Oké,,elkerülte a figyelmem,,
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Asmodeus01
(lelkes újonc)

St3ven
(senior tag)
Ebben a topicban biztos tudnak rá egy jó appot, emlékeim szerint már előkerült ott is a probléma:
mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/friss.html
5.5 GB ingyen tárhely, jobb mint a Dropbox -> http://tinyurl.com/5GBsugarsync
úgy mellesleg , ha a beépített modulok közül az enegiagazdálkodást kirakjátok a képernyőre akkor ezek a funkciók elérhetőek.

RVR400
(fanatikus tag)
Vagy ha valaki nem túl láthatóan akarja kirakni, akkor egy SwitchPro-t tudok ajánlani hozzá.

St3ven
(senior tag)
Persze, nekem nem is hiányzik, ui. az első napoktól a Widgetsoid-ot használom, amivel gyakorlatilag bármilyen funkciót kitehetek widgetként. Nekem már a 2.1-ben is csak redundás elemnek számítottak, igazából sosem használtam őket...
Rövid tapasztalat:
-hangminőség lényegesen jobb CM romokhoz képest, érthetőbb, hangosabb, tisztább.
-sebesség összehasonlíthatatlan
-kalibrációt tényleg nem igényel, minden ott és úgy elérhető 
két kérdés a használókhoz:
1, lgcamot valaki próbálta már (640*480-ban)?
2, hogy tudok autó hangolást rádiónál? (nem mintha használnám 
[ Szerkesztve ]
alien ...

Takhanto
(senior tag)
Ajajj,olvasgatom,de most se értem mit hogy kell. 2.1-es sima romom van, mi kell hozzá ahoz hogy fel tudjam rakni az új romot....Kinél van normális leírása?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
joe blogjában. 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
így fél napnyi teszt után minden tökéletes. ami nincs benne, az nem is hiányzik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
Tempó milyen ?
Várom azért a bugreportokat is.
gyorsabb, mint az M4. érzésre.
mérni nem mértem ezt se, azt se.

_seth_
(PH! kedvence)
Fent van Joe új romja, tetszik, egyedüli egy hiányossága számomra az alapképernyőn legördülő felső sávból a wlan, bt, gps... kapcsolási lehetősége de mivel úgyis csak nehezen lehet azt lehúzni így egy másik képernyőn az energiagazdálkodás megoldja a problémát és barátnőmnek úgyis könnyebb azt kezelni 
Egyébként jobb mint a korábban felrakott csak kevés a hely, azokban 240mb környéke volt a szabad itt néhány program után már jelezte, hogy kevés a tárhely de így is jobb mint az előző 2.3.4 mert nincs telepakolva minden felesleges cuccal és a képernyő is jól olvasható.
Összességében jó lett szerintem!
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||
ebből is ki fog jönni hamarosan data2systemes verzio.
én is azt várom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
mellesleg a telepakolásrol...2 verzio van mindig a data2systemes verziokbol. egy soft-mod és egy clean. legközelebb a cleant szedd le.
[ Szerkesztve ]

_seth_
(PH! kedvence)
Na majd azt is feldobom, szerencsére a google szinkronizáció + backup to gmail párossal nem gond az újratelepítés 
És az a verzió mikorra várható? 
Szerk: jó tudni, na majd legközelebb, de mégsem a data2systemes verzió majd joetől felmegy és ennyi 
[ Szerkesztve ]
system.img 217MB 
Ez nem gond?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
elvileg nem , mert 250 MB a system partició mérete.

St3ven
(senior tag)
Az is restore-ral megy recovery-ből?

keyol
(tag)
sziasztok.a recovery menüben akarom telepíteni a új joestone 2.3-at,de azt írja,hogy intallation aborted.Ez miért van?megcsináltam a wipe data/factory resetet is
[ Szerkesztve ]

lggt540user
(újonc)
Erre valami?
Vagy csak FAT32 és linuxswap partíció,mert az sd-re lehet amúgy is programot telepíteni.
[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..."
m4 után másnapra fent volt...vagy még aznap...
szvsz legkésőbb holnapra megvan.
(#29017) St3ven igen.
[ Szerkesztve ]
Értem.
Na, már csak a kódot várom.
A minap backupoltam a 2.3.4-et, de azt írta, hogy nem tudta menteni a ext partíciót.
Az nem gond?
Vagy inkább azt fogom, hogy a 2.1 felrakása előtt az SD-t ki is veszem a telefonból és csak a 2.3.4 visszarakása előtt fogom visszarakni, hogy az ext is megmaradjon. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

St3ven
(senior tag)
Thx. Akkor lehet megvárom azt. Gondolom Joe munkájába nem nyúlnak bele.
#29022) St3ven
elvileg itt le is van írva, hogy hogy kell csinálni.
ha estig nem jön ki, akkor megprobálkozom magam is 1 ilyennel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

St3ven
(senior tag)
Aha, köszi. Én holnap reggelig mindenképpen várok, ha lesz lesz, ha nem, az SD-re telepítés miatt a mostani is tökéletesen megfelel.
feldobtam egy rigot és az lekap egyből 30 mbot a 90ből...a 60 meg kevés a maradékra, mert elég sok appom van...ráadásul nem mindet lehet átpakolni.
olyan 120mb körüli lenne elég.
cm7 ugye ezt adta.
data2system?

St3ven
(senior tag)
Azta Mester, kemény hétvégéd lehetett. 
az. 
akkor nem cisnálom meg

mikor tolod fel?
illetve mit kell rajta tesztelni? nem ugyan ugy kellene működnie?

_seth_
(PH! kedvence)
Ha időben felmegy akkor még azt felteszem én is 
én most szedem lefele a kdz filet, amivel meg lehet csinálni. csak olyan lassan jön...
már fent van a data2systemes verzió.
a ginger0508d2s.zip a fastbootból telepítendő verzió
fastboot -w
fastboot erase system
fastboot flash boot bootd2s.img
fastboot flash userdata system.img
fastboot reboot
a recovery0508d2s.zip pedig a recoveryből telepítendő verzió. Simán restore menüpontból telepítendő.
[ Szerkesztve ]

előtte gondolom wipe mehet.
már teszem is fel. 

_seth_
(PH! kedvence)
Hamarosan teszem én is
Már töltöm is 
LG logonál mennyit kell várni?
egy ideje azt nézem.
elvileg annyit mint a normál verziónál.
Recovery-s telepítésnél egy format system nem árt a recovery menü mounts and storage menüpontjában.
[ Szerkesztve ]

keyol
(tag)
Nekem fel sem megy.A háttérben sárga háromszög és kiírja,hogy installation aborted
akkor bukta...egyszerűen beragadt.
megy fel a recoverys verzio.
recoveryből felment

Dronaven
(újonc)
Hello mindenki!
Fent van az Új mézeskalács isten király módon hasít, már csak egy gondom lenne, valaki meg tudná nekem mondani hogyan lehet normális ébresztő hangot beállítani, hogy ne a gyári kacat csipogásra kelljen kelnem??
Never send boys to the men's job! Ha egy igazán jót akarsz pihenni, a legjobb ha meghalsz!
Nem update.zip formátumú.
A ginger0508d2s.zipet ki kell csomagolni és a benne lévő img fájlokat a postban leírt parancsokkal kell felrakni fastboot módból.
A recovery0508d2s.zip pedig kicsomagolva fel kell másolni az sd clockworkmod mappájába a mappát és recovery restore menuből megy felrakni.
amit beállítassz csengőhangnak, azt később ébresztőnek is tudod használni.
én így állítgatom mindig.

_seth_
(PH! kedvence)
Szintén 

Dronaven
(újonc)
Ohh köszönöm szépen 
kipróbálom 
Never send boys to the men's job! Ha egy igazán jót akarsz pihenni, a legjobb ha meghalsz!

zsohu
(kvázi-tag)
Aki a Mur4ik féle M4-et használja, sikerült valakinek beüzemelnie a GTalkot?
[ Szerkesztve ]
fastbootossal probálkoztál?
29046) Dronaven nincsmit. 
illetve probálkozhatsz a tone picker alkalmazással. 
[ Szerkesztve ]

_seth_
(PH! kedvence)
Nem, a recoverys nekem szimpatikusabb 
fastboot toolal gyorsabb, mert nem kell a telora másolgatni 
csak vmiért nem ment zökkenőmentesen.