Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

A Sansa Clip-ból még pillanatnyilag nem lehet kapni, de jön a 4GB kapacitású, és az árak kicsit túloznak, mert a 2GB-os modell már 2 hónapja 12500.- Forint körül megvásárolható kishazánkban.

(#2) rudi válasza Macilaci457 (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az van, hogy éppen most néztem a Major Plus Kft. árait, és azok viszont emelkedtek, szóval azokat írtam be a cikkbe. Hogy mások nem hivatalos úton mennyiért, hogyan és honnan hozzák be az mp3-lejátszókat, azt nem tudom, de minden bizonnyal olcsóbbak mint a hivatalos, SanDisken keresztüli beszerzés.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#3) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Jó ez a kis Sandisk-körkép.. :) Az e200 végülis kapott plecsnit? Vagy csak én nem találom a másik kettőhöz hasonló konklúziót.. :F :U

[ Szerkesztve ]

(#4) rudi válasza ponti_ak (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott a konklúzió az utlsó lap tetején. Nem húztam túl hosszúra mert nem érdemes. Ha jól tudom, az e200 már kifutóban van, és ahonló árban jön az okosabb Sansa modell, amit megnézünk majd valamikor.

(#5) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

azt a fulest amit a sansa clip-hez adnak, az mar regebben az m240-hez is volt, csak feherben.
Azt hogy jol szol meg tudom erositeni, csak nem tul strapás darab, kozepen az illesztesnel honnyen szetmegy, hugom 3 het alatt kinyirta anno :D

(#6) ponti_ak válasza rudi (#4) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Aha, értem. Köszi! :)

(#7) Glave

Glave
(lelkes újonc)

Nekem egy e250-esem van. Amikor én vettem még kicsit más volt a görgő kialakítása(szerintem jobb) és a hátlap anyaga is(szintén jobb sztem :D ). Teljesen meg vagyok vele elégedve :) lehet rá a neten találni kinézeteket, rakhatsz rá rockbox-ot(játékok) és még sok apró kis trükk van a neten hozzá. :C

Glave

(#8) VadTulok

VadTulok
(lelkes újonc)

Nemrég vettem egy Sansa Clip FM 2GB-ost 45€-ért.
Nem tetszett az ötlet, hogy Linux alatt nem tudom használni, de miután feltettem a legutolsó firmware-t ( V01.01.20A) ez is megoldódott: új menüpont a Settings alatt:
USB Mode. A következôkbôl enged választani: Auto detect, MTP, MSC. Az utóbbit kiválasztva külsô merevlemezént jelenik meg...
A rádió nem nagy eresztés, mondjuk a híreket meg lehet hallgatni rajta, már ha valakit érdekel :) A rádióból a felvevés hossza megadható öt perces tartománynöveléssel, vagy idôkorlát nélkül - gondolom, amíg a kártya betelik(?) vagy az akksi bírja :P
Diktafonként is mûködik, de csak közelrôl belebeszélve vesz megfelelô hangerôvel, gondolom a mikrofonja nem túl érzékeny. Tehát kurzus vagy beszélgetés rögzítésére csak korlátozottan alkalmas.

[ Szerkesztve ]

(#9) olee

olee
(újonc)

A lejátszókra hogyan lehet zenét tölteni?
Simán Total Commanderrel is lehet rá fájlként másolni?
Vagy fel kell telepíteni a saját szoftverét, és azon keresztül?
Köszi!

(#10) Schanyee válasza Glave (#7) üzenetére

Schanyee
(kvázi-tag)

Csak megerősíthetem, tavaly karácsonykor lettem tulajdonosa egy E250-nek és sokkal jobb a véleményem róla. A görgetőjével sem volt semmi gondom, mondjuk a fényereje is lehet halvánaybb vagy csak engem nem zavar. A hátlapja is valahogy barátságosabb. A felvevő gomb na az engem is zavar. A fülese nekem nem sistergett, pedig van mellette egy Koss Porta Pro-m meg egy sennheiser fejhallgatóm, szóval van összehasonlítási alapom és a szivacsa sem lyukadt ki, a füles már meghalt, de a szivacsot most is használom az újabbhoz :)

Az akksi időtartam meg érdekes, nálam ha csak zenét hallgatok a hangerőbeállításoknál hangos módon és akkor is a csík fölött van a hangerő, abban az esetben is kibír 20 órát kb.

Filmnézéskor lehet tekerni is a filmben, bár nem olyan hatásos mint mondjuk amikor zenében tekerek a görgetővel (hosszú számoknál jól jön)

Sajnos a görgő 1 év után nem a legjobb. Ha kicsit mozgatok van hogy teljesen másik irányba érzékeli, de még egyelőre csak ritkán. A másik meg mostanába vettem észre, hogy egy leheletnyit recseg. Végülis nem rossz már több mint 1 éves. A memóriakártyafoglalat meg jól jön, csak kár hogy másolni nem lehet azon keresztül.

Glave: nem rég próbáltam a rockbox-ot a játékok és a részletesebb hangerőállítás miatt - esti zenehallgatáshoz a leghalkabb is hangos - és hiába 10-ből kb 7-szer nem tudtam elindítani a lejátszást. Hiába válsztottam ki a számot nem reagált semmit se, mikor annál a másik két alkalomnál meg játszotta simán. Egyébként az eredeti sandisk menü jobban bejön, de lehet a megszokás miatt. A lejátszási problémára nem tudod mi lehet a megoldás?

[ Szerkesztve ]

(#11) Schanyee válasza olee (#9) üzenetére

Schanyee
(kvázi-tag)

Simán azon vagy intézőn keresztül is lehet. Mondjuk én a Windows Media Playerrel szoktam, azzal rendezi is a számokat meg ha mondjuk feltöltök egy lejátszási listát akkor ha fent van már a szám nem tölti fel mégegyszer.
Meg olyankor feltöltés után nem kell várni míg végigkeresi a számokat.

(#12) kiviszem

kiviszem
(kvázi-tag)

A cikkből:"A Clip már csak MTP módban kommunikál a számítógéppel."Talán le kellett volna tölteni az auto. upgrade-t,(a honlapjukról) ami firmvare frissitést is csinál egyből,no meg letölhető a magyarnyelvű használati utasitás is .Frissités után:"USB Mode. A következôkbôl enged választani: Auto detect, MTP, MSC." Sokkal jobb ez a kis Clip a leirtaknál a hangja kifogástalan,a fülesre meg vigyázni kell ha hosszabb élettartamra tervezzük a használatát.Ez bármely ilyen kis vékony zsinóron lógó fülesre igaz.

(#13) rudi válasza kiviszem (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még december elején írtam meg a cikket, szerintem akkor még nem volt MSC-s firmware. Beleírom a cikkbe, hogy most már van.

(#14) kiviszem válasza rudi (#13) üzenetére

kiviszem
(kvázi-tag)

Sajnos az üzletben sem tudták pontosan,hogy mit tud a kicsike.Én is csak a kiváncsiságom miatt jöttem rá,nem biztos hogy mindenki egyből nekiesik firmvaret letölteni.A rádió is sokkal jobb lett,és más funkcióknál is vannak javitások.

(#15) bwoay válasza kiviszem (#12) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

szerintem meg minél előbb tönkre kell tenni a tartozék füldugókat,
hogy az ember lelkifurdalás nélkül vehessen olyat,
amivel esetleg ki is derül, mennyire jól szól a Clip ;)

[ Szeretkezve ]

(#16) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

már csak arra kéne megkérni Sandisk-ékat hogy legyen browse (könyvtárszerkezet alapján történő keresés) lehetőség is a Clip-ben és akkor az egy igazi bestbuy lenne. illetve nemtom hogy a hangerőszabályzó zseben át mennyire használható, de ez már csak egyéni igény lenne.

(#17) Glave válasza Schanyee (#10) üzenetére

Glave
(lelkes újonc)

Nekem most pillanatnyilag nincs rajta rockbox de ezen a fórumon minden sansa-val kapcsolatos dologban segítenek: thesansa.com :K Sőt van fent sok kinézet és egy program amivel könnyebben tudod kezelni a rajta lévő fájlokat stb... ;)

Glave

(#18) Schanyee válasza Glave (#17) üzenetére

Schanyee
(kvázi-tag)

Köszi!

(#19) ponti_ak válasza rudi (#4) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

...jön okosabb Sansa modell..
Az új Sansa View-ra gondolsz,ugye? Az abi-n van róla egy egész friss (angol nyelvű) leírás. Várom a ph!-s tesztet is róla. :)

(#20) rudi válasza ponti_ak (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kedden markolom fel a View-t és a Shakert.

(#21) ponti_ak válasza rudi (#20) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Whoa Shaker is lesz? Kiváncsi vagyok rá hogy milyen véleménnyel lesztek róla. :D
Gondolom nem egymáshoz fogod hasonlítani a kettőt. :)

(#22) KennyONE

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem e260-am van és teljesen meg vagyok vele elégedve a fülesével sincs semmi baj szerintem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.