

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#2) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt a Dual Grapics technológiát nem egészen értem, mit takar pontosan?

(#3) csƵ

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ár. A teljesítményre azért kíváncsi lennék mindenekelőtt.

"- Szolgának jó leszel, de sokat nem érsz, Túl büszke a szemed, és furcsán beszélsz."

(#4) schawo válasza Paul119 (#2) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

APU+dedikált

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#5) Paul119 válasza schawo (#4) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi.. :)) erre hogy a ...ba nem jöttem rá :DDD

(#6) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

Vajon 13"-os ProBookból is lesz ilyen? :B

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#7) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

802.11b/g/n-es Wi-Fi

Persze hogyne, N... a mesékben...nekem is van egy dv6-os aztán az ember olyankor veri a fejét a falba mikor kiderül hogy olyan apróságokon spórolnak minthogy 4313-as broadcom vevő amire rásütik hogy N és a maximális adatátvitel 65Mbps :W Úgyhogy szép ez a hw amit belepakoltak, de amíg ilyen pitiáner bosszantó apróságokon fog a HP spórolni, addig én a továbbiakban ezt a márkát hanyagolom. :((( :((

[ Szerkesztve ]

(#8) mickemoto válasza blueMerle (#7) üzenetére

mickemoto
(fanatikus tag)

Hál istennek ilyen gondom nekem nincs, 2 Mbps nettel :D

[ Szerkesztve ]

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#9) Lars válasza mickemoto (#8) üzenetére

Lars
(senior tag)

Igen, ez csak akkor érdekes dolog, ha mondjuk az ember vesz drága pénzért egy jó kis routert, esetleg van rajta egy NAS, és másolgatna. Mondjuk akkor teljes joggal bosszankodik az ember.
Hogy őszinte legyek, én nem is tudom milyen gyors a laptopban a wifi, bár asszem 300-as. A router úgyis G-s csak :)

Amúgy elsőre jónak tűnik a vas, kérdés milyen ha az ember megtapizza. Bár én a 15-ös gépeket már kerülöm. Számomra ezek már nagyok.

[ Szerkesztve ]

(#10) blueMerle válasza Lars (#9) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Őszintén szólva én sem tudtam erről, csak nemrég lett 80-as net, a router egy 3 antennás 300Mbps-es szörnyeteg, másik itthoni notebookra gond nélkül áttolta a 80Mbps-t (lenovo), az én HP-mra az istenért sem. Beállításokban gond nem lehetett ugye, a laptopomban elvileg N-es kártya....hát igen....és ekkor jött a hidegzuhany mikor kiderült hogy papíron N-es ez, csak 65Mbps. Kérdem én milyen N-es szabvány ez??? 150, 300 és 450-ről már hallottam de 65-ről??? Ez szvsz a fogyasztók tudatos megtévesztése, ha egy ilyen csonkolt kártyát raknak bele, akkor illene feltüntetni...ja persze csak akkor már annyian meg se vennék ugye? Nekem ez hatalmas érvágás, kábelen nagy gond lenne megoldani így most feleslegesen fizetem 1 évig a drágább és gyorsabb csomagot. És ennél a pontnál döntöttem el hogy ez volt az utolsó HP termék amit vásároltam, eleget szívtam velük, pláne az előző 4515s notimmal. (ott más gond volt, de rengeteg)

(#11) freestailo válasza blueMerle (#10) üzenetére

freestailo
(senior tag)

miért nem cseréled ki a wifi modult?

(#12) sutszi válasza freestailo (#11) üzenetére

sutszi
(senior tag)

Kicserélhetné, de nem ez a gond.
Ha veszel valamit amire rá van írva, hogy képes bizonyos dolgokra és később kiderül, hogy mégsem. Képzeld magad ebbe a helyzetbe. Minimum csalódottság lesz benned...de inkább több más is...és a legutolsó dolog ami ilyenkor felmerül, hogy sebaj majd kicseréltem.

(#13) freestailo válasza sutszi (#12) üzenetére

freestailo
(senior tag)

értem persze, HP-től én sem ezt vártam volna....

(#14) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy a Dual Grapics technológiával cserélhető megoldás

Ez kicsit félrevezető, nem cserélhető (fizikailag), hanem váltani lehet a kettő (integrált vs dedikált) között, mint a ThinkPad T szériánál

Ha mégsem így van szóljatok rám :B

[ Szerkesztve ]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#15) Z86 válasza Plazmacucci (#6) üzenetére

Z86
(őstag)

Szerintem biztosan, az előző szériában is voltak AMD-s gépek.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#16) S-eye

S-eye
(tag)

Már régóta egy Llanós notebookra várok.Vagy ilyet,vagy Probook 4535-t vennék.Csak az áruk se rugaszkodjon túlságosan el a földtől.

// SDG //

(#17) Paul119 válasza Alg (#14) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem tartom valószinűnek, mostanában nem divat hogy lehessen vgat cserélni maximum a horror árú gépeknnél, de ha marhaságot mondtam kövezzetek meg nyugodtan :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18) blueMerle válasza Alg (#14) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Nem tudom, de nekem a dv6-osom doboza ordenáré betűkkel hirdeti hogy a graf. kártya mxm csatolófelülettel rendelkezik és cserélhető. :U De ettől függetlenül gondolom ez arra akart utalni hogy lehet váltani az integrált és az erősebb diszkrét kártya közt.

(#19) jbush válasza blueMerle (#18) üzenetére

jbush
(kvázi-tag)

MXM-es VGA: ennek tudnék örülni, mert a nálam járt eddigi összes, bár régebbi Pavilionban alaplapra volt integrálva a diszkrét VGA is. Aztán majd meglátjuk, ezek mennyire lesznek tartósak...

(#20) Uga válasza blueMerle (#18) üzenetére

Uga
(újonc)

Azt nem tudom hogy cserélhető lesz-e, de ha egy csepp sütnivalójuk is van a HP-nál, akkor olyan diszkrét VGA-t pakolnak bele, amivel az APU tud CF-et (csak bizonyos kártyákkal tud az integrált :DDD ).

"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."

(#21) blueMerle válasza Uga (#20) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Az enyémben konkrétan cserélhető, gondolom ebben is az lesz. Az enyém viszont sajna nem tud CF-et (HD4200 az integrált a diszkrét pedig HD5470 512DDR3)

[ Szerkesztve ]

(#22) sshr3kk

sshr3kk
(tag)

Jól hangzik, de mennyibe fog kerülni? :DD

Live your life, like it's your last day!

(#23) gabsz227 válasza sshr3kk (#22) üzenetére

gabsz227
(tag)
LOGOUT blog

A cikkben szerepel:
"A HP megújult Pavilionja hamarosan megjelenhet a boltok polcain, Windows 7 Home Premium vagy 64 bites Professional operációs rendszerrel az ára 650 dollárnál kezdődik"
Gondolom a diszkrét VGA-s kb 200-230k Ft bruttó körül lesznek nálunk kaphatóak.

(#24) sshr3kk válasza gabsz227 (#23) üzenetére

sshr3kk
(tag)

:DD Valahogy átsiklottam felette :DD Köszike, az elég barátságos ár érte.

Live your life, like it's your last day!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.