joestone modositott görög (out.kdz) ben (kamera bekapcs) bekapcsoláskor!
én most töltöm le de halál lassu az addat.hu servere
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy @ Android 4.0.4 CM 9.0.0 /Quarx 12.05.11_Hwui_Defy+/bayer GB_Kernel- @1300 mhz/vsel 68
joestone modositott görög (out.kdz) ben (kamera bekapcs) bekapcsoláskor!
én most töltöm le de halál lassu az addat.hu servere
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy @ Android 4.0.4 CM 9.0.0 /Quarx 12.05.11_Hwui_Defy+/bayer GB_Kernel- @1300 mhz/vsel 68

Ha a 2.1 csúszik, akkor igencsak csúszik a limited edition is.
Azt írják:
"A készülék megjelenésének ideje az elkövetkezendő hetekre tehető, de pontos információnk egyelőre nekünk sincs."
Bizonytalan a helyzet, de szerintem a limited edition miatti néhány napos csúszás nem befolyásolja nagyban az "elkövetkezendő hetek"-et
What can change the nature of a man?
Gyárilag is ekkora. nem hely probléma a dolog.
Működik a cucc , de egyenlőre a roottal szenvedek , nem akar sehogyan se működni . Fent van minden ami kell hozzá és mégse működik.
a blogban az van, h a limited edition lesz az első amiben benne lesz a magyar 2.1.
az más kérdés, h most maga a 2.1 csuszik ennyit...vagy az L.E...szvsz előbbi.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
mivan ha kiveszed a rootot?
1klikkes roottal menne nem?
[ Szerkesztve ]
+1.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

N ezt nem értem,.
Mi is ez konkrétan (fastboot)?
Nekem a gyári SIMS 3 nem indul. Bejön a logója és kilép. 
[ Szerkesztve ]
Jelenleg : SDSL Final 1.1 MOD by wwenigma

Indul az, csak olvasd el hogy kell telepíteni.

Telepíteni !?
Ez gyárilag vasn rajta. Hol olvassam ?
Jelenleg : SDSL Final 1.1 MOD by wwenigma
' klikkes rootal megy a dolog.
megy fel a cuccos.
[ Szerkesztve ]

király 

http://addat.hu/181452bf/out.kdz.html
Letöltöd a módosított görög romot. Úgyanúgy felrakod , mint egy gyári romot az updaterrel.
Letöltöd a recovery imaget.
http://addat.hu/48709d8c/recoveryswift.img.html
Letöltöd az update.zip fájlt.
http://addat.hu/14dcdaf9/update.zip.html
A rom felrakása után fastboot módba kell rakni a telefont(kamera és bekapcs gomb) , hogy feltöltsük a recovery-t .
Fastboot módban egy üres képernyő van csak a telefonon.
Az andriod sdk tools könyvtárából a következő parancsot kell futtatni :
fastboot flash recovery recoveryswift.img
Ha kész fastboot reboot .
Újraindulás után , rá kell másolni az sd kártya gyökerére az update.zip fájlt . Ha befejeződött a másolás telefon kikapcsol , majd a home gombot benyomva bekapcsol.
Előjön a recovery menü.
Itt a hangerő fel -le gombokkal lehet lépkedni az enter pedig a hívás gomb.
Lelépsz a második menüpontra (apply sdcard:update.zip) , majd hívás gomb.
Lelépkedsz odáig , hogy -Yes Install .., majd hívás gomb.
Elkezdődik a rom telepítése .
Ha kész a reboot system now -ra hívás gomb.
Mindenki csak saját felelősségre piszkálgassa a telefont !!!!
Köszönet az orosz fiúknak .
[Módosított Görög Rom]
[Recovery image]
[Black ROM]
[ Szerkesztve ]

szvsz én majd csak holnap fogok hozzá.
[ Szerkesztve ]
fantasztikus! Már töltöm is
root akkor 1klikkes?
Lehet majd módosítani rajta. A módosított rom telepítéséhez már nem kell a telefont flashelni , ha egyszer már fent van a görög módosított rom.Akár gép nélkül lehet rendszert frissíteni a telefonon.

Hali!
Nekem olyan problémám van, hogy feltettem a görög romot és azóta semmit nem tudok letölteni az Appmarketről -> ergo a memkártíáról sem tudok telepíteni semmit

Pls Segítsetek!!!
most nem leszek olyan bátor, várok 1-2 napot a tesztfázissal (azaz hát kb kedd estig...) addig majd véleményeket 
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
Igen , ugyanúgy rootolni kell , meg app2sd-zni.
Más ,
Az alábbi linkről tölthető le a javított autorootapp2sd. AZ előző verzióban hibás superuser apk volt , ezért a root nem működött megfelően.
http://addat.hu/76c29852/autorootapp2sd.zip.html
[autorootapp2sd]

fain minden de a market meg minden akkor az eredeti maradt 8mint 1.6) szóval hogy simán lehet használni... néhányan panaszkodtak még régen hogy nem megy ebben megy? ha csak az hogy néha nem akarja letölteni az általános nekem 1.6 mellett is néha csinálja.. market problem.. sokadjára nagyrészt lejön olyankor is..
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |
már majdnem értek mindent ,csak 1et nem !
kdz-t hogy teszek fel flash nélkül a késöbbiekben?(v20c pl ha lesz)
ha flasheléssel ,akkor az megin kiszedi a fastboot\recovery modositást?
amúgy hogy tesztelted? emulátorba telepítetted? kíváncsi lennék, hogy mennek az ilyen dolgok...
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user
A telefonon teszteltem. Arra kell csak vigyázni ne rúgja ki maga alól a telefont az ember , legyen elérhető adb-n keresztűl.

valaki tud segíteni???

Ha a kernel nem változik akkor elég megcsinálni a systemből az új update.zip fájlt és már mehet is .
Ha flashelni kell akkor elmegy a fastboot és a recovery is.Akkor az új romba kell integrálni ezeket a funkciókat .
A memória kártyáról való telepítéshez be kell kapcsolni abeállítások , alkalmazások menüpontban az ismeretlen források menüt.

be van kapcsolva...
de hogyan tudom böngészni a memkarit a telepítendő progikért???
astro vagy rootexplorer fájlkezelővel.
astrot ajánlanám.

na de épp ez a bajom, hogy SEMMIT nem tudok feltelepíteni... :S
[ Szerkesztve ]
még 1 és flashelek is
system.img-t ha fastbootban ráteszek akkor szintén igrik a recovery mod?
és ez az egész 1 .kdz fájlban nem mukodne? nem értek hozzá, meg még a gorog rom sem járt a telomon, csak a balti, szal mondhatni levok maradva
Motorola DEFY fórum app: http://vnorbi21.feed.nu/files/2011/03/wis_vnorbi21_feed_nu.apk
nem.
Az volt az eredeti elképzelés , de mivel a kdz nem tetszett inkább nem kockáztattam és alternatív metódust dolgoztam ki.

BÁRMIT megpróbálok Android marketen letölteni, mindre azt írja 'Letöltés sikertelen'...
eddig 1.6-on működött..

flash elem a görögöd!
akkor miért nem ment a fastboot os balti black-re a recovery modositás?
gondolom frissített a marketed. kicsit olvass vissza. vagy keresőbe írd be, h market. meglesz a megoldás 
Mert ott a nem volt engedélyezve a recovery , ha meg már faragni kell akkor meg inkább a görögöt választottam .
már értem
és kdz böl 1szeru update.zip et csinálni? vagy system img t?
Görögöd fenn van 
[ Szerkesztve ]
Határeset erősen .
Akkor már csak a recovery image meg a black update van hátra.
[ Szerkesztve ]
hajráhajrá 
holnap csatlakozom...addig tesztelj 
megvagyok ! siker
isten vagy
ha beállna a telo androidnál, recoverybül ujralehet installálni?
lehuzott értesitö panelnél a wifi,gps meg ezek direkt fehérek vagy ézek is nit az ora cinkesek?
nagyon tetszik eddig!!
rootolom,app2sdzem
[ Szerkesztve ]
majd tolj képet ha ráérsz 
Azok direkt maradtak meg fehérnek , mert a befeketés során a wifi jel nem úgy jelent meg ahogyan kellett.
Igen lehet újrahúzni recoveryből , ha az sd-n van az update.zip akkor gyakorlatilag bármikor újratehető mert nem kell gép hozzá.
[ Szerkesztve ]
wáó van magyar black em!

isten vagy !!!
köszi a fáradozásaidért!
ugye tod ,hogy nem fogod tudni abbahagyni a fözöcskélést!!? 
Az első bug : adb -ből nem működik a reboot parancs. toolbox reboot -tal kell újraindítani .
Hiányzik egy symlink definició az update.zip ben.

majd írd le, hogy milyen a "joeROM" 
LG GT540 Optimus Powerrrrr | „Az élet kaland, ha jól alakítod."
még van időd potolni 
még csak 1 ember csinálta meg 
zsir! magyar és fekete