Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) LouiS22 válasza kovacszk (#50) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Te lenni nagyon okos, és igen, használtam, tudom mi a különbség. Viszont ennyi pénzért ne várd már el az aranyozott billentyűzetet is.

Legyél boldog a Pulse-zal, itt meg nagyon boldogok lesznek az Optimussal.

Vadiúj ára mennyi volt a Pulse-nak? Valahol 80 körül indult. Ugye?

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#52) kaller1 válasza kovacszk (#44) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jó lenne, ha ezt az értelmetlen ár összehasonlító dolgot a régi modellekkel offban küldenéd.
Vedd már észre, hogy most jött ki ez a modell, mennyi is volt a felhozott készülékek kezdőára megjelenéskor? Tisztára olyan a dolog, mintha lejárató kampányolnál az LG ellen. :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#53) BloodRay válasza kaller1 (#52) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

És az olvasás sem az erőssége... :U

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#54) kovacszk válasza kaller1 (#52) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Magamat idézve befejeztem :)
Nem kampányolok én itt lg ellen, és azt sem mondtam hogy ez ne jó telefon.

"Csak azért írtam le ezeket, mert a cikkben arról van szó hogy ez most megváltja az olcsó android világot, mert ilyen még nem volt stb..., holott ezzel az lg jó alaposan le volt maradva."

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#55) kovacszk válasza BloodRay (#53) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Miért is??

(#56) BloodRay válasza kovacszk (#55) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Mert százszor le lett írva, hogy az egyik ebben, a másik abban jobb. A kezdőára viszont ennek tényleg nagyon jó.
Erre te csak szajkózod, hogy szerinted mi a jó, ennek pedig nem kapacitív a kijelzője... :W
Írom ezeket úgy, hogy még mindig Spica-m van. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#57) kovacszk válasza BloodRay (#56) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Basszus legalább mi spicások ne veszekedjünk :)

(#58) alonsofan válasza kovacszk (#50) üzenetére

alonsofan
(kvázi-tag)

Hol kapsz te jobbat 47000-ért újonnan? :F

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 Bumperek olcsón: http://hardverapro.hu/apro/iphone_4_bumper_igenyfelmeres_ar_alatt/hsz_1-50.html

(#59) LouiS22 válasza BloodRay (#56) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Nekem meg Desire, de a páromnak tökéletes női telefon lesz az Optimus :))

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#60) BloodRay válasza kovacszk (#57) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nem veszekedni akarok, csak szeretek mindenhez tőlem telhetően objektíven állni.
Teljesen elégedett vagyok a Spica-val, de el kell ismeri, hogy az Optimus erősebb. Ettől függetlenül a teljesítménykülönbség miatt nekem nem érné meg cserélnem, de egy vásárlás előtt állónak az LG is jó alternatíva lehet.

(#61) LouiS22 válasza BloodRay (#60) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Hogy visszakanyarodjunk az eredeti témához: van már valaki, aki megvette a készüléket? El lett csúfítva mindenféle Vodafone bootanimmal, esetleg vodafone app-pal?

(#62) atthany

atthany
(lelkes újonc)

micsoda egybeesés, h a T-nél is most jelent meg egy szinte uezeket tudó telefon (Pulse mini), árban is ennyi, mondjuk tesztek arról nem sok jót írtak...

(#63) LouiS22 válasza atthany (#62) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Nincs ebben sok csoda, valószínűleg a Telenor is hamarosan megjelenik egy belépőszintű Androidos kütyüvel. Esetleg HTC Wildfire (bár az még odébb van)?

(#64) kaller1 válasza kovacszk (#57) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

legalább mi spicások ne veszekedjünk

Tudtam én, hogy innen fúj a szél. :P :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#65) BloodRay válasza kaller1 (#64) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Jól van, itt is elhangzott 10-szer a Spica neve, mehetünk is. :DDD

(#66) Berita

Berita
(újonc)

hát nekem nem tetszik ez a telefon. egy bálna jutott eszembe hirtelen mikor megláttam :D

(#67) kovacszk válasza kaller1 (#64) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

:C :DD

(#68) Skynet258 válasza BloodRay (#60) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Erősebb? Miben? :)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#69) atthany

atthany
(lelkes újonc)

tényleg ez a hiv. garancia mennyi időre vonatkozik?

(#70) kovacszk válasza Skynet258 (#68) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Már vártalak, csodálkoztam is hogy merre járhatsz :)

(#71) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Faja kis telónak tűnik. tudásra nemigen kell több.
az viszont szemet szúrt,hogy a fényképei egyáltalán nem jók. Olyan átlagos. semmi jó,de nem is rossz.
Nem értem a magasztalását hogy milyen meglpően jó.
Én úgy érzem az 5800m hasonló fényviszonyoknál legalább ilyen képeket csinál,sőt talán mégjobbakat,és a makrója is jobb.(bár sötétben nagyon csúnyán elvérzik)
Az 2008ban mégis igencsak le lett húzva. 2010ben ez az lg pedig meglepően jó? :F

Focus Ghia 1.8 <3

(#72) freaghill

freaghill
(fanatikus tag)

"...melyek közül a baloldali a telefonos funkciók közé (névjegyzék, hívásnapló, tárcsázópad), a baloldali pedig az üzenetekhez vezet."
"...is szép sázmmal akadnak,"

Nyári diákmunka érdekelne Németbe illetve Ausztriába.

(#73) BloodRay válasza Skynet258 (#68) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Tudtommal az ebben lévő Qualcomm processzor fejlettebb, erősebb az alacsonyabb órajele ellenére is. De csak nézz meg pár tesztvideót a készülékről és gyakorlatban is láthatod a különbséget.

[ Szerkesztve ]

(#74) hk0

hk0
(kvázi-tag)

Én is új telefon vásárlása előtt állok, és eddig a Spica felé hajlottam, de ez sem tűnik rossznak. Gondolom megkérdezhetném, hogy melyik a jobb, de már annyirszor felmerült itt a Spica neve, hogy lehet hogy értelmetlen lenne. :D

(#75) VD válasza hk0 (#74) üzenetére

VD
(őstag)

Ha segít, jelenleg egy Spicát nyúzok. Elégedett vagyok vele, mivel főleg munkára használom. De nagyon gondolkódba estem, hogy lecseréljem-e erre az LG-re? :U

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#76) devast válasza BloodRay (#73) üzenetére

devast
(őstag)

Linpack alapján nagyon kicsivel erősebb csak a spica cpu-jához képest, ha belevesszük az ilyen-olyan elérhető modokat, akkor a spica-ból jelenleg sokkal többet ki lehet hozni. Persze van egy sarkalatos pont, is. Mivel ebben ugye qualcomm soc van, feltételezem, hogy normális 3d drivert írtak hozzá, és hozza a specifikációjában meghatározott sebességet és minőséget. Míg ugyebár a spica 3d-re gyakorlatilag használhatatlan sajnos... nagyon rá tudnék erre cuppanni ha: nem tökölnének ennyit a frissítéssel, és kapacitív kijelzője lenne.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#77) BloodRay válasza devast (#76) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Pontosan így értettem ennek a qualcomm-nak az erősségét. :K
A spica processzora ha csak a teszteket nézzük tényleg nagyon erős.

(#78) amanoba válasza BloodRay (#49) üzenetére

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

hát azért a turbo sim sem fenékig tejfel...legalábbis a korábbi modellek nem voltak, most az újak nem tudom mennyire stabilak, pl hálózat terén.

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#79) Inarus válasza Kleroo (#71) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy akkor 80k+-os készülékről van szó? Most egy 50k+-osról? Hoppá, csak nem véletlenül más árkategória? :U
Ez minden "értelmes" ár-összehasonlításra is válasz volt egyben... :(((

Azt hiszem megtaláltam az 5230-am utódját.

Amúgy tényleg régebbi dell töltő alakja van. :DDD

(#75) VD: Ha tényleg a cserén gondolkodsz, akkor vedd figyelembe, hogy melyik miben jobb - rosszabb, és hogy ezekből neked mi számít! Nem feltétlenül jársz jobban.

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#80) N.GÁBOR

N.GÁBOR
(fanatikus tag)

Sziasztok

Lehet, hogy csak én vagyok nagyon láma, de nem találtam meg a vodafonnál. Elsősorban az érdekelne, hogy prémium kategóriás előfizetéssel mennyibe kerül, de nem találom:)

Üdv

May the force be with you!

(#81) T0rnad0 válasza N.GÁBOR (#80) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

29990ft

Remélem nemsokára kipróbálhatom, már ha bnőm odaadja ;]

[ Szerkesztve ]

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

(#82) VD válasza Inarus (#79) üzenetére

VD
(őstag)

Nekem semmi se számit! Lóvé is van szarásig! Szal veszek egyet csak azért is! ;)

Egyenlőre csak gondolkodom, majd ha élőben is kipróbáltam eldől.

[ Szerkesztve ]

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#83) Kleroo válasza Inarus (#79) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

Így is lehet nézni, de sztem ez akkor sem járja.....
Az 5800 tényleg drágább volt, de akkor minden tács-teló drágább volt,valamint mindent belzsúfoltak(gps,wifi,ect) aminek akkor nagyobb felára volt, ja és nem utolsó sorban zenefon,nem fényképezőőőfon :D
Szóval más kategória volt, de nem a kamera miatt volt az. az csak sokadik szempont volt annál a telónál. nem mintha az lg kamerafon lenne. de én akkor is túlzónak érzem a hangnemváltást Mobilarénán.

Focus Ghia 1.8 <3

(#84) LouiS22 válasza N.GÁBOR (#80) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Az egyik ilyen "buktató" a microUSB lehet. Legalább egy átalakítót venned kell majd.

(#85) LouiS22 válasza Kleroo (#83) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

A mobiltelefonokba épített hangyaméretű szenzor soha nem fog rendes fotót készíteni. Nem véletlenül kerül legalább annyiba egy egyszerűbb fényképezőgép, mint ez a telefon :)

[ Szerkesztve ]

(#86) Kleroo válasza LouiS22 (#85) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

Nem értem mire írsz :D
Az nem is volt kérdés hogy a telefonok 99%-ban nevetséges a "szenzor"

Én csak azt nehezményezem,hogy elég furcsán ítéli a mobilaréna fényképezőket. pár éve,még csak arra mondták h jó képet csinál,ami tényleg meglepően jó képeket lőtt.
Most már sokkal könnyebben mondanak sokkal jobbat jóval gagyibb képekre is.
Ami végülis helyes út,de régi teszteket olvasva furcsa képet kaphat egy friss"user"

[ Szerkesztve ]

Focus Ghia 1.8 <3

(#87) csusza`

csusza`
(fanatikus tag)

A Transformers az egyik favorit, de a teló annyira nem jön be :DDD

Meet me @ Dhen' Ess Hardware!

(#88) LouiS22 válasza Kleroo (#86) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Hehe, volt egy okfejtésem előtte is, de úgy látszik, az valahogy nem jelent meg. Így tényleg érthetetlen.

A saját tapasztalatom nekem is az Androidos fotókkal, hogy amíg jók a fényviszonyok, addig élvezhető képek születnek.

(#89) Kleroo válasza LouiS22 (#88) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

;)

összefoglalva,jó ,okos igazi társ lehet ez a teló,csak szerintem otromba :D
Talán a monte ellenfele lehetne,csak azon ugye tácswiz van

Focus Ghia 1.8 <3

(#90) BloodRay válasza Kleroo (#89) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Na azt azért nem említeném egy napon ezzel...

(#91) atthany válasza Kleroo (#89) üzenetére

atthany
(lelkes újonc)

MONTE vs PULSE MINI vs OPTIMUS (MAXIMUS)!
most akkor melyiket (ne) vegyem? :F

(#92) LouiS22 válasza atthany (#91) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Androidos készüléket akarsz? Akkor az első kilőve. Mini mellett szól, hogy gyárilag 2.1, illetve van benne segédfény (de a fotózást éppen az imént veséztük ki :) ). Ha T-Mobile-os vagy, és esetleg Médiamánia díjcsomagra váltasz/van, akkor tudod nézni a Mobiltévét, ez is jelenthet egy pluszt a Mini javára (bár mini lesz a kép nagyon :) ).

Nekem személy szerint jobban tetszik az LG külsője :)

(#93) LA_COSTE válasza Berita (#66) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

:DD Az nem semmi ha ez jutott eszedbe róla.

(#94) jooker82 válasza Kleroo (#71) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

A meglepően jó az nem az összes kamerás mobilra értendő...te félreérted,hanem a 3mp esek táborába...nem kell mindennek a hátulját keresni egyből..
Az árral kapcsolatba 60 ezres árat mutassatok már ami a tesztben is olvasható...mert szerintem annyi sose lesz...Független ár van már valahol??

"A játék,az nem játék"..:)

(#95) LouiS22 válasza jooker82 (#94) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

74k origo gsm.

[ Szerkesztve ]

(#96) hk0 válasza LouiS22 (#95) üzenetére

hk0
(kvázi-tag)

Hát ez nekem egy erős érv a Spica mellett. :) Ugyanis függetlent kellene vennem.

(#97) LouiS22 válasza jooker82 (#94) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Egyébként azt írták, hogy Vitamaxszal 45-48 között lesz. Meveszed, kártya elad, az árból meg veszel SIM unlock code-ot. Ennyi :)

(#98) LouiS22 válasza hk0 (#96) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

67k xxl gsm. De befejezem, mert reklámnak minősül. Ráadásul fekete, nem magyar nyelvű (hello szürkeimport), bolti garancia...

[ Szerkesztve ]

(#99) hk0 válasza LouiS22 (#98) üzenetére

hk0
(kvázi-tag)

Azért köszi. :)

(#100) jooker82 válasza LouiS22 (#97) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Azzal nincs is gond,mert az előfizetésemre 36 ér tudok majd venni,ha akarok...2 évre aláirva...
De én úgy véltem,mintha általába a gsm független árak ,egyezni szoktak a szolgáltatók feltöltőkártyás árával...
Itt most vagy a gsm ek adják nagy haszonnal,vagy a voda nagyon olcsón...

"A játék,az nem játék"..:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.