hát igen, a ventijei nem a leghalkabbak, a panel ellenben szimpatikus
mondjuk sohasem voltak olcsóak a termékei, de ezért a pénzért tényleg csomagolhat mellé valamit
True Success is Blonde
hát igen, a ventijei nem a leghalkabbak, a panel ellenben szimpatikus
mondjuk sohasem voltak olcsóak a termékei, de ezért a pénzért tényleg csomagolhat mellé valamit
True Success is Blonde
nem akarok kötekedni, de mitől "ünnepi"?
jópofa, de nem hinném, hogy ilyenben gondolkodok majd akármikor is...

ilyenem viszont volt egy darabig
nem volt ez rossz hűtő... csak hát a világítása nem különösebben hatott meg... ez volt az egyetlen csiricsáré cuccom... a fop32-met cseréltem rá, mert az már túl hangos volt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

WOW!
Ilyen hűtőm még nekem is volt anno SocketA-n pompázott.
De jó volt 478-ra is. Adtak mellé lefogatót.
"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."
nekem is socketa-n volt... aerocool phantom vagy mi volt a becses neve
a cikkben bemutatott "mindenszínbenpompázó" ventiről jutott eszembe
olcsó volt és ahhoz képest semmi bajom nem volt vele...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
A panel külön 8k környékén és elég szimpatikus, hogy 4 csatornás. és + nem állnak ki a
A ventik felejtősek ahogy mondod, össz csomag ár ~11k. ~1,5-2k a venti, 3k ért SFLEX.
R.I.P. Steve
A pc házak 90%-a ma már fekete/szürke. Hogy néz már ki rajta egy ilyen hatalmas, kék világítású előlapi torzszülött? Szerintem tökéletes példa az ízlésficamra.
Tényleg olyan nehéz lenne fekete háttéren világító vörös/narancs/fehér ledekkel megoldani? Csak hogy ne legyen undorító.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

"Nem túl nagy meglepetés, hogy a Lian Li is tartogat újdonságot az ünnepekre..."
Tényleg nem, ez már a múlt héten is fenn volt a honlapjukon.
én még mindig erre szavazok feketében
ilyen halkítja nálam is a gyári "lian li" ventiket
True Success is Blonde

Gondolom ha azt érné meg csinálni, akkor olyaat gyártanának. Ök sem hülyék.
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Tegyük fel hogy kellene neked ilyen célú kiegészítő. Megvennéd ezt?
És ha lenne mellette egy diszkrét, elegáns, dögös változat, akkor melyiket választanád?
Egyszerű a döntés: gagyi, vagy király.
Még valami: a szivárványszínű melegbüszkeség venti, vagy az USB-s rakétakilővő gyártóját is normálisnak tartod?
[ Szerkesztve ]

Nem hülyék, de attól még simán félresikerülhet adott termék. Ez a vezérlő cucc amúgy szerintem is baromi ronda.
Én meg beszereltem két potmétert a ventikhez, elhelyeztem a billentyűzetem szintén saját fejlesztésű rejtett LED világításának kapcsolója mellé őket, és kész az IGÉNYES megoldás. A potik + a világítás összesen kb 2000 pénzbe kerültek, a gépem szinte néma és a házból sem lett gááááz.
[ Szerkesztve ]
usb rakétavető királyság mit akarsz?
csak neked nem voltak rosz munkatársaid ezek szerint. az igazi az lenne ha a rendszergazda irányíthatná és az éppen torrentel sávszélt foglaló kollégába beleüríthetné az környékről az összeset 
ez a panel meg nagyon nem menne szerintem egy lian házba. valahogy gagyinak hat, persze lehet hogy élőben szebb, de a kék nálam eleve tabu, a világítás szintén
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
A rakétavetőhöz nem adnak esetleg radart is?
Ha jön a főnök, máris repülnek a rakéták ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azon gondolkoztam, hogy miért 4 ventilátort kezel a szabályozók nagy része? Hátulra több csatlakozó is elférne. És nem hinném, hogy nagyon kevés olyan ember van, akinek max 4 ventilátor van a gépében.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Hát, igazából a többségnek nincs négy venti a gépében. És egy jól megoldott házszellőztetés esetében nem is kell több. A vga/táp/proci ventijét nem ezzel kell szabályozni egyébként sem, szóval bőven elég a négy.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Proci ventijét ideális esetben egy ilyen eszközzel is lehet szabályozni: akkor, ha mindig 5 Volton megy. Nálunk otthon Fehérváron az asztali gépben egy 2500-ös Bartonra lett téve egy 12 centis ventilátoral megáldott hűtő, ilyen Zalman CNPS7700-utánzatú Primecooler, az még egy szarul szellőző házban, 5 Volton sem engedi 50 fok fölé a procit még enyhe tuninggal sem
Egyébként belegondolva tényleg elég a 4 venti szabályozása.
[ Szerkesztve ]
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
ez mekkora lol má' 
nyakam rá, h a lan li vásárlók döntő része a letisztult, elegáns külső miatt vesz lian li házat. most komolyan gondolják, h valaki egy ilyen gicssfosizét fog venni? még a régebbi vezérlőjüket is max odd takaró mögött lehetne elképzelni...
mintha kezdene lecsúszni a cég, h ilyeneket árul. meg a cuccaik minősége sem a régi már...
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Nem tudom, hogy a Lian li házakhoz mennyire illik ez a venti, bár elég egyediek, az biztos.
Az akasztott embert még az ág is húzza

Semennyire, legalábbis én biztos nem tennék ilyet a szép "kis" PC-A71-embe. 

Régebbi rendszerhez tényleg van létjogosultsága a több vezérlőnek, ebbe nem gondoltam bele, de az újabbakban mind ott van már a pwm vezérlés, stb. Régebben én is ölni tudtam volna egy ilyen szabályozóért (mondjuk amikor nagyon kellett, kb 10 perc alatt csináltam magamnak összesen 200 ft-ból), de akkor még sehol nem voltak az ilyen cuccok.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
A 12 centis hűtő előtt a gépben egy Titan alu hűtő volt, meg valami 8 centi ventilátor, aminek akkora hangja volt, mint egy porszívó. Ráadásul nem is hűtött jól. Ezért vettem a szabályozót, hogy ha már úgysem tartja hűvösen a procit, akkor legalább legyen egy kicsit halkabb
Házilag gyártott szabályozóval is probálkoztam, de - főleg hozzá nem értésből - nem sikerült túl jól a szabályozó, a poti eléggé el lett méretezve, végállásban is alig forgott a venti, ha meg egy picit arrébb csavartam, azonnal leállt. Újabb potikhoz meg már nem volt kedvem 
Szerk: azért a mai alaplapok közül is akad szép számmal, amelyik nem tudja az összes ventilátort szabályozni, hanem csak 1-2-t.
[ Szerkesztve ]