Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4001) kingpython válasza csuzso72 (#3995) üzenetére

kingpython
(kvázi-tag)

Most akkor van a Pc suiton már Magyar 2.1 vagy hogy van ez mert már nem értem én rádugtam és nincs frissítés azt írja??

Crysis 2 nick: Phantom76

(#4002) pöttty válasza beluudj (#3996) üzenetére

pöttty
(kvázi-tag)

Nekem jobban begyön a 2.1. Gyors, egyenlőre stabil, végre megy a Launcher pro a szép ikonokkal. Jobb a contactok kezelése. A Live wallpaperök meg elképesztő pofásak. Eddig a water nevezetű volt fenn. Ahogy hozzáértem a kijelzőhöz fodrozódott a víz. Most találtam olyat, hogy kis optimus primeok repülnek a képernyőny, meg lehet őket ujjal hajigálni :D , állat!

(#4003) beluudj válasza kingpython (#4001) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nincs!!!!
gyári magyar szoft csak akkor lesz ha azt megcsinálnák !
meg netévedjünk vodafonos telo az nem független telo és a szoft verzio is más!
szal aki nem bátor az várhat még!!

[ Szerkesztve ]

Motorola Defy @ Android 4.0.4 CM 9.0.0 /Quarx 12.05.11_Hwui_Defy+/bayer GB_Kernel- @1300 mhz/vsel 68

(#4004) radamsky

radamsky
(senior tag)

Még nincs magyar frissités
ne legyetek már ilyenek, akik feltelepitették az nem a magyart tették fel

[ Szerkesztve ]

(#4005) beluudj válasza pöttty (#4002) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is nagyon bejön!

csak én használnám szivesen a root és az app2sd adta lehetöségeket!!!

Motorola Defy @ Android 4.0.4 CM 9.0.0 /Quarx 12.05.11_Hwui_Defy+/bayer GB_Kernel- @1300 mhz/vsel 68

(#4006) hackeeeee válasza beluudj (#4003) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ja hogy mint a Nokiánál? Akkor sose lesz szoftver.... :U

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#4007) beluudj válasza hackeeeee (#4006) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

kb

Max ugyan ugy lesz nekünk is ha mi flesheljük fel mint ezt ami fenn van most is 20b,
de ahoz kikell adni fuggtlen telokra és felkell hogy tegyék netre ugy mint ezt amit flash-eltünk sokan!!!
szal csak várjátok :DD

[ Szerkesztve ]

(#4008) hackeeeee válasza beluudj (#4007) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mondjuk most akkor.. A függetlenekre már kint van a magyar szoft? :D Nemazé ugye, csak itt lentebb linkeltek képet ami azt mutatja, hogy aktív a frissítés gomb.

Bár jó lenne, ha ezt nem korlátozná a Vodkafon... 5800-ám független volt ugye, azzal nem voltak gondok szoftverfrissítésileg..

[ Szerkesztve ]

(#4009) radamsky

radamsky
(senior tag)

na végre müködik látja a telcsit, mit össze nem küzdöttem a mai nap ezzel, pedig elvileg a lakást festeni akartam:D

Letöltöttem az LG update toolt, ott kiirta hogy telepiteni akar valmit, mondom hajrá hadd szoljon, aztán a szivemhez kaptam, mert nem csináltam archiválást, de csak valami drivert szedett le és telepitett egy valagot. Levert a viz mert sok telefonszámom van,

erre iszom egyett, csak drivert szedett le

aztán végre müködik a suite

Nem frissités 2.1-re most nem érdekel:D végre megy a pogim

[ Szerkesztve ]

(#4010) csuzso72 válasza kingpython (#4001) üzenetére

csuzso72
(lelkes újonc)

PC Suit nekem elakad, amikor keres frissítést. Ez az LGMobile Update progival jön elő. Szóval talál valamit, de mégsem. Elkezdi a frissítést, majd menetközben leáll, hogy nincs frissítés, az ellenőrző honlapon - amit ajánl - mégis odaírja, hogy frissítés elérhető :F

(#4011) hackeeeee válasza radamsky (#4009) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az azt csinálja, az normális, felrak egy rakat USB-s cuccot, modem drivert meg ilyesmiket.

(#4012) segi67 válasza segi67 (#4000) üzenetére

segi67
(lelkes újonc)

Egy win 7 most lett kipróbálva és ott megy!

(#4013) beluudj válasza hackeeeee (#4008) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

én nemtudom! szerintem open europa 20 xy kell nekünk ,
nekem 10.c open europe romom volt fenn s abban volt magyar nyelv is!!
gondolom akkor a 2.1 open europa romban is lesz hun ,igy esélyeink elég nagyok
hogy hamar lesz hun,csak ugyan ugy kell feltenni mint ezt a baltit!!
GONDOLOM én

[ Szerkesztve ]

(#4014) Menthirist

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

én is nagyon elégedett vagyok a 2.1 balkánnal... igaz angol (bár nekem nem igazán számít, de azért kényelmesebb lenne a magyar). mivel nem volt rootolva az 1.6-om sem, és az app2sd-vel se szarakodtam anno, így a most és a tegnap reggel között annyi a más, hogy angol a teló, ellenben sokkal gyorsabb, ugrik a parancsokra, és pofásabban néz ki... az új contact list meg a régihez képest királyság...

majd ha lesz magyar kdz, akkor esetleg megpróbálom áttenni, de 1.6-ra nem érzem a szükségét visszamennem (ha tudnék, akkor sem :D)

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#4015) hackeeeee válasza beluudj (#4013) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Enyémben is 10C van...

USB tárhely módnál nincs pipa nekem, gondolom az nem is gáz.. de nem talál semmit, na mindegy.. marad a várakozás.

Csak oldalra odarakja, hogy Mobilesync.. Azt is felkéne rakni?

[ Szerkesztve ]

(#4016) beluudj válasza hackeeeee (#4015) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nincs még magyar frissités ,szal felesleges. de ugyis kellhet bármihez szal rakd fel nyugottan

(#4017) hackeeeee válasza beluudj (#4016) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én nem nagyon szinkronizálok. :D Szal.. Annyira nem kő, nokiánál se sűrűn használtam. :)

Csak most nézegetem már az oldalon a beállítást (tutorialt) a tool-hoz, tehát imei-t, meg sn-t beírni, ez má gondolom amúgysem kell, vagy kéne? :) Én csak az USB drivereket felraktam, és ennyi.

Nya mindegy, várakozunk. :)

[ Szerkesztve ]

(#4018) beluudj

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

tuti lesz ez a 2.1 ha lesz root \app2sd is! az engem jobban izgat mint a hülye magyar rom!!!

(#4019) beluudj válasza hackeeeee (#4017) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

a miáltalunk flesh elt romokhoz elég!
hameg lesz elöbb v utobb suite -s rom akkor megfelteszed!!

(#4020) Sir Riccio

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A szolgáltatófüggőség és a rom update szerintem két külön dolog, ahogy a winmo cuccoknál is így volt ha jól tévedek. Mivel nem volt brandelve a szoftver a vodafone által, szerintem nem nyúlnak bele, simán fel tudjuk majd tolni az ide szánt verziót, a függőséget pedig nem fogja bántani.

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#4021) beluudj válasza Sir Riccio (#4020) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nos akkor elmondom ,h haverom gépe független s az ö szoftja v10c open europa volt
mig nekönk vodás!!
és ez nem winmo!!! ha ojan lenne már tettem volna vissza av10c O.E-t hogy root\app2.......

(#4022) hackeeeee válasza Sir Riccio (#4020) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nokiánál van ezzel bőven kavar, főként a symbiannal, remélem, akkor itt nem lesz. Legyen igazad. :K

(#4021) beluudj : És akko rhaverod update-ből tolt már romot? Gondolom akkor angolt.

[ Szerkesztve ]

(#4023) beluudj válasza beluudj (#4021) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

de ne azon aggodjatok h sute frissités legyen,hanem azon hogy heckelje meg valaki ezt a 2.1 et nekünk!!
(v20 open ugyis hamarabb lesz mint kimondott voda hun)
PERSZE ez csak szerintem!!!

(#4024) kingpython válasza beluudj (#4018) üzenetére

kingpython
(kvázi-tag)

Azokra is gondolj ám akik nem tudnak Angolul!! Én tudok még is megvárom a Magyart...

Crysis 2 nick: Phantom76

(#4025) Sir Riccio válasza beluudj (#4021) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Senki sem állította, hogy WinMo. Akkor ha én most feltettem a Baltics 2.1-et, akkor független lett a telefonom? A hálózatfüggőség, a brandeltség és a rom verzió három külön dolog, erre próbáltam utalni. Mitől vodás a te rom verziód?

[ Szerkesztve ]

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#4026) segi67 válasza segi67 (#4012) üzenetére

segi67
(lelkes újonc)

Valószínűleg a VirtualBox a bűnös majd keresnem kell más megoldást!

(#4027) beluudj válasza hackeeeee (#4022) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nem ,ö még v10c open, s még nem tolt semmit,mivel nem is tudja h van 2.1
de tuti nincs ugyanis énis opent használtam mert stabilabbnak találtam(persze attol még voda függö a telom)
Én csak azt mondom hogy ha a v10c open ban volt magyar nyelv akkor sztem a v20 xy ban is lesz! És tuti a v20 open hamarabb lessz mint a kimondott vodaféle!!!
persze ezt tuti csak ugy tudjuk feltenni ha netröl leszedjük a romot(ha már felteszi valaki)
és ugyan ugy ,vagy hasonloképp flasheljük mint énis tegnap a v20b balkánt!!!
de én csak logikusan gondolkodom!!

(#4028) beluudj válasza Sir Riccio (#4025) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

az enyém maradt vodás !!!csak én a v10c opent használtam mert az kevesebbet fagyott mint
a vodaféle!!!
csak volt vodás az én romom mikor megvettem,ennyi

[ Szerkesztve ]

(#4029) Menthirist

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

ettől nem lett független a telefon, de valóban, emlékezetem szerint (!) külön betűkód van elvileg a vodás firmware-ben... bár nem tudom mit alakíthattak rajta, ha alakítottak egyáltalán

jah és hozzátenném, hogy szép meg érdekes dolog a live wallpaper, de meg is kéri az árát (a water pl 10 mega ramot eszik folyamatosan, a neural jellegű meg 7,2-t...)

[ Szerkesztve ]

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#4030) hackeeeee válasza beluudj (#4027) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát, legyen így. Bár nekem nincs sok kedvem így ügyeskedni, ha nem muszáj.. Ezért lenne jó, ha saját programmal lehetne frissíteni.

Enyémben alap 10C van és Vodás szal nem tom ha a függetlené is ugyan ez, ezt írja a Mobile tool. Na mindegy, várunk türelmesen.. Elvileg azt mondta a Vodka, hogy októberben lesz szoft... bár tényleg nem tom, hogy ezzek mennyi köze van a vodának.

[ Szerkesztve ]

(#4031) beluudj válasza Menthirist (#4029) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

igy van !! a betökod vagy mi a szösz volt más a gyári(voda) és az open ben a külömbség!!!
persze v10c!!!
ezért kövekeztettem h hamar lesz magyar szoftunk ha lesz v20 xy open!!!
értitek? ugynis az openben is volt hun nyelv

[ Szerkesztve ]

(#4032) beluudj válasza hackeeeee (#4030) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nem kell semmit ügyeskedni !! 1 program ,1 driver, 1rom letöltés és 2perc alatt fennt lesz,
ugyan ugy mint most nekem a balkán 2.1!!!

(#4033) beluudj

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

Engem a root \app2sd hiánya aggaszt de nagyon!! nem pedig a hun nyelv hiánya!!

(#4034) hackeeeee válasza beluudj (#4032) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát jó az oké.. Csak valahogy mégis annak vagyok híve, hogy hivatalos frissítés legyen má, na. :D

(#4035) beluudj válasza hackeeeee (#4034) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

na neviccelj!!!!
én megvettem a telom és 1.5 hét mulva szedtem le azt a szar fagyos voda fost_!!
feltettem az opent(v10c) és fele annyi bajom volt vele!!!!!
szal hivatalosság ide ,hivatalosság oda,ha a 2.1 ben is lesz külön voda (amit valoszinünek tartok) akkor 1 fos lesz, az android 2.1 openhez képest

[ Szerkesztve ]

(#4036) wwenigma válasza beluudj (#4031) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

brandolt szoftban prekonfiguralt beallitasok es egyedi appok vannak, mig a gyari "open" cuccokban csak az alap, gyarto altal keszitettek.

modem: az LG Virtual modemet kell letiltani, a masikon megy a frissites. amint hazaerek belinkelem az 1.6->1.6 illetve az 1.6->2.1 frissiteskor keletkezett logokat, aki akarja megnezheti milyen kulonbsegek vannak, amire visszavezetheto az allitolagos downgrade hiba.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#4037) hackeeeee válasza beluudj (#4035) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát mondom, enyém is vodás, és alapból 10C van benne...Vagyis a Mobile tool ezt mondja.

[ Szerkesztve ]

(#4038) beluudj válasza hackeeeee (#4034) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

de lehet éngondolom szarul ,és csak behaluzom az egészet!!!
de nekem ez volt a saját tapasztalatom!!!!
HANGSUJOZOM a saját tapim

(#4039) beluudj válasza hackeeeee (#4037) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is v10c volt a vodás is és az open verzio is!!
csak én nekem stabilabban hatott az open rom mint a voda rom ,s igy az opent használtam!!!!

[ Szerkesztve ]

(#4040) Sir Riccio válasza beluudj (#4033) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehetőség szerint próbálj egyszerre egy hozzászólást írni és azt szerkeszteni ha közben eszedbe jut még valami.

Egyébként az app2sd-t eddig sem használtam. Mi a különbség a vodás nemvodás rom között a betűkódot leszámítva?

(#4041) beluudj válasza Sir Riccio (#4040) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

én külömbséget semmit nemtaláltam külsöre,csak a stabilitásban,de abban elég nagyot!!
DE ez a v10c volt!! ezért gondolom a fentebbi irásaimban leirtakat.
ok szerkezgetek :D

[ Szerkesztve ]

(#4042) hackeeeee válasza beluudj (#4041) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát nekem a gyárival sincs semmi baj, pedig péntek óta megy...

(#4043) beluudj válasza hackeeeee (#4042) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

én még aludtam is el miatta ,ugyan is ugy adta hogy este feltettem töltöre s mire reggel lett már bevolt fagyva és beis aludtam mert nem ébresztett!
illetve voltak hihetetlen hivás utáni fagyik is ,és elkápesztö akadások,lassulások is a vodással.
havernak független ,root app2sd s és sose fagyott neki eddig, legalábbis nem monta!
opennel az enyém is stabilabb volt,

Ez a balkán v20b meg azért tuti jo ,mert ugye ezek is tesztelték!!!
(persze Angol)

[ Szerkesztve ]

(#4044) hackeeeee válasza beluudj (#4043) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mondjuk nekem semmi külön program nincs feltéve, csak nimbuzz... Szal nem tudom. Nekem eddig kukorékolt mindig, hívás után sem volt gond, mostanság zenét is hallgatok, nincs gond...

(kopkopkop)

[ Szerkesztve ]

(#4045) beluudj válasza hackeeeee (#4044) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

nekem 130 appom volt a telonon!!!!(a gyáriakat is beleszámiva) :DD :DD :DD
meg non-stop 3g neten volt a telo!

Hamár okos telo akkor használjam is ki ;)
különben minek vettem?

[ Szerkesztve ]

(#4046) wwenigma válasza beluudj (#4045) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma jött a voda SMS, hogy 230001Kbyte adatforgalomnal jarok, es amint elerem a limitet, korlatoznak krvalassura. :D

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#4047) beluudj válasza wwenigma (#4046) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

én feltöltös 5 gigásat használok

(#4048) hackeeeee válasza beluudj (#4045) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Na ezaz.. Lehet ott volt a gond.. Nekem nincs semmi, az van ami kell. Mobinlet meg nincs... :)

(#4049) beluudj válasza hackeeeee (#4048) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

azér van h tudja amit kell

(#4050) zsohu

zsohu
(kvázi-tag)

Szerintetek megéri várni a hivatalos magyar ROMra, vagy jó ez a balltic is? A magyar nyelven kívül mibe adna többet a hivatalos nekünk szóló frissítés? Az app2sd meg a root annyira nem érdekel, de már kíváncsi vagyok a 2.1-re. És még valami ha most ezt feltolom utána át lehet flashelni a hivatalosra?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.