Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) robertel válasza sagesz93 (#748) üzenetére

robertel
(senior tag)

Azért az már más kategória, mármint a multi touch.
Amúgy ma ügyesen leejtettem kb fél méterről és semmi baja nem lett, szóval bírja a strapát is:)

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#752) jooker82 válasza Pubszon (#750) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Gratula!!!!
Milyen szinben vetted?? és mik az első tapasztalataid??

"A játék,az nem játék"..:)

(#753) Met30 válasza puszta123 (#733) üzenetére

Met30
(tag)

Rendszeresen hallgatok zenét, s a gyári füles nem igazán jön be nekem. A nokia füleseivel nem kompatibilis - recseg ropog -. Holnap még kipróbálok pár samsungos fülest is hátha. Bár hangzásilag a gyári sem rossz, de a felépítése ...
Amit kinéztem s végső esetben megveszem az az Arena headset-je [link]

HTC Desire Ginger-Sense-DTP-FN V2.10a-A2sd+

(#754) sagesz93 válasza Met30 (#753) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ez nem az aréna headsetje.
az ilyen: [link]
Nekem volt, szépen szól.

(#755) Pubszon válasza jooker82 (#752) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Koszi.
Fekete, nagyon be jon meg vagyok vele elegedve.
Most is arrol irok.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#756) ben11 válasza Pubszon (#755) üzenetére

ben11
(senior tag)

Látom ékezeteket még nem találod.. :))

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#757) bgergely válasza ben11 (#756) üzenetére

bgergely
(fanatikus tag)

Én is utálok ékezetet használni, lassít írás közben :)

(#758) LifeSpirit

LifeSpirit
(kvázi-tag)

Sziasztok! telefont fogok venni még héten és várom a véleményeteket!
Elösször is szeretném megkérdezni,hogy az LG optimus GT540 nálatok garancia terén milyennek bizonyult.
Nekem eddig egy LG telóm volt ami 1,5év alatt feladta a szolgálatot.
Haveromnak is rossz tapasztalata van vele....

Most pedig arra kérlek benneteket segítsetek nekem választani:
Nokia 5230 navi
Samsung S5620 Monte
LG GT540 Optimus

Gondolom az első esik ki (nálam legalább is:kinézet+wifi hiány)
Az árakat egyáltalán ne nézzétek hozzá,mintha mindegyik ugyan annyi lenne(Készülékárak új előfizetés és hűségakciós készülékár lejárt hűségidőszak esetén)

mennyibe kerül kb egy 2gb/4gb-os micro SD kártya?

Egy navigációs-szoftver mennyi helyet foglal?

[ Szerkesztve ]

(#759) bobace válasza LifeSpirit (#758) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Én most vettem, szóval a tartósságról nem nagyon van mit mondani, és mivel a teló iskb még egy hónapja, hogy kijött, így ezt nem lehet tudni. Remélem tartósnak bizonyul.. Az előző SE telfonjaim 3-4 év után is tökéletesek voltak, remélem az LG is fejlődött a B1200 óra :DDD ...

2Gb-os kártya van az Optimushoz alapból. Amúgy 2Gb kb 1,5k.
Egy full EU térképes IGO megzabálja a 2 gigát pl.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#760) LifeSpirit válasza bobace (#759) üzenetére

LifeSpirit
(kvázi-tag)

vodafone-nál veszek itt csak 150MB belső memóriát ír + memória kártya tipust

Akkor gondolom egy magyarországi navigáció olyan 200MB se ?!

És a két telefon között mi a véleményed???

(#761) Inarus válasza LifeSpirit (#760) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A hozzá adott memóriakártya méretét nem mindig írják ki.

A Montét meg hagyjuk már...! Annyian vacillálnak a monte és egy okostelefon között, de el kéne dönteni, hogy milyen funkciók kellenek.
Egyáltalán mi a jó a Montéban? Nem gúnyosan, hanem komolyan kérdem. Miért jó alternatíva?

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#762) LifeSpirit válasza Inarus (#761) üzenetére

LifeSpirit
(kvázi-tag)

Az baj nekem azért alternatíva mert LGvel nekem rossz tapasztalatom van és egy ismerősömnek is..
Mármint ezt a garanciára értem..

Amúgy mostmár fejlődőt annyit az LG hogy megbízhatok a garanciájában?
Mert oké jó ez a teló meg minden... De ha 2évet azért bírjon ki lazán pisszenés nélkül...

(#763) Sir Riccio válasza LifeSpirit (#762) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi köze a garanciának ahhoz, hogy mennyire megbízható egy készülék? Ha garanciaidőn belül van vele gond, akkor garanciában javítják, ha garanciaidőn kívül az pénzbe kerül. :(((

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#764) Inarus válasza LifeSpirit (#762) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nos, a garanciával kapcsolatban passz. Nem hinném, hogy olyan nagy volumenű probléma lenne velük. Arról nem is beszélve, hogy ilyen bajokat már minden márkáról hallottam elég sokat...
Számomra nagyon bizalomgerjesztő eddig a cucc,

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#765) pető bá'

pető bá'
(fanatikus tag)

egyáltalán van más alternatíva ha az optimus-hoz hasonló készüléket szeretnénk?? :D (vodafone 845??? :F )

Samsung Galaxy 3 - DutchMods v5.3 (finally); G3mod kernel v2.4.1 OC

(#766) LifeSpirit

LifeSpirit
(kvázi-tag)

Jogos ha van rá 2 év garancia akkor megveszem.

(#767) Inarus válasza pető bá' (#765) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

+ a Spica talán, egy kicsit többért.

(#768) F.B.I. válasza LifeSpirit (#766) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Piros szolgáltatónál 2 év garival adják és 2 Gb-os kártyával. A telefon nagyon jó de inkább olyanoknak ajánlott, akik sokat lógnak a neten, az alap telefonos funkciókhoz (hívás,sms) ne ezt vedd.

Az ANDROID rendszer hibátlan gyorsan pörög! Jöhetne már egy 2.2 frissítés.

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#769) Inarus válasza F.B.I. (#768) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az még soká lesz... Előbb jön még a kettő pont egy. :)

(#770) F.B.I. válasza Inarus (#769) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Nem én írtam. ;)

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#771) Sir Riccio válasza F.B.I. (#768) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy év a garancia. :)

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#772) LouiS22 válasza F.B.I. (#770) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

És 2.1 lesz, ez épp szerdán, az Optimus bemutatón erősítették meg, miután külön rákérdeztem.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#773) LifeSpirit

LifeSpirit
(kvázi-tag)

Amúgy most előre tudnátok letöltési linket adni navigációs szoftverről?
Jöhet EU térkép és Magyar is ha lehet magyar nyelvű legyen a szoftver!

(#774) Balinov válasza LifeSpirit (#773) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Market - > Navigon, Ndrive, esetleg CoPilot, bar abbol nem vagyok biztos, hogy van-e trial.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#775) Sir Riccio válasza LifeSpirit (#773) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Parancsolj, például.

(#776) F.B.I. válasza Sir Riccio (#771) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 2 évet mondott az üzletkötő. :F

(#777) Sir Riccio válasza F.B.I. (#776) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én a jótállási jegyen 12hónapot látok. :F

(#778) F.B.I. válasza Sir Riccio (#777) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Valami lehet a 2 évben, mert most néztem az LG lcd is annyit kapott, most járt le vagy 3 hónapja.

(#779) bobace válasza F.B.I. (#778) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 1 évet mondtak a boltban, mikor töltötték a jegyet.

Más: a Navigon jobb mint az Igo?

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#780) Sir Riccio válasza F.B.I. (#778) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LCD panelre törvényi szabályozás szerint 2 van, nem csak az LG-re. Az van szerintem amit a telefon jótállási jegyén(a vodafoneoson) írnak, az pedig egy év.

(#781) LouiS22 válasza bobace (#779) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Androidon bármi jobb az Igonál, lévén nincs is hivatalosan Igo. Egyébként pedig nehéz összehasonlítani, mert teljesen eltérő oprendszer, ha egyszer lesz is megvásárolható IGO, akkor az nyomaiban sem fog hasonlítani a WinMo-n megismert IGO-ra.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#782) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Na szóval...a vodánál vásárolt lg készülékre 2 évet adnak, egyet a voda egyet az lg....tehát 2 évet fogsz rá kapni ezt a vodánál mondták nekem...
És nem hinném,hogy valami baja is lehetne..elég jól össze van rakva,az android rendszer meg stabilnak tűnik....
Volt viewtym 1,5 év után árán felül adtam el gyári fóliával...nemrég pedig az arenámat adtam el 1 év után gyári fóliával...egyiknek se volt egész létük alatt semmi baja....
A navigon szoftvert tudom ajánlani ha kell keress meg privátban és segitek is benne...
Kb 150 mb ot foglal ami a magyar térképet illeti...és nekem jól működik...

[ Szerkesztve ]

(#783) Sir Riccio válasza jooker82 (#782) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"A jótállás időtartama a vásárlás napjától számított 12 hónap. Ezt követően a Vásárló a *-al jelzett gyártók készülékei(és a **-al jelzett gyártók Vodafone Live-os készülékei) esetében további 12 hónapon át ingyenes javításra jogosult("gyártói korlátozott jótállás"). A gyártói korlátozott jótállás a javítás idejével nem hosszabbodik meg, illetve fődarab csere esetén sem kezdődik újból, annak további feltételei a használati útmutatóban, illetve a Vodafone honlapján találhatók.

A jótállási jegyből idéztem, szó szerint, és az LG neve mellett egy csillag sincs. Érdekes, hogy Ők sem tudják mire mennyit adnak... :(((

(#784) jooker82 válasza Sir Riccio (#783) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Na megnézem h az én papiromra mennyit irt a vodás srác...mert ő mondta a szerződés kitöltése közbe a 2 évet....
nemsoká leirom...

(#785) Sir Riccio válasza jooker82 (#784) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem Ő írja rá, ez a belső felén van, a jótállási feltételek között. Egyébként ez a 2.1 és 2.2 közötti ellentmondás is érdekes. Én személy szerint a 2.2-t szeretném elhinni de esélyesebb a 2.1.

(#786) puszta123

puszta123
(tag)

Nah csak beléptem én is az Optimusosok táborába :)

Citromosh teafilter. Az ultimate.

(#787) jooker82 válasza Sir Riccio (#785) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Igy van ,én sem találtam az ő irását, azt az 1 et a voda adja de még mellé ad egyet az lg...V 3 éve eladtam a k800 as telomat 1 év után és ugy voltam vele h le is járt a garanciája ...de akinek eladtam még később rámirt h kiderült h az SE is adott rá még egy évet...
Mindenesetre ennek érdemes utána járni,h ez papiron mért nincs feltüntetve...

(#788) jooker82 válasza puszta123 (#786) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Grat hozzá
Fentebb pont irtad,hogy a szerdai találkozón karcokat láttál az ottani telókon..azt nem véletlen a szálcsiszoltsággal keverted???
Mert ,majd próbáldd ki,hogy a körmöddel,ha erősebben karcolod se lesz semmi se rajta,
Bár 1 naposan nem hinném h ezt leteszteled,de majd meglátod h nem olyan könnyű ezt megkarcolni,max pengék és kések társaságában...
Valaki nem kérdett rá a találkozón h az oldala mért nem feszes,ez direkt van igy v minimális hiba??

(#789) puszta123 válasza jooker82 (#788) üzenetére

puszta123
(tag)

nem, azt vágom hogy szálcsiszolt, de azon belül volt pár keresztirányú is. De ahogy most próblágatom ahhoz azért jól meg kell nyomni h látszódjon, az sztem kulccsal volt meghúzva :) Viszont azt áruld már el nkm pls h a sim kártyán lévő számokat hogy a pékbe tudom beleintegrálni a telefonkönyvbe? köszi!

(#790) jooker82 válasza puszta123 (#789) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

öö névjegyek és ott a hivás kezdeményező gomb felett van az a menü gomb na arra katt,onnantól már tudni fogod...

(#791) kennyke

kennyke
(fanatikus tag)

Navigációval kapcsolatban olyan pletykát hallottam, hogy a független verzióhoz adni fognak igo-t, és az árát is megpróbálják 55e körül tartani... szóval lesz erre optimalizált navi:)
Ja, és a függetlenre 2 év gari lesz...

Aki korán kel, az igen! | Apróim: goo.gl/mZCkx

(#792) puszta123

puszta123
(tag)

Nahát ez gyorsan ment...olyan összeakadást művelt, hogy csak na. Bekerült vmi végtelen ciklusba, és mindig azt monda: Sajnálom! system váratlanul megállt. Próbálja újra :) Ebből akksi ki-akksi be lesz...

(#793) LouiS22 válasza kennyke (#791) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

A szerdai találkozón több LG-s emberkétől is azt hallottam, hogy egyelőre nem tudnak kártyafüggetlen GT540-et árulni az LG shopban, a miértre azonban nem válaszoltak. Ráadásul az árról biztosan mondták, hogy esélyesebb lesz a 70, mintsem az 50.

Ettől függetlenül elképzelhető, hogy a NavNGO a megmarad Amigo-t kiszórja a Primo megjelenése előtt.

[ Szerkesztve ]

(#794) bobace válasza Sir Riccio (#785) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

A boltban mondottaknak és a jótállási jegynek megfelelően én is tartom az 1 évet.
Az előző SE W910-esemre is egy év volt + 1 év gyártói, de az csillagos is a jótállási papírban, az LG nem.

(#795) Inarus válasza puszta123 (#792) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mit csináltál? :Y

(#796) pampika válasza kennyke (#791) üzenetére

pampika
(senior tag)

1 év a gyári gari :U

(#797) puszta123 válasza Inarus (#795) üzenetére

puszta123
(tag)

beállítások>biztonság és gps>wireless hálózatok ezt bepipáltam. Erre összeomlott
De most hogy újraindítottam már megy jól. Csak azért furcsa, remélem nem csinál több ilyet.
Mellesleg nkm a GPS nagyon nagyon sokat gondolkozik azon h hol is vagyok. És még nem sikerült bepozicionálnia az NDrive-ba egyszer sem. Ez normális?

(#798) csuzso72 válasza F.B.I. (#778) üzenetére

csuzso72
(lelkes újonc)

LCD Tv garijegyét nehogy kidobd. Nekem 2 év után szaródott el. Kiderült, hogy - egy hosszabb engedélyezési procedúra után - az LG még egy év szavatosságot vállal rá. Így ingyen javították a 2 év után is. Tehát hiába van 2 év a garijegyen, az valójában 3.

(#799) csuzso72

csuzso72
(lelkes újonc)

Most sikerült rendesen beimportáljam a gmail-ba a névjegyeket. A telón már megvolt, de szerettem volna a gmailen is.

Ha valakit érdekel, nekem így jött a legegyszerűbben össze: az LG PC Suit az összes névjegy kijelölve export vcard-ként. Egyesével lesznek, így nyűgös a gmail-be importálgatni. Ezért ezeket egyesíteni kell (Pl TotalCommander). A gond, hogy így egy fájlként importálja a gmail, mivel az end:vcard és begin:vcard közé nem tesz sortörést. Ezt kézzel kell javítani (vagy egy makrót/scriptet írni rá). Ezután ebben az egy fájlban szerepel az összes vcard jó formátummal, amit egy lépésben be lehet a gmaillel olvastatni.

(#800) ytjTRY válasza csuzso72 (#799) üzenetére

ytjTRY
(kvázi-tag)

Mit használsz levelező programnak? Kitekintőt?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.