Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#951) Inarus válasza puszta123 (#950) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Irány market, mert van 1.6-ra. (Itt mindenkinek 1.6 van az LG-jén... :)) )

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#952) ben11 válasza robertel (#948) üzenetére

ben11
(senior tag)

Szerintem szedd le a vírusirtót, tök felesleges és belassítja a telefonod..Csak ne telepíts miden hülyeséget ami szembe jön veled a marketen..

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#953) robertel válasza ben11 (#952) üzenetére

robertel
(senior tag)

Hát eddig már 20 alkalmazuást telepítettem. Lehet ez sok és ezek fogják és azért lassul néha.

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#954) robertel

robertel
(senior tag)

A Nimbuzz vagy a fring alkalmazás a jobb szerintetek? A nimbuzz talán jobb, mert a skype-ot is kezeli nem?

A Ram-omat mi eheti ennyire? 155ből 31 szabad mindössze..

[ Szerkesztve ]

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#955) quasimidi válasza robertel (#954) üzenetére

quasimidi
(tag)

Szia,

Próbáld meg letölteni az Android System Info programot, ott meg tudod nézni melyik processz mennyi memóriát és CPU-t zabál.
Általános jó tanács: csak azt rakd fel amit használsz, minden egyéb felesleges mert ha kell pl. egy játék, azonnal le lehet szedni a Marketről.
Szerintem. :)

Cloud Service Manager .NET (C#) Developer @CEOD

(#956) ytjTRY válasza robertel (#948) üzenetére

ytjTRY
(kvázi-tag)

viruskeresőt azt mire használod? még ha windowsos lenne a mobil akkor sem lennék benne bizotos, hogy indokolt.

[ Szerkesztve ]

(#957) ytjTRY válasza robertel (#954) üzenetére

ytjTRY
(kvázi-tag)

Én azt javaslom rakd fel az astro-t, az tud mindent
[link]

(#958) Destr4ct válasza ytjTRY (#957) üzenetére

Destr4ct
(tag)

Szvsz a ES File Explorer jobb, legalábbis nekem jobban bejön link ingyenes, és nincsen benne reklám sem
Nemrég felraktam az AndroZip-et is, ez sem rossz. link

What can change the nature of a man?

(#959) bobace válasza robertel (#954) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 25 mega sincs már.. és 23 alkalmazás meg pár widgetem van.. kicsit ráfeküdtem a market témára :D

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#960) david1212

david1212
(kvázi-tag)

Destr4ct! Köszi, hogy utánanéztél a képbeállításoknak.
Következő kérdés. A témákat amit telepítettem, hol keressem? A letöltések között nincs, de az uninstallnál meg látom, tehát biztos hogy települt. A java alkalmazásokat és játékokat hogyan telepítsem? Erre ugye ott van a "java letöltések" mappa, de se.jar-ral, se .jad-dal nem települ a progi. Az LG pc suite kell hozzá? Van elég .apk kiterjesztésű játék tudom, de mégis érdekel.

[ Szerkesztve ]

http://androidstuff.blogger.hu

(#961) kaller1 válasza david1212 (#960) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A java alkalmazásokat és játékokat hogyan telepítsem? Erre ugye ott van a "java letöltések" mappa, de se.jar-ral, se .jad-dal nem települ a progi.

Emlékeim szerint előbb fel kell tenni egy java futtató környezetet... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#962) Destr4ct válasza david1212 (#960) üzenetére

Destr4ct
(tag)

Nagyon egyszerű.
Megnyitod a Java letöltések alkalmazást. Menü gomb. SD kártya telepítés. Ha van jar fájl a kártyán akkor megtalálja.
Ha így nem települ, akkor lehet hogy a jar-ral van gond.

[ Szerkesztve ]

(#963) VarGabi

VarGabi
(újonc)

Helló!

Most készülök venni egy ilyen telefont. A kérdésem az lenne, hogy valamiféle navigációs programot honnan és hogyan tudok ingyenesen ráaplikálni erre a telefonra? Az egyik LG s szakember szerint erre az androidra fölmegy bármelyik mobilra írt navi, akár az IGO is. Cimbi szerint meg az IGO t csak garivesztéssel és évezredes szívás árán lehet rátenni. Szóval valami konkrét név vagy web oldal kéne ahonnan rá tudok tenni egy magyar, magyarul navigáló robotkurváááát. Nem kell feltétlenül IGO, csak működjön és GPS alapú legyen.

Köszi.

(#964) ben11 válasza VarGabi (#963) üzenetére

ben11
(senior tag)

Ingyen találtam egy ilyet: google maps :DD
A warez meg tilos a fórumon..

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#965) Naras válasza VarGabi (#963) üzenetére

Naras
(senior tag)

Igen, megy rajta az iGO, és nem is nagy szopás fölteni...

Persze bármi más is megy rajta, ami Androidra, és erre a felbontásra van írva...

Ennyi...

Don't worry, be happy! ( with Optimus 2X/GT540, Lenovo Y560/T400, stb...:)

(#966) Naras válasza Naras (#965) üzenetére

Naras
(senior tag)

A google mapsben is van mar navigacios modul...
De keress ra Marketen a navigation szora, ott is dobni fog par talalatot.
iGO - rol tudom, hogy megy, csak sajna nem lehet ra kapni, ha jol tudom...:(
A tobbivel nem tudom mi a helyzet de gondolom hasonlo.
Bocsi, hogy kulon hozzaszolasban irtam, sajna lejart az 5 perc, es asszony lenyulta a notit...:) :DDD

(#967) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

Sziasztok,

Skin-t vagy valami hasonlót lehet rakni a telóra, vagy esetleg hasonlót mint a htc-k kezdôképernyője?

kösz gy

(#968) Inarus válasza csigafej (#967) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#969) Naras válasza csigafej (#967) üzenetére

Naras
(senior tag)

ADW Launchert szedd le a Marketről, majd az install után a Kezdőképernyő alkalmazásban tudod aktiválni.
Elég keményen át lehet szabni vele a "skint", sok sok beállításal variálhatod.
Az ADW-hez létezik sok-sok theme (skin), amik közül biztosan találsz valami számodra tetszetőset, de mint mondtam, magad is belőheted...

[ Szerkesztve ]

(#970) bobace válasza Destr4ct (#962) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

OMG ASD XD LOL ROFLMAO. Két napot szarakodtam mindenféle google-zéssel, saját wap oldal csinálással és hasonlókkal, hogy telepíteni tudjam a javas cuccaim, erre nesze. A pofám leszakad :DDD

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#971) Inarus válasza bobace (#970) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt olvasva az enyém is! Már bocs, de LOL!!! :DDD :C

(#972) bobace válasza Inarus (#971) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Az úgy történt, hogy a többi telefonomhoz hasonlóan próbáltam telepíteni a java alkalmazásokat, értsd rákattintok és települ. A java telepítések menüpontban pedig hiába nyomtam a menü gombot, nem csinált semmit. Nyilván nem próbálkoztam elégszer. Ekkor beütöttem a problémám a googleba, az meg kiadta, hogy nem lehet telepíteni androidra javat, hanem csak letölteni a netről. Na ekkor kezdtem el saját web és wapoldalra felrakni és próbálni letölteni a java-s progijaimat, persze nem ment így sem, pedig az egyik java-s oldalról tudtam letölteni, de a sajátomon mindig behozta a programkódot és nem akarta letölteni, aztán feladtam. Még egy kör káröröm :DDD

(#973) Inarus válasza bobace (#972) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megesik. :)

(#974) Destr4ct válasza bobace (#972) üzenetére

Destr4ct
(tag)

:D
Kis időbe nekem is beletelt mire rájöttem :) .... a lényeg, amit ebből megtanultam, hogy minden programban nyomkodjam a menü gombot.

Mert az elején hajlamos az ember elfelejteni, hogy van ilyen is a telón...
igazából ez, ami nem tetszik nekem: a menü és a vissza gomb kialakítása. Sokkal jobb lett volna ha normális gombok lennének, és nem ilyen "érintő gombok".
Plusz szerintem egy 4 irányú billentyű blokk is bőven elfért volna a kettő között..

(#975) bobace válasza Destr4ct (#974) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja sms írásnál sokszor hiányzik a küldés megerősítő gombon kívül, a kurzor gombokkal való mozgatása, kész szenvedés körömmel oda navigálni... Erre nincs valami app? :D

(#976) F.B.I. válasza bobace (#975) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Van az "addig használom, amíg ennyi pénzért nem jön jobb telefon" app. Az tuti jó lesz. :DDD

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#977) Naras válasza bobace (#975) üzenetére

Naras
(senior tag)

Androidot ismerve mindenre van valami app... keress rá az SMS szóra Marketen, dobni fog egy rakás cuccot... persze nem mind kifejezetten erre való, ami neked kell, de lesz köztük pár nagyon jónak tűnő alkalmazás is, bár ajánlani egyiket sem tudom, mert nem próbáltam.
Nekem általában simán ment eddig a pozícionálás újjal is a szövegben, részemről nem hiányoznak navigációs gombok a szöveghez.
Node pont ezért jó az Android, mert mindenre van valami, amivel személyre szabhatod, és kényelmesebbé teheted a használatát... :C

Egyébként milyen Java alkalmazások vannak, amit nem találsz Androidhoz???
Úgy értem, amit pl. Marketen nem találsz... sztem használd előszeretettel a Marketet, azért van...:)

[ Szerkesztve ]

(#978) Naras válasza F.B.I. (#976) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nekem pl. ott figyel rajta egy 2 éves hűségidő, mire az lejár, biztos lesz még sok szép, aranyos, okos teló, lesz mire lecserélni... ennyi pénzért...

Per pillanat ár/érték arányban nézve ennél sztem nem nagyon van jobb...

Talán a Galaxy Spica, ha azt vesszük, hogy ahhoz ját iGo, ha jól emléxem, és tegyük fel, hogy levonjuk annak a árát, akkor maga a teló jobban jön ki... :U

(#979) quasimidi

quasimidi
(tag)

Sziasztok!

Első androidos vagyok, bár igyekszem elég sokat olvasni, tanulni a platformról.
Meg tudná mondani valaki hogy a GT540-re hogyan fog érkezni a frissítés (2.1,2.2?).
Lehetőség lesz FOTA-ra, vagy csatlakoztatnom kell az LG Tools-hoz?

Köszönöm,

Cloud Service Manager .NET (C#) Developer @CEOD

(#980) F.B.I. válasza Naras (#978) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Igen a Spica jobb, a kapacitív miatt és a 2 érintőgomb ennél idegesít. Vodánál nincs Spica de van 3 előfizum, amiket úgy kötöttem, hogy évente tudok telefont venni, mert a 2 másik felhasználóm el van régebbi alap Nokiákkal. :C

quasimidi: szeptemberben jön 2.1 (bár ne bánnám ha 2.2 lenne) FOTA-ról nem tudok nyilatkozni.

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#981) Inarus válasza quasimidi (#979) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szinte 100%, hogy over the air. Nem is hallottam még olyan hivatalos frissítésről Andoridnál, amit nem lehet így letölteni.

(#982) Naras válasza quasimidi (#979) üzenetére

Naras
(senior tag)

Az az érdekes, hogy egyik júzer írt a Vodafone supportnak, s ők azt válaszolták vissza, hogy szeptember vége - október eleje környéként jön a 2.2 - es frissítés.

Az Optimus találkozón (szintén hivatalos LG esemény) viszont azt nyilatkozták, hogy ebben az időpontban 2.1 jön, és nem tudják mikor lesz 2.2...

Namost akkor kinek higyjünk??? :U :F

Vodánál is van Galaxy Spica:

Samsung Galaxy Spica i5700 + iGO MyWay 2009 navigációs szoftver 54.990,- 51.990,- 45.990,- 42.990,- 64.990

(#983) kaller1 válasza Naras (#982) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sztem simán elírták, biztos csak a 2.1 jön akkor. :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#984) robertel

robertel
(senior tag)

Minden felesleges alkalmazást, progit töröltem a telóról,csa az android system info, APNdroid, APPbrain, Astro, Navigon, Nimbuzz,Opera mini, Runner és Skyfire alkalmazás maradt fent, a Ram-om az andoid system info-ban igy is 26mo a 155-ből... Nem látom, hogy mi enné ennyire, esetleg ötletek??

(#985) Inarus válasza Naras (#982) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem a vodának írtak - ha ugyanarra a levélre gondolunk, azok amúgy sem tudnak semmi ilyet - hanem az LG-nek. Ők írták azt, hogy 2.2 jön, de az Optimus-napon is elmondták, hogy 2.1 jön rá. Szóval szerintem is elírás.

Itt az említett levél: [link]

(#984) robertel: Akadályoz valamiben a "kevés" ram?

[ Szerkesztve ]

(#986) robertel válasza Inarus (#985) üzenetére

robertel
(senior tag)

Gondolo mettől volt a lassulás meg a fagyás. Gondolom persze csak..

Mondjuk az is közrejátszahat, hogy 85%on pörög 600 MHZ-en a proci.. Nem tudom mi teklerheti ennyire.

[ Szerkesztve ]

(#987) Inarus válasza robertel (#986) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hm. A rendszer általában inteligensen kezeli a programokat, de ha amúgy is meg tudod nézni az Android System Info progiban a Task fülön, hogy mi mennyi memóriát zabál.

(#988) david1212

david1212
(kvázi-tag)

Destr4ct! Ismét nagy köszönet neked. Én is abból indultam ki, hogy egyszerű kattintással megoldható a java telepítés. Ez is egyfajta megoldás. Elég sokféle telefonom volt már, az egyik "néptelefonnal" mélyebben is foglalkozom, tehát volt valamilyen elképzelésem a java telepítésről. Az LG megint újat mutatott.

http://androidstuff.blogger.hu

(#989) Naras válasza robertel (#986) üzenetére

Naras
(senior tag)

Én azon gondolkoztam, hogy mikor törlök egy alkalmazást, az installáló file megmarad-e a telón, illetve egyéb dolgok nem-e szemetelnek?

Imertek valami konkrét appot, amivel ki lehet pucolni a telót a szeméttől?
Illetve ahol ki lehet kapcsolni bizonyos alkalmazások futtatását... pl. nem tudom minek fut WAP illetve SNS szolgáltatás a háttérben, én nem használom... s biztos vannak mások is, melyeket szintén nem...

Az átmeneti memóriát pedig százalékos szinten használja, dinamikusan kiosztva a programoknak a foglalt méretet, így ha kevesebb program fut, akkor egy adott processnek többet tud kiosztani, és így folyamatosan futtatni a gyorsabb működés érdekében, így ha le is kapcsolunk 1-2 applikációt, attól még nem nő meg drasztikusan a memória mérete...
Persze ez csak egy ötlet, lehet semmi értelme :Y

(#990) robertel válasza Inarus (#987) üzenetére

robertel
(senior tag)

Csak az android sístem info megy szinte, de az felpörgeti:) Érdekes mindenesetre.

(#991) Destr4ct válasza Naras (#989) üzenetére

Destr4ct
(tag)

Nem tudom mi történik a telepített apk-kal, a telefon memórájában van egy pár a /system/app könyvtárban, de ahogy elnéztem, azok a már alapból feltelepített programokhoz tartoznak. Appbrainen szerintem láttam ilyen tisztító alkalmazást, de nem tudom már mi volt az. De azt hiszem root jog kell a használatához. Mint ahogy gondolom ahhoz is, hogy az SNS-t uninstallni lehessen, vagy pl a foursquaret mert az is felesleges

Ha nem is konkrétan, de valami ilyesmi történik valójában a memóriában szerintem.
Szóval a futó alkalmazások úgy viselkednek mint a tökéletes gáz, kitöltik a rendelkezésre álló helyet :)
Ha kilépsz egy alkalmazásból, akkor a hozzátartozó memóriaterület nem feltétlenül szabadul fel, arra az esetre, ha hamarosan újra elindítanád.
Ha egy új alkalmazásnak több memória kell, akkor fogja a rendszer az ilyen már nem használt területeket felszabadítani, és az új appnak allokálni.
Tehát nem kell félni ettől, hogy kevés lesz a memória, csak tényleg azokat a progikat kell feltenni amiket használ is az ember.
Nekem 1x írta ki talán, hogy kevés a RAM vmi játéknál, de akkor sem történt semmi fagyás vagy ilyesmi.

(#992) bobace válasza Naras (#977) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Egy bilbia alkalmazást kerestem volna, találtam is marketen, letöltöttem happy voltam, aztán otthon ahol nincs wifi bele akartam olvasni jött a villámcsapás. Online tölti a dolgokat.. Mást meg nem találtam, ami magyar lenne. Így elővettem a régi Javasat.
Valamint saját java programokból akartam feltenni, azokat nem igen találom meg marketen :D

Most szedtem le a SlideIt-et, azt kell mondjam, nagyon bejövős a cucc, azt mondtam sosem cserélem le a gyári keyboardot, de ez a slideos megoldás isteni.. És még sokszor, ha félreütöm a betűt, akkor is tudja, mit akarok, fantasztikus. Ja és van hozzá magyar key is.

[ Szerkesztve ]

(#993) bobace válasza Naras (#977) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

A Swype-ban meg is találtam amit keresek elméletben. Csak ez még ugye nem elérhető.

(#994) ytjTRY

ytjTRY
(kvázi-tag)

Lehet, hogy nagyon láma kérdés de azt mondja már meg valaki, hogy ebben az ADW-ben, hogy lehet tárcsázni? beirni a számokat aztán felhívni, nem contactból.

(#995) Naras válasza bobace (#992) üzenetére

Naras
(senior tag)

Ejj, nem semmi ez a SlideIT, nemigazán tudok írni vele :DDD
Gondolom ha hozzászolik az ember, akkor már nagyon lehet pörgetni... :U

(#996) Naras válasza ytjTRY (#994) üzenetére

Naras
(senior tag)

Ha körülnézel az appok között, lesz ott egy olyan, hogy Tárcsázó.
Egy lefelé néző kék telefonkagyló az ikonja...
Azt kidobod a kezdőképernyőre, vagy valahova, és tudod használni, ha szükséged van rá...

(#997) ytjTRY válasza Naras (#996) üzenetére

ytjTRY
(kvázi-tag)

:C :R Köszi. Hogy ezt miért nem rakták ki alapból az asztalra?

(#998) Naras válasza ytjTRY (#997) üzenetére

Naras
(senior tag)

nem rakták???

Mondjuk én már nem tudom mi van... 50x átrendeztem már a telómat, meg már a 3. kezdőképernyőt használom (ADW), ami asszem marad :C

(#999) kingpython

kingpython
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tegnap vettem egy ilyen LG Optimus telót és hogy valahol van e benne betű méret állítási lehetőség mert én sehol nem találok ilyet benne?

Crysis 2 nick: Phantom76

(#1000) kingpython

kingpython
(kvázi-tag)

Ja és még egy kérdés :) ezen is működik ugyan úgy az IGO mint pl. a Samsung I5700-en?

Crysis 2 nick: Phantom76

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.