Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#36001) hackeeeee válasza darál0w (#35996) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nah, elvileg fentvan.. Gyakorlatilag hol nézzem meg, pl. bannereket ugyanúgy nem látom...

Megnéztem a demasz.hu-t, bejön a középső menü ami full flash.. király. :D

Bár először bezárt a böngésző,sőt most is... Szal valami nemoké. :D

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#36002) darál0w válasza hackeeeee (#36001) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

operával nem volt gond. alapböngészőm nincs.

minivel nem működik.

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#36003) hackeeeee válasza darál0w (#36002) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jah, azt olvastam.. Gyárival néztem, mert a "sima" Opera az nekem nincs fent, abban 1 darabig ment a flash, aztán bezárta a böngészőt...

Ha jövőhétig nem lesz hír RC4-ről, akkor lehet jöv7en csinálok egy tiszta telepítést.

[ Szerkesztve ]

(#36004) darál0w válasza hackeeeee (#36003) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

told fel az operát :)

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#36005) hackeeeee válasza darál0w (#36004) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kérdés, ezeknél a böngészési előzményeket ugyanúgy törli, akkor, amikor a "gyári" böngészőnél mondom azt, hogy előzmények törlése?

(#36006) darál0w válasza hackeeeee (#36005) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

gondolom...különben miért lenne ilyen opcio benne? :D

(#36007) hackeeeee válasza darál0w (#36006) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mert csak a gyárinál van. :D

(#36008) darál0w válasza hackeeeee (#36007) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát nézd el nekem...most nem tudom emgnézni :D

(#36009) hackeeeee válasza darál0w (#36008) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:DDD

Opera Mobile-ban Nálam nem megy. :N

(#36010) Tamás451

Tamás451
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

Régóta tervezgettem, hogy frissítem a teló ROM-ját... Korábban PDA-s körökben mozogva, nem egy rendszerfrissítésen, főzött ROM telepítésen túl vagyok. Ez az első Androidos telefonom, és bár voltak vele gondjaim, nagyon megszerettem, Túl nem adok rajta ha típustváltok, akkor sem. (Az első PDA-m is megvan még, hibátlan állapotban, főzött ROM-mal szerelve. ) A lényeg, hogy kb. egy hete eljött az ideje a frissítésnek. Egy-két napig kutakodtam a témában majd az XDA-s fórumok, és Joestone leírásai alapján belevágtam, CM7 RC2 került fel. Megtáltosodott a telcsi, de nyughatatlan ember lévén, nem elégedtem meg vele, és sikeresen túlhúztam, recovery-s backup nélkül. Szal újra flashelni kényszerültem. Aztán szembesültem az RC3 meglétével, így az került rá. Egyenlőre szárnypróbálgatok.

A procim határait már belőttem. Most a virtuális memória, és a swap kérdése foglalkoztat. Ebben szeretnék segítséget kérni, illetve némi infót összeszedni.

Hogy hozzak létre swap partíciót a memkarin, illetve hogy bírhatom rá a rendszert a használatára? A swapper nevű progiról halottam, ami ugye a FAT partíción tart fenn swap fájlt. De tudtommal újraindításkor rakoncátlankodik. Úgy tippeltem, a CM7 alatt a telefon felismeri majd ha a memkarin csinálok egy Linux Swap partíciót, de nem veszem észre, hogy ez eredményt hozott volna.

Nem ez a helyes út? YouTube videókon láttam hogy 256 mbyte-os swap partíciókkal mire képes a telefon... De infót nem találtam ennek a beüzemelésére.

''Huh... Ezt megúsztam''

(#36011) wwenigma válasza Tamás451 (#36010) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

swapon keresoszo, tolem, nem tul regen irtam rola.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#36012) Tamás451 válasza wwenigma (#36011) üzenetére

Tamás451
(újonc)

Vadászom... de elég sok hozzászólást dob.még barátkozok a fórummotorral is.

''Huh... Ezt megúsztam''

(#36013) Visi-Tech

Visi-Tech
(újonc)

gyári sd-karival mennyire működik a swap és a app-os partició? érdemes-e recoveryből megformázni?

(#36014) wwenigma válasza Tamás451 (#36010) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Visi-Tech: csak az javasolt. neked is a fenti linket ajanlom.

Illetve mindkettőtöknek, hogy inkabb 30 alatt tartsak a swapinesst, mert ha tul sokat swappol mar hajlamos lassulni.

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#36015) darál0w válasza wwenigma (#36014) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

kell még az az ext partício?

(#36016) wwenigma válasza darál0w (#36015) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Link2SD arra dolgozik, legalabb nem szemetelődik az sd kartyara egy könyvtárba.

(#36017) darál0w válasza wwenigma (#36016) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

tesomnak a voda 845ön link2sd van, nem partícionál kártyával. hiba nélkül működik. :)

de nem is figyeltem...ez nem 2.3as rom? vagy mifene?

közben olvasgatok vissza...a beépített miért nem jo? vagy ez mind az ext partício miatt van? :D

[ Szerkesztve ]

(#36018) Dyrtyho

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

LG GT540 Optimusra lehet venni elő és hátlapot ?

"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"

(#36019) wwenigma válasza darál0w (#36017) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A beepitettnel nem valaszthato hogy az apk+dex+so fileokbol mit rakjon át, csak az apk-t pakolja a kartyara asszem. Link2SD-nél sokkal jobban attekintheto mi mennyit foglal valójában, illetve ha már linux akkor fat helyett legyen ext3 particio, talan kevesbe terheli a procit. (szerintem) Illetve kulon particiora megy ami menthető (sd-ext recoveryben) nem pedig egy konyvtárba ahonnan akar veletlenul is "eltunhet"...

Mindenki ugy hasznalja ahogy akarja, szerintem igy elegansabb es gyorsabban mukodik, egy áttekinthető és jol konfiguralhato programmal.

Én ezt javaslom és nem tervezem megvaltoztatni a véleményem amig nyomos indokkal nem jon valaki ellene.

Dyrtyho: ugy tudom nem , multkor kerestem es nem talaltam, ambar előfordulhat hogy csak almos voltam.

[ Szerkesztve ]

(#36020) ZiaN válasza Dyrtyho (#36018) üzenetére

ZiaN
(tag)

Gyúrj a Google keresésre:)

[link]

SE Xperia Mini Pro

(#36021) Katapult válasza wwenigma (#36019) üzenetére

Katapult
(lelkes újonc)

1+

(#36022) lgbarbi

lgbarbi
(újonc)

Lg optimus gt540emre szeretnék cyanogenmod 7-et rakni. Jelenleg gyári 2.1 es verzió van rajta. Rootolva van, de csak eddig jutottam. Valaki letudná írni lépésről lépésre, hogy mit, hogyan kell csinálnom?

(#36023) ku-cu válasza lgbarbi (#36022) üzenetére

ku-cu
(tag)

Először mégiscsak érdemes a készülék fórumtémájában megkérdezni... :N
Itt minden le van írva: [link]

[ Szerkesztve ]

Adriatica A8171.5263A férfi karóra eladó! http://hardverapro.hu/apro/adriatica_a8171_5263a_ferfi_amtomata_svajci_karora/hsz_1-50.html

(#36024) FET-MEN válasza lgbarbi (#36022) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nekem segítettek.le is írták szépen..de hiába nekem megáll ott hogy nem ismeri fel a telóm a win enabler meg a hozzá tartozó program :O de próbálkozz joestone rom jával, és módszerével..én is azt akarom..

Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™ coming soon-> sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy™ Note

(#36025) Crob

Crob
(tag)

Nos, kedves kollégák, megkönnyebbüléssel vegyes fájdalommal búcsúzom ettől a témától, ugyanis Optimusom nem egész 1 év után megadta magát, köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat, és aki szerencsésebb,mint én az használja továbbra is egészséggel az Optimusát :)

When I get sad, I just stop being sad, and be awesome instead. True story.

(#36026) FET-MEN válasza Crob (#36025) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

add szervízbe :DD hátha kapsz helyette valami jó csereajánlatot vagy meg kpt :DD

Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™ coming soon-> sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy™ Note

(#36027) Crob válasza FET-MEN (#36026) üzenetére

Crob
(tag)

kaptam csereengedélyt :DDD

(#36028) polo5

polo5
(kvázi-tag)

Mi a különbség a V20b és a V20c rom között?
Mert nekem mostV20b van fent Joe féle 07.10-es verzió.
De hogyan tudom felrakni a cyan féle verziót? Ettől gyorsabb, stabilabb a teló ?
Egyátalán miket kell letölteni hozzá?

(#36029) FET-MEN válasza Crob (#36027) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor szuper. :C és milesz?? ace, defy? esetleg P500?

(#36030) manoarc válasza Crob (#36027) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

gt 540-et kérj , valószínűleg nem lesz , és akkor kapsz zsét ;]

>> ЯeSpΞkT <<

(#36031) Crob válasza manoarc (#36030) üzenetére

Crob
(tag)

minek kérnék zsét, mikor az árát levásárolhatom? :DDD Defy és Xperia Mini Pro a két jelölt, de valszeg utóbbi lesz, arra van ugyanis pénzem :DDD

(#36032) FET-MEN válasza Crob (#36031) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

háth..nem leszünk sokkal előrébb..azon is minimum egy app2sd vagy nem tom honan találsz rá rom ot.de amúgy jó kis teló az is. ha kell a z4root el tudom neked küldeni. Üdv.

(#36033) manoarc válasza FET-MEN (#36032) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

+1

>> ЯeSpΞkT <<

(#36034) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mindig ugyan azok a kérdések, szomorú... :(

Kéne írni már egy doksit erről, aztán betenni 1. hsz-be, vagy nem tudom... Elég "unalmas" ezt nézni, hogy ~100 hsz-ből általában min. 10 vagy 15 rom telepítésről való kérdés, a maradék meg sokszor erre csak válasz... :U

(#36035) FET-MEN válasza hackeeeee (#36034) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehetne indítani fórumot vagy meg egy blogot phn. aztán kész. de akkor is még mindíg fenn van joestone oldala minden le van írva :N
Igaz szeretek segíteni másoknak, mert jólesik..csak persze egy idő után..

[ Szerkesztve ]

(#36036) manoarc válasza hackeeeee (#36034) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

van rá pdf, talán nem is 1 , szájbarágós , de blogon is leírták már többen . Sajnos nekem nincs kimentve, első hsz-be jó lenne pedig :)

>> ЯeSpΞkT <<

(#36037) RVR400 válasza manoarc (#36036) üzenetére

RVR400
(fanatikus tag)

Speciel az első hozzászólásban benne van minden segítség. Másrészt a gúgli első találata magyar nyelven a GT540 ROM karaktersorra...

(#36038) manoarc válasza RVR400 (#36037) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Speciel mégse használja/olvassa szinte senki :)

[ Szerkesztve ]

>> ЯeSpΞkT <<

(#36039) hackeeeee válasza manoarc (#36036) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha megcsinálja valaki, belerakatom az 1.hsz-be..

Joe blogja jó, csak az a baj, hogy sokat ugye azt sem tudják..

Nem arról van szó, hogy nem segítek.. :N Csak néha már elég zavaró, amikor 100hsz-en belül van v 10-15 rom telepítéssel kapcsolatos kérdés... Persze kezdésekről, nem is felmerülő gondokról...

(#36040) manoarc válasza hackeeeee (#36039) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Kész van már csak nem találom :((( , talán wwenigma írta de nem vagyok biztos benne. Lehetetlen már megtalálni,elég rég íródott.

Darálow-nak lehet megvan :U

[ Szerkesztve ]

>> ЯeSpΞkT <<

(#36041) darál0w válasza wwenigma (#36019) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát nekem eddig a gyári ment...de majd megprobálom :)

#36027) Crob mi volt a baja és hanyadszor vitted? :D

#36040) manoarc nincs :o

[ Szerkesztve ]

(#36042) hackeeeee válasza manoarc (#36040) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nah akkor majd....

Remélem Ő ír... Meg akkor max megpróbáltatom átnevezni a topic-ot úgy, hogy (Olvass 1. hsz-t)

És akkor linkelni kéne bele egy custom rom leírási segédletet, na meg akkor a blog-okat, oldalakat, amik még hasznosak lehetnek, és nincsenek benne.

(#36043) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha felteszem a telefonra a v20bhunmod.kdz-t akkor már lesz egy működő telefonom?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#36044) manoarc válasza hackeeeee (#36042) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

jó 5let , azért keresgélek hátha meglesz.

>> ЯeSpΞkT <<

(#36045) hackeeeee válasza FRENK1988 (#36043) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

50-50%...

Ha nem, akkor szerviz...

(#36044) manoarc: Okés, köszi! Max ha megvan(nak), akkor mailben küld el őket, max ami doksi, felrakom dropbox-ba, onnan elérhetőek bármikor... Csak mindegyikhez írd le, h melyik mihez való, ha több link/doksi van. :)

[ Szerkesztve ]

(#36046) darál0w válasza FRENK1988 (#36043) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

lesz.

(#36047) Dyrtyho válasza ZiaN (#36020) üzenetére

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :R :R

"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"

(#36048) ZiaN válasza Dyrtyho (#36047) üzenetére

ZiaN
(tag)

Igazán nincsmit :K

SE Xperia Mini Pro

(#36049) ZiaN válasza manoarc (#36040) üzenetére

ZiaN
(tag)

[link]

Ez a recoverys, nem erre gondoltál?

SE Xperia Mini Pro

(#36050) hackeeeee válasza ZiaN (#36049) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez jó, csak annyiban kéne módosítani, hogy a friss romokat bele kéne tenni, és már jó is lenne. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.