Ez miért pont így V alakú? Így pont a motor "árnyékában" van a legtöbb borda, nem pont fordítva lenne több borda a nagyobb légszállítású területek fölött?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] LGA2011 vizekre evez a Zalman CNPS11X Performa processzorhűtőHozzászólások

T_Stark
(senior tag)
Szerintem ennek a V alaknak kb annyi "értelme" van, hogy így kisebb a hőleadó felület... 

Gude
(senior tag)
Akartak belevinni valami extrát..........Nem jött össze!! 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Ribi
(PH! kedvence)
A papírvékony lemezek amúgy sem viszik túl messze a hőt a csövektől, így szerintem ennek a kialakításnak több értelme van, mintha a szélén lennének 1 sorban a csövek. Így legalább a csöveket is telibenyomja a venti levegővel.
Elsőre én is ezt néztem... csakhogy jobban megnézve úgy tűnik, nem háromszög alakúak a lemezek, hanem ki vannak rendesen vágva, tehát tényleg V formájú, így a tengely mögött nagyobb üres rész van a bordáig... ez pedig akár jó is lehet tényleg (az egész bordán viszonylag egyenletesen megy át a levegő, nem koncentrálódik a lapátok alatti részre).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Angel1981
(PH! addikt)
Hát kb.... 
Pedig itt tényleg minden ^cm számítana...
[ Szerkesztve ]
Nem rossz hűtő és még az alaplapot is ellátja levegővel.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Találtgyerek
(fanatikus tag)
Mindig egy CNPS10X P. akartam,csak soha nem volt számomra jó áron.Ez viszont nagyon bután néz ki,még ha nem is az a lényeg benne.
BF3:[V8]Talaltgyerek

tajcsi
(fanatikus tag)
Fuj de kurva ronda!!! Mi a sz*r ez??