Azért 9 ezer forint egy tisztítórongyért meg némi folyadékért lehet hogy túlzás. Egy fél monitor ára 
A bízalmat nehéz megszerezni és annál könyebb eljátszani.Ne verd át embertársaidat ...

Azért 9 ezer forint egy tisztítórongyért meg némi folyadékért lehet hogy túlzás. Egy fél monitor ára 
A bízalmat nehéz megszerezni és annál könyebb eljátszani.Ne verd át embertársaidat ...

9000 pénz egy monitortisztító lötty és egy mellé egy ruha? Azt hiszem ez megalapozta a mai jókedvem. 
(#3) b. Jaja, de nem sokkal! 
Nem ér átszerkeszteni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

gyorsabb voltam 15 seccel 
[ Szerkesztve ]

Nem jó látni, hogy visszatérnek az aktív hűtésű chipsetek - biztos, hogy szükség van rájuk? 

Mekkora biznic egy ilyen törlőkendő + ablakmosó szmötyi... Legább 300ft 
Viszont tök jó, hogy megtudtam, új szín jelent meg a b*zirózsaszín (pink) mellé apple-szürke. Ez a f*sszürke szinonímája ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezen a tisztító rongyon én is megakadtam. Mikroszálas törlőkendőt sokkal olcsóbban kapni...még egy Tesco-s is simán jó, már próbáltam. Nagyon hatékony.

Az Asrock Extreme4 tetszik ebből a felhozatalból.
Azt nem értem hogy a x79 (alias p67) miért kellet ventilátort rakni???
szerk: de legalább PWM-es(4 vezetékes)
Azt nem szabad elfelejteni, hogy az Asrock a nagy gyártókkal ellentétben csak két év garanciát vállal alaplapjaira.
Ha elindul a lap, már fűrészelem is le róla a hűtőket, úgyhogy 3 nappal is kiegyeznék egy 20-assal olcsóbban ![;]](/dl/s/v1.gif)
Apple Thunderbolt>HDMI/DVI (nem feltétlenül erre a Hama termékre értem)
Ezeket a nem "eredeti" átalakítókat érdemes le ellenőrizni használat előtt, szétszedni és megnézni a kábel forrasztásait, illetve a törésgátló állapotát!
Sokkal olcsóbb elbukni 6-8 ezer forintot mint egy komplett alaplapcsere, amit nem fognak garanciában megtenni, mert 10m-ről kiszúrják hogy miért halt meg a port...
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

ej,de jó ára van ennek a kis bólénak
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
9 ezer Forintért tisztító lötyi.
A nap vicce volt nálam.
Nekem a papírzsebkendő + a saját nyálam (ami a számból jön) vált be a legjobban a piszok ellen a monitoron.
Aki meg hozzá merészel érni a kijelzőhöz annak rácsapok a kezére.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Kicsikét túlárazott termékeket találunk itt. Az a kendő+folyadék nagyon durva. Sima mikroszálas szemüvegtörlő egy kis nedvességgel mindent lehoz. Agymosás... na arra még jó lehet ez a tisztító szer. Mellesleg mi a retket raknak ezekbe? Nem oldja le a monitorról a spéci rétegeket?
A HAMA szépen áraz szintén. A mac szarokról nem is beszélve. Mi kerül 16pénzbe ezen az egérben? A kábel átalakítókra is kíváncsi lennék. Az a 6cm rézkábel + csati.
10-12ezerért egy adaptert is megkap az ember? Miből van ez rubinból meg smaragdból?
Néha arra gondolok, hogy akik ezeket megveszik nem normálisak, akik meg kitalálják/befolyásolják az árakat azok meg gerinctelen lények.
Az az igénytelen microsoft egér... na az az ami még egy cseppet felbúrta az agyamat a mai napra. A külsőség mindenek felett, ez a trendi. Mutassunk jól, közben meg.... OFF
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
17500-ért nem sok egy kicsit az a letört kocsiajtó kilincs?
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

biztos van akinek megéri majd ez az lga2011, de én pl. nem látom értelmét cserélni a 3.3Ghz-s-es i7-emet. Egyenlőre még nem találtam semmit ami megfektetné a jelenlegi rendszeremet. Ha be is ruháznék az max egy 2500K vagy 2600K lenne, de...minek..? 
Az hogy ez az lga2011-es rendszer meg a 160-180k-t súrolja az durva.
http://picasaweb.google.com/ekieki77

Melyik beteg találta ki kétoldalra a ram slotot?nem volt elég hogy a venti miatt nem fért el sokaknak a ram,most talán a cpu hűtő is útba lesz.

Sokan azt hiszik, hogy egy jó monitor legfontosabb része a megfelelő kijelzőpanel,
pedig egy 9000 forintos tisztító készlet(!) mennyivel hasznosabb...
Azért egy kicsit gondoljátok már át, miket írtok le!
[ Szerkesztve ]
Tud vki ettől jobb áron USB 3.0 kártyát ajánlani?
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Talán egy közel 100 ezer forintos alaplap és egy 150-300 ezer forintos proci megérdemel egy hozzá való hűtőt, nem pedig valami avítt sza*rt a sufniból, amit még a 3-mal ezelőtti gépedhez vettél akcijósan...
Memóriából úgyis újat kell venni (dedikált 4 csatornás kitet), azok meg ide lettek tervezve.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Tesco-s alatt arra gondolsz, amit az autó felszerelési osztályon lehet kapni?
Komolyan kérdem, mert azzal már énis szemeztem, de nem mertem venni belőle. Amúgy aki ablaktisztító folyadékkal törölgeti a monitorját, annak granulálok, mivel szép lassan leoldja az alkohol felvitt védőréteget a kijelzőről. 
Edigitalban lehet kapni pl az AM-nek a tisztítófolyadékát, amihez kendő is jár, és elég hatákony cucc. Kb 1500 FT-os tétel, vagy még annyi se.
czanga
Egy értelmes cuccot látok csak a felsorolt termékek között, az pedig a LogiLink USB 3.0-ás, 4 porots PCI Express kártya. Régebbi platformmal rendelkezőknek, ámde újabb, gyorsabb eszközöket kívánóknak - mint pl. nekem is - ideális megoldás lehet.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!
Igaz csak két portos, de tessék.

Váltsak P4-ről vagy nem lenne érezhető? 
Egy biztos, ha váltanál én tuti nem érezném 

Azt hiszem egy ideig nem lesz LGA2011-es alaplapom. Iszonyatosan sokba vannak.
a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)
Hát igen, ez csak két portos.
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

" Memóriából úgyis újat kell venni (dedikált 4 csatornás kitet), azok meg ide lettek tervezve. "
Háát azért a Corsairnak sikerült "nagyot" alkotnia
[link]
Ez lecsavarozható de van a hagyományos Vengeance széria is.
[ Szerkesztve ]
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

Egyszer kaptam egy mikroszálas kendőt. Nemsokkal később a Tesco-ban volt ilyen "apróságok" akciója és valami néhány száz FT-ért adtak két(rózsaszín+kék) hasonló mikroszálas kendőt egy packban. Csak azért vettem meg mert kb 98%-ban megegyezett az anyag tulajdonsága azzal amit korábban kaptam és akkorra már nagyon bevált.
Nem tudom, hogy most milyen van az autó felszerelési osztályon.
Az enyém kb megegyezik azzal ami itt a cikkben a képen látható.
A LIDL-ben vettem ilyen autókhoz való kis csomagot,(szivacsok,kendők). Az is jó, de kicsit nehézkesebb a használata mert sokkal rugalmatlanabb az anyaga. (Nem bőr, de bőrszerű)
Van egy kis darabka szarvasbőröm, na az a leglegleg... amit eddig valaha használtam.
Én tükrös laptop kijelzőt 5 éve 40/70%-os alkohollal vattával(100%pamut) tisztítom. Majd a fenti kendővel szárazra törlöm. Eddig sérülésmentesen. Gyors és hatékony.

Két le lehet csavarozni a "kakastaréjt", sőt a fekete izé is tök felesleges rá 
Aha 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Kb ugyanez van a cikkben is. 
Az más kérdés.
Na, rendelek is egyet, hát ha jó lesz, aztán beleoktojálom a gépbe a két kolbászokat.
[ Szerkesztve ]

Az mind szép és jó, hogy már van alaplap, de honnan szerezzek hozzá 3930K processzort?? (EU-n belül)

Csak az ára más egy pöppet...
(#25): a gyárilag ajánlott vízhűtés esetén ez is elfér.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Jah csak nem 3300Ft-ért 

Hama -> hamar elromlik (ejtsd: hama elromlik)!
Ráadásul ennyiért?
az amelyik rájött, hogy a procitól távol lévő memóriák érezhetően lassabbak lesznek, mert "késik a jel"
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!
Az a notebookhűtő eléggé sírvaröhögős. Bazinagy panel, a közepén meg egy apró venti, ami kb annyit ér mintha ott sem lenne. Egy jó notebookhűtőn legalább 12 centis ventik vannak, és legalább 2-3-4 darab. De ez a Microsoftos cucc csak pénzkidobás.
Egyébként nem gyenge árak vannak, aki nem kényszerül rá hogy most vásároljon az jobban jár.
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

Az ASRock dizájnban a legjobb itt is és a Z68-as lapokban is...sok gyártó meg sem közelíti...a lapok minősége 5%-ql gyengébb pl az ASUS lapoknál, és jóval olcsóbbak, ami azért nem semmi.

Nedves törlőkendőm van univerzális meg monitor only verzióban és tökéletes mindegyik, 9k enyhén durva azért a vacakért. Hardvert pedig tuti nem fogok manapság venni, eszméletlen árak vannak...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Csalódott vagyok...
Úgy volt, hogy nem lesz 100k alatt 2011es alaplap a sok költség miatt, erre fel egyből 70 alatt nyit az ASRock, de 75ért már komoly brandet is megfizethetjük 
Persze sok, de egy fillérrel nem több mint az 1366 volt rajtnál. Ez csak Intel effekt, a fórumos alaplapos paráztatás meg ismét sikerrel zárult 
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

Csak a hülye költ ennyi pénzt ezekre a vackokra!

Komoly tizenezrekből lenne ez meg...nevetség!

Valaki próbált már ilyen notebook hűtőpadot? Miért középen nyomja a lavegőt, mikor a hűtőrács általában alul a bal kéznél szív be, oldalt ki?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Én ugy látom,hogy ives a notihűtő ,tehát ha rárakod a géped akkor csak a négy sarka ér hozzá,igy könnyen tudja szivni a noti a levegőt alulról.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Azt a csúcs MSI lapot elfogadnám ..kíváncsi lennék egy Overclock eredményre vele

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Vegyétek figyelembe hogy közeledik a karácsony ilyenkor egy darab porszemet is 2000ft ért árulnak.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Az még nem is volna önmagában baj - a baj az, hogy meg is veszik annyiért! 

ez de gáz hogy ilyeneket beírsz ide hát igen a színvonal kezd alakulni...
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

Ha piros is, akkor meg 2500 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
Most mit vársz egy olyan társadalomtól ahol verekednek az emberek egy lcd tv akción veszik hitelre bevallottan ,aztán meg sírnak hogy mentsék meg őket mert elviszik a házat a behajtók.
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Bödületesen drágák ezek az alaplapok!
80 000-100 000 Ft ig egy alap deszkáért? Nooormális?
Ráadásul úgy, hogy a teljesítményben alig elmaradó i7 2600K + alaplap kijön egy százasból...
A monitor tisztító viszont nagyon jó kis üzlet 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "