A task killerben be van állítva az alapértelmezett lista, hogy miket ne öljön le?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
RVR400
(fanatikus tag)

Qwery
(újonc)
Mint írtam is, nem lövi ki a task killer. fut tovább. a telefont természetesen nem kapcsolom ki. De nem csak az enyém, a páromé is ezt csinálja. Az enyém Rightphoneos másfél éves, az övé cuki B-) rózsaszín telenoros fél éves. Egyik sem ébreszt a beállított időben. Sőt soha sem.
SDSL v.1.0 Final
recovery
http://depositfiles.com/files/htr870lnh
fastboot
http://depositfiles.com/files/968qrn0t4
Changelog:
http://4pda.ru/forum/index.php?showt...ost&p=11273962 vagy GUGLI TRANSLATE
Deodex/logoutírás folyamatban. 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
magyar google translite hát katasztrofi :'D
LG Gt540 CM7.2.0 SDSL.final.v1.1 winegma 600Mhz || XBOX Gamertag: sootylunatic
Mindig csak angolra szabad. 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

dontpanic
(újonc)
Sziasztok,
Korábban írtam, egy wifi megosztásos problémámat, melynek az lett az eredménye, hogy a jelenlegi, gyári rommal nem tudom megoldani. #44980
Tudtok olyan romot ajánlani, amivel meg tudom osztani a mobilinternetet "infrastructure wifi" módban és nem ad-hoc módban?
Ha valakinek van fent custom romja, ami viszonylag bugmentes, és kipróbálná azt nagyon megköszönném. 
barnacle letölt és telepít és a gyári rommal is tudod használni. Root kell hozzá és a beállításoknál ha jól emlékszem van egy wpa vmi amit ki kell kapcsolni .

M4L@y
(lelkes újonc)
Sziasztok
Gyári 2.1-es romról frissíteném ismerősöm telefonját. Melyik rom az ajánlott és linket is kérnék, mert nem mozgok otthonosan a gt540-nél.
Romcseréről is írhatnátok, hogyan és miként járjak el!
Előre is köszi!

kzrca
(lelkes újonc)
Nem mondod hogy ezek az új romok végre rendesen kezelik a BT headsetet!
Kezelik?
Rég jártam erre, de ha igen, akkor most nem hiába.
Elméletileg igen,
Egyébként most reszelem amit magamnak fogok hasznalni, szerintetek maradjon benne GoogleVoice/voice search/quicksearchbox/nemgmailes emailkliens/gyari sms app/hangtarcsazo/mobilephoneexplorerkliens ?

miyu
(kvázi-tag)
gyári sms appot megtartanám , mobilephoneexplorert meg a fenetudja h kell-é majd valamihez
Mondjuk hely van bőven a system particion szoval ezeket is bennehagyom. Perpill 130-as particiora ugy nez ki felmegy mindenestül.
Szerintem igy marad aztan majd magamnak testreszabom - meg mindenki tud törölgetni utana rootexplorerrel system/app könyvtárból.
[ Szerkesztve ]

kzrca
(lelkes újonc)
Fantasztikus!
Este neki is ugrok a rendszerfrissítésnek.
Egyébként a Te munkádnak meg 

gazso75
(tag)
Ezekből nekem csak az sms app kell, minden mást egyébként is törölni szoktam
Viber a legjobb Free VoIp

miyu
(kvázi-tag)
nos megvarom mig meglesznek a tapasztalatok, aztan frissitem bnőm telefonján a dolgokat
defy-n most tortent meg éppen ebben az órában, remélem a lelkesedésem nem múlik el a mókolás iránt 
esetleg a te konnyitett romodat feltehetnéd valahova ha úgy tartja kedved 
Én még azt is törölni szoktam, GoSMS-t hasznalok. 
Majd felteszem valahova a dolgokat, egyelore a marketet varazsolom bele - az uj market app optimalizalasa utan ugy nez ki eleg csak signapk-s cuccal alairatni es jo lesz, most tesztelem.
(3,5MB helyett 2,2MB lesz az app)
Meg némelyik app nem birja az optimalizalast, azt valogatom ki, hogy abbol az eredeti apk maradjon.
[ Szerkesztve ]
Grat. Vàrom,mert csak úgy nem akarok nekiesni. Partìcionàlós dolog izgat,hogy mièrt,ès hogyan?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

Latza
(tag)
Final verzió tapasztalatok:
(Eddig) az ASIS utáni legjobb ROM! 
A Pre-Final minden, ismétlem MINDEN általam tapasztalt hibája ki van javítva benne. Barcode Scanner hibátlan, videolejátszás hibátlan, Compass hibátlan, 729MHz-en nem vibrál a kamera képe, makró tökéletes.
Már csak a zárképernyőnél megjelenő kikapcsolási menüt kéne eltüntetni és tökéletes lenne. De ez nem annyira hiba, mint apróbb kellemetlenség.
Most jöhet a felesleges dolgok kigyomlálása és a belakás. 
Innen is nagy köszönet a fejlesztő(k)nek!
LG GT540, 729 MHz, 2.3.7 CM7 SDSL Final v1.1
Zsír... 
Lehet,hogy hétvégén én is feltolom. 
Ubuntu Linux 12.04 LTS // Android 2.3.7

pikszel
(fanatikus tag)
Üdvözlöm a T9 tárcsázót az SDSL v.1.0 Final-ban és a jobb érzékenységet érintésnél. Az általam tapasztalt hibák megszűntek, kivéve a véletlenszerűen felvillanó nem beazonosítható ikon az értesítési sávban (feloldáskor is jelentkezik). Viszont a lockscreen-nél elérhető power-menü a PCFighter romoknál is elérhető volt. Azért emlékszem mert feltűnt, hogy ha lezárt billentyűzetnél csalogatom elő, akkor nincs benne a profilváltás menüpont.
''Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet''
Ez engem nagyon érdekelne, ha megosztanád, egy tisztított rom.. 
Egyébként hogy van most ez, hogy miroslav kitalálta, és 2 hét alatt csinált egy csodaromot.. ? 
LG GT540 SDSL v1.1 - 806 Mhz || Acer 5750g
GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.0 Final | Kernel 2.6.29 REVO | Miroslav_mm
Nya minden mennyiségben ittvan. Végül uj market kerult bele és irtam egy javasolt telepitest, mert bár signapk-val alairtam a csomagot, a nelkul nem mindig irta felül az egész system particiot...
az az egy kis bugocska maradt már csak? 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
Ahha.
Most feltoltam minden appom, krva jo eddig. 

pikszel
(fanatikus tag)
Ami új és észrevettem:
- T9 a tárcsázóban
- Van 2 új lockscreen widget skin a gyűrű beállításnál. A Holo nyert.
- Személyre szabható a szolgáltató megjelenítése (carrier label)
''Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet''
holnap, ha van időm, de legkésőbb hétvégén feltolom én is... 
de miért a .29 kernel van benne?
[ Szerkesztve ]
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
.32 és .35 -ből vannak modulok benne, krva gyors, 800MHz-en 68fps neocore.
akkor mókolt kernel...oké.
egy ideje nem olvasgattam xda-t, sőt itt se nagyon, mert működik ez a kis szaros, aprobb hibáktol eltekintve...de akkor kiprobálom mindenképpen. 

Latza
(tag)
A beragadó gps ikon is megvan még.
Az akkukijelzés nem sokat zaklat, 40% után a következő értesítés 5%-ról jött, 1 perccel később pedig már ki is kapcsolt a kicsike.
Ettől eltekintve egyre jobban tetszik a cucc. 

St3ven
(senior tag)
Nagyon biztató az egész, főleg a Te deodexelt változatod gondolkodtatott el.
Csak egy dolgot meséljetek el nekem: ebben a romban végre 100%-ban működnek a kitüntetett kontaktokhoz rendelt egyedi csengőhangok? Tehát nem csak randomra dobja be a kívánt csengőhangot, hanem üzembiztosan...
5.5 GB ingyen tárhely, jobb mint a Dropbox -> http://tinyurl.com/5GBsugarsync
Hétvégén feltolom a wwenigma-editiont

Koszi wwenigma!
Külső alkalmazással is így viselkedik az akksi jelző ?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
64 magos processzor a Barátok Közt-
ben

Latza
(tag)
Mire gondolsz?
Egyelőre csak romba épített akkukijelzés van, az eddig használt ASIS-nál először jelzett 15%-nál, talán 8-nál is, de 5-nél biztosan, 2-nél - utóbbival még legalább negyed órán át lehetett netezni/egyszerűbb játékokkal játszani és végül 'akku lemerült' üzi is volt. Persze most a telepítgetés miatt nem figyeltem a százalékokat, de a felugró ablak kicsit korábban is jöhetett volna. 
[ Szerkesztve ]
Külső program. Battery solo pl.
Valaki tud infókat magyarul, hogy mi van ezzel az átpartícionálós dologgal.

Latza
(tag)
Ja, hogy olyan? Az nekem ugyanazt szokta mutatni, mint a Status Bar-on kijelzett érték. Én konkrétan a felugró ablakos értesítéseket hiányoltam. 

apaszka
(őstag)
Hát ezt nem érem meg! 64 magos laptop???

www.apaszka.hu :::Nokia N8 . Belle!:::

gazso75
(tag)
És támogatja a 64MB-os SSD -t 
Viber a legjobb Free VoIp

ratobi
(kvázi-tag)
A telefonálás hangereje milyen? mert ez nekem (sajnos) mindennél fontosabb, mert zajos környezetben használom. Eddig a gyári romé a leghangosabb 
ÉOylan csucsteknologia hogy operációs rendszer nélkül megy :'DDDD mivel csak dos vagy nt ill win98-at tudna rárakni de azok nem ismerik az ssd-t
Lenyugöző :'D és emailezni is tud :'DDD (De hopgyaaaan ?
OO)
hiobáknál kihagytad hogy nicns bekapcsolási hang
(mért csak ygárinál van bekapcs hang ? egyik romba sincs bekapcshang
Mért ?

sprotni
(újonc)
A zárképernyőnél megjelenő kikapcsolási menü probléma pontosan hogyan jelentkezik? Én olyat tapasztaltam, hogy a kikapcsolt képernyő esetén nem aktivizálódik a képernyőzár, wipe-oltam és most már újra jó. (pre-final)
[ Szerkesztve ]

Latza
(tag)
Nekem nincs bajom a hangerővel, nem tűnik másnak a korábbi romhoz (ASIS) képest de hangos környezetben még nem teszteltem. A gyári romra már nem emlékszem, elég régen használtam már... 
Más:
Fullra töltöttem a telót, megvolt a battery stats wipe, további töltés: 100%, 4196 mV-re.
A töltőről való lehúzás után 12 perccel 93%, 4126 mV-on állt egészen kevés nyomkodás mellett. 1 óra után 90% -on. Most vagy nagyon merül, vagy a kijelzés pontatlan, esetleg ez a normális és eddig volt hibás - nem tudom, de ezen talán még lehetne finomítani. Bár igaz ami igaz, a teljesítmény összességében javult ami energiaigényesebb lehet, és még pár töltés nyilván kell az értékek pontosításhoz...
A lényeg, hogy azonos körülmények között az ASIS 4 napot simán kibírt egy feltöltéssel (takarékosan bánok vele, na
), igaz, egy picit alacsonyabb frekin.
>>sprotni
Ha készenléti módban megnyomsz egy gombot, a képernyő bekapcsol és megjelenik a képernyőzár-feloldás (pl. mintát kér). Ha itt folyamatosan nyomod a kikapcsolás gombot bejön a menü amivel némíthatod, kikapcsolhatod, újraindíthatod a telót. Na, ezt nem kéne neki. Amíg nincs feloldva a képernyő, ne lehessen akksikivétel nélkül piszkálni. 
[ Szerkesztve ]

rockyboy
(újonc)
Én olyat tapasztaltam hogy ébresztő be volt kapcsolva (átaludtam
) és mikor felkeltem és nyomtam a letesz gombot h megnézzem a teló a zárképernyőnél nem birtam tovább jutni nem birtam feloldani mert nem voltak meg a gyűrűk. viszont a kikapcsolási menüt elő tudtam hozni szóval nem volt lefagyva. Nyomkodtam egy kicsit jobbra balra és egyszercsak a feloldotta a képernyőzárat. A holo gyűrűstílus van beállítva. Üdv
A képernyőzárnak úgy kell működnie , hogy :
kikapcsolt képernyőnél amikor felkelted a telefont kéri a feloldó mintát. Ha nem oldottad fel de nyomva tartod a bekapcs gombot akkor fel kell jönnie a menünek amivel kikapcsolhatod/repülőgép üzemmódba rakhatod /némíthatod vagy rezgőre rakhatod.
Ez a helyes működés . (Nexus S alapján)
[ Szerkesztve ]

rockyboy
(újonc)
A töltéssel nekem nem volt semmi bajom. mielött nekiláttam volna a rom cseréhez fullra töltöttem (annál a romnál nem birtam sose fullra tölteni) wipeoltam mindent,romot feltettem,ujra wipe rom bekapcs és töltés nekem amíg fenn volt töltőn mutatta h 4200 ahogy lehuztam viszont egyből csak 4196 annyira nem izgat eddig a dolog,inkább én is arra leszek kiváncsi h meddig birja majd az akksi ezt a romot
Most 16óra 33perce megy és 80% (2981mV)

Latza
(tag)
Ó, hát akkor ez fícsör, nem pedig hiba... 
Ki is vettem - mint bug - a leirasbol. 
lazlo16: nekem is hianyzik a bekapcsolasi hang, mint mókusnak az erdőtűz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Nekem néha hiányzik :'D
Eddig tetszik az új rom
egy két dolgot kivéve 
[ Szerkesztve ]