Androidnál vagy a marketről töltesz le apk-t, vagy különböző linkekről szinte ugyanazt, illetve a kevésbé fizetőseket is le lehet tölteni. Ennek már komoly irodalma van itt a mobilaréna fórumon is. Az szgépre letöltött apk-t felmásolod a mem kártyára célszerű pld készíteni egy download könyvtárat és ide írni az összeset - majd innen valamelyik file kezelővel - több is van - indítod. A legjobb módszer, ha a monitorodról leolvasott barkóddal tudsz feltölteni, okos elgondolás.
Legfontosabb funkciók, alap apk-k: file kezelő, képnézegető, zenejátszó, 2-3 G, WiFi, Gps, Bt ellenőrzők és kapcsolók, Browserek, akku ellenőrző, USB kapcsoló, hálózat figyelő, Uninstall, Task killerek, telefonálást segítő prg-k,időjárás, GPS prg,- ezen kiválóan megy az Amigó- de ezt nem én írtam - és még sok minden egyéb egyéni ízléstől függően. (pl. elemlámpa, számológép, benzin fogyasztás mérő, térképprogramok, játékok - DOS-os színvonal - Barkód scanner - nagyon jópofa - stb, stb.
Nekem 18 sorban * 4 ikon van, alap felszereltség, sokat töröltem.
Az Advanced Task Killer a memóriát foglaló programokat törli. Az Android sok prg sajátja, hogy szeret a neten mászkálni, sorban állnak érte pl időjárás, facebook, twitter, térképek. A memóriát foglalják, ezt időnként ki szokták törölni. Szerintem meg nem szabad használni, amióta töröltem, látványosan megnőtt az akku időm, 3-4 szeresére! egy nap helyett 3-4! ( Xperia) Hagyni kell a teló maga szervezze a memória használatát.
[ Szerkesztve ]
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...