Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Z86

Z86
(őstag)

Gondolom az a szemüveg tartozik hozzá, amit a leányzó visel a képen. Vajon van hozzá más kialakítású is? Csak mert ezt egy szemüveges nem nagyon tudja felvenni a már meglévő pápaszem mellé :U

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#2) SWiNEBoY válasza Z86 (#1) üzenetére

SWiNEBoY
(tag)

Szerintem akinek ilyen gépre telik, megengedhet magának egy pár kontaktlencsét is. :U

Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

(#3) atti_2010 válasza Z86 (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Inkább a leányzó tartozna hozzá a szemcsi meg maradjon meg a TV-nek.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) madgie válasza SWiNEBoY (#2) üzenetére

madgie
(VIP)

És ha nincs elegendő könnytermelése, akkor ötpercente locsolja műkönnyel magát, meg hadd gyulladjon be a szeme?

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#5) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Minek egy notiba 3D kijelző??? Sosem fogom megérteni...Akárcsak a 3D-s mobilt! :P

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#6) tome.jr válasza Z86 (#1) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az LG-nek van szemüvegre csíptethető passzív 3D lencséje: [link] A tulajdonságoknál van róla ismertető.

[ Szerkesztve ]

(#7) t72killer válasza tome.jr (#6) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Noigen. A noti aktív vagy passzív kijelzős?

Amúgy jó darab, bár a VGA-val sztem bakot lőttek. Igazi 3D játékhoz az 555m kevés, régebbiek 2D-s nyomatásához meg egy energiatakarékosabb 525m is elég volna. 3DHD filmeket meg már az indulókategória is lejátszik...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#8) atti_2010 válasza t72killer (#7) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Írja hogy pasziv meg latszik a szemcsin is.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#9) Z86 válasza tome.jr (#6) üzenetére

Z86
(őstag)

Ez már jobb, egész univerzálisnak tűnik. Bár nem olyan stílusos, mint a sima szemüveg. :)

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#10) kerelo

kerelo
(senior tag)

Komoly vas.a forma is tetszik.Bravo LG

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#11) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

a szemüveges leányzóhoz fűznék egy kis kommentárt: szuper :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.