Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Myers

Myers
(senior tag)

He? :F

Nekem a 226wtq 25W-ot kajál. Ehhez képest a 22 mégjobb. De azért ez nem 40%-os fogyasztáscsökkenés.

http://www.muszaj.hu/

(#2) luw2win válasza Myers (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem L227WT szintén ezekkel az adatokkal és nagyon ütős. De azért ez is megeszi 25W-ot

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

hardveralapon támogatja a hagyományos képernyőfelbontásokat is Lemaradtam valamiről? :F Ezt meg hogy? Nem "húzza szét" pl. az 1280x800-at, hanem fekete kerete lesz? :B

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#4) edipqe válasza Satan_Claus (#3) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ez bennem is felmerült. :U

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#5) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem nehez alacsony fogyasztasu monitort gyartani, ha ilyen kicsi maximalis fenyerot produkal. (250 kandela/m2)
Bar az is igaz, hogy a versenytarsak 400-500 kandelaja tok folosleges, szinte kiveri az ember szemet.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#6) Apicius válasza Satan_Claus (#3) üzenetére

Apicius
(tag)

Megnézném, hogy egy régebbi DOS-os játék a 320x240-es felbontásával hogyan mutat bélyegnyi méretben a monitor közepén :DD

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#7) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is tudom, hogy ezen mi a nagy "was ist das"... :F
A fényerő tényleg kevésnek tünik, de mondjuk engem kifejezetten zavar ha már rohadt fáradt vagyok és netezni támad kedvem hajnali órákban és a pofámba világit a monitor...
Mindenhez leszedtem egy fekete témát, de firefox hátterei még mindig fehérek igaz ezt az adott oldaltól függ, hogy mikor milyen szintű a háttér...
Még szerencse, hogy vannak beépitett témák és lehet gyorsan váltogatni közöttük :U

Kezd iPon szint lenni...

(#8) szab.tam válasza Satan_Claus (#3) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem csak semmitmondó locsi-fecsi, hogy a hozzá nem értő vevő hanyattdobja mgát, hogy még ezt is tudja.
mint jó fél éve lehetett, hogy megált 2 egyszerű ember a tesco-gazdaságos, (technika...), lcd előtt, és az egyik felkiáltott örömében: héjj komám! ezt kell megvenni! ez még "hádé rééédi is! (gyk: <ridi>, és valszeg azt sem tudták, mi az.)
na hát, ez meg támogatja a felbontásokat...

aztán lehet, hogy nektek lesz igazatok. de ott meg az lenne az igazi, ha a két extreme felbontást egymás mellé lehetne tenni a 2 bemenetről. azaz 2 gép képe férne el egymás mellett. (pl 2x840x1050). azt meg a gépeken powerstrip-pel definiálni.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#9) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Ez a cikk mär tegnap is megjelent az oldalon kis ideig :U

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#10) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ilyet azért bevállalnék ;)

There's an app for that

(#11) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

"10.000:1"

:W :O Ez már egészségügyi kockázatokat rejt: megvakulhatnak tőle a parasztok.

(#12) shtml válasza nyunyu (#5) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Talán LED-del megy a háttérvilágítás, esetleg javítottak a CCFL-t meghajtó konverter hatásfokán? Mert ha nem erről van szó, akkor simán marketing trükk az egész, sok monitoron lehet annyira levenni a háttérvilágítást, hogy hasonló szintre csökkenjen a fogyasztás.

Szerintem transzflektív panellel lehetne igazán csökkenteni a fogyasztást, mert nappal simán le lehetne kapcsolni a háttérvilágítást. Bár ez inkább noteszeknél lehet fontosabb az üzemidő miatt. De nem hinném, hogy ennek ilyen panelje lenne, mert akkor a marketingesek öles betűkkel nyomnák a pofánkba, hogy a monitor forradalmian új megoldása új korszakot jelent a megjelenítők történelmében.

szab.tam:
ez még "hádé rééédi is! (gyk: <ridi>,

De nem is <ridi>, hanem inkább <redi>.

[ Szerkesztve ]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#13) edipqe válasza shtml (#12) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD látom elotted még fényes marketinges jovo áll!!!!!!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#14) szab.tam válasza ddekany (#11) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dinamikus. írva vagyon. film nézésnél akár még jó is lehet, múltkor egy plazmán kapcsolgattam ki-be. és sokkal szebb volt a kép bekapcsolva.
de monitornak, normál asztalként nem nyerő. ott ki kell szerintem kapcsolni.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#15) xuldar válasza Satan_Claus (#3) üzenetére

xuldar
(őstag)

Vagy a dobozban mellékeliik a kisebb felbontású paneleket. Ha átállítod a felbontást, ki kell cserélned a panelt :DDD

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#16) ddekany válasza szab.tam (#14) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Írva vagyon... De ha csak 2-3x szorozzák be a valós kontrasztot, akkor azt mondom talán OK, meg megszoktuk. Na de 10.000:1.... aztán fél év múlva már 100.000:1 lesz, miközben a panel továbbra is u.a.-t tudja mint régen. Szvsz menjenek a píbe a szánalmas számháborús baromságaikkal. De hát a téma pont tárgyalva vagyon itt.

[ Szerkesztve ]

(#17) szab.tam válasza ddekany (#16) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:)

neembaj, majd jön az oled, (már 4--5 éve lassan, és majd még 5), és lesz nekünk kontraszt, szervesség és színspektrum rendesen!

(#18) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennek van értelme. Peak-Powert kell csökkenteni a környezetvédelemért. Standby-power ellen még mindíg nem nagy fáradtság megnyomni a kikapcs gombot... :K

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.