ÉS ez miért nagyszám?
Egy sima matrica is ugyanezt a hatást keltheti egy kingstonon... még számot is lehet belevésni. 
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

ÉS ez miért nagyszám?
Egy sima matrica is ugyanezt a hatást keltheti egy kingstonon... még számot is lehet belevésni. 
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

Ez a pici rés is rég várt már arra, hogy valaki betömje 
www.theskynet.org - Hungary alliance
A cím alapján én valami vibrációs képességet társítottam gondolatban a pendive-hoz ...

Hát ez nekem nem bejövős (de lehet, hogy csak azért nem, mert nem vagyok nő
). Meg számomra annyira ez a 14/6 MB/s olvasás/írás se annyira meggyőző (bár nem is rossz azért), bár ez a nőket úgyse érdekli annyira.
Épp pen drive-ot akarok venni magamnak, sokat szenvedek rajta, hogy milyet vegyek. Aztán feltaláltam a spanyol viaszt
: 8 gigásat még érdemes venni (valszeg épp akkorát fogok), 16 gigásat még talán, de 32 gigás helyett már inkább egy 2,5"-es vinyót vennék - gyorsabb is, és szerintem még kellően kopakt is.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?

De valami gyémántott is tehettek volna bele és még drágábban adhaták volna! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Érdekes, dolgoznak a marketingesek rendesen?
Limitált darabszám és kapacitás, ez kell a hölgyeknek 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Pedig már reménykedtem, hogy valami Hello Kitty edition lesz! 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
én is valami teljesen másra gondoltam... csak hát elég cink lenne munkahelyen pl prezentációnál, hogy benyúl a retikülbe, aztán kiveszi és berakja a gépnek, majd lenyomja a pps bemutatót 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
vagy minimum egy PRADA felirat 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Esetleg DKNY 
Tyberius: Biztos beragadt rengeteg 8GB-os pendrájv, esetleg olcsón jutottak hozzá párezer db-hoz 
[ Szerkesztve ]
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Kolléganőmnek pont ilyen van, csak rózsaszín négyszögek nélkül... a PNY nem csinált mást, mint fogta egy meglévő modelljét, és rátett két matricát - nesze neked női pendrive 

meg +10% felár
Hát igen, mások vagyunk. Nálam a nőiesség csinos és elegáns, nem pedig rozsaszín össze-visszaság. Ez inkább Paris Hilton és társainak való.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Eddig is voltak csúnya pendriveok, nemtom ez mitől jobb? 

.::www.megadanceradio.hu::.

Hoppá! Az alsó sorban azért vannak gyöngyszemek! 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Nem tudod mi érdekli a nőket. Láttad már Dexter barátnőjét? Ő pl. heggeszt.
Épelméjű hím nem néz rá erre a cuccra, így maradnak a női vásárlók, ismerek olyat aki ölne egy ilyen józsaszín biszbaszért.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Kis helyen elfér - na akkor ezt nem nőknek tervezték, mert tuti első nap elveszítik ![;]](/dl/s/v1.gif)
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Vannak beza!

.::www.megadanceradio.hu::.
Az utolsó képen lévő pendriveok elég durvák!
Még talán vennék is egyet szigorúan csak azért mert FUN!

Kezd iPon szint lenni...

Málnaillatú pendrive rulez.
De ha már hölgyeknek is szánnak ilyeneket - és az nagy piac -, akkor miért csak 8GB-os kivitelben lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Biztos nem 500 darabot gyártottak belőle... Jó olcsó!!! 

hogy ez milyen unpraktikus, bárhova illeszti be az ember, minimum 3 portot takar ki egyszerre 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.