A borda belsejében lenne a venti?
Az a 16 dBA sem túl hihető...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
A borda belsejében lenne a venti?
Az a 16 dBA sem túl hihető...

Szerintem nem egy nagy teljesítményű.
Lehet a sok p*raszt rákap mert LIMITED edisön, de kb annyi értelme van mint annak a dark knight vga sorozatnak...
szó-szó kb semmi. 
MARKETING ez jút eszembe.
cars1dA

wohh, alátámasztás is jár hozzá?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

biztos... hát tényleg nem egy szép darab. magasságára kíváncsi lennék!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/
hát most a héten a bordák/hűtők mennek nagyon... múlt héten kb minden napra valami extra pendrive jutott 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Pedig jon a tel nem kellene a hutest annyira eroltetni.... 
nem is mondasz hülyeséget... gyártani kellene valami könnyűfém szerkezetű házat, ami telilenne lamellával és valahogy hőcsövekkel össze lehetne hozni a procival meg minden melegedő hw-el... nem is kellene venti, mert egy akkora hőleadó felület levezetné a prociról, memóriáról, vga-ról meg mindenről a hőt... full silent rendszer lehetne, ami télen jól melengetné az ember lábát
meg a pacalpörköltet/töltöttkáposztát/pizzát/kávét/teát is langyosan tartaná, ha rátennéd
csak az a gond, hogy drága a színesfém és fenn áll a veszélye, hogy a norvégok betörnek hozzád a számítógépházad miatt 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
xD
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

szerintem 100 júrót kéne kérniük minimum ezért!!!

http://prohardver.hu/teszt/26_kilogrammos_vas_a_zalmantol/ismerkedes.html
már megcsinálták

[ Szerkesztve ]
-| HP Elitebook 8440p |- -| iPhone 3Gs |-

Marketing miatt lesz az 99€ is. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
hát, ilyenre gondoltam
ha pár évvel gyorsabb lette volna, mint a zallman-ék mérnökei, akkor most már milliárdos lennék
gondoltam, hogy súlyos lesz, de nem tudom mennyire lenne jó ételmelegítőnek
az ára viszont elkeserítő... :S
Limited edisön, mert nincs hozzá LGA1366 lefogató... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
ez már létezik 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
A supertalent hírre hajazva: ez mikor lesz aranyból?
True Success is Blonde

viccen kívül: ööö ez így hogy? lesz hozzá ilyen gépház is?
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

jujujjj, milyen vakító a cucc... 
.::www.megadanceradio.hu::.

A limitalt peldanyszam az pontosan mennyi?
ööö... 2-300ezer?
amúgy bírom ezt a "limitált" szót... főleg ha pl üdítőre használják, amiből 2éven keresztül van minden valamire való boltban meg kocsmában... tehát jópármillió palack a limit 
Mindegyik üdító limitált, úgyis elfogy a dobozból... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Első benyomás: jaffaszörptartó
.
jó, ha így nézzük, a világon minden "limitált"...
amúgy Einstein mondott valami ilyesmit: "a világon 2 dolog végtelen: az egyik az univerzum, a másik pedig az emberi butaság... de az univerzumban nem vagyok teljesen biztos" 

kb ez is ugy lesz limitalt mint a showder klubban is elhangzott wartburg, amibol "78 milliot gyartottak...csutortokon...a barnabol" 
We all have our delusions - Aria