Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) redkill3r

redkill3r
(tag)

Mostanában minden limitált, még a kóla is amit iszom. :D

(#2) hyperspace válasza redkill3r (#1) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

redkill3r : karacsonyra jon a limitalt kola...

jol nez ki szerintem, es nem is buta, csak nem menne a feher fejes a fekete notihoz; az en esetemben.. lehet nem erdekel mindenkit, hogy mi milyen szinu...

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#3) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Jó lesz nekem még pár évig az AKG k141... :) Amúgy jó a limitált kóla, főleg karácsonykor, mikor beávlt 2,5 literre. :D

]Phobos[: Á nem is volt rosszabb a régi besárgulós fehér számteccuccoknál.. Egyszerűen ocsmány volt. Vicces lenne, ha mondjuk egy Macbook is 2 év után ocsmány sárga lenne.. :U

[ Szerkesztve ]

(#4) ]Phobos[ válasza hyperspace (#2) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Nekem minden fekete-ezüst, és amúgy is rühellem a fehéret( már mint számítástechnikában ;] )

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#5) Muton válasza redkill3r (#1) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

milyen az a limitált kóla?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#6) Stiky válasza cizoe (#3) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Régi szép emlék mikor a CRT monitor 2-3 év után sárga lett :DDD
Valszeg azóta változtak a felhasznált anyagok és a hő hatására sem szineződnek el a cuccok.

Ez a füles meg nagyon bejön. Csak most lehet neméri meg ilyet venni... sőt :O

#5 - Amiből 3 millió palackkal adnak el. Naponta. :D
Gondolom olyasmi mint régebben a vanillás Coca (ami külföldön úgy általánosságban kapható), vagy a fahéjas-narancsos Nestea.

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Ez a 28kHz elég viccesnek tűnik.. vagy a szélesebb vevőréteg kialakítása végett megcélozták a denevéreket meg a delfineket is?

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#8) cizoe válasza sTERNI (#7) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Hangszórók/fejhallgatók jelentős részénél ez a felső limit szokott lenni. Persze az más hogy nem hallod. :)

[ Szerkesztve ]

(#9) liksoft válasza sTERNI (#7) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Olvastam valahol a régi időkben ('70-'80?), hogy ezer emberből kettő 500kHz-es felharmonikusokat is "érzett". Nagyzenekari művel próbálták ki, és a teszt célja a felharmonikusok érzékelése volt pontosan. A többség (50-60%) ha jól emlékszem pont a 20-40kHz között jelezte, "érez" különbséget a hallott zenében. Alaphangként az átlag ember 14-18kHz plafonnal hall. Fiatalon ez az érték elérheti a 21-22kHz-et is, de nem túl jellemző. Inkább a 20kHz-es plafon. Viszont a felharmonikusok is alakítják a hallott jelet. Önálló hangként nem halljuk, de felharmonikusként "érezhető". Pont ezért az mp3, CD, DVD Audio és analog felvételek között nagy a különbség.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#10) Lala77 válasza sTERNI (#7) üzenetére

Lala77
(tag)

Erősítőből és hangfalból is gyártanak olyant, ami elvileg 100Khz-ig átvisz minden frekvenciát.
Állítólag nem azt hallod, hanem a felharmónikusok hatását a hallható tartománybeli hangra.
De nem értek hozzá, és nem is volt ilyesmim.
100dolcsiért remélhetőleg ez már minőségi darab, de asszem én is maradok a sennheisernél, bennem amúgy is rossz érzést kelt, ha valamit direkt pc-hez csinálnak. (pedig nem vagyok vájtfülű)

ingyombingyom

(#11) he7edik.

he7edik.
(őstag)

fehérbe szebb mint feketébe

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#12) Godefroy válasza he7edik. (#11) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

fehérbeN szebb, mint feketébeN

finnugrot ;) bírod?

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#13) Morpheee

Morpheee
(újonc)

vajon mennyit kaphatott a mousesports (mouz), hogy a nevüket adták a fejeshez? :)

Who we are is but a stepping stone to what we can become

(#14) grind3r_

grind3r_
(újonc)

Azt értem, hogy limitált szériás, de mitől "különlegesség"?

(#15) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

El lehet rejteni a mikrofonját, na attól.
Mondjuk azt én sem értem, hogy mitől jobb ez mint az én Wireless fülesem. Abba meg be sem rakták a mikrofont, tudták hogy úgyis csak elrejteném.
Én a monitor alá rejtett mikrofonban hiszek. Már 4 éve bizonyít.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#16) Abu85 válasza grind3r_ (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát attól, hogy limitált. :DD

Egy átlagos holmit már ez különlegessé tesz. :K Meg ugye el lehet adni egy pöppet drágában. Ha elfogy a készlet akkor jön a vaj színű verzió ... természetesen limitált példányszámban.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) proci985 válasza grind3r_ (#14) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valszeg a színe.

egyébként meg nem rosszak ilyenek... nézzétek meg AKG 530at, hülye ájpodfehér színbe van, nekem meg ne legyen már olyan színű HiFi fülesem, mint az ájpod:D node, ott a K530LTD, ami fekete(, és mosható a fülpárnája, szóval gyakorlatilag fekete és könnyebb tisztítani, ha nagyon kell)...:DDD és így már nem csak jól szól, és nem fehérben jól nézne ki, hanem jól szól, és jól is néz ki, mert limitált fekete:DDD. megjegyzem ugyanennyiért a simát is megvettem volna akkor, de ha már ilyen volt az apróban...

fantából vannak még ilyen egykéthónapig kapható kísérleti darabok. pl a dinnyés abszolút legjobb volt vodkával long drinknek.

meg dvdnél, de ott a piac mennyiségének függvényében értelmezhető a limitáltság: Vengenance doboz -1100darab-, Fulci doboz -a mai napig nem fogyott el a háromszáz darab egy év alatt-, GitS első széria -ezer darab három hét alatt-, külföldön általában a limitált az azt jelenti, hogy készül (több)100ezer darab, aztán ha elfogy pár hónap-egy év alatt, akkor elfogy.

nem akarok negatív lenni, de ennyiért már normális HiFi fülest is lehet kapni, számítógépes cuccokkal kapcsolatban (főleg ha gamer jelzős) szkeptikus vagyok -ok, X-FI fatal1ty gamerem van, de ott a gamerség kimerül egy ledes izébizémicsodában-. általában a gémerséget úgy értelmezik a gyártók, hogy legyen boomos, legyen hangos, finomságok meg úgysem érdeklik...

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Tjűűű, ez jó nagyra sikeredett! :D
Jó a freki menete! :R

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) he7edik. válasza proci985 (#17) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Ez a füles nem egy kategória a tiédel vagy 4x annyiba kerül.
Én is most akarok Steelsound Neckband-et venni.

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#20) kovy79 válasza Godefroy (#12) üzenetére

kovy79
(őstag)

:D Ez nagy volt!
Rem nem védetted le, használni fogom!

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#21) D1Rect válasza grind3r_ (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam kérdezni... Semmi különleges nincs ebben...

Milyennapvan?

(#22) Godefroy válasza kovy79 (#20) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Tied! ;)

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#23) Lala77 válasza D1Rect (#21) üzenetére

Lala77
(tag)

Alapvetően gondolom marketing hype :)

Mondjuk ha ~22be kerül, csak raktak bele pár jó minőségű anyagot, és talán a zsinórját is gurulósszék-állóra tervezték (ha a pc-s user párszor átgurul rajta vele, túlélje )

ingyombingyom

(#24) Lala77

Lala77
(tag)

itt találtam egy angol nyelvű cikket,
http://digitalproducer.digitalmedianet.com/articles/viewarticle.jsp?id=562618-0
nem forgok gamer körökben, de a szöveg szerint nem egy csapat ezt használja tournamenteken... ezek szerint annyira nem lehet gagyi
azt viszont nem tudom hogy hogy lehet játékra kihegyezni egy fülest

ingyombingyom

(#25) D1Rect válasza Lala77 (#23) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát ezaz, csak marketing hype, valós tartalom nélkül...
Nekem nem kéne gurulószék álló füles, fotelem van :P

Milyennapvan?

(#26) TriliaN1 válasza Morpheee (#13) üzenetére

TriliaN1
(újonc)

A játékos keret egyhavi fizetését álták.
Dehogyis ;] Meg nem tudnám mondani, egyáltalán kapott (?)
Lehet hogy ingyen ( Jó vicc volt :DDD ) rábólintottak: Használhatjátok a nevünket ;)

De még az is meglehet, hogy minden eladott darab árából kapnak X százalékot!

NA de elég a spekulációbol. A hírhez is írok:
Nekem egyedül ami tetszik ebben a fülesben az az elrejthető mikrofon.
Számomra mindig kiállhatatlan, ha egy mikrofon már a fogaimat karcolja miközben beszélek.
Találkozam viszont olyan fülessel is, amin a mikrofon nagyon hajlékony volt, azzal már szerencsésebben jártam.
A fehér színe viszont nekem nem jön be ( Egyedül talán az Icemat egyik fülese tetszett fehérben ) Ennek viszont nem áll jól szvsz ( Bár nem biztos, hogy ezt nézném ha vennék egy ilyet. )
Egyébként én is maradnék a Sennheisernél, ami nagyon bejön most, az azt hiszem a HD415
Csak kár, hogy miki nincs rajta :U

[ Szerkesztve ]

(#27) TriliaN1 válasza TriliaN1 (#26) üzenetére

TriliaN1
(újonc)

Azt még azért hozzáfűzném, hogy egy "gyengébb" darab, legalábbis árban (!) ugyan úgy hozza a kötelező teljesítményt.

Igazábol ebben az árkategóriában már úgysem az fog dönteni, hogy mit tud ( mert szinte mindegyik ) tudja az alapot. Itt már a kinézet, és a kisebb extrák döntenek
( szín, fények ) most meg az eldugható mikrofon.
Nekem komolyan tetszik az 5let+

[ Szerkesztve ]

(#28) hommeros

hommeros
(senior tag)

Limitált, csak 100millió példány lesz. Ezután nincs több.

Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#29) sKie^

sKie^
(lelkes újonc)

Ezek a limitalt peldanyszamos, kulonfele klanok nevevel femjelzett gamer periferiak altalaban attol kulonlegesek, hogy az adott klan jatekosai segitsegevel fejlesztettek (lasd fnatic/razer), vagy foszponzor nekik egy kulon kiadast csinalt, amitol az kulonlegesse valt. Ezaltal kaposabb. eSport kulfoldon joval nagyobb hype, mint nalunk.

Ez a fejhallgato azert nagy szam, mert rendkivul nepszeru a topjatekosok koreben, foleg CS-ben. Neo is ezt hasznalja, szal elkepzelheto, hogy miert lett belole mouz edition.

En is elgondolkoztam egy ilyenen, de rajottem, hogy az en Sennheiser hd280pro-m boven jo meg egy ideig, max a szivacsfulpantokbol kene egy uj part vennem. Annyira meg mar kifutottam a game-bol, hogy raizguljak egy ilyesmire, plane, hogy nem is vagyok/voltam CS-s.

''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''

(#30) SQX_Barto

SQX_Barto
(senior tag)
LOGOUT blog

már a 3H-tól kezdve rejtett ebben a mikrofon, csak a festés és a mousesport (német cs csapat) logo miatt limitált. SteelSeries alapban támogatja ezt a csapatot (is) Ez csak reklámfogás.De gamer körökben nagyon elterjedt az ára ellenére is. Én maradok a Creative fatal1ty-mnál, de a QcK padjuk mindent visz:)

[ Szerkesztve ]

--OFFLINE-- You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON! --OFFLINE--

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.