Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) kaller1 válasza robertel (#350) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Igen, ez most valóban jó áron van, nincs miért arra várni, hogy essen az ára.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#352) sagesz93 válasza robertel (#350) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Lesz vodás android telefon is /bár kitudja, kis hazánkban megjelenik-e/, na, ott lehet számítani szép árakra. Persze az lg-hez képest elég messze van :)

[ Szerkesztve ]

(#353) robertel válasza sagesz93 (#352) üzenetére

robertel
(senior tag)

Igen, néztem azt is, csak ugye már meg kellett volna jelennie. Elgondolkodnék azon, főleg ha jó árban lenne mondjuk 30-35 körül. Csakhát ugye eddig nem jött be, és most vezettek be új telókat vodához, tehát én nem számítok arra, hogy megjelenik, pedig jó lenne.

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#354) Pubszon válasza sagesz93 (#345) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is emiatt "aggódok". :(

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#355) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Ime pár ,remélhetőleg még idén megjelenő erősebb LG androidos mobil:
[link]
Reméljük 100 alatt indulnak és hogy elér mo-ra is..

"A játék,az nem játék"..:)

(#356) pampika válasza jooker82 (#341) üzenetére

pampika
(senior tag)

vagy épp fordítva :U
kiemelt ügyfélszolgálat tudott mondani talán 1-2 db-ot a szegedi képviseleten, a viszonteladónál meg van simán. de nyomogatni nem lehet :(

(#357) AS válasza jooker82 (#355) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez Samsungtól van átvéve hogy 1 név összefoglalja a platformot, mint pl Samsungnál Galaxy a az Android itt meg Optimus?:D
LG Optimus Z , LG Optimus Chic , LG Optimus One

Note 2 ?

(#358) kaller1 válasza AS (#357) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az lényegtelen, remélhetőleg jól sikerült példányok lesznek.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#359) krisi047

krisi047
(fanatikus tag)

Kihangosítva hogy muzsikál? Mondjuk egy Iphone-nal vagy egy Nokia 5230-al összevetve.

[ Szerkesztve ]

(#360) Inarus válasza AS (#357) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akik ennyi erővel a T-Mobile-tól vették az ötletet, mert ők meg minden brandelt WM készüléket "MDA" előnévvel illettek / illetnek. :DDD

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#361) puszta123

puszta123
(tag)

Hali!

Igencsak bejövős ez a telefon, nézegettem is milyen konstrukciókban lehet megvenni, vodánál a Tweet surf csomi igen baráti, 3,5k-ért, ráadásul a neptunt ingyen nézhetem :))

Ugye az alapár 2,5k a nettel együtt 3,5k. Van pofájuk 50 megáért elkérni 1 ft-t, amikor 500 meg 2 ft...Igazából az érdekelne h 50 mega mire elég? Jútyúbozást felejtsem is el sebtibe'?

Köszi!

Citromosh teafilter. Az ultimate.

(#362) jooker82 válasza puszta123 (#361) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

hát ja azt felejtsd el...
nagyjából úgy számoltam h egy 3-4 perces youtube videó 10 mb ot emészt fel...ezt a usb stickes nettel számoltam ki...

(#363) puszta123 válasza jooker82 (#362) üzenetére

puszta123
(tag)

Köszi a gyors választ :)
Egyébként 50 mega csak sima szörfölésre elég? Hírek, msn, mail,...

Citromosh teafilter. Az ultimate.

(#364) jooker82 válasza AS (#357) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Szerintem felesleges igy egymásra mutogatni,tudod jól,hogy az lg nem most találta ki ezt hogy egy sikreres tipusból több modellt is kiadjon..
cokie, viewty,most meg optimus...
az előző kettő még lehet,h hamarabb volt mint a galaxy..

(#365) jooker82 válasza puszta123 (#363) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

nagyából de szerintem csak napi pár perc
meg attól is függ h mennyire szines mennyire van sok kép az oldalon...pl ha vmi időjárásos oldalt nézegetsz gyakran akk ott sok képet kell h betöltsön..
ha csak emaileket akk kevesebb mb ot tölt le..

(#366) jdavid8

jdavid8
(újonc)

Sziaszok!

Megtetszett ez a telefon, és az ára is vonzó. Érdekelne hogy a GPS működik-e rendesen. Mennyi idő alatt talál jelet? Valaki próbálta már?

(#367) sagesz93 válasza jooker82 (#362) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

csak mobilon jóval gyengébb minőséget szed, ergo kisebb a forgalom :)
van egy olyan progi marketen hogy netcounter, ez mutatja mennyit töltöttél le wifiről és rendes netről.
Így tudod hogy mennyire kell spórolnod.

jdavid8: majd jooker82 megmondja, most segítettem neki navit felrakni :))

[ Szerkesztve ]

(#368) jooker82 válasza sagesz93 (#367) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Igy van..:D hálás köszönet érte...
Lakásban nem talált de ez egyértelmű,azután kimentem a kocsiba elinditottam ,5 mp múlva jelet fogott , a cimet beirtam és a nő már egyből elis kezdett parancsolgatni,úgyhogy gyorsan kikapcsoltam:D:D
szóval ez csak egy próba volt ,de holnap hosszabb távon is tesztelem..ha vkinek kérdése van róla válaszolok...

[ Szerkesztve ]

(#369) tbmf

tbmf
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Akinek van már ilyen készüléke megnézné hogy papírjaiban is ezt a viszonylag magas SAR értéket írják? (nem parázok miatta, csak számításba veszem készülék választásnál...)

Előre is köszi!

(#370) jooker82 válasza tbmf (#369) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

A fül mellet mért legmagasabb érték 1,23w/kg...,de azt irja h ez megfelel aa nemzetközi előirásoknak..
Újra kipróbáltam a navigációt...pontosan 15 mp múlva csatlakozott,de amikor kiléptem és újra elinditottam onnantól egyből indult egy mp se kellett..
A wifi bivaly erős...az emeleti szobámba van a router,zárva volt minden ablak,kimentem a hátsó kertbe ami kb 40 m és melléképület fák stb árnyékolja és tisztán fogta...tovább nem tudtam menni mert az már a hátsó szomszédlett volna :D
Utána lementem a pincébe onnan is pöcre indult...
most még a lakásból is jelet fogott a navi.. :)) :))

[ Szerkesztve ]

(#371) jdavid8 válasza jooker82 (#370) üzenetére

jdavid8
(újonc)

jooker82: Köszönöm a válaszod :R
Azért a hosszabb távú navira még kíváncsi lennék :D

Esetleg valami infó arról hogy a tmobile felveszi a kínálatába?

[ Szerkesztve ]

(#372) pöttty

pöttty
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Délután folyamán jött meg a kis aranyos hozzám is. Még nagyon ismerkedési fázisban vagyunk, meg az androidot is csak hírből ismertem, eddig nagyon kellemesek a benyomások.
Első lépésben az itt olvasott apndroidot és netmonitort toltam fel usbről. Aztán probáltam telepíteni. Na most lehet béna vagyok, de nem találtam gyári fájlmenedzsert, ti igen? Gyorsan telefonos segítséget kértem, majd marketről az astro managerrel már ment a telepítgetés is.

Abban tudnátok segíteni, hogyan lehet megoldani, hogy a mem karira kerüljenek a programok? Olvastam, hogy rootolni kell meg valami progi. Na ennek a lépései érdekelnének. A navi miatt kérdezem, azt szeretném a memkártyára küldeni. Vagy nem érdemes? köszi

[ Szerkesztve ]

(#373) jooker82 válasza pöttty (#372) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

advanced task killer ...a program neve amivel elvileg a memkártyára telepiti a programokat.....
Gyári filemanager nem volt benne...
Az a 2 cucc amit feltettél az micsoda??

(#374) Vovi1 válasza pöttty (#372) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Androidnál vagy a marketről töltesz le apk-t, vagy különböző linkekről szinte ugyanazt, illetve a kevésbé fizetőseket is le lehet tölteni. Ennek már komoly irodalma van itt a mobilaréna fórumon is. Az szgépre letöltött apk-t felmásolod a mem kártyára célszerű pld készíteni egy download könyvtárat és ide írni az összeset - majd innen valamelyik file kezelővel - több is van - indítod. A legjobb módszer, ha a monitorodról leolvasott barkóddal tudsz feltölteni, okos elgondolás.

Legfontosabb funkciók, alap apk-k: file kezelő, képnézegető, zenejátszó, 2-3 G, WiFi, Gps, Bt ellenőrzők és kapcsolók, Browserek, akku ellenőrző, USB kapcsoló, hálózat figyelő, Uninstall, Task killerek, telefonálást segítő prg-k,időjárás, GPS prg,- ezen kiválóan megy az Amigó- de ezt nem én írtam - és még sok minden egyéb egyéni ízléstől függően. (pl. elemlámpa, számológép, benzin fogyasztás mérő, térképprogramok, játékok - DOS-os színvonal - Barkód scanner - nagyon jópofa - stb, stb.

Nekem 18 sorban * 4 ikon van, alap felszereltség, sokat töröltem.

Az Advanced Task Killer a memóriát foglaló programokat törli. Az Android sok prg sajátja, hogy szeret a neten mászkálni, sorban állnak érte pl időjárás, facebook, twitter, térképek. A memóriát foglalják, ezt időnként ki szokták törölni. Szerintem meg nem szabad használni, amióta töröltem, látványosan megnőtt az akku időm, 3-4 szeresére! egy nap helyett 3-4! ( Xperia) Hagyni kell a teló maga szervezze a memória használatát.

[ Szerkesztve ]

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#375) ben11 válasza jooker82 (#373) üzenetére

ben11
(senior tag)

Advanced task killerrel soha nem fogsz memkarira telepíteni..xD
A program neve: App2Sd és ahogy már említetted rootolni kell hozzá a telefont..
Hasznos link hozzá: http://andro-id.info/2010/05/25/samsung-galaxy-spica-segedlet/
Bár spica tulaj írta, de főbb lépések megegyeznek adroid lévén..
Root: http://www.addictivetips.com/mobile/root-lg-optimus-gt-540/
Bár ezt már lehet linkelték is..

Jah,a navigációs szoftverek általában intelligensek,a térképeket ha jól tudom alapból a kártyára teszik, csak maga a program ami a telefonon fog helyet foglalni..

Kezdőknek hasznos lehet,kis összefoglaló programokról:
http://webisztan.blog.hu/2010/04/20/mik_a_legjobb_android_appok

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#376) LouiS22 válasza pöttty (#372) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

A rootolás nem egyenlő azzal, hogy a memóriakártyára tudj telepíteni. A root segítségével hozzáférést nyersz az egyébként írásvédett system mappákhoz is. És egyébként a root után telepíthető az a script, ami majd a memóriákártyára másolja (telepíti) a programokat. Fájdalom, de tudtommal Optimushoz még nem létezik ez a script.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#377) jooker82 válasza jdavid8 (#371) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Hosszabb távon is jól működik..elvitt pontosan oda ahova kértem....nem szakakadt meg egyszer se a kapcsolat...
Annyi kifogásom lehet,h fejjel lefele mutatta a térképet...de ez a program hibája...
Nemtudjátok,h a youtubra hogy lehet úgy belépni,mint a rendes pc-n?? Nem tetszik ez a mobilos változat...

(#378) sagesz93 válasza jooker82 (#377) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Youtube-ra mondjuk böngészővel? :D (vagy ha ott zavar a mobil nézet, akkor a böngésző beállításaiban lehet állítani milyen nézetben jelenítse meg a weblapokat) - bár még youtube-ot sose néztem meg telón.
Bár ha videót akarsz nézni, akkor átdob a progira, mivel flash hiányában csak azzal tudod nézni.

[ Szerkesztve ]

(#379) fabicska

fabicska
(tag)

Sziasztok.

Megvettem a kis Optimusomat, és nagyon jóóóóó! :D

Marketből rámolok rá progikat, de egyvalamit nem találok. Keresek olyan windowsra illő Paint programot, azaz hogy rajzolni tudjak a képernyőn egy virtuális lapra.

Remélem értitek. Akinek van tippje, linkje, kérem ossza meg velem :)

Köszönöm
Akinek valamilyen kérdése van a telóval kapcsolatban, jöhet a kérdés itt, vagy pm-ben.

***LG Optimus GT540 - Android 2.1 Black ROM by: Joestone***

(#380) sagesz93 válasza fabicska (#379) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Írd be hogy paint, biztos kihoz egypár/tucat/ érdekességet. :))

(#381) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

sziasztok,

hogyan tudok a telefonon különböző csengetési beállításokat állítani, mint pl csendes, hangos, rezgés,stb...

köszi

(#382) fabicska válasza csigafej (#381) üzenetére

fabicska
(tag)

Szia!
A felső menüt húzd le, és a lila sound ikonra kattints. Akkor előjön a 3 hangprofil.

Üdv.:
fabicska

(#383) csigafej válasza fabicska (#382) üzenetére

csigafej
(kvázi-tag)

köszönöm!
és esetleg ezeket tudom valahol állítani? pl a némát nem használnám viszont egy csendesebb csöngetést beállítanék helyette...

illetve mdb fájlból át tudom importálni a kontaktjaimat?

köszi
gyuri

(#384) bobace válasza jooker82 (#377) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen progival próbáltad a navit?

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#385) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

még egy kérdésem lenne,

bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal.

erre külön app-ot kell letölteni, vagy csak én voltam a béna?

(#386) sagesz93 válasza bobace (#384) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Navigon.

(#387) SPY0817

SPY0817
(fanatikus tag)

Asszem rászánom magam erre a telóra... de Tmobilos vagyok ott meg nincs ez és amúgy is nekem igazából független teló kéne de lehetőleg olcsón gari vesztés nélkül..

Tud valaki ehez a telóhoz garantáltan jó Turbo sim et? Vagy ötletet gari vesztés nélküli függetlenítésre?

Ide is írhatjátok a tippet de inkább PM

[ Szerkesztve ]

| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

(#388) LouiS22 válasza SPY0817 (#387) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Veszel egy független készüléket. Vagy vásárolsz a neten függetlenítő kódot. Esetleg a Vodánál kapásból kérsz feloldó kódot.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#389) sagesz93 válasza SPY0817 (#387) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Elvileg a voda 10k. fejében függetlenné teszi a telefonjait

[ Szerkesztve ]

(#390) SPY0817 válasza sagesz93 (#389) üzenetére

SPY0817
(fanatikus tag)

köszi a gyors választ all!
még akkor is 10k val olcsóbban jövök ki mintha kapásból függetlenül veszem...

[ Szerkesztve ]

(#391) pöttty

pöttty
(kvázi-tag)

Szóval eddig klafa a teló továbbra is. Igoval nem vacakoltam tovább, feltoltam a memóriába.
Próbálgatom beállítgatni a progikat, hogy ne frissüljön semmi automatán, hanem csak manuálisan.

Abban kérnék még segítséget, hogy a gmailes címtáramat vajon hogyan lehetne a facebookossal összefésülni, úgy, hogyha mindegyiken szerepel egy emberke, akkor az csak egynek látszódjon. Van erre szerintetek valami androidos program?

[ Szerkesztve ]

(#392) pampika válasza LouiS22 (#388) üzenetére

pampika
(senior tag)

a függetlenítő kód nem épp garanciát megtartó művelet :U

(#393) Sir Riccio válasza pampika (#392) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

PÜ akart lenni.

[ Szerkesztve ]

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#394) Grande Ale

Grande Ale
(senior tag)

Gondolkodom, hogy részletere megveszem a Vodánál. Vett már valaki így telefont? Milyen lehetőségek vannak, érdemes részletben fizetni?

(#395) pampika válasza Grande Ale (#394) üzenetére

pampika
(senior tag)

a részletes dolog engem is érdekelne.

(#396) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

sziasztok,

meg lehet nézni valahol a telefonban, hogy mennyi adatforgalmat bonyolítottam rajta?

köszi

(#397) SPY0817 válasza sagesz93 (#389) üzenetére

SPY0817
(fanatikus tag)

Nem tudja valaki melyik vodánál csinálnak ilyetm ert erre nem nagyon mondtak számomra pozitív választ...

(#398) fabicska válasza csigafej (#396) üzenetére

fabicska
(tag)

Szia.

Meg!:D

(#399) ben11 válasza fabicska (#398) üzenetére

ben11
(senior tag)

Gonosz! ;]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#400) quasimidi válasza Grande Ale (#394) üzenetére

quasimidi
(tag)

Szia!

Szerintem nézz fel a fészbúkra, ott keress rá a vodafónra szinte azonnal válaszolnak elég készségesek!

R

Cloud Service Manager .NET (C#) Developer @CEOD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.