Valaki csapjon le rá mert ezt is elviszik az arabok! 
.::www.megadanceradio.hu::.

Valaki csapjon le rá mert ezt is elviszik az arabok! 
.::www.megadanceradio.hu::.
Vagy a kínaiak.

Vagy az indiaiak.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Vagy a malájok.
Igazából az lenne jó, ha a PowerVR visszatérne az asztali grafikus chipek "gyártásához", és belépnének arra a piacra, ahol jelenleg az Nvidia és az Ati a két meghtározó szereplő.
Persze ez szép álom, ebből nem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

És lőn Intel VGA 
Jó én is csak vicceltem. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Megveszi az Intel és elrejti, majd bejelenti a saját új chip-jét ezen a piacon is 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN
Ok elvittek a Lotust (az autogyartot) elegedjenek meg azzal
(Mondjuk nem ertem, hogy miert csapna le barki is rajuk pont most, azon belul is miert pont az arabok es hogy ez miert kellene, hogy erdekeljen barkit is.)
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Helyes meglátás. 
Az Intelnek mire kell ilyen megoldás? Van neki sajátja, vagy rosszul tudom? Igaz a Tegra spéci területen nyomul, de ha megöltök sem tudom mi az.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nem tartozol a célcsoporthoz 
Az Intel meg nem akar komkurenciát 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

A végén úgyis mindent a Google visz. 
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Az Intel használja az SGX535(alias Intel GMA500) az Atom Intel System Controller Hub chipsetjénél, amit MID termékekhez használnak. Abban a chipsetben(US15W) benne van még a VXD370 is ami hardwares video dekódolást tud, többféle codec formátumot ismert és HD minőséget is kezel. De ugyanígy használja az SGX535-et a CE 3100 media proceszorában is, amit set-top box-okhoz, média lejátszókhoz, tv-kbe integrált vagy egyéb szórakoztató elektornikai termékekhez szánnak.
Jővőre érkeznek az Atom chipek második generációja, már SoC kiszerelésben, nagy valószínűséggel ezeknél is használni fogják a PowerVR grafikus egységeit, esetleg a video feldolgozó egységeit is. A második generációs Atomokból jelenleg 18 féle SoC fejlesztés zajlik különböző területekre pozícionálva a terméket. Akár okostelefonok, akár MID, netbook, nettop, set-top box, média lejátszók, tv-kbe integrált beépülő eszközök, egyéb szórakoztató elektronikai termékek, stb, stb. Az Nvidia Tegrája is hasonló piacokat szeretne meghódítani.
Erre a beépülő piacra szánja az Intel a PowerVR termékeit. A szerver, desktop, notebook szegmensbe saját megoldást a Larrabeet fejlesztik, idővel majd az váltja le a jelenlegi GMA IGP megoldásokat.
[ Szerkesztve ]