Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) Naras válasza SPY0817 (#847) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nah basszus, akkor lehet érdemes lett volna még várnom kicsit a fullosabb modellekre... :(((

Node mind1, jó lesz ez...így első okostelónak... majd két év múlva cserélek... :U

Egyébként, kb. mindenre van valami kis hasznos app, amire csak kellhet, hogy kényemesebbé, s egyszerűbbé tegyük teló hazsnálatát, és személyre tudjuk szabni.

Ráadásul egy katt és ott is vagy az app storeban, ahol még két katt... és kész...

Jó ez az Android :DD

[ Szerkesztve ]

Don't worry, be happy! ( with Optimus 2X/GT540, Lenovo Y560/T400, stb...:)

(#852) jooker82 válasza SPY0817 (#847) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Az LG Ally ról nem volt szó???
Az se lesz rossz teló...
[link]
Év végére lehet h ez lesz a köv telóm..

"A játék,az nem játék"..:)

(#853) ben11 válasza SPY0817 (#847) üzenetére

ben11
(senior tag)

Optimus Z
Optimus Q

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#854) robertel válasza Naras (#851) üzenetére

robertel
(senior tag)

Azért ezek az optimusok mások mint ez, szeritnem minimum 70e Ft lesz, ez az első az alapverzió, azért ne várjuk, hogy 50e Ftért majd kapjunk még idén 5mp ledes fényképezős, multitouchos, flash támogatós csúcsmobilt.
Majd 1-másfél év múlva.

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#855) jooker82 válasza ben11 (#853) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Csak ezek nem jönnek európába :( Elvileg Koreába már forgalmazzák

(#856) SPY0817 válasza jooker82 (#852) üzenetére

SPY0817
(fanatikus tag)

Asszem ez az ami kb 5% talán hgy bejön magyarországra...

(#853) ben11
nem erre gondoltam..

http://mobilarena.hu/hir/lg_optimus_one_es_chick_android_2_2_alapokon.html

ami ebben a cikkben szerepelt ezt a két modellt lehetett még meg tapizni ott :D

| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

(#857) robertel válasza robertel (#854) üzenetére

robertel
(senior tag)

Rakott fel más is antivírust a telóra? Én felnyomtam egyett, azt amelyiknek ilyen kapcsula a widget-e:)

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#858) jeni válasza Lortech (#828) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Hello
Akkor nem vagyok vele egyedül,mert mikor én is akartam megvenni kipróbálásnál nekem is halk volt az LG Opti

(#859) kaller1 válasza jooker82 (#852) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

De, ott volt ez is.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#860) jooker82 válasza kaller1 (#859) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

És milyennek láttad?? Az optimust veri???
Nameg tényleg kevés az esélye h Mo-on lehessen kapni??

(#861) kaller1 válasza jooker82 (#860) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A GT540-et jó hogy veri...Ki tudja mi fog ide megérkezni...

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#862) Naras válasza robertel (#854) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nos, nem vartam csucsmobilt, de ez utan kineznem az lg-bol, hogy 50 korul tudnek venni egy hasonlo tudasu telot (kapacitiv, tobb erintes, esetleg ledek, meg flash)
Ezt 30ert vettem, szal realisnak tunik...:)

Mas: Tudtok ajanlani valami jo skype klienst?

(#863) jooker82 válasza Naras (#862) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

jaa..előfizetésre nyilván lesz 50 ér is,de gondolom ,h ő a független árra gondolt

(#864) Naras válasza jooker82 (#863) üzenetére

Naras
(senior tag)

Na igen... termeszetesen elofizuval...

Illetve, mivel meg1 ket eves husegnyilatkozatot n akarok alairni, lehet kartyas ar lesz belole...

Vagy kibirom meg ket evig, addigra meg ugyis annyit fognak fejlodni ezek a kutyuk, es az aruk is lejebb megy, hogy siman no lesz az is.:)

Androidra skype kliens?

(#865) Destr4ct

Destr4ct
(tag)

Szerintetek az miért lehet, hogy a CPU majdnem mindig 600Mhz-en pörög? Elvileg ugye automatikusan szabályozná az órajelet.
(A procihasználattal nincsen gond, az normálisan ingadozik a használattól függően)
Az Android System Info nevű alkalmazás rengeteg más info mellett azt is kiírja, hogy milyen órajelen mennyi ideig futott a processzor (az összes idő hány százalékában), és nekem azt írja, h 600Mhz: 85%, 245Mhz: 13%, a többi pedig a fennmaradó. Van egy widgetem is ami az aktuális órajelet mutatja, de még nem láttam, hogy mást írt volna ki mint 600Mhz-et.
Nem gondolnám, hogy ez normális, szóval elképzelhető, hogy valamelyik alkalmazás okozza ezt?

What can change the nature of a man?

(#866) Naras válasza Destr4ct (#865) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nekem 46% a 245 mhz, sztem normalis... de masok velemenye is johet

[ Szerkesztve ]

(#867) Sir Riccio

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt az On Screen Phone-t próbálta valaki? Nekem jelszót kér, de gőzöm sincs minek a jelszavát. Valakinek ötlet?:)

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#868) csuzso72 válasza Destr4ct (#865) üzenetére

csuzso72
(lelkes újonc)

Valamit nagyon pörget a háttérben nálad.

Nekem:
600->24,45%
480->0,58%
320->0,39%
245,76->74,59%

(#869) Naras válasza Sir Riccio (#867) üzenetére

Naras
(senior tag)

Arra gondolsz, ami a szamitogepre megy fel, es a telo kepet hivatott megjeleniteni?
Asszem az csak bizonyos telokkal megy, es ez nincs koztuk, de majd meg jobban meglesem.
Probaltam en is, hat nemtom.

Nem pin, vagy 123457 sem olyan, mint a BTnel... Mas otletem nem nagyon van

[ Szerkesztve ]

(#870) Naras válasza csuzso72 (#868) üzenetére

Naras
(senior tag)

Biztos sokat nyomkodja. Nekem is 50% folott van a 600Mhz.

(#871) robertel válasza Naras (#870) üzenetére

robertel
(senior tag)

Nálam is volt 600-on 60% van még mellette, 254 MHz-nél meg 38%. Egyébként sok minden lassíthatja, pl letöltöttem ezt a földrengés mutatót, és ha arra állítom hogy nagyon részletes térképen mutassa a földrengések helyét, akkor bizony rendesen belassul. Kiváncsi leszk ha lesz frissítés 2.1-re akkor fog-e gyorsulni valamit. Na nem mintha igy gond lenne:)

(#872) sagesz93 válasza Naras (#869) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

négy nulla esetleg?

(#873) Naras

Naras
(senior tag)

Asszem valami nem ok a gyroscope-ommal a teloban.
Megnezne valaki a Beer nevu appot, amiben evy uveg sor megivasat lehet imitalni? Nekem ferden all benne a pia, mikor egyenesen tartom a telot. Mintha kicsit balra dontenem.
Ez meg nem is okozott problemat, de mikor a kistehen is balra ugralt alapbol, mar gyanus lett a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#874) kaller1 válasza Naras (#873) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kalibrálni nem lehet?

(#875) Naras válasza kaller1 (#874) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nekem is ez jutott eszembe, de meg nem leltem ra

(#876) Naras válasza sagesz93 (#872) üzenetére

Naras
(senior tag)

Negy nulla sem nem jott be :(

(#877) sagesz93 válasza Naras (#876) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Pedig a gyári kódoknál legtöbbször az 1234 és a 0000 szokott bejönni.
Akkor itt más a helyzet :(

(#878) kennyke válasza Naras (#875) üzenetére

kennyke
(fanatikus tag)

Ez a gyroscope engem is érdekelne, mert nekem is rosszul van beállítva...
Ha leteszem vízszintesen a telót, balra billenést jelez. 1 cm-t meg kell emelni, hogy a képernyő vízszintes legyen...

Esetleg nem első indításkor kell ezt beállítani?

Aki korán kel, az igen! | Apróim: goo.gl/mZCkx

(#879) vendingo

vendingo
(senior tag)

Androidos telefonokba nincsen user szinten kalibrálási lehetőség.
Legegyszerűbben pedig vízmérték progival (bubble) lehet letesztelni.

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#880) Naras válasza kennyke (#878) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nekem is pont ugyanígy ál, úgy tűnik ez általános a swift-eknél... :F

A vízmérték is bebizonyította, álló helyzetben jobbra kell dönteni a telót, hogy egyenesbe legyen a vízmérték... fekvő helyzetben jó...

Azért jó lenne, ha létezne valami app ennek a kalibrálására, bár ha általánosan ilyenek a telók, akkor lehet, hogy ez ilyen, és kész passz... azért nem szívesen rohangálok kapásból szervízbe ilyenekkel...

[ Szerkesztve ]

(#881) F.B.I.

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Akadt egy kis gondom, ami ritkán jelentkezik de akkor nagyon idegesítő: ha le van zárva a telefon néha hiába nyomkodom a gombokat, nem akar eljutni a képernyő nyitó oldalra, magyarul nem tudok semmit csinálni, mert nem tudom feloldani a telefont. :(((

A múltkor vagy 10 másodpercig nyomkodtam, mire ki tudtam nyitni. Nektek volt már ilyen gombok probléma? :F

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#882) Inarus válasza Naras (#880) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hm. Nem tudom, én nem vettem észre ilyen problémákat. :F
Se a Bubble, se a Beer alkalmazással nincs probléma.

(#881) F.B.I.: Volt már nálam is pár másodperces késés / néha tényleg nem reagál elsőre.

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#883) Naras válasza Inarus (#882) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nah, akkor most vihetem szervízbe? :S

Nekem is volt, hogy többször nyomkodtam a gombot, de nem éledt föl... de mostanság már nem csinálja... :U

[ Szerkesztve ]

(#884) Inarus válasza Naras (#883) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó kérdés... Igazából azt lene érdemes tudni, hogy rajtad )kennykén kívül van-e még valakinek baja vele. Még az is lehet, hogy szériahiba.

Vodás a készüléketek?

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#885) Naras válasza Inarus (#884) üzenetére

Naras
(senior tag)

Jaja, piros... :K

(#886) robertel válasza F.B.I. (#881) üzenetére

robertel
(senior tag)

Nálam is előfordult már ilyen! Akármelyik gombot nyomtam nem akart a feloldóképernyő előjönni.

(#887) robertel válasza robertel (#886) üzenetére

robertel
(senior tag)

Ez miért olyan nagy gond hogy a vizszintmérő nem pont vizszintet mutat? lehet az alkalmazásban van a hibba nem?

(#888) kennyke válasza Inarus (#884) üzenetére

kennyke
(fanatikus tag)

Az én készülékem már érik a szervizelésre, az elmúlt 3 hétben már többször fagyott ki, vagyis indult újra...
Volt, hogy teljesen szétesett a képernyő, elmosódott, szemcsés lett egy-egy progi futattása során, és újraindult....Plusz az oldala is lötyög, és a gyroscop is rossz...

Aki korán kel, az igen! | Apróim: goo.gl/mZCkx

(#889) robertel válasza kennyke (#888) üzenetére

robertel
(senior tag)

Ez a giroscop miért oylan nagy baj? Fagyás amúgy nálam is előfordul, de csak max 4-5 másodpercre, ez még kibírható, az oldala meg midnenkinek lögyög, ez ilyen, amig ott marad a helyén addig oké:)

(#890) Naras válasza robertel (#889) üzenetére

Naras
(senior tag)

Az oldala mindenkinek lötyög, emiatt tényleg nem érdemes visszavinni...

A kép szétesés, fagyás-újraindulás már tényleg komolyaban hangzik...

A gyroscope pedig 3 programban is rossznak tűnik, szal nem a vízszintmérő progi, vagy a másikak hibája, és hát azért ez kissé zavaró... :(((

(#891) robertel válasza Naras (#890) üzenetére

robertel
(senior tag)

Igy van a kép szétesés már komolyabb, azzal lehet menni szervizbe. Nekem a buuble alkalmazás van letöltve, asztalra letéve, 0.35 és 0.42 mutat, ez gond lenne?:)

(#892) Naras válasza robertel (#891) üzenetére

Naras
(senior tag)

Nos, amikor álló helyzetben tartom, a buborék a job külső vonalig megy el, holott középpen kéne lennie. 4 fok eltérés...

A Beer nevű appnál is bőven észrevehető, mikor egyenesen tartjuk a telót, a sör már bőven ferdén áll...

A kis tehenes ugrálós játékban pedig folyamatosan balra ugrál a tehén, mikor egyenesen tartom a telót, szal ott is ugyanez...

Jó lenne, ha lenne valami kalibráló progi hozzá... :U

(#893) robertel válasza Naras (#892) üzenetére

robertel
(senior tag)

Asszem én ezeket a dolgokat túlélem valahogy:)
Fagyás remélem nem lesz, mármint oylan, hogy újraindul a teló, de eddig nekem semmi ilyen gond.

Jó, kipróbáltam én is a beer alkalmazást, tényleg ferde a sörhab:) De ez max játokoknál zavarhat be nem, meg ugye vizmértéknél.

[ Szerkesztve ]

(#894) Naras válasza robertel (#893) üzenetére

Naras
(senior tag)

Hat, igen... de kezd ugy tunni, hogy ez valami seria hiba, ugyhogy majd megtanulok egyutt elni vele valahogy... :U

(#895) bobace válasza Naras (#892) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is félreállt a Bubbleban, meg a Beerben is..Ez is valami típushiba.. Nem érdekel annyira :D

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#896) Inarus

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fura... :F
Mindenki vodás akinek baja van az érzékelővel?

(#897) quasimidi válasza Inarus (#896) üzenetére

quasimidi
(tag)

Sziasztok,

Az én telóm (GT540 - Vodafone) tökéletesen megy a Bubble nevű alkalmazással.
Megcsináltátok a kalibrációt minden oldalra?
Én rátettem egy asztalra a telefont, először az éleket kalibráltam, majd lefektettem és úgy is kalibráltam. Tökéletesen működik.

A Beer nevű alkalmazás nekem is ferdén jeleníti meg a fincsi nedűt :)

[ Szerkesztve ]

Cloud Service Manager .NET (C#) Developer @CEOD

(#898) robertel

robertel
(senior tag)

a 120 mb belső memóriából mennyi szabad mikor még semmit nem rakot fel az ember? Csak mert nekem most 20 mn szabad, és nem sok mindent tettem fel..

(#899) quasimidi válasza robertel (#898) üzenetére

quasimidi
(tag)

Listázd ki az Android System Info-val a processzeket, nézzük meg mi mennyit foglal!

[ Szerkesztve ]

Cloud Service Manager .NET (C#) Developer @CEOD

(#900) Balinov válasza robertel (#898) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

svzsz nem az szamit, hany darab alkalmazast teszel fel,hanem hogy azok mennyi helyt igenyelnek. egyket nagyobb jatek, navi es maris csokken a szabad mem

quasimidi: koszi a tippet, ezt a sysinfo stuffot nem ismertem eddig :R

[ Szerkesztve ]

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.